MongoDB Atlas Kurzusok

MongoDB Atlas Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő MongoDB Atlas képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a MongoDB Atlas-t használni adatbázisok nagyszabású futtatására, telepítésére és kezelésére automatizálás és egyszerűsített konfigurációk révén. A MongoDB Atlas képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

MongoDB Atlas Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az Atlas egy multi-cloud adatbázis-as-a-service (DBaaS) platform. Egyszerűsíti a MongoDB telepítések telepítését, üzemeltetését és kezelését a felhőben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők és a sysadminek, akik szeretnék használni MongoDB Atlas futtatni, telepíteni, és kezelni adatbázisok skálán keresztül automatizálása és egyszerűsített konfigurációk. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be, állítsa be és érje el a MongoDB Atlas klasztert. Ismerje meg az Atlas jellemzőit, építészetét és előnyeit. Ismerje meg, hogyan kell importálni / exportálni, kérdezni és manipulálni az adatokat a MongoDB Atlas. Az Atlas API-k használata az adatbázis működésének és adminisztrációjának automatizálására. Alkalmazza a legjobb gyakorlatokat a menedzsment és a skálázás MongoDB elhelyezések.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online MongoDB Atlas courses, Weekend MongoDB Atlas courses, Evening MongoDB Atlas training, MongoDB Atlas boot camp, MongoDB Atlas instructor-led, Weekend MongoDB Atlas training, Evening MongoDB Atlas courses, MongoDB Atlas coaching, MongoDB Atlas instructor, MongoDB Atlas trainer, MongoDB Atlas training courses, MongoDB Atlas classes, MongoDB Atlas on-site, MongoDB Atlas private courses, MongoDB Atlas one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions