PostgreSQL Kurzusok

PostgreSQL Kurzusok

A helyi, oktatott élő PostgreSQL (AKA Postgres) képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a PostgreSQL alapjait, és hogyan kezelik a PostgreSQL adatbázisok adminisztrációját és teljesítményét A PostgreSQL képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
pgsqladmPostgreSQL Administration and Development28 óraThis course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
postgresadminPostgreSQL for Administrators14 óraEz a kurzus magában foglalja a PostgreSQL adatbázisok adminisztrációját és teljesítményének beállítását A célközönség magában foglalja a rendszergazdákat és az adatbázis-építészeket A résztvevők megtanulják a speciális PostgreSQL (AKA Postgres) modulok használatát, mint például a replikáció, a kapcsolat összevonása és a teljes szöveges keresés .
postgresdevPostgreSQL for Developers14 óraEz a kurzus programozási interakciót biztosít a PostgreSQL adatbázisokkal és PostgreSQL kiterjesztésekkel A célközönség magában foglalja azokat a fejlesztőket is, akik szeretnék használni vagy bővíteni a PostgreSQL-t, valamint az adatbázis-építészeket .
postgresadminoptimreplPostgreSQL Administration, Optimization and Replication35 óraA PostgreSQL (vagy Postgres) az egyik legkedveltebb nyílt forráskódú relációs adatbázis Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják a PostgreSQL általános és fejlett szempontjait, beleértve az adminisztrációt, a teljesítményfordítást, a fejlett fejlesztést és a replikációt, miközben egy sor handson, tesztelés, telepítés és hibaelhárítás A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használjon speciális adminisztrációs technikákat a PostgreSQL kiszolgáló konfigurálásához és kezeléséhez Optimalizálja az adatbázist és a lekérdezéseket a maximális teljesítmény érdekében PostgreSQL kiszolgáló újratelepítése és skálázása Közönség Adatbázis-adminisztrátorok Rendszergazdák Adatbázis-élményt nyújtó fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ez a kurzus a PostreSQL 9 alapú, de más verzióra is alkalmazható Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
postgresadmin1PostgreSQL Essentials14 óraThis training is designed for Database Administrators and Architects who want to learn PostgreSQL from basics.

You will learn PostgreSQL architecture, installation, designing as well as how to perform backup and recovery databases in PostgreSQL.
postgresadmin2PostgreSQL Advanced DBA14 óraThis training is designed for Database Administrators and Architects who want to learn the tools and techniques for implementing High Availability and Database Security in PostgreSQL.

You will also learn how to find slow queries, monitor database performance and tune PostgreSQL for Performance.
postgresadmin3Implementing High Availability in PostgreSQL7 óraThis training is designed for Database Administrators and Architects who want to learn Streaming Replication in PostgreSQL and how pgpool-II can be used to achieve automatic failovers and setup a highly available PostgreSQL Database Cluster.
postgresadmin4PostgreSQL Performance Tuning7 óraThis training is designed for Database Administrators and Architects who want to tune PostgreSQL Database for Performance. Learn how to log slow workload and find the possible pain points in a query. This topic also covers the most important parameters that must be tuned for optimal performance.

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
PostgreSQL Administration and Development - Szeged, Felső Tisza-Parth, 2019-03-11 09:306000EUR / 7000EUR
PostgreSQL Administration and Development - Budapest, V. kerületh, 2019-04-01 09:306000EUR / 7000EUR
PostgreSQL Administration and Development - Pécs, belvárosk, 2019-04-02 09:306000EUR / 7000EUR
PostgreSQL Administration and Development - Kecskeméth, 2019-04-22 09:306000EUR / 7000EUR
PostgreSQL Administration and Development - Debrecenk, 2019-04-23 09:306000EUR / 7000EUR
Weekend PostgreSQL courses, Evening PostgreSQL training, PostgreSQL boot camp, PostgreSQL instructor-led, Weekend PostgreSQL training, Evening PostgreSQL courses, PostgreSQL coaching, PostgreSQL instructor, PostgreSQL trainer, PostgreSQL training courses, PostgreSQL classes, PostgreSQL on-site, PostgreSQL private courses, PostgreSQL one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!