Adatbázis Kurzusok | Database Kurzusok

Adatbázis Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő adatbázis- (DB) vagy adatbázis-kezelő rendszer (DBMS) képzések mind a rendszergazdáknak, mind a fejlesztőknek szólnak, és gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be az adatbázis-rendszerek adminisztrálását, valamint az adatbázis integrálását. Adatbázis szoftveralkalmazásokkal. Az adatbázisok képzése "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Adatbázis Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use and integrate Node.js, Express, and MongoDB to build fast and scalable REST APIs. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up and integrate Node.js and Express with MongoDB.
 • Understand the features and architecture of Node.js, Express, and MongoDB.
 • Learn how to build RESTful APIs using the Node.js, Express, and MongoDB backend stack.
 • Implement routes, filtering, sorting, and pagination to Node.js REST APIs.
 • Design data models and perform CRUD operations with MongoDB and Mongoose.
 • Test and debug APIs with Postman.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at data analysts and data scientists who wish to use the MongoDB Aggregation Framework to perform data analysis while simplifying complex operations and aggregation pipelines. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure MongoDB for data analysis.
 • Understand the concepts and stages of the MongoDB Aggregation Framework.
 • Learn about the basic structure, syntax, and operations for aggregation.
 • Learn how to handle advanced operations in aggregation.
 • Apply some optimization tools and techniques to improve aggregation performance.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the FARM (FastAPI, React, and MongoDB) stack to build dynamic, high-performance, and scalable web applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment that integrates FastAPI, React, and MongoDB.
 • Understand the key concepts, features, and benefits of the FARM stack.
 • Learn how to build REST APIs with FastAPI.
 • Learn how to design interactive applications with React.
 • Develop, test, and deploy applications (front end and back end) using the FARM stack.
14 hours
Microsoft SQL Server A 2019 egy relációs adatbázis-kezelő rendszer (RDBMS), amely támogatja az adatok tárolását és lekérését, valamint az adatterhelés kezelését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) haladó szintű adatbázis-adminisztrátoroknak szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell konfigurálni és kezelni az adatbázisok adatterhelését.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Létrehozhat és kezelhet adatbázisokat, táblákat és lekérdezéseket. A lekérdezés teljesítményének kezelése. Adatbázis biztonsági másolatok létrehozása és visszaállítása.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at advanced-level developers who wish to learn and use MySQL and database technologies for building web applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Write SQL queries to retrieve, filter, sort, and aggregate data.
 • Perform data manipulation operations such as inserting, updating, and deleting data.
 • Implement advanced SQL concepts such as subqueries, derived tables, and conditional logic.
 • Integrate MySQL with popular programming languages and execute queries from application code.
21 hours
Oracle Database A 19c egy több modellből álló adatbázis, amely teljes mértékben támogatja a relációs és nem relációs adatokat.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a rendszergazdáknak szól, akik szeretnék átfogóan megismerni a Oracle Database 19c biztonsági jellemzőit.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az adatbázis-biztonság fogalmait. Az adatbázishoz való hozzáférés szabályozásához hitelesítési és engedélyezési mechanizmusokat kell alkalmazni. Hatékonyan konfigurálja és kezelje a felhasználói fiókokat, szerepköröket és jogosultságokat. Határozott biztonsági intézkedések végrehajtása a különféle fenyegetések és sebezhetőségek ellen.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Python a legnépszerűbb programozási nyelv az adattudomány és a gépi tanulás számára. SQL a leggyakrabban használt adatbázis menedzsment eszköz, míg Tableau a vezető üzleti intelligencia és az adatok vizualizációs eszköz. A kombináció SQL, Python, és Tableau hatékony, végső-végső megoldást biztosít az adatelemzéshez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok és fejlesztők, akik szeretnék használni és integrálni SQL, Python, és Tableau a komplex adatelemzés, feldolgozás és vizualizáció. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges környezetet az adatelemzés elvégzéséhez SQL, Python, és Tableau. Ismerje meg a szoftverintegráció kulcsfontosságú fogalmát (adatok, szerverek, ügyfelek, API-k, végpontok stb.) Legyen egy frissítés az alapjait Python és SQL. Az adatkezelési technikák elvégzése Python. Ismerje meg, hogyan kell összekapcsolni Python és SQL az adatelemzéshez. Hozzon létre egyértelmű adatok vizualizációit és diagramokat Tableau.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at intermediate-level data scientists who wish to learn how to utilize the COST IT module of Presto for cost analysis. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of Presto and its role in big data analytics.
 • Gain proficiency in using Presto's COST IT module for cost analysis.
 • Optimize Presto queries for improved performance and resource utilization.
 • Identify and implement cost-based optimizations in Presto.
 • Troubleshoot and resolve common performance and cost-related issues in Presto.
14 hours
Ez a tanfolyam mindent tartalmaz, amelyet az adatbázis-adminisztrátornak tudnia kell a MongoDB adatbázisok sikeres telepítéséhez és karbantartásához. A teljesítményproblémák diagnosztizálása, az adatok importálása és exportálása, valamint a megfelelő biztonsági mentési és visszaállítási rutinok létrehozása, a MongoDB CRUD API áttekintése, a parancshéj és az illesztőprogramok szintén megtalálhatók. A tanfolyam közönsége olyan emberekből áll, akik:
 • A MongoDB megértése a fejlesztő szempontjából, beleértve a parancshéjat, a lekérdezés API-t és az illesztőprogramokat.
 • Telepítse a MongoDB t minden konfigurációjában - egyetlen szerverként, master / slave replikációval, replikakészletként és élesített fürtként.
 • Az alkalmazások értékelése és a hardver megfelelő kiválasztása.
 • Figyelemmel kíséri a MongoDB példányait, és integrálható a szokásos figyelő szoftverekkel ( Munin , Nagios , stb.)
 • Tervezze meg a biztonsági mentéseket, és kezelje a nagy adatok importját és exportját.
 • Hibaelhárítás a leggyakoribb fejlesztői problémákra és a hibaforgatókönyvekre.
Minden küldöttnek gyakorlati gyakorlatokat kell végrehajtania.
14 hours
Ez a kurzus a Postgre SQL adatbázisok adminisztrációját és teljesítményének hangolását tartalmazza. A célközönség magában foglalja a rendszergazdákat és az adatbázis-építészeket. A résztvevők megtanulják a speciális Postgre SQL (AKA Postgres) modulok használatát, mint például a replikáció, a kapcsolat-összevonás és a teljes szöveges keresés.
14 hours
This course covers everything a database developer needs to know to successfully develop applications using MongoDB.
21 hours
hallgatók Ez a képzés az emberek számára, akik az SQL nyelvet használják az Oracle adatbázisban A kurzus válaszol kérdésekre:
 • Hogyan kell létrehozni egy lekérdezést?
 • Milyen lehetőségei vannak az SQL ?
 • Mi a relációs adatbázis?
 • Mi a struktúra és az SQL parancsok
28 hours
This course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
14 hours
After the training, you will be able to write extract and modify the data in MongoDB database. You will also learn about powerful Aggregation Pipeline that is a flexible and fast tool for data analytics, and if it's not enough for you, how to connect your current BI tools like Tableau or Excel to data stored in Mongo.
14 hours
Ez a 3 napos kurzus bemutatja az SQL Developer, az SQL * Plus és az SQL-t, a strukturált lekérdezési nyelvet, amely egy relációs adatbázis elérésére szolgál, és magában foglalja az ORACLE legújabb verziójának új funkcióit. A megtanult elvek olyan különböző adatbázisokhoz is alkalmazhatók, mint a Microsoft SQL Server, a MySQL, az Access, az Informix és a DB2. A tanfolyam egy műhelymunka formátumát veszi át, előadássorozattal, munkadarabokkal és gyakorlati gyakorlatokkal. Bár a tartalom testreszabható, legalább 2 nap szükséges a központi elemek fedezéséhez. Teljes kurzusjegyzéseket biztosítanak a mintaadatbázis-fájlokkal együtt, például SQL-fájlokat és ingyenes szoftvereszközöket az ORACLE adatbázis eléréséhez.
14 hours
Ez a kurzus programozási interakciót biztosít a PostgreSQL adatbázisokkal és PostgreSQL kiterjesztésekkel A célközönség magában foglalja azokat a fejlesztőket is, akik szeretnék használni vagy bővíteni a PostgreSQL-t, valamint az adatbázis-építészeket .
21 hours
Ez a 3 napos tanfolyam bemutatja az ORACLE PL/ SQL alkalmazást, amely lehetővé teszi a tárolt eljárások, funkciók és triggerek írását SQL és PL/ SQL parancsok használatával. A kurzus egy műhely formátuma, előadás, munka példák és gyakorlati gyakorlatok keverékével. Bár a tartalom testre szabható, legalább 2 napra van szükség a magelemek lefedéséhez. A teljes kurzus jegyzetek a minta adatbázis fájljaival, például az SQL fájlok és a szabad szoftvereszközökkel együtt rendelkezésre állnak az ORACLE adatbázis eléréséhez.
14 hours
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni a Postgre SQL az alapoktól. Megtanulja a Postgre SQL architektúráját, telepítését, tervezését, valamint biztonsági mentési és helyreállítási adatbázisok végrehajtását a Postgre SQL .
14 hours
Ez az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik szeretnék megszerezni a szükséges ismereteket a Microsoft Access segítségével történő adat kivonatolására és elemzésére. A tanfolyam tagjai megtanulják:
 • hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
 • milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
 • milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
 • az adatok szerkezete
 • különbségek az SQL nyelvjárások között (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez
Ez az SQL kurzus foglalkozik a Microsoft Access nyelvjárás SQL.
14 hours
This course covers the advanced areas in the use of programming languages related to MongoDB, the goal is for the participant to have the ability to completely master the tool.
35 hours
A képzési tanfolyam segít a résztvevőknek felkészülni a Web Application Development használatával Python Programming a Data Analytics. Az ilyen adatok vizualizálása nagyszerű eszköz a Top Management döntéshozatalban.
35 hours
A PostgreSQL (vagy Postgres) az egyik legkedveltebb nyílt forráskódú relációs adatbázis Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják a PostgreSQL általános és fejlett szempontjait, beleértve az adminisztrációt, a teljesítményfordítást, a fejlett fejlesztést és a replikációt, miközben egy sor handson, tesztelés, telepítés és hibaelhárítás A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használjon speciális adminisztrációs technikákat a PostgreSQL kiszolgáló konfigurálásához és kezeléséhez Optimalizálja az adatbázist és a lekérdezéseket a maximális teljesítmény érdekében PostgreSQL kiszolgáló újratelepítése és skálázása Közönség Adatbázis-adminisztrátorok Rendszergazdák Adatbázis-élményt nyújtó fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ez a kurzus a PostreSQL 9 alapú, de más verzióra is alkalmazható Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon rendszergazdáknak szól, akik összetett telepítési és kezelési problémákat kívánnak megoldani a MongoDB Ops Manager segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a MongoDB Ops Manager alkalmazást
 • Különböző típusú környezetek beállítása és kezelése
 • Megérteni és végrehajtani a MongoDB Enterprise Server specifikus megoldásait az összetett vállalati kihívások megoldására
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés
 • Sok gyakorlat és gyakorlat
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ez a képzés a MongoDB Enterprise Server-en alapul, amely tartalmazza az Ops Manager alkalmazást. Kérjük, forduljon hozzánk az engedélykövetelmények megszervezéséhez.
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Ez az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik meg akarják szerezni a szükséges készségeket adatbázisokból származó adatok kivonásához és elemzéséhez, valamint jelentések készítéséhez. A tanfolyam tagjai megtanulják:
 • hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
 • milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
 • milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
 • az adatok szerkezete
 • különbségek a T-SQL és más dialektusok között
 • gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez
Ez az SQL kurzus a Microsoft T-SQL dialektusával foglalkozik. Ha érdekli a generikus SQL, kérjük, olvassa el az SQL alapismeretek tanfolyamot.
14 hours
This training is designed for Database Administrators and Architects who want to tune PostgreSQL Database for Performance. Learn how to log slow workload and find the possible pain points in a query. This topic also covers the most important parameters that must be tuned for optimal performance. 
7 hours
Percona Server for MongoDB egy ingyenes, továbbfejlesztett, teljesen kompatibilis, nyílt forráskódú, Percona csere a MongoDB 3.2 Community Edition számára, vállalati szintű szolgáltatásokkal. Nincs szükség a MongoDB alkalmazások vagy kód módosítására. Közönség Ez a tanfolyam megfelelő azoknak a rendszergazdáknak és mérnököknek, akik a már létező MongoDB példányokról a Percona Serverre Percona , vagy új Percona szervert telepítenek és adminisztrálnak a MongoDB példányokhoz. A kurzus befejezése után a küldöttek:
 • megérteni a Percona Server felépítését és telepítési mechanizmusait
 • képesnek kell lennie a telepítési / gyártási környezeti / építészeti feladatok elvégzésére és a konfigurációra
 • képesnek kell lennie a kódminőség értékelésére, a hibakeresés, a monitorozás végrehajtására
 • képes legyen fejlett gyártást, például replikációt, teljesítmény-hangolást és naplózást megvalósítani
14 hours
Audience All who want to improve their basic skills in Oracle SQL and also systematize already gained knowledge. Format of the course 25% lectures, 75% labs
14 hours
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni az eszközöket és technikákat a magas rendelkezésre állás és az Database biztonságának a Postgre SQL . Megtanulja továbbá, hogyan lehet lassú lekérdezéseket találni, figyelemmel kísérni az adatbázis teljesítményét és Postgre SQL for Performance teljesítményét.
21 hours
The objective of the course is to enable participants to gain a mastery of the fundamentals and usages of VBA for Access & Excel.
14 hours
A MERN Stack webes fejlesztő szoftverek gyűjteménye, nevezetesen a MongoDB , az Express , a React és a Node.js A MERN Stack teljes körű keretet biztosít a fejlesztők számára a fullstack webes alkalmazások készítéséhez és telepítéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azoknak a web-fejlesztőknek szól, akik a MERN Stack-t a fullstack fejlesztéséhez kívánják használni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Integrálja a React a MongoDB , Express és Node.js .
 • Készítsen egy fullstack webalkalmazást a semmiből.
 • Az alkalmazás biztonságának végrehajtása engedélyezéssel és hitelesítéssel.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljen.

Last Updated:

Online Adatbázis courses, Weekend Adatbázis courses, Evening Adatbázis training, Adatbázis boot camp, Adatbázis instructor-led, Weekend Adatbázis training, Evening Adatbázis courses, Adatbázis coaching, Adatbázis instructor, Adatbázis trainer, Adatbázis training courses, Adatbázis classes, Adatbázis on-site, Adatbázis private courses, Adatbázis one on one trainingOnline Database courses, Weekend Database courses, Evening Database training, Database boot camp, Database instructor-led, Weekend Database training, Evening Database courses, Database coaching, Database instructor, Database trainer, Database training courses, Database classes, Database on-site, Database private courses, Database one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions