PostgreSQL Kurzusok

PostgreSQL Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő PostgreSQL (AKA Postgres) képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a PostgreSQL alapjait, valamint a PostgreSQL adatbázisok adminisztrációjának és teljesítményhangolásának kezelését. A PostgreSQL képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

PostgreSQL Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Ez a kurzus a Postgre SQL adatbázisok adminisztrációját és teljesítményének hangolását tartalmazza. A célközönség magában foglalja a rendszergazdákat és az adatbázis-építészeket. A résztvevők megtanulják a speciális Postgre SQL (AKA Postgres) modulok használatát, mint például a replikáció, a kapcsolat-összevonás és a teljes szöveges keresés.
28 hours
This course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
14 hours
Ez a kurzus programozási interakciót biztosít a PostgreSQL adatbázisokkal és PostgreSQL kiterjesztésekkel A célközönség magában foglalja azokat a fejlesztőket is, akik szeretnék használni vagy bővíteni a PostgreSQL-t, valamint az adatbázis-építészeket .
14 hours
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni a Postgre SQL az alapoktól. Megtanulja a Postgre SQL architektúráját, telepítését, tervezését, valamint biztonsági mentési és helyreállítási adatbázisok végrehajtását a Postgre SQL .
35 hours
A PostgreSQL (vagy Postgres) az egyik legkedveltebb nyílt forráskódú relációs adatbázis Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják a PostgreSQL általános és fejlett szempontjait, beleértve az adminisztrációt, a teljesítményfordítást, a fejlett fejlesztést és a replikációt, miközben egy sor handson, tesztelés, telepítés és hibaelhárítás A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használjon speciális adminisztrációs technikákat a PostgreSQL kiszolgáló konfigurálásához és kezeléséhez Optimalizálja az adatbázist és a lekérdezéseket a maximális teljesítmény érdekében PostgreSQL kiszolgáló újratelepítése és skálázása Közönség Adatbázis-adminisztrátorok Rendszergazdák Adatbázis-élményt nyújtó fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ez a kurzus a PostreSQL 9 alapú, de más verzióra is alkalmazható Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik a Postgre SQL Database a teljesítmény javítására kívánják hangolni. Tanulja meg, hogyan kell naplózni a lassú munkaterhelést, és hogyan találhatja meg a lekérdezés lehetséges fájdalompontjait. Ez a témakör a legfontosabb paramétereket is tartalmazza, amelyeket be kell hangolni az optimális teljesítmény érdekében.
14 hours
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni az eszközöket és technikákat a magas rendelkezésre állás és az Database biztonságának a Postgre SQL . Megtanulja továbbá, hogyan lehet lassú lekérdezéseket találni, figyelemmel kísérni az adatbázis teljesítményét és Postgre SQL for Performance teljesítményét.
7 hours
Ez a képzés azoknak az Database adminisztrátoroknak és építészeknek készült, akik meg akarják tanulni a streaming replikációt a Postgre Postgre SQL és hogy hogyan lehet a pgpool-II felhasználni automatikus feladatátvételi feladatok létrehozására és egy nagyon elérhető Postgre SQL Database fürt beállítására.
21 hours
PostgreSQL (also known as Postgres) is an open source relational database management system or RDBMS. It is built to handle large data workloads while maintaining stability, reliability, and optimal performance. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at sysadmins and developers who wish to use PostgreSQL 13 to set up, build, and manage databases for high-performance applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure PostgreSQL 13.
 • Understand the features, architecture, and fundamentals of operating, managing, and maintaining databases with PostgreSQL 13.
 • Learn how to configure Postgres database tables and schemas.
 • Learn how to perform data manipulations and queries.
 • Explore the different programming interfaces (client and server) to fully utilize and extend functionalities in PostgreSQL 13.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
PostgreSQL (also known as Postgres) is an open source relational database management system or RDBMS. It is built to handle large data workloads while maintaining stability, reliability, and optimal performance. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at database admins and sysadmins who wish to use PostgreSQL to manage large-scale data while optimizing the database systems for high availability and performance. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure PostgreSQL.
 • Understand the features and architecture of PostgreSQL.
 • Learn how to perform database operations with SQL.
 • Perform database backup and recovery to prevent data loss.
 • Configure the server for high availability.
 • Learn the tools and techniques for high performance tuning.
 • Explore the external tools for monitoring and observability.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
PostgreSQL (más néven Postgres) egy nyílt forráskódú relatív adatbázis-kezelési rendszer, vagy RDBMS, amelyet nagy adatmunkafelvétel kezelésére építettek. Python egy dinamikus és rugalmas programozási nyelv, amely támogatja a különböző adatbázisok, mint például MySQL, Oracle, PostgreSQL, stb. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és adminisztrátoroknak szól, akik biztonságos, megbízható és stabil alkalmazások létrehozására törekszenek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Helyezze be, állítsa be, és csatlakozzon PostgreSQL Python. A programozás alapjainak frissítése Python. Értse meg a használat előnyeit PostgreSQL és Python. Ismerje meg, hogyan kell elvégezni az alapvető SQL műveleteket Python. Ismerje meg, hogyan kell használni a fejlett PostgreSQL tulajdonságokat Python. Adatbiztonsági, biztonsági, nyomon követési és optimalizációs technikák alkalmazása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Először is, Oracle adatbázis-menedzsment rendszerek lehet költséges és nehéz fenntartani a közép- és nagyszabású szervezetek. Az Oracle adatbázisok Azure SQL (más néven Microsoft Azure SQL Database, Microsoft Azure SQL vagy AzureSQL) vagy PostgreSQL (más néven Postgres vagy Postgre SQL) migrációja gyakorlati megoldás a növekvő vállalkozások számára az adatbáziskezelés, karbantartás és méretezhetőség optimális költséggel történő kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) az adatbázis-kezelőket és a felhő építészeket célozza, akik Oracle adatbázisokat szeretnének áthelyezni Azure SQL vagy PostgreSQL. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Összehasonlítsa Azure SQL és PostgreSQL annak az adatbázisnak a kiválasztásához, amely a legjobban megfelel az üzleti céloknak és igényeknek. Készítsen adatbázisokat a definíciók, adatok és eljárások áthelyezésére Oracle és AzureSQL vagy PostgreSQL adatbázisrendszertől. Végezze el a migráció utáni lépéseket a migráns adatbázis tesztelésére, optimalizálására, frissítésére és karbantartására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online PostgreSQL courses, Weekend PostgreSQL courses, Evening PostgreSQL training, PostgreSQL boot camp, PostgreSQL instructor-led, Weekend PostgreSQL training, Evening PostgreSQL courses, PostgreSQL coaching, PostgreSQL instructor, PostgreSQL trainer, PostgreSQL training courses, PostgreSQL classes, PostgreSQL on-site, PostgreSQL private courses, PostgreSQL one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions