SQL Kurzusok

SQL Kurzusok

Helyi, oktatott élő SQL (strukturált lekérdezési nyelv) tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlat segítségével a szükséges készségek kivonatolására és elemzésére adatokat adatbázisból és jelentések készítése, valamint hogyan kell létrehozni a speciális lekérdezések, valamint hozzá, frissíteni és törölni az adatokat, táblázatokat, nézetek és indexek Az SQL képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
sqlfunSQL Fundamentals14 óraEz az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik meg akarják szerezni a szükséges készségeket adatbázisokból származó adatok kivonásához és elemzéséhez, valamint jelentések készítéséhez. A tanfolyam tagjai megtanulják:

- hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
- milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
- milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
- az adatok szerkezete
- különbségek az SQL nyelvjárások között (Oracle, T-SQL, ANSI)
- gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez

Ez az SQL tanfolyam az általános ANSI SQL-szel foglalkozik. Bármely adatbázisban használható, beleértve az Oracle, a MySQL, a Microsoft Access, a Microsoft SQL Server, a DB2, az Informix, a PostgreSQL és más relációs adatbázisokat is.
3082Microsoft Access - download the data14 óraThe course is designed for persons with pre-information databases using SQL queries or queries.
teraintroTeradata Fundamentals21 óraA Teradata az egyik népszerű relációs adatbázis-kezelő rendszer Főleg nagyméretű adatraktározási alkalmazások fejlesztésére alkalmas A Teradata ezt a párhuzamosság fogalmával érte el Ez a kurzus bemutatja a Teradata küldötteket .
DM7Getting Started with DM721 óraKözönség Kezdő vagy közbenső adatbázis-fejlesztők Kezdeti vagy közbenső adatbázis-adminisztrátorok programozók A tanfolyam formátuma Nagy hangsúlyt fektetnek a handson gyakorlatra A fogalmak többségét mintákat, gyakorlatokat és handson fejlesztést tanulják meg .
ADSQLSQL Advanced14 óraA diákok megtanulják a fejlett lekérdezéseket, valamint az adatok, táblázatok, nézetek és indexek hozzáadását, frissítését és törlését .
mssql2016MS SQL Server 201614 óraA Microsoft adatplatform magjaként az SQL Server vezető operációs adatbázis-kezelő rendszer .
hivehiveqlData Analysis with Hive/HiveQL7 óraEz a kurzus magában foglalja, hogyan kell használni Hive SQL nyelv (AKA: Hive HQL, SQL a Hive, HiveQL) azok számára, .
SQL100T-SQL Fundamentals with SQL Server Training Course14 óraEz az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik alapvető készségeket akarnak szerezni az SQL Server adatbázisok kezeléséhez. A tanfolyam segíteni fogja a tagokat, hogy tanuljanak:

- Az SQL Server és az SQL Server Management Studio használatának módja.
- Adatbázisok, SQL és RDBMS értelme
- Táblázatok létrehozása, DDL, DML és DAL használata.
- Melyek a különböző RDBMS csomagok a piacon és hogyan viszonyulnak egymáshoz?
- Bevezetés a NoSQL-be ​​és hogyan válnak a szervezetek a hibrid adatbázisokba.
osqldevdmOracle SQL for development and database management35 óraEz az 5 napos kurzus bemutatja, hogyan kell az Oracle SQL-t használni az adatbázis-fejlesztéshez és az adatbázis-kezeléshez.
osqlideOracle SQL Intermediate - Data Extraction14 óraA kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára, hogy elsajátítsák az SQL nyelv használatának módját az Oracle adatbázisban az adatkivonáshoz középszintű szinten.
68403Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS)28 óra
osqlintOracle SQL Intermediate14 óraKözönség

Mindazok, akik az Oracle SQL alapkészségeit szeretnék fejleszteni, és a már megszerzett tudást is rendszerezik.

A tanfolyam formátuma

25% előadások, 75% laborok
3119Business Intelligence in MS SQL Server 200814 óraTraining is dedicated to the basics of create a data warehouse environment based on MS SQL Server 2008.

Course participant gain the basis for the design and construction of a data warehouse that runs on MS SQL Server 2008.

Gain knowledge of how to build a simple ETL process based on the SSIS and then design and implement a data cube using SSAS.

The participant will be able to manage OLAP database: create and delete database OLAP Processing a partition changes on-line.

The participant will acquire knowledge of scripting XML / A and MDX.
sqlmysqladvSQL Advanced in MySQL7 óraEz a kurzus olyan felhasználók számára készült, akik már ismerik az SQL-t. A kurzus bemutatja az SQL adatbázisok közös titkait, valamint a MySQL specifikus szintaxist, funkciókat és funkciókat.
3092SQL language in MSSQL14 óraThe course answers questions

- How to build a query?
- What opportunities have SQL?
- What is a relational database?
- What is the structure and SQL commands?
sqladvalsSQL Advanced level for Analysts 21 óraEnnek a kurzusnak az a célja, hogy világosan megértse az SQL használatát a különböző célokra adatbázisok (Oracle, SQL Server, MS Access) Az analitikus funkciók és a Az adatbázisban található különböző táblázatokhoz való csatlakozás segít a delegálóknak az adatok elemzésének mozgatásában műveleteket az adatbázis oldalára, ahelyett, hogy ezt MS Excel alkalmazásban végrehajtaná Ez is lehet segít bármely informatikai rendszer létrehozásában, amely bármilyen relációs adatbázist használ .
pgsqladmPostgreSQL Administration and Development28 óraThis course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
advsqlptAdvanced SQL, Stored Procedures and Triggers for Microsoft SQL Server14 óraEnnek a kurzusnak az a célja, hogy világosan megértse az SQL (SQL) fejlett használatát a Microsoft SQL Server számára és a Transact-SQL fejlett használatát. A téma részletesebb lefedettségéhez ez a kurzus háromnapos kurzusként működhet.
sqlsqlsvrSQL in SQL Server14 óraEz az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik meg akarják szerezni a szükséges készségeket adatbázisokból származó adatok kivonásához és elemzéséhez, valamint jelentések készítéséhez. A tanfolyam tagjai megtanulják:

- hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
- milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
- milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
- az adatok szerkezete
- különbségek a T-SQL és más dialektusok között
- gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez

Ez az SQL kurzus a Microsoft T-SQL dialektusával foglalkozik. Ha érdekli a generikus SQL, kérjük, olvassa el az SQL alapismeretek tanfolyamot.
sqlmsaSQL in Microsoft Access14 óraEz az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik szeretnék megszerezni a szükséges ismereteket a Microsoft Access segítségével történő adat kivonatolására és elemzésére. A tanfolyam tagjai megtanulják:

- hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
- milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
- milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
- az adatok szerkezete
- különbségek az SQL nyelvjárások között (Oracle, T-SQL, ANSI)
- gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez

Ez az SQL kurzus foglalkozik a Microsoft Access nyelvjárás SQL.
oplsqlfunORACLE PL/SQL Fundamentals21 óraEz a 3 napos kurzus bemutatja az ORACLE PL / SQL alkalmazást fejlesztő környezetet, amely lehetővé teszi a tárolt eljárások, funkciók és triggerek írását SQL és PL / SQL parancsok használatával.

A tanfolyam egy műhelymunka formátumát veszi át, előadássorozattal, munkadarabokkal és gyakorlati gyakorlatokkal. Bár a tartalom testreszabható, legalább 2 nap szükséges a központi elemek fedezéséhez.

Teljes kurzusjegyzéseket biztosítanak a mintaadatbázis-fájlokkal együtt, például SQL-fájlokat és ingyenes szoftvereszközöket az ORACLE adatbázis eléréséhez.
osqlfunORACLE SQL Fundamentals21 óraEz a 3 napos kurzus bemutatja az SQL Developer, az SQL * Plus és az SQL-t, a strukturált lekérdezési nyelvet, amely egy relációs adatbázis elérésére szolgál, és magában foglalja az ORACLE legújabb verziójának új funkcióit. A megtanult elvek olyan különböző adatbázisokhoz is alkalmazhatók, mint a Microsoft SQL Server, a MySQL, az Access, az Informix és a DB2.

A tanfolyam egy műhelymunka formátumát veszi át, előadássorozattal, munkadarabokkal és gyakorlati gyakorlatokkal. Bár a tartalom testreszabható, legalább 2 nap szükséges a központi elemek fedezéséhez.

Teljes kurzusjegyzéseket biztosítanak a mintaadatbázis-fájlokkal együtt, például SQL-fájlokat és ingyenes szoftvereszközöket az ORACLE adatbázis eléréséhez.
mariadbadminMariaDB Database Administration14 óraA MariaDB adminisztrációs tanfolyam mindenki számára, aki a MariaDB adatbázis szerverét kívánja kezelni Ez egy átfogó tanfolyam, amely minden adminisztrátori feladatot lefed A kurzus megmagyarázza, hogyan működik a MariaDB adatbázis, milyen eszközök állnak rendelkezésre, hogyan tudjuk használni őket, hogyan tudjuk biztosítani a MariaDB adatbázis-kiszolgálót és konfigurálni A tanfolyam során megtudhatja, hogyan kezelheti a felhasználói fiókokat és hogyan működik a MariaDB Access Privilege rendszer Ön is megtanulja, hogyan tudja megőrizni az adatbázisát, biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani az adatbázisokat, és elvégezheti a baleset-visszaszerzést .
transsqlbasTransact SQL Basic14 óraA küldöttek megértik a strukturált lekérdezési nyelv alapelveit, és meg tudják csinálni az alábbiakat: Konstruáljon lekérdezéseket az SQL Server adatbázisból származó adatok kivonatolásához és szűréséhez Összegzett eredmények létrehozása Módosíthatja, származtathatja és formázhatja az adatokat a kívánt kimenetnek megfelelően Adatok módosítása és az adatbázis-összetevők és -definíciók karbantartása Ez a kurzus mindenki számára, aki információt szeretne a Microsoft SQL Server adatbázisból Alkalmazható mind a rendszerfejlesztők, mind a más területeken dolgozó emberek számára, akiknek az SQL-t kell felhasználniuk az adatok kivonására és elemzésére .
transsqladvTransact SQL Advanced7 óraA küldöttek megismerik a Transact SQL néhány fejlettebb szolgáltatását, valamint meg tudják csinálni a következőket: A lekérdezések segítségével komplex eredményhalmazokat hozhat létre Az adatbázis-objektumok kezelése a lekérdezés teljesítéséhez A lekérdezések hangolása a hatékonyabb működés érdekében Ez a kurzus azoknak szól, akik jelenleg a Transact SQL-et használják, hogy adatokat bocsássanak ki a Microsoft SQL Server adatbázisból, és elsősorban az adatelemzés és a lekérdezési sebesség javítása érdekében kívánják bővíteni tudásaikat .
sqlmysqlSQL in MySQL14 óra- Hogyan készítsünk lekérdezést?
- Milyen lehetőségek vannak az SQL-ben egy MySQL adatbázisban?
- Mi a relációs adatbázis?
- Mi a szerkezet és az SQL parancsok?
osqlbgnOracle SQL for beginners21 órahallgatók

Ez a képzés azoknak szól, akik az SQL nyelvet az Oracle adatbázisban kezelik

A tanfolyam kérdéseire adott válasz:

- Hogyan készítsünk lekérdezést?
- Milyen lehetőségek vannak az SQL-szel?
- Mi a relációs adatbázis?
- Mi a szerkezet és az SQL parancsok
osqladvOracle SQL Advanced14 órahallgatók

Ez a kurzus olyan felhasználók számára készült, akik az Oracle fejlett funkcióit szeretnék használni

A kurzus választ ad a kérdésekre

- Hogyan készíthetek fejlett lekérdezéseket?
- Hogyan készíthetek speciális jelentéseket?
3419Oracle 11g - Programming with PL / SQL II21 óraFor who

This training is in addition to, and continuation of the 'Oracle 11g - Programming in PL / SQL and - workshops ", but can also be designed for practitioners, developers, PL / SQL who already have experience with the language, and who want to systematize their knowledge and learn advanced mechanisms and solutions developed in this language.

The content of the training

- Objects, streams and complex data structures
- Advanced solutions based on PL / SQL

Exams and Certificates

The plan covers the training material required to pass the exam 1Z0-146 Oracle Advanced PL / SQL and obtain the title of Oracle Advanced PL / SQL Developer Certified Professional

Purpose of training

The training is designed to familiarize participants with the advanced aspects of programming in an Oracle database. The emphasis is on flexibility and performance solutions based on PL / SQL.

Notes

The workshops are based on the software version 11g XE
3410Oracle 11g - Programming with PL / SQL I - Workshops28 óraFor who

Workshops are dedicated to developers, end users and administrators, who until now have had no contact with the language PL / SQL, and the need to exploit its huge potential in working with a database, automate processes, and in building applications

Exams and Certificates

The plan covers the training material required to pass the exam 1Z0-144 Oracle Database 11g Program with PL / SQL and obtain the title of Oracle PL / SQL Developer Certified Associate

Purpose of training

The workshop aims to familiarize participants with the programming language PL / SQL, its capabilities and limitations. This workshop will include a full understanding of the mechanisms involved in the programming language PL / SQL needed to implement the logic of the free applications, automation of data processing and database management.

The content of the training

- Introduction to PL / SQL architecture solutions based on this language, the organization of the working environment
- Create scripts and stored program units that operate on data

Notes

The workshops are based on the software version 11g XE

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Microsoft Access - download the data - Pécs, belvárossze, 2019-04-17 09:303000EUR / 3600EUR
Microsoft Access - download the data - Szeged, Felső Tisza-Partcs, 2019-05-09 09:303000EUR / 3600EUR
Microsoft Access - download the data - Pécs, belvároscs, 2019-06-27 09:303000EUR / 3600EUR
Microsoft Access - download the data - Szeged, Felső Tisza-Partk, 2019-07-02 09:303000EUR / 3600EUR
Microsoft Access - download the data - Kecskemétcs, 2019-08-01 09:303000EUR / 3600EUR
Weekend SQL courses, Evening SQL training, SQL boot camp, SQL instructor-led, Weekend SQL training, Evening SQL courses, SQL coaching, SQL instructor, SQL trainer, SQL training courses, SQL classes, SQL on-site, SQL private courses, SQL one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!