PostgreSQL Kurzusok

PostgreSQL Kurzusok

A helyi, oktatott élő PostgreSQL (AKA Postgres) képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a PostgreSQL alapjait, és hogyan kezelik a PostgreSQL adatbázisok adminisztrációját és teljesítményét A PostgreSQL képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

PostgreSQL Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
28 hours
Overview
This course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
14 hours
Overview
Ez a kurzus a Postgre SQL adatbázisok adminisztrációját és teljesítményének hangolását tartalmazza.

A célközönség magában foglalja a rendszergazdákat és az adatbázis-építészeket. A résztvevők megtanulják a speciális Postgre SQL (AKA Postgres) modulok használatát, mint például a replikáció, a kapcsolat-összevonás és a teljes szöveges keresés.
14 hours
Overview
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni a Postgre SQL az alapoktól.

Megtanulja a Postgre SQL architektúráját, telepítését, tervezését, valamint biztonsági mentési és helyreállítási adatbázisok végrehajtását a Postgre SQL .
14 hours
Overview
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni az eszközöket és technikákat a magas rendelkezésre állás és az Database biztonságának a Postgre SQL .

Megtanulja továbbá, hogyan lehet lassú lekérdezéseket találni, figyelemmel kísérni az adatbázis teljesítményét és Postgre SQL for Performance teljesítményét.
7 hours
Overview
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni a streaming replikációt a Postgre Postgre SQL és hogy hogyan lehet a pgpool-II felhasználni automatikus feladatátvételi feladatok létrehozására és egy nagyon elérhető Postgre SQL Database fürt beállítására.
7 hours
Overview
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik a Postgre SQL Database a teljesítmény javítására kívánják hangolni. Tanulja meg, hogyan kell naplózni a lassú munkaterhelést, és hogyan találhatja meg a lekérdezés lehetséges fájdalompontjait. Ez a témakör a legfontosabb paramétereket is tartalmazza, amelyeket be kell hangolni az optimális teljesítmény érdekében.
35 hours
Overview
A PostgreSQL (vagy Postgres) az egyik legkedveltebb nyílt forráskódú relációs adatbázis Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják a PostgreSQL általános és fejlett szempontjait, beleértve az adminisztrációt, a teljesítményfordítást, a fejlett fejlesztést és a replikációt, miközben egy sor handson, tesztelés, telepítés és hibaelhárítás A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használjon speciális adminisztrációs technikákat a PostgreSQL kiszolgáló konfigurálásához és kezeléséhez Optimalizálja az adatbázist és a lekérdezéseket a maximális teljesítmény érdekében PostgreSQL kiszolgáló újratelepítése és skálázása Közönség Adatbázis-adminisztrátorok Rendszergazdák Adatbázis-élményt nyújtó fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ez a kurzus a PostreSQL 9 alapú, de más verzióra is alkalmazható Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
Ez a kurzus programozási interakciót biztosít a PostgreSQL adatbázisokkal és PostgreSQL kiterjesztésekkel A célközönség magában foglalja azokat a fejlesztőket is, akik szeretnék használni vagy bővíteni a PostgreSQL-t, valamint az adatbázis-építészeket .
Weekend PostgreSQL courses, Evening PostgreSQL training, PostgreSQL boot camp, PostgreSQL instructor-led, Weekend PostgreSQL training, Evening PostgreSQL courses, PostgreSQL coaching, PostgreSQL instructor, PostgreSQL trainer, PostgreSQL training courses, PostgreSQL classes, PostgreSQL on-site, PostgreSQL private courses, PostgreSQL one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!