MySQL Kurzusok

MySQL Kurzusok

A helyi, oktatott élő MySQL tanfolyamok demonstrálják a beszélgetés és a handson gyakorlatban a MySQL alapjait A MySQL képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Közönség: Bármilyen informatikai szakember, aki a MySql Database a Linx / Windows platformokon DBA-ként vagy adatbázis-támogató szakemberekké kíván válni.

Formátum: 40% elméleti / előadások, 60% Gyakorlati / laboratóriumban
14 hours
Overview
MariaDB adminisztrációs tanfolyam mindenkinek szól, aki a MariaDB adatbázis-kiszolgálót kívánja kezelni. Ez egy átfogó kurzus, amely minden adminisztrátori feladatot lefed.

A kurzus elmagyarázza, hogyan működik a MariaDB Database , milyen eszközök állnak rendelkezésre, hogyan használhatjuk őket, hogyan tudjuk biztosítani a MariaDB Database kiszolgálót és beállítani azt. A tanfolyam során megtudhatja, hogyan kezelje a felhasználói fiókokat, és hogyan működik a MariaDB Access Privilege System. Azt is megtanulhatja, hogyan kell fenntartani az adatbázist, menteni és helyreállítani az adatbázisokat, és elvégezheti a rendszer összeomlását.
28 hours
Overview
MariaDB a My SQL villája és az egyik legnépszerűbb adatbázis-kiszolgáló.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni és kezelni a MariaDB a magas rendelkezésre állás és teljesítmény elérése érdekében. Egyéb témák a biztonsági mentés és helyreállítás, a biztonság és a fürtözés.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
Ez a kurzus adatbázis-kezelők számára készült.

A kurzus bemutatja a Galera Cluster segítségével a magas rendelkezésre állású megoldások lehetőségeit.

Megtanulod a Galera technológia alapjait, valamint a fejlettebb témákat és gyakorlati ismereteket a Galera Cluster konfigurálásával, optimalizálásával és kezelésével kapcsolatban.
14 hours
Overview
My SQL adminisztrációs képzésem mindenkinek szól, aki adminisztrálja a My SQL adatbázis-kiszolgálót. Ez egy átfogó kurzus, amely minden adminisztrátori feladatot lefed.

A kurzus elmagyarázza, hogyan működik az My SQL Database , milyen eszközök állnak rendelkezésre, hogyan használhatjuk őket, hogyan tudjuk biztosítani a My SQL Database kiszolgálót és beállítani. A tanfolyam során megtudhatja, hogyan kezelje a felhasználói fiókokat és hogyan működik a My SQL Access Privilege System. Azt is megtanulhatja, hogyan kell fenntartani az adatbázist, menteni és helyreállítani az adatbázisokat, és elvégezheti a rendszer összeomlását.
14 hours
Overview
Percona Server for My SQL egy integrált adatbázis-megoldási rendszer része, amely jobb teljesítményt, megbízhatóságot és alacsonyabb tulajdoni költségeket biztosít (a csomag használatakor).

Jest a Percona szoftverplatform számára kifejlesztett egyedülálló eszköz, amely garantálja az online biztonsági mentést, az adatok tömörítését, az azonnali diagnosztizálást és hibaelhárítást.
14 hours
Overview
,
14 hours
Overview
Ez az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik meg akarják szerezni a szükséges készségeket adatbázisokból származó adatok kivonásához és elemzéséhez, valamint jelentések készítéséhez. A tanfolyam tagjai megtanulják:

- hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
- milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
- milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
- az adatok szerkezete
- különbségek az SQL nyelvjárások között (Oracle, T-SQL, ANSI)
- gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez

Ez az SQL tanfolyam az általános ANSI SQL-szel foglalkozik. Bármely adatbázisban használható, beleértve az Oracle, a MySQL, a Microsoft Access, a Microsoft SQL Server, a DB2, az Informix, a PostgreSQL és más relációs adatbázisokat is.
14 hours
Overview
- Hogyan kell létrehozni egy lekérdezést?
- Mi a relációs adatbázis?
- Mi a struktúra és az SQL parancsok?
7 hours
Overview
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akik már ismerik az SQL . A kurzus bemutatja az összes SQL adatbázishoz tartozó titkokat, valamint a My SQL specifikus szintaxist, funkciókat és funkciókat.
420 hours
Overview
Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a webfejlesztés alapjait, miközben lépnek át egy mintaalkalmazás létrehozásával és telepítésével.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Tervezzen és valósítson meg új felhasználói szempontokat
- Optimalizálja a webes alkalmazásokat a sebesség és a méretarány maximalizálása érdekében
- Írjon ügyféloldali kódot a webes alkalmazásokhoz
- Készítsen gyors, könnyen használható, nagy volumenű gyártási alkalmazásokat, és gyorsan dolgozzon ki prototípusokat

Közönség

- Kezdő webfejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Weekend MySQL courses, Evening MySQL training, MySQL boot camp, MySQL instructor-led, Weekend MySQL training, Evening MySQL courses, MySQL coaching, MySQL instructor, MySQL trainer, MySQL training courses, MySQL classes, MySQL on-site, MySQL private courses, MySQL one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!