Flutter Kurzusok

Flutter Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Flutter képzések interaktív gyakorlati gyakorlattal mutatják be, hogyan használják a Flutter-et, hogy gyorsan kifejthessenek egy iOS és Android készüléken futó mobilalkalmazást. A flutter képzés "helyszíni élő edzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Flutter Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Flutter egy nyílt forrású felhasználói felület, amelyet a Go ogle hozott létre, hogy kiváló minőségű iOS és Android alkalmazásokat hozzon létre.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell a Flutter használatával gyorsan kifejleszteni egy mobilalkalmazást, amely mind iOS , mind Android készülékeken fut.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Gyorsan telepítse a keretet, az IDE-t és más eszközöket a fejlesztés megkezdéséhez
- Megértheti és használja a Go ogle Dart nyelvét a mobil alkalmazás gyors prototípusának készítéséhez
- Tesztelje és telepítse az iOS és az Android egyaránt futó mobilalkalmazásokat egyetlen kódbázis használatával
- Testreszabhatja az alkalmazást gazdag kütyü, elrendezések és animációk segítségével

Közönség

- Fejlesztők
- UX prototípus, aki alkalmazás prototípusokat akar létrehozni

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.

jegyzet

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
- Ha többet szeretne tudni a Flutter , látogasson el a https://flutter.io/ oldalra.
35 hours
Flutter egy nyílt forráskódú UI eszközkészlet, amelyet Google készített a Android, iOS, a web és más platformok egy kódbázisából származó mobilalkalmazások létrehozásához. A cross-platform keretként csökkenti az alkalmazások létrehozásának, tervezésének és karbantartásának költségeit és bonyolultságát.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Flutter létrehozni és építeni kiváló minőségű mobil alkalmazások Android, iOS, és más platformok egy közös kódbázis.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az alkalmazások létrehozásának megkezdéséhez Flutter. Használja a Dart programozási nyelvet az alkalmazások létrehozására szolgáló kód kifejlesztéséhez. Használjon Flutter widgeteket a tervezéshez és létrehozásához esztétikailag kellemes és könnyen használható UI. Az alkalmazások telepítése és tesztelése különböző platformokon (mobil, asztali, webes stb.)

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Flutter egy nyílt forráskódú UI keret által létrehozott Google, amely lehetővé teszi, hogy építsen cross-platform alkalmazások Android, iOS, web, és asztali operációs rendszerek.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Flutter létrehozása cross-platform alkalmazások.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

A migrációs kérelmek Java és Flutter között történnek. Integrálja a Firebase backend szolgáltatásokat, például adatbázist, hitelesítést és tárolást. Hozzon létre animációkat és fejlett UI funkciókat egy alkalmazáshoz.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Flutter, kérjük, látogasson el: https://flutter.io/

Last Updated:

Upcoming Flutter Courses

Online Flutter courses, Weekend Flutter courses, Evening Flutter training, Flutter boot camp, Flutter instructor-led, Weekend Flutter training, Evening Flutter courses, Flutter coaching, Flutter instructor, Flutter trainer, Flutter training courses, Flutter classes, Flutter on-site, Flutter private courses, Flutter one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions