Swift Kurzusok

Swift Kurzusok

Helyi oktatott élő Swift tanfolyamok itt Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik magas színvonalú iOS alkalmazásokat szeretnének írni a Swift-ben Ez persze egy olyan tanfolyam, amely számos egyre összetettebb, magas színvonalú alkalmazást ír le A delegálóknak rendelkezniük kell egy Apple copiputerrel, amelyen telepítve van az OS X és az Xcode legújabb verziója Azok a küldöttek, akik valós eszközökkel szeretnék futtatni alkalmazásokat, nem pedig emulátorokat, regisztrálniuk kell az Apple-t iOS fejlesztőként, és regisztrálniuk kell eszközeiket.
35 hours
Overview
Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni iOS8-at futtatva. A kurzus kezében van, és bemutatja, hogyan fejleszthet alkalmazásokat a semmiből az Apple új Swift programozási nyelvével az Xcode6 IDE használatával. A tanfolyam során egy teljesen funkcionális Tetris stílusú blokk játékot fejlesztenek a semmiből a Swift segítségével. A kurzus befejeződik egy új alkalmazás kidolgozásával a Swift-től. A kurzus bizonyos programozási tapasztalatokat feltételez.

Ez a kurzus csak Intel alapú Apple hardveren, például MacBookon vagy Mac Minion futtatható. A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges a szoftver letöltéséhez. Azok a küldöttek, akik szeretnék futtatni az iPhone vagy iPad alatt a kurzus során kifejlesztett alkalmazásokat, iOS fejlesztőként kell nyilvántartaniuk az Apple-lel, és nyilvántartásba vetettük eszközüket fejlesztés céljából. Az Apple fizetni 99 dollárt évente regisztrációra, mint iOS fejlesztő.
35 hours
Overview
Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnének megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni az iOS 11-en Az Xcode 9, a Swift 4 és az iOS 11 jelentős változásokat vezetett be az alkalmazások írásakor A kurzus kezében van, és bemutatja, hogyan fejlesztheti az alkalmazásokat a semmiből a Swift programozási nyelv és az Xcode 9 IDE segítségével A tanfolyam során teljesen funkcionális alkalmazást fejlesztenek ki a semmiből a Swift segítségével Ez a kurzus csak Intel alapú Apple hardveren, például MacBookon vagy Mac Minion futtatható A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges a szoftver letöltéséhez Azokat a küldötteket, akik szeretnék futni a kurzus során iPhone-on vagy iPaden kifejlesztett alkalmazásokat USB kábellel, regisztrálniuk kell készüléküket az Xcode-ra .
35 hours
Overview
Ki kellene részt vennie? Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni az iOS 10-en Az Xcode8, a Swift3 és az iOS 10 jelentős változásokat vezetett be az alkalmazások írásakor A kurzus kezét mutatja, és bemutatja, hogyan fejleszthető az alkalmazás a semmiből a Swift programozási nyelv és az Xcode 8 IDE segítségével A tanfolyam során teljesen funkcionális alkalmazást fejlesztenek ki a semmiből a Swift segítségével Ez a kurzus csak Intel alapú Apple hardveren, például MacBookon vagy Mac Minion futtatható A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges a szoftver letöltéséhez Azokat a küldötteket, akik szeretnék futni a kurzus során iPhone-on vagy iPaden kifejlesztett alkalmazásokat USB kábellel, regisztrálniuk kell készüléküket az Xcode-ra .
35 hours
Overview
Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnének megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni az iOS 11-en Az Xcode 9, a Swift 4 és az iOS 11 jelentős változásokat vezetett be az alkalmazások írásakor A kurzus kezében van, és bemutatja, hogyan fejlesztheti az alkalmazásokat a semmiből a Swift programozási nyelv és az Xcode 9 IDE segítségével A tanfolyam során teljesen funkcionális alkalmazást fejlesztenek ki a semmiből a Swift segítségével Ez a kurzus csak Apple hardveren, például MacBook Pro vagy Mac Mini alatt futtatható A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges az Xcode szoftver letöltéséhez Azokat a küldötteket, akik szeretnék futni a kurzus során iPhone-on vagy iPaden kifejlesztett alkalmazásokat USB kábellel, regisztrálniuk kell készüléküket az Xcode-ra A küldöttnek képesnek kell lennie arra, hogy megértse a Swift minden alapját, miután ez és a tanfolyam, és képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen alkalmazást az iOS-ban, és ásson összetettebb alkalmazások az iOS .
Weekend Swift courses, Evening Swift training, Swift boot camp, Swift instructor-led, Weekend Swift training, Evening Swift courses, Swift coaching, Swift instructor, Swift trainer, Swift training courses, Swift classes, Swift on-site, Swift private courses, Swift one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!