Oracle Kurzusok

Oracle Kurzusok

Helyi, oktatott élő Oracle Database (Oracle RDBMS vagy Oracle) tanfolyamok demonstrálják a vita és a handson gyakorlatban az Oracle alapjait Az Oracle képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
sqlfunSQL Fundamentals14 óraEz az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik meg akarják szerezni a szükséges készségeket adatbázisokból származó adatok kivonásához és elemzéséhez, valamint jelentések készítéséhez. A tanfolyam tagjai megtanulják:

- hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
- milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
- milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
- az adatok szerkezete
- különbségek az SQL nyelvjárások között (Oracle, T-SQL, ANSI)
- gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez

Ez az SQL tanfolyam az általános ANSI SQL-szel foglalkozik. Bármely adatbázisban használható, beleértve az Oracle, a MySQL, a Microsoft Access, a Microsoft SQL Server, a DB2, az Informix, a PostgreSQL és más relációs adatbázisokat is.
oplsqlfunORACLE PL/SQL Fundamentals21 óraEz a 3 napos kurzus bemutatja az ORACLE PL / SQL alkalmazást fejlesztő környezetet, amely lehetővé teszi a tárolt eljárások, funkciók és triggerek írását SQL és PL / SQL parancsok használatával.

A tanfolyam egy műhelymunka formátumát veszi át, előadássorozattal, munkadarabokkal és gyakorlati gyakorlatokkal. Bár a tartalom testreszabható, legalább 2 nap szükséges a központi elemek fedezéséhez.

Teljes kurzusjegyzéseket biztosítanak a mintaadatbázis-fájlokkal együtt, például SQL-fájlokat és ingyenes szoftvereszközöket az ORACLE adatbázis eléréséhez.
osqlfunORACLE SQL Fundamentals21 óraEz a 3 napos kurzus bemutatja az SQL Developer, az SQL * Plus és az SQL-t, a strukturált lekérdezési nyelvet, amely egy relációs adatbázis elérésére szolgál, és magában foglalja az ORACLE legújabb verziójának új funkcióit. A megtanult elvek olyan különböző adatbázisokhoz is alkalmazhatók, mint a Microsoft SQL Server, a MySQL, az Access, az Informix és a DB2.

A tanfolyam egy műhelymunka formátumát veszi át, előadássorozattal, munkadarabokkal és gyakorlati gyakorlatokkal. Bár a tartalom testreszabható, legalább 2 nap szükséges a központi elemek fedezéséhez.

Teljes kurzusjegyzéseket biztosítanak a mintaadatbázis-fájlokkal együtt, például SQL-fájlokat és ingyenes szoftvereszközöket az ORACLE adatbázis eléréséhez.
oracleperftunOracle Database 11g: Performance Tuning28 óraAz Oracle egy többmintás adatbáziskezelő rendszer.
osqlintOracle SQL Intermediate14 óraKözönség

Mindazok, akik az Oracle SQL alapkészségeit szeretnék fejleszteni, és a már megszerzett tudást is rendszerezik.

A tanfolyam formátuma

25% előadások, 75% laborok
osqlideOracle SQL Intermediate - Data Extraction14 óraA kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára, hogy elsajátítsák az SQL nyelv használatának módját az Oracle adatbázisban az adatkivonáshoz középszintű szinten.
osqldevdmOracle SQL for development and database management35 óraEz az 5 napos kurzus bemutatja, hogyan kell az Oracle SQL-t használni az adatbázis-fejlesztéshez és az adatbázis-kezeléshez.
berkeleydbBerkeley DB for Developers21 óraA Berkeley DB (BDB) egy olyan szoftverkönyvtár, amely nagy teljesítményű beágyazott adatbázist biztosít a kulcs / értékadatok számára A Berkeley DB C-ben íródott C ++, C #, Java, Perl, PHP, Python, Ruby, Smalltalk, Tcl és sok más programozási nyelvhez kapcsolódó API-összerendelések esetén A Berkeley DB nem relációs adatbázis [1] Ez a kurzus bemutatja a Berkeley DB architektúráját és képességeit, és a résztvevőket részt veszi a Berkeley DB segítségével Közönség Alkalmazásfejlesztők Szoftverfejlesztők Műszaki tanácsadók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórum, handson fejlesztés és végrehajtás, tesztek a megértés mérésére .
sqladvalsSQL Advanced level for Analysts 21 óraEnnek a kurzusnak az a célja, hogy világosan megértse az SQL használatát a különböző célokra adatbázisok (Oracle, SQL Server, MS Access) Az analitikus funkciók és a Az adatbázisban található különböző táblázatokhoz való csatlakozás segít a delegálóknak az adatok elemzésének mozgatásában műveleteket az adatbázis oldalára, ahelyett, hogy ezt MS Excel alkalmazásban végrehajtaná Ez is lehet segít bármely informatikai rendszer létrehozásában, amely bármilyen relációs adatbázist használ .
ENG-ADM-ORACLE12c-MMOracle 12c database administration28 óraA képzés nem csak az Oracle adatbázis-adminisztrátoroknak szól, akik csak most kezdik el dolgozni az Oracle szerverekkel, és akik már dolgoznak ezen, és szeretnék megtudni a 12c-s verzió új jövőjéről Ez a képzés hasznos lehet olyan programozók számára is, akik a szerver architektúra megértése és mechanizmusainak szabályai révén képesek lesznek hatékony alkalmazásokat létrehozni az Oracle 12c adatbázisban .
osqlbgnOracle SQL for beginners21 órahallgatók

Ez a képzés azoknak szól, akik az SQL nyelvet az Oracle adatbázisban kezelik

A tanfolyam kérdéseire adott válasz:

- Hogyan készítsünk lekérdezést?
- Milyen lehetőségek vannak az SQL-szel?
- Mi a relációs adatbázis?
- Mi a szerkezet és az SQL parancsok
osqladvOracle SQL Advanced14 órahallgatók

Ez a kurzus olyan felhasználók számára készült, akik az Oracle fejlett funkcióit szeretnék használni

A kurzus választ ad a kérdésekre

- Hogyan készíthetek fejlett lekérdezéseket?
- Hogyan készíthetek speciális jelentéseket?

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Berkeley DB for Developers - Kecskemétsze, 2019-01-02 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Debrecensze, 2019-01-02 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Miskolc, Tapolcafürdősze, 2019-01-16 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Budapest, V. kerületk, 2019-01-29 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Pécs, belvárosh, 2019-02-04 09:304500EUR / 5300EUR
Weekend Oracle courses, Evening Oracle training, Oracle boot camp, Oracle instructor-led, Weekend Oracle training, Evening Oracle courses, Oracle coaching, Oracle instructor, Oracle trainer, Oracle training courses, Oracle classes, Oracle on-site, Oracle private courses, Oracle one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam PreparationMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-14 09:303150EUR / 3750EUR
Marketing Analytics using RSzeged, Felső Tisza-Parth, 2019-01-14 09:304725EUR / 5525EUR
Object-Oriented Analysis and Design using UMLMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-21 09:304725EUR / 5525EUR
Handling Conflict with ConfidenceBudapest, V. kerületcs, 2019-01-31 09:302970EUR / 3570EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!