IBM MobileFirst Kurzusok

IBM MobileFirst Kurzusok

Local instructor-led live IBM MobileFirst training courses in Magyarország.

IBM MobileFirst Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
IBM MobileFirst A Platform (korábban Worklight Foundation néven ismert) a vállalati mobil és táblagép-alkalmazások létrehozására szolgáló eszközök és szolgáltatások készlete. Ügyfél oldalán API elérhető native iOS (Objective-C), native Android (Java), J2ME, C# native Windows Phone (C#), és JavaScript cross-platform hibrid OR mobil web alkalmazások. A MobileFirst Platform előzetesen vagy a felhőben elérhető. Ebben az oktatók által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és használni a MobileFirst Platformot a hibrid mobilalkalmazások fejlesztésére és kezelésére HTML5, JS és CSS alapján. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a MobileFirst Fejleszteni, tesztelni és telepíteni cross-platform hibrid mobil alkalmazások.  Használja a MobileFirst biztonsági mechanizmusokat az alkalmazások biztonságához. Az alkalmazások frissítése a szervezetben, túllépve az alkalmazásboltok szükségességét. Mobilalkalmazások adminisztrálása és nyomon követése.
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formája
  Részes előadások, részes megbeszélések, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok egy élő laboratóriumi környezetben.
Megjegyzések
  Ez a képzés alapja a Mobile Foundation 8.0. Ahhoz, hogy egy másik verziót vagy más személyre szabást kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online IBM MobileFirst courses, Weekend IBM MobileFirst courses, Evening IBM MobileFirst training, IBM MobileFirst boot camp, IBM MobileFirst instructor-led, Weekend IBM MobileFirst training, Evening IBM MobileFirst courses, IBM MobileFirst coaching, IBM MobileFirst instructor, IBM MobileFirst trainer, IBM MobileFirst training courses, IBM MobileFirst classes, IBM MobileFirst on-site, IBM MobileFirst private courses, IBM MobileFirst one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions