Cassandra Kurzusok

Cassandra Kurzusok

A helyi, oktatott élő Apache Cassandra képzések interaktív megbeszéléseken és gyakorlatokon keresztül próbálják ki a Cassandra alapelveit, architektúráját és adatmodelljét, valamint az adatok modellezését a CQL-ben (Cassandra Query Language) A Cassandra tréning elérhető "helyszíni élő edzés" vagy "távoli élő képzés" formájában A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Cassandra Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Ez a kurzus bemutatja az alapjait Cassandra beleértve a telepítés & konfiguráció, belső építészet, eszközök, Cassandra Query nyelv, és az adminisztráció.

közönség

Adminisztrátorok és fejlesztők, akik használni akarnak Cassandra. Ez a kurzus alapja és előfeltétele más fejlett Cassandra tanfolyamoknak.

21 hours
Ez a kurzus bemutatja a Cassandra amely egy népszerű No SQL adatbázis. Ez kiterjed a Cassandra alapelveire, az architektúrára és az adatmodellre. A diákok megtanulják a CQL ( Cassandra Query Language) adatmodellezését gyakorlati, interaktív laboratóriumokban. Ez a munkamenet a Cassandra belső és néhány adminisztrációs témát is tárgyalja.

Közönség: fejlesztők
14 hours
Ez a tanfolyam bemutatja a Cassandra - egy népszerű No SQL adatbázist. Cassandra alapelveit, az architektúrát és az adatmodellt. A hallgatók megtanulják az adatmodellezést CQL ( Cassandra Query Language) formában gyakorlati, interaktív laboratóriumokban. Ez az ülés a Cassandra belső munkatársait és néhány adminisztrátori témát tárgyal.
21 hours
Ez a kurzus bevezeti Cassandra – a népszerű NoSQL adatbázist. Ez magában foglalja a Cassandra elvek, az építészet és az adatmodell. A diákok megtanulják az adatok modellezését a CQL (Cassandra Query Language) gyakorlati, interaktív laboratóriumokban. Ebben az ülésen is megvitatják Cassandra internalokat és néhány admin témát.

Időtartam : 3 nap

Közönség : Fejlesztők
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at sysadmins and developers who wish to use Cassandra 4.0 to create, build, and manage large-scale databases with high availability and less failures.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Apache Cassandra.
- Migrate from earlier versions to Cassandra 4.0.
- Learn more about the new features in Cassandra 4.0.
- Build, manage, and scale high-performing databases.
- Monitor table activities and optimize internode communications.
- Use zero copy streaming to quickly transfer data across a distributed database.

Last Updated:

Upcoming Cassandra Courses

Online Cassandra courses, Weekend Cassandra courses, Evening Cassandra training, Cassandra boot camp, Cassandra instructor-led, Weekend Cassandra training, Evening Cassandra courses, Cassandra coaching, Cassandra instructor, Cassandra trainer, Cassandra training courses, Cassandra classes, Cassandra on-site, Cassandra private courses, Cassandra one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions