GraphQL Kurzusok

GraphQL Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő GraphQL tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a GraphQL alapvető fogalmát. A GraphQL képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

GraphQL Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
7 hours
Overview
GraphQL Facebook által 2012-ben kifejlesztett, majd 2015-ben nyílt forrású GraphQL nyelv a mobil eszközök jobb adatátviteli teljesítményének javításához. Ez alternatívát kínál a REST számára, és felhatalmazza az ügyfelet, hogy pontosan kérjenek meg mindent, amire szükségük van, semmi többet és kevesebbet, a kiszolgáló adatbázisaiból.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a GraphQL , amikor lépnek át egy egyszerű API létrehozásával a GraphQL .

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Tudja meg, mi a GraphQL , és mi különbözteti meg a REST-től.
- Ismerje meg a legfelső szintű GraphQL kifejezéseket.
- Állítson be egy GraphQL kódolási környezetet.
- Építsen és fejlesszen egy GraphQL API-t.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat.

jegyzet

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
Overview
GraphQL egy API lekérdezési nyelv. GraphQL egy végrehajtási motor is az adatok szerverről az ügyféllel történő betöltésére. Ez a hagyományos REST API nagyon szükséges alternatívája.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik fejlesztett csomópont-alkalmazást akarnak kifejleszteni a GraphQL segítségével.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Hozzon létre mutációkat, hogy az ügyfelek manipulálhassák az adatokat az adatbázisokban.
- Szkripteljen egy automatikus tesztkészletet egy csomópont-alkalmazáshoz.
- Használja a GraphQL sémákat az interakció meghatározásához.
- Biztonságos csomópont-alkalmazási adatok hitelesítő rendszerrel.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
28 hours
Overview
React egy Java szkriptkönyvtár, amely gyors és zökkenőmentes interaktív weboldalakat készíthet. A Flux architektúrával és a GraphQL lekérdezési nyelvvel együtt rendkívül nagy teljesítményű és hatékony webes alkalmazások építhetők fel.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a React alkalmazásokat felépíteni a Flux és a GraphQL . A tanfolyam a telepítésre, a telepítésre, az integrációra, a tesztelésre, a telepítésre és a bevált gyakorlatokra terjed ki, mivel a résztvevők egy mintaalkalmazás-sorozat létrehozásával járnak, amelyek bemutatják, hogyan lehet az alkalmazás további bonyolultságát és "hűségét" hozzáadni a legfejlettebb eszközkészletek és technikákat.

Az alkalmazások fejlesztése a React másfajta gondolkodást igényel, összehasonlítva azzal, amellyel egyes fejlesztők megszokták, különösen, ha más MVC keretek, például Angular JS és Bootstrap gondolkodásmódjából származnak.

Ez a képzés a minden egyes szakaszban alkalmazott technológiák alapjait fedezi fel, hogy a résztvevők ne csak képesek legyenek létrehozni egy funkcionális alkalmazást, hanem megértsék, miért alkalmaznak egy adott megközelítést. Ez megteremti az alapot ahhoz, hogy önállóan és kreatívan gondolkodjunk a tervről és a jövőbeni saját alkalmazásuk felépítéséhez kívánt eredményekről.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
A 2010 utáni években a natív webplatformokról a mobil társukra való váltáshoz hatékonyabb adatkérési rendszert igényelt. Abban az időben a vállalatok olyan RESTful szolgáltatásokra támaszkodtak, amelyek hibásnak bizonyultak, mivel nem React alkalmazkodni a React alkalmazásokban szereplő React kérésekhez, ami lassú válaszidőket eredményezett. Ezen akadály leküzdése érdekében a Facebook mérnökei GraphQL és Relay néven ismert szolgáltatásokat hoztak létre. GraphQL leegyszerűsíti az ügyfél és az API kapcsolatát a kérések automatizálásával, míg a Java Script keret, a Relay, kezeli az adatokat a React alkalmazásokban. A Relay és a GraphQL egyaránt a React alkalmazás felhasználói felületének optimalizálására szolgál.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a GraphQL és a Relé használatával GraphQL kezelni az adatokat a React alkalmazásokban.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet az adatkezelés elindításához a React alkalmazások számára.
- Azonnali felhasználói felület-válasz-interakciók.
- Összesített adatok több könyvtárból egy kényelmes API-ba.
- Előzetes letöltés a GraphQL és a Relé használatával.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
Weekend GraphQL courses, Evening GraphQL training, GraphQL boot camp, GraphQL instructor-led, Weekend GraphQL training, Evening GraphQL courses, GraphQL coaching, GraphQL instructor, GraphQL trainer, GraphQL training courses, GraphQL classes, GraphQL on-site, GraphQL private courses, GraphQL one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!