Xamarin Kurzusok

Xamarin Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Xamarin tanfolyamok a Xamarin interaktív, praktikus gyakorlati szempontjait mutatják be, mivel a résztvevők saját Android, iOS és Windows mobilalkalmazások készletét veszi igénybe. A Xamarin képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Xamarin egy nyílt forráskódú, C# alapú készlet eszközök írása Android, iOS és Windows alkalmazások natív felhasználói felületek és a megosztott kód bázis minden platformon. lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy ugyanazt az IDE, nyelvet és API-t használják mindenütt--bármit, ami lehet megtett-ban Objective-C, Swift, vagy Jávai ember lehet megtett-ban c betű #-val Xamarin. Xamarin vásárolta a Microsoft 2016, és tartalmazza a Visual Studio.

ebben az oktató által vezetett, az élő a képzés, a résztvevők megtanulják legfontosabb szempontjai Xamarin, mint azok a fejlesztés a saját sor mobil alkalmazások Android, iOS és Windows.

formátuma a kurzus

- Áttekintés-ból Xamarin & #39; s jellegét meghatározza és képességek mentén-val lép-mellett-lép fejlődés-ból egy mozgatható alkalmazás (részére iOS, Android és Windows).
Weekend Xamarin courses, Evening Xamarin training, Xamarin boot camp, Xamarin instructor-led, Weekend Xamarin training, Evening Xamarin courses, Xamarin coaching, Xamarin instructor, Xamarin trainer, Xamarin training courses, Xamarin classes, Xamarin on-site, Xamarin private courses, Xamarin one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!