Azure SQL Database Kurzusok

Azure SQL Database Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Azure SQL Database képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az Azure SQL Database alapjait és haladó témaköreit. Az Azure SQL Database képzés „online élő képzésként” vagy „helyszíni élő képzésként” érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő tréningek végezhetők helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. Az Azure SQL Database más néven Microsoft Azure SQL Database, Microsoft Azure SQL vagy AzureSQL. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Azure SQL Database Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Először is, Oracle adatbázis-menedzsment rendszerek lehet költséges és nehéz fenntartani a közép- és nagyszabású szervezetek. Az Oracle adatbázisok Azure SQL (más néven Microsoft Azure SQL Database, Microsoft Azure SQL vagy AzureSQL) vagy PostgreSQL (más néven Postgres vagy Postgre SQL) migrációja gyakorlati megoldás a növekvő vállalkozások számára az adatbáziskezelés, karbantartás és méretezhetőség optimális költséggel történő kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) az adatbázis-kezelőket és a felhő építészeket célozza, akik Oracle adatbázisokat szeretnének áthelyezni Azure SQL vagy PostgreSQL. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Összehasonlítsa Azure SQL és PostgreSQL annak az adatbázisnak a kiválasztásához, amely a legjobban megfelel az üzleti céloknak és igényeknek. Készítsen adatbázisokat a definíciók, adatok és eljárások áthelyezésére Oracle és AzureSQL vagy PostgreSQL adatbázisrendszertől. Végezze el a migráció utáni lépéseket a migráns adatbázis tesztelésére, optimalizálására, frissítésére és karbantartására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Azure SQL Database courses, Weekend Azure SQL Database courses, Evening Azure SQL Database training, Azure SQL Database boot camp, Azure SQL Database instructor-led, Weekend Azure SQL Database training, Evening Azure SQL Database courses, Azure SQL Database coaching, Azure SQL Database instructor, Azure SQL Database trainer, Azure SQL Database training courses, Azure SQL Database classes, Azure SQL Database on-site, Azure SQL Database private courses, Azure SQL Database one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions