Flutter Kurzusok

Flutter Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Flutter képzések interaktív gyakorlati gyakorlattal mutatják be, hogyan használják a Flutter-et, hogy gyorsan kifejthessenek egy iOS és Android készüléken futó mobilalkalmazást. A flutter képzés "helyszíni élő edzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Flutter Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use BLoC Pattern to manage state across different applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the BLoC core concepts and architecture.
 • Create, test, and debug BLoCs.
 • Learn about the BLoC build context.
14 hours
Flutter egy nyílt forrású felhasználói felület, amelyet a Go ogle hozott létre, hogy kiváló minőségű iOS és Android alkalmazásokat hozzon létre. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell a Flutter használatával gyorsan kifejleszteni egy mobilalkalmazást, amely mind iOS , mind Android készülékeken fut. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Gyorsan telepítse a keretet, az IDE-t és más eszközöket a fejlesztés megkezdéséhez
 • Megértheti és használja a Go ogle Dart nyelvét a mobil alkalmazás gyors prototípusának készítéséhez
 • Tesztelje és telepítse az iOS és az Android egyaránt futó mobilalkalmazásokat egyetlen kódbázis használatával
 • Testreszabhatja az alkalmazást gazdag kütyü, elrendezések és animációk segítségével
Közönség
 • Fejlesztők
 • UX prototípus, aki alkalmazás prototípusokat akar létrehozni
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.
jegyzet
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
 • Ha többet szeretne tudni a Flutter , látogasson el a https://flutter.io/ oldalra.
35 hours
Flutter egy nyílt forráskódú UI eszközkészlet, amelyet Google készített a Android, iOS, a web és más platformok egy kódbázisából származó mobilalkalmazások létrehozásához. A cross-platform keretként csökkenti az alkalmazások létrehozásának, tervezésének és karbantartásának költségeit és bonyolultságát. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Flutter létrehozni és építeni kiváló minőségű mobil alkalmazások Android, iOS, és más platformok egy közös kódbázis. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az alkalmazások létrehozásának megkezdéséhez Flutter. Használja a Dart programozási nyelvet az alkalmazások létrehozására szolgáló kód kifejlesztéséhez. Használjon Flutter widgeteket a tervezéshez és létrehozásához esztétikailag kellemes és könnyen használható UI. Az alkalmazások telepítése és tesztelése különböző platformokon (mobil, asztali, webes stb.)
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Flutter egy nyílt forráskódú UI keret által létrehozott Google, amely lehetővé teszi, hogy építsen cross-platform alkalmazások Android, iOS, web, és asztali operációs rendszerek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Flutter létrehozása cross-platform alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A migrációs kérelmek Java és Flutter között történnek. Integrálja a Firebase backend szolgáltatásokat, például adatbázist, hitelesítést és tárolást. Hozzon létre animációkat és fejlett UI funkciókat egy alkalmazáshoz.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Flutter, kérjük, látogasson el: https://flutter.io/

Last Updated:

Upcoming Flutter Courses

Online Flutter courses, Weekend Flutter courses, Evening Flutter training, Flutter boot camp, Flutter instructor-led, Weekend Flutter training, Evening Flutter courses, Flutter coaching, Flutter instructor, Flutter trainer, Flutter training courses, Flutter classes, Flutter on-site, Flutter private courses, Flutter one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions