Unreal Kurzusok

Unreal Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Unreal képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be az Unreal Engine játékfejlesztésének alapjait, miközben lehetőséget adnak a résztvevőknek saját mintajáték létrehozására. Az Unreal képzés elérhető "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" néven. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Unreal Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Unreal Az Engine 5 (UE5) egy fejlett, valós idejű 3D-s készítőeszköz, amely fotorealisztikus látványt és élethű élményt generál. Az UE5-öt olyan játékok fejlesztésére használják, mint a Lyra, Redfall, Fortnite, Dreamhouse: The Game, Echoes of the End, Black Myth: Wukong, ArcheAge 2, Senua's Saga: Hellblade 2, Ashes Of Creation, Dragon Quest 12, Stalker 2 és Sokkal több.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak a játékfejlesztőknek szól, akik átfogó ismereteket szeretnének szerezni az UE5-ről és annak felhasználásáról lenyűgöző valós idejű tartalom létrehozására.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és ismerje meg az UE5 kiadás új funkcióit. Használja az UE5 valós idejű 3D-s készítőeszközének képességét valósághű látvány létrehozásához. Fedezzen fel és építsen vizuális világokat és játékokat. Tanulja meg és sajátítsa el a játéktervezési elveket. Készítsen jelenet animációkat.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Unreal Engine egy iparágban vezető játékfejlesztő eszközkészlet 3D-s játékok készítéséhez. Számos mai játék és sorozat fejlesztésére használták, köztük a Borderlands, a Gears of War, a Bio Shock és a Mass Effect. Ez az oktató által irányított, élő képzés a játékfejlesztés alapjait fedezi fel a Unreal Engine 4 Unreal miközben lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy saját mintajátékot készítsenek.
  A tantárgy formátuma
  • Vita + nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tervezésre és fejlesztésre. Alkalmi vetélkedők az előrehaladás és a megértés mérésére. Rengeteg oktató visszajelzés és elkötelezettség.

  Last Updated:

  Online Unreal courses, Weekend Unreal courses, Evening Unreal training, Unreal boot camp, Unreal instructor-led, Weekend Unreal training, Evening Unreal courses, Unreal coaching, Unreal instructor, Unreal trainer, Unreal training courses, Unreal classes, Unreal on-site, Unreal private courses, Unreal one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions