ClickHouse Kurzusok

ClickHouse Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő ClickHouse képzések interaktív gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogyan kell beállítani, kezelni és használni a ClickHouse-t a hagyományos adatbázis-kezelő rendszereknél gyorsabb SQL-lekérdezések feldolgozására. A ClickHouse képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

ClickHouse Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
ClickHouse egy nyílt forráskódú oszlopú adatbázis-kezelési rendszer (DBMS) az online analitikai feldolgozás (OLAP). Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők és az informatikai szakemberek, akik szeretnék létrehozni, kezelni, és használni ClickHouse a feldolgozás SQL lekérdezések gyorsabban, mint a hagyományos adatbázis-kezelési rendszerek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása ClickHouse. Ismerje meg a tulajdonságokat és az építészet ClickHouse. Ismerje meg a különbségeket ClickHouse és más adatbázis-rendszerek (MySQL, PostgreSQL, stb.) A felhasználói hitelesítés, szerepek és hozzáférési ellenőrzések beállítása ClickHouse. Végezze el SQL lekérdezéseket, manipulálja az adatokat, és kezelje a táblákat ClickHouse. Használjon adminisztratív eszközöket és technikákat a teljesítmény optimalizálásához. A külső rendszerekkel (MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Apache Kafka, stb.) alkalmazott integrációk megvalósítása.)
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online ClickHouse courses, Weekend ClickHouse courses, Evening ClickHouse training, ClickHouse boot camp, ClickHouse instructor-led, Weekend ClickHouse training, Evening ClickHouse courses, ClickHouse coaching, ClickHouse instructor, ClickHouse trainer, ClickHouse training courses, ClickHouse classes, ClickHouse on-site, ClickHouse private courses, ClickHouse one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions