Game Development Kurzusok

Game Development Kurzusok

Local instructor-led live Game Development training courses in Magyarország.

Game Development Subcategories

Game Development Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Roblox egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle játékokat játsszanak és készítsenek. A Roblox Studio egy olyan keretrendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen játékot tervezzenek, építsenek és publikáljanak a Robloxon.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning kezdő és középszintű programozóknak szól, akik saját Roblox játékaikat szeretnék létrehozni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy Roblox stúdiót. Tanuld meg a Roblox játék létrehozásának alapjait. Építs játékobjektumokat, és add hozzá a játék viselkedését. Használjon animációkat a játékokban.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Unreal Az Engine 5 (UE5) egy fejlett, valós idejű 3D-s készítőeszköz, amely fotorealisztikus látványt és élethű élményt generál. Az UE5-öt olyan játékok fejlesztésére használják, mint a Lyra, Redfall, Fortnite, Dreamhouse: The Game, Echoes of the End, Black Myth: Wukong, ArcheAge 2, Senua's Saga: Hellblade 2, Ashes Of Creation, Dragon Quest 12, Stalker 2 és Sokkal több.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak a játékfejlesztőknek szól, akik átfogó ismereteket szeretnének szerezni az UE5-ről és annak felhasználásáról lenyűgöző valós idejű tartalom létrehozására.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és ismerje meg az UE5 kiadás új funkcióit. Használja az UE5 valós idejű 3D-s készítőeszközének képességét valósághű látvány létrehozásához. Fedezzen fel és építsen vizuális világokat és játékokat. Tanulja meg és sajátítsa el a játéktervezési elveket. Készítsen jelenet animációkat.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
35 hours
A Blender egy nyílt forráskódú 3D-s számítógépes grafikus szoftververendszer animációs filmek, vizuális effektek, művészet, 3D nyomtatott modellek, interaktív 3D alkalmazások és videojátékok készítéséhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják létrehozni a 3D-s modelleket a videojátékok, a 3D nyomtatás, a háztervezés stb A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a modellezés alapelveit Megérteni és kezelni az animációkat, a részecskehatásokat, a 3D grafikákat, az UV térképet és a csomagolást Exportálja a modelleket és eszközöket egy játékmotorhoz, 3D-s nyomtatóhoz vagy más szoftverhez Közönség művészek Játékfejlesztők Teljes kezdő A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Scratch egy blokk alapú számítógépes programozási nyelv, amely egyszerűsíti a programozási fogalmakat. Ez megkönnyíti az egyszerű játékok, interaktív történetek és animációk létrehozását, amelyek együttesen megoszthatók és hozzáférhetők. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja bárki, aki szeretné tervezni és létrehozni szórakoztató és izgalmas játékokat és alkalmazásokat, és megtanulják a számítógépes programozás alapjait. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Scratch weboldalt! A program a Scratch szerkesztőt használja. Ismerje meg a különböző eszközöket és funkciókat. Hozzon létre és tervezzen egy egyszerű játékot vagy interaktív történetet.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Unreal Engine egy iparágban vezető játékfejlesztő eszközkészlet 3D-s játékok készítéséhez. Számos mai játék és sorozat fejlesztésére használták, köztük a Borderlands, a Gears of War, a Bio Shock és a Mass Effect. Ez az oktató által irányított, élő képzés a játékfejlesztés alapjait fedezi fel a Unreal Engine 4 Unreal miközben lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy saját mintajátékot készítsenek.
  A tantárgy formátuma
  • Vita + nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tervezésre és fejlesztésre. Alkalmi vetélkedők az előrehaladás és a megértés mérésére. Rengeteg oktató visszajelzés és elkötelezettség.
  28 hours
  Unity egy platformközi játékmotor a videojátékok fejlesztéséhez PC-k, konzolok, mobil eszközök és webhelyek számára. Ez az oktató által irányított, élő képzés a játékfejlesztés alapjait tartalmazza az Unity miközben a résztvevők lépésről lépésre járnak el saját játékuk létrehozásával.
   A tantárgy formátuma
   • Vita, gyakorlati tervezés és fejlesztés, valamint vetélkedők
   28 hours
   A kurzus formája
    Interaktív prezentációk és viták. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
   Szakképesítési lehetőségek
    Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

   Last Updated:

   Online Game Development courses, Weekend Game Development courses, Evening Game Development training, Game Development boot camp, Game Development instructor-led, Weekend Game Development training, Evening Game Development courses, Game Development coaching, Game Development instructor, Game Development trainer, Game Development training courses, Game Development classes, Game Development on-site, Game Development private courses, Game Development one on one training

   Kedvezmények tanfolyamokra

   No course discounts for now.

   Hírlevél kedvezmény

   Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

   Néhány ügyfelünk

   is growing fast!

   We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

   As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

   • delivering training and consultancy Worldwide
   • preparing training materials
   • creating new courses outlines
   • delivering consultancy
   • quality management

   At the moment we are focusing on the following areas:

   • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
   • SOA, BPM, BPMN
   • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
   • R, Python
   • Mobile Development (iOS, Android)
   • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
   • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

   To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

   Apply now!

   This site in other countries/regions