MySQL Kurzusok

MySQL Kurzusok

Local instructor-led live MySQL training courses in Magyarország.

MySQL Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A MySQL egy nyílt forráskódú relációs adatbázis-kezelő rendszer (RDBMS), amely platformot biztosít a strukturált lekérdezési nyelvek (SQL) számára az adatbázisok kezelésére és manipulálására.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) haladó szintű fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni és használni a MySQL és adatbázis-technológiákat webalkalmazások készítéséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Írjon SQL lekérdezéseket az adatok lekéréséhez, szűréséhez, rendezéséhez és összesítéséhez. Adatkezelési műveletek végrehajtása, például adatok beillesztése, frissítése és törlése. Valósítson meg speciális SQL fogalmakat, például részlekérdezéseket, származtatott táblákat és feltételes logikát. Integrálja a MySQL-et népszerű programozási nyelvekkel, és futtasson lekérdezéseket alkalmazáskódból.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
35 hours
A képzési tanfolyam segít a résztvevőknek felkészülni a Web Application Development használatával Python Programming a Data Analytics. Az ilyen adatok vizualizálása nagyszerű eszköz a Top Management döntéshozatalban.
14 hours
 • Hogyan kell létrehozni egy lekérdezést?
 • Mi a relációs adatbázis?
 • Mi a struktúra és az SQL parancsok?
7 hours
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akik már ismerik az SQL . A kurzus bemutatja az összes SQL adatbázishoz tartozó titkokat, valamint a My SQL specifikus szintaxist, funkciókat és funkciókat.
14 hours
Ez az SQL tanfolyam azoknak az embereknek szól, akik meg akarják szerezni a szükséges készségeket adatbázisokból származó adatok kivonásához és elemzéséhez, valamint jelentések készítéséhez. A tanfolyam tagjai megtanulják:
 • hogyan kell írni SQL lekérdezéseket
 • milyen relációs adatbázisok vannak és hogyan használhatjuk őket
 • milyenek a kapcsolatok és hogyan lehet őket létrehozni
 • az adatok szerkezete
 • különbségek az SQL nyelvjárások között (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • gyakorlati készségek a lekérdezések készítéséhez
Ez az SQL tanfolyam az általános ANSI SQL-szel foglalkozik. Bármely adatbázisban használható, beleértve az Oracle, a MySQL, a Microsoft Access, a Microsoft SQL Server, a DB2, az Informix, a PostgreSQL és más relációs adatbázisokat is.
28 hours
Közönség: Bármilyen informatikai szakember, aki a MySql Database a Linx / Windows platformokon DBA-ként vagy adatbázis-támogató szakemberekké kíván válni. Formátum: 40% elméleti / előadások, 60% Gyakorlati / laboratóriumban
14 hours
MariaDB Administration tanfolyam azok számára készült, akik a MariaDB adatbázis-kiszolgálót szeretnék adminisztrálni. Ez egy átfogó tanfolyam, amely lefedi az összes adminisztrátori feladatot. A tanfolyam elmagyarázza, hogyan működik a MariaDB Database , milyen eszközök állnak rendelkezésre, hogyan tudjuk használni őket, hogyan tudjuk biztonságosítani a MariaDB Database Server-et és konfigurálni. A képzés során megtanulja, hogyan kell kezelni a felhasználói fiókokat, és hogyan működik a MariaDB Access Privilege System. Megtanulja az adatbázis karbantartását, az adatbázisok biztonsági mentését és helyreállítását, valamint az összeomlás helyreállítását.
28 hours
MariaDB a My SQL villája és az egyik legnépszerűbb adatbázis-kiszolgáló. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni és kezelni a MariaDB a magas rendelkezésre állás és teljesítmény elérése érdekében. Egyéb témák a biztonsági mentés és helyreállítás, a biztonság és a fürtözés.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  21 hours
  Ez a kurzus adatbázis-kezelők számára készült. A kurzus bemutatja a Galera Cluster segítségével a magas rendelkezésre állású megoldások lehetőségeit. Megtanulod a Galera technológia alapjait, valamint a fejlettebb témákat és gyakorlati ismereteket a Galera Cluster konfigurálásával, optimalizálásával és kezelésével kapcsolatban.
  14 hours
  A MySQL Adminisztrációs tanfolyam mindenkinek szól, aki a MySQL adatbázis-kiszolgálót szeretné adminisztrálni. Ez egy átfogó tanfolyam, amely lefedi az összes rendszergazdai feladatot.A kurzus elmagyarázza, hogyan működik a MySQL Database, milyen eszközök állnak rendelkezésre, hogyan használhatjuk őket, hogyan tudjuk biztonságossá tenni és konfigurálni a MySQL Database Servert. A képzés során megtanulod, hogyan kell kezelni a felhasználói fiókokat és hogyan működik a MySQL Access Privilege System. Azt is megtanulja, hogyan karbantarthatja az adatbázist, hogyan készíthet biztonsági másolatot és hogyan állíthatja helyre az adatbázisokat, valamint hogyan hajthat végre hibaelhárítást.
  21 hours
  Ezt a személyre szabott kurzust kifejezetten a most kezelt tanulási szolgáltatások követelményeivel összhangban fejlesztették ki
  14 hours
  Percona A MySQL szerver az integrált adatbázis-megoldási rendszer részét képezi, a który jobb teljesítményt, megbízhatóságot és alacsonyabb használati költségeket biztosít (a csomag használatakor). Jest ez egyedülállóan kifejlesztett a Platform Percona szoftver eszköz, które garantálja az online biztonsági mentés, adatkompresszió és azonnali diagnózis és problémamegoldásów.
  14 hours
  A Proxy SQL a My SQL , a Percona Server és a MariaDB Percona . Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik proxy megközelítést akarnak használni a My SQL alapú adatbázisok magas rendelkezésre állásának biztosítása érdekében. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja a Proxy SQL .
  • Engedélyezze több ezer párhuzamos adatbázis-kapcsolat több háttér-kiszolgálón keresztül.
  • Telepítsen több proxyt számos adatbázispéldányra.
  • Optimalizálja a My SQL fürt teljesítményét a lekérdező alkalmazások módosítása nélkül.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  • További információ a Proxy SQL ről: https://proxysql.com/

  Last Updated:

  Online MySQL courses, Weekend MySQL courses, Evening MySQL training, MySQL boot camp, MySQL instructor-led, Weekend MySQL training, Evening MySQL courses, MySQL coaching, MySQL instructor, MySQL trainer, MySQL training courses, MySQL classes, MySQL on-site, MySQL private courses, MySQL one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions