Data Management Kurzusok

Data Management Kurzusok

Az adatok felgyorsítása, optimalizálása és átalakítása ÜZLETI KIHÍVÁSOK Szenved az alábbi adatokkal kapcsolatos üzleti fájdalompontok valamelyikétől? - Az adatokba és adatvezérelt mérőszámokba vetett bizalom hiánya. - Várható szabályozási megfelelés és döntésképtelenség, hogy hol kezdjem. - Az adatokkal kapcsolatos költségek ellenőrzésével és előrejelzésével kapcsolatos bonyolultságok. - Adatértékeléssel küszködik. - Az adatok kontextusának hiánya vagy hiánya. - Kihívások a láthatóság körül az adatok életciklusára és származására vonatkozóan. - Az adatkezelési irányelvek és eljárások sikeres végrehajtásának képtelensége. - A rossz minőségű adatok valójában rossz üzleti döntéseket eredményeznek Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő adatkezelési képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az adatkezelés alapjait és haladó témáit. Az adatkezelési képzések "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhetők el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Data Management Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Queue egy lineáris adatstruktúra, amelyben a műveleteket egy meghatározott sorrendben hajtják végre, az úgynevezett First In First Out (FIFO).Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnének megtanulni, hogyan lehet sorokat implementálni az adatstruktúrába.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az adatstruktúrában általánosan használt algoritmusokat. Ismerje meg a sor adatszerkezet alkalmazásait.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Oracle GoldenGate egy szoftver termék valós idejű replikáció és migráció különböző adatbázisok. Megbízható, biztonságos és egyszerű platformot biztosít az adatok átalakítására és integrálására egy nagy adatbázisban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a sysadminek és fejlesztők, akik szeretnék létrehozni, telepíteni, és kezelni Oracle GoldenGate adatátalakítás. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítani és konfigurálni Oracle GoldenGate. Ismerje meg Oracle adatbázisok replikációját a Oracle GoldenGate eszköz segítségével. Ismerje meg a Oracle GoldenGate építészetét. Az adatbázis replikációjának és migrációjának beállítása és végrehajtása. Optimalizálja Oracle GoldenGate teljesítmény és problémamegoldás problémák.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
Audience
 • Programmers
 • Beginner IT professionals
Format of the course
 •     Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice
21 hours
DSpace egy nyitva forrás online repository szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók a digitális anyagok gyűjteni, tárolására, hozzáférésre és megosztani. DSpace a tudományok hosszú távú fenntartására és a digitális tartalomra közzéteszik.Ez az instruktor, élő képviselő (a részéről vagy a helyzetben) célkitűzése a rendszervezetők, SysAdmins és fejlesztők, amelyek akarnak intézni, konfigurálni és ellenőrizni a DSpace platformot, hogy tartalmányoknak kezelésére vonatkozik.E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  Különböző digitális tartalmának kezelésére és fenntartása érdekében DSpace létrehozása. A DSpace platformot kezelése a dokumentum könyvtársaságok online tárolására, fenntartására és részvételéhez. A DSpace felhasználó korlátozás, metadata és adatbázis meghatározása a szervezet szükségek megfelelően. Használja az analytikus szolgáltatások a felhasználók közlekedés és métrick ellenőrzésére és a szervezet hasznos statisztikait gyártására.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
MarkLogic Server egy multimodell adatbázis megoldás, amely lehetővé teszi a szervezeteket a vállalkozás adatok tárolása, kezelés, biztonságos és elemzésére. MarkLogic Server a fejlesztési keresési képességekről és a gyors adatok hozzáférésre.Ez az instruktor, élő képviselő (line vagy online) a rendszeri igazgatók, adatbázis igazgatók, adat-architektók és fejlesztők célkitűzése, amelyek akarnak intézni, konfigurálni és igazgatást a MarkLogic Server adatbázis rendszereknek optimázni.E képzés végéig a résztvevők tudnak végrehajtani, fejleszni, kezelni és biztosítni fogják a vállalkozás adatok és adatbázis rendszereknek MarkLogic Server használhatóan.A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
MarkLogic Data Hub egy nyit-forrás konsolidált adatok rendelet, amely a vállalkozás adatok integráció és szállás gyakorlatásához szükséges eszközök és könyvták nyújt.Ez az instruktor, az élő képzés (azon vagy a hely) rendszerigazgatók, adatbázis igazgatók, adat-architektók és fejlesztők célkitűzéseket, akik a MarkLogic Data Hub különböző silosból számára szervezetni és kezelésének.E képzés végéig a résztvevők a MarkLogic Data Hub képességek és eszközek felhasználásával kapcsolatos, biztonságos, vizsgálati és vállalkozás adatukat használni fogják.A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
21 hours
A Pentaho Data Integration egy nyílt forráskódú adatintegrációs eszköz a feladatok és adatátalakítások meghatározásához Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Pentaho Data Integration erőteljes ETL képességét és gazdag grafikus felületét egy egész nagy adatéletciklus kezelésére, ami maximalizálja az adatok értékét a szervezet számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Létrehozása, előnézete és futtatása lépéseket és komlót tartalmazó alapvető adatátalakításokat Állítsa be és biztosítsa a Pentaho Enterprise Repository-ot A különböző adatforrások kihasználása és az igazság egyetlen, egységesített verziójának létrehozása analitikus formátumban Adjon eredményeket a harmadik részhez további feldolgozásra Közönség Adatelemző ETL fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadás (CE) egy üzleti intelligencia csomag, amely adatintegrációt, jelentéstételt, műszerfalakat és betöltési képességeket biztosít. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) szolgáltatásait maximalizálni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadást (CE)
 • Ismerje meg a Pentaho CE eszközök alapjait és jellemzőit
 • Jelentések készítése a Pentaho CE használatával
 • Integrálja a harmadik fél adatait a Pentaho CE-be
 • Nagy adatokkal és elemzéssel Pentaho a Pentaho CE-ben
Közönség
 • programozók
 • BI fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
KNIME Analytics Platform az adatközpontú innováció egyik vezető nyílt forráskódú lehetősége, amely segít felfedezni az adatokban rejtett lehetőségeket, új betekintést engedhet meg, vagy új jövőbeli lehetőségeket KNIME előre jelezni. A KNIME Analytics Platform több mint 1000 modullal, több száz kész példánnyal, integrált eszközök átfogó választékával és a rendelkezésre álló legfejlettebb algoritmusok széles választékával tökéletes eszközkészlet minden KNIME és üzleti elemző számára. Ez a tanfolyam a KNIME Analytics Platform számára ideális lehetőség kezdőknek, haladó felhasználóknak és KNIME szakértőknek a KNIME , a hatékonyabb felhasználás megtanulására, valamint a KNIME munkafolyamatok alapján világos, átfogó jelentések készítésére.
35 hours
A Konstanz Information Miner, vagyis az integrálásra, az interaktív elemzésre és az adatok jelentésére szolgáló platform, amely a szabad és nyílt szoftver alapelvein keresztül elérhető. KNIME lehetővé teszi az integráció számos rótágas összetevőkóv a területén géptanulás (ang. géptanulás) és adat-kutatás (ang. data mining) köszönhetően a moduláris koncepció folyó feldolgozás adatok. Grafikus felhasználói felület és a használat JDBC  lehetővé teszi a könnyű és gyors csomópontoków (ang. nodes) összekapcsolja egymással a rógyenge adatforrásokórészek figyelembe véve az előzetes feldolgozási folyamat - ETL  és az adatok modellezését, elemzését és vizualizálását anélkül, hogy szükség lenne a programozás (vagy minimális mértékben). KNIME Bizonyos mértékben, mint egy fejlett elemzési eszköz, lehet tekinteni alternatívát SAS. 2006 óta KNIME használják a gyógyszerészeti kutatás, valamint más területeken, mint például az ügyfél adatelemzés (CRM), üzleti intelligencia (BI) és pénzügyi adatelemzés.
14 hours
A Fusion érzékelő a több érzékelőtől származó adatok kombinációja és integrációja, hogy pontosabb, megbízhatóbb és kontextuálisabb adatmegjelenítést biztosítson Az érzékelő fúziós megvalósításai algoritmust igényelnek különböző adatforrások szűrésére és integrálására Közönség Ez a kurzus célzott mérnökök, programozók és építészek, akik foglalkoznak multisensor megvalósítások .
21 hours
Talend Open Studio for ESB egy nyílt forrású, valós idejű alkalmazásintegrációs eszköz a szolgáltatás közvetítéséhez és útválasztásához. Egyszerűsíti a vállalati szintű rendszerek, szolgáltatások és alkalmazások integrálását. Szolgáltatást lehetővé tevő alkalmazásokkal és régi rendszerekkel lehetővé teszi a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) létrehozását. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Talend Open Studio for ESB szolgáltatást használni szolgáltatások és azok kölcsönhatásainak létrehozására, csatlakoztatására, közvetítésére és kezelésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek
 • Integrálja, továbbfejleszti és szállítsa az ESB technológiákat egyetlen csomagként a különféle telepítési környezetekben.
 • Megérteni és felhasználni a Talend Open Studio leggyakrabban használt összetevőit.
 • Integráljon bármilyen alkalmazást, adatbázist, API-t vagy webszolgáltatást.
 • Zökkenőmentesen integrálhatja a heterogén rendszereket és alkalmazásokat.
 • Beágyazzon a meglévő Java kódkönyvtárakat a projektek kibővítéséhez.
 • Használja ki a közösségi összetevőket és a kódot a projektek kibővítéséhez.
 • Gyorsan integrálja a rendszereket, alkalmazásokat és adatforrásokat a drag-and-drop Eclipse környezetbe.
 • Csökkentse a fejlesztési időt és a karbantartási költségeket az optimalizált, újrafelhasználható kód létrehozásával.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
28 hours
Talend Open Studio for Big Data egy nyílt forráskódú ETL eszköz a nagy adatok feldolgozására. Ez magában foglalja a fejlesztési környezetet, hogy kölcsönhatásba lépjen Big Data forrásokkal és célokkal, és munkát végezzen anélkül, hogy kódot kell írnia. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a technikai személyeknek szól, akik az Open Studio telepítését szeretnék Big Data az olvasás és az olvasás folyamatának egyszerűsítésére Big Data keresztül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Talend Open Studio for Big Data. Csatlakozzon olyan Big Data rendszerekhez, mint a Cloudera, a HortonWorks, a MapR, az Amazon EMR és az Apache. Megértése és telepítése Open Studio's nagy adatkomponensek és csatlakozók. Állítsa be a paramétereket, hogy automatikusan generálja a MapReduce kódot. Használja az Open Studio's drag-and-drop interfész futtatásához Hadoop munkák. Prototípus nagy adatcsövek. Nagy adatintegrációs projektek automatizálása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Az adminisztrációs központ (TAC) a Talend szoftvercsomag központosított parancs alkalmazása. A megoldásokat Talend webes alkalmazásként hajtják végre, és más Talend eszközöket integrálnak az információfolyamatok hatékony adminisztrációjához. Talend Az adminisztrációs központ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzleti rendszereiket kezeljék, és az adatkészleteket olyan betekintésekké alakítsák át, amelyek hasznosak a vállalkozás számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a rendszer adminisztrátorok, adattudósok, és az üzleti elemzők, akik szeretnék létrehozni Talend Közigazgatási Központot, hogy telepítse és kezelje a szervezet szerepét és feladatait. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja az adminisztrációs központot. A menedzsment alapjainak megértése és megvalósítása Talend Az üzleti projektek vagy feladatok létrehozása, üzemeltetése és futtatása Talend. Az adatkészletek biztonságának nyomon követése és a TAC keretén alapuló üzleti rutinok fejlesztése. Szerezzen szélesebb körű megértést a Big Data alkalmazásokról.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Talend A Cloud egy nyílt forráskódú platform, amely végső adatintegrációt és menedzsment megoldásokat kínál. Talend A felhő nagy adatokat, adatminőséget, mester adatkezelést és alkalmazásintegrációt foglal magában a vállalatok számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatkezelőknek és fejlesztőknek szól, akik az adatintegrációs folyamatok kezelésére, nyomon követésére és üzemeltetésére törekszenek Talend felhőszolgáltatások segítségével. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Navigáljon a Talend Management konzolra a felhasználók és szerepek kezelésére a platformon. Értékelje az adatokat, hogy megtalálja és megértsék a releváns adatkészleteket. Hozzon létre egy csővezetéket az adatok feldolgozására és nyomon követésére nyugalomban vagy cselekvésben. Készítsen adatokat az elemzéshez, hogy betekintést nyújtson az üzleti életre vonatkozóan.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
Megfelelő képzést kell biztosítani az 1998. évi " Data Protection törvény" és a szervezetek és egyének vonatkozásában gyakorolt hatásairól. Jelentős különbségek vannak a törvény és elődje, az Data Protection törvény 1984 között. Különösen a törvény fontos új kötelezettségeket tartalmaz a kézi nyilvántartásokkal és a határokon átnyúló adatfolyamokkal, egy új értesítési rendszerrel és a módosított elvekkel kapcsolatban. Fontos megérteni a törvényt az európai kontextusban. Az adatvédelmi kérdésekben tapasztaltakat, valamint az új témával foglalkozó személyeket képezni kell, hogy szervezeteik biztosak legyenek abban, hogy a jogi megfelelés folyamatosan foglalkozik. Meg kell határozni azokat a kérdéseket, amelyek időben megfelelő szakértői adatvédelmi tanácsokat igényelnek annak érdekében, hogy a releváns adatvédelmi politikák és eljárások révén javuljon a szervezeti hírnév és a hitelesség. célok A tanterv célja, hogy elősegítse az adatvédelmi elvek működésének megértését, nem pedig egyszerűen a szabályozás mechanizmusára összpontosítva. A tanterv az emberi jogokkal összefüggésben helyezi el a törvényt, és elősegíti a jó gyakorlatokat a szervezeteken belül. A tanúsítvány elérésekor a díjazottak rendelkeznek:
 • a törvény tágabb összefüggésének felismerése
 • megértése arról, hogy a 2003-as törvény és az adatvédelmi és Electron Communication (EK-irányelv) 2003-as szabályai széleskörű megértést adnak a kapcsolódó jogszabályok törvényhez való viszonyának megértéséről; adat védelem
Tanfolyam-összefoglaló A tananyag három fő részből áll, mindegyikben sok alszakasz! Kontextus - ez a törvény eredetét és indokait fogja kezelni, valamint a magánélet általános megfontolását. Törvény - Data Protection törvény - ez a törvény és az alárendelt jogszabályok főbb elképzeléseit és elemeit fogja kezelni. Alkalmazás - ez figyelembe veszi, hogy hogyan teljesül a megfelelés, és hogyan működik a törvény a gyakorlatban.
35 hours
This is an Instructor led course, and is the non-certification version of the "CDP - Certificate in Data Protection" course Those experienced in data protection issues, as well as those new to the subject, need to be trained so that their organisations are confident that legal compliance is continually addressed. It is necessary to identify issues requiring expert data protection advice in good time in order that organisational reputation and credibility are enhanced through relevant data protection policies and procedures. Objectives: The aim of the syllabus is to promote an understanding of how the data protection principles work rather than simply focusing on the mechanics of regulation. The syllabus places the Act in the context of human rights and promotes good practice within organisations. On completion, you will have:
 • an appreciation of the broader context of the Act.
 • an understanding of the way in which the Act and the Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2003 work
 • a broad understanding of the way associated legislation relates to the Act
 • an understanding of what has to be done to achieve compliance
Course Synopsis: The syllabus comprises three main parts, each sub-sections.
 • Context - this will address the origins of and reasons for the Act together with consideration of privacy in general.
 • Law – Data Protection Act - this will address the main concepts and elements of the Act and subordinate legislation.
 • Application - this will consider how compliance is achieved and how the Act works in practice.
21 hours
A kriptográfia az adatok védelmére szolgáló szoftver technológia. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik meg akarják tanulni a kriptográfia alapjait, és ezeket az ismereteket alkalmazzák szoftveralkalmazásaik és rendszereik biztosításához. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Generáljon megosztott titkos kulcsokat a két fél közötti biztonságos kommunikációhoz
 • Megérteni és elfogadni számos biztonsági protokollt
 • Elemezze a meglévő rendszerek biztonsági lyukait
 • Tegye meg a megfelelő intézkedéseket, ha egy nem kívánt fél hozzáfér a személyes adatokhoz
 • Vizsgálja meg a nem kívánt adatokhoz való hozzáférést érintő valós eseteket, és hajtsa végre a megfelelő válaszokat.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
7 hours
Ez az egynapos kurzus azoknak szól, akik röviden összefoglalják a GDPR - Általános Adatvédelmi Szabályzat 2018 május 25-ét Ideális a menedzsereknek, az osztályvezetőknek és az alkalmazottaknak, akiknek meg kell érteniük a GDPR alapjait .
21 hours
Ez inkább indepti, és azok számára, akik sokat dolgoznak a GDPR-vel, és akiket a GDPR csapatába lehet kinevezni Ez ideális lenne az IT, az emberi erőforrások és a marketinges alkalmazottak számára, és nagymértékben foglalkozik a GDPR-vel .
21 hours
A képzés célkitűzései a következők:
  A tudományág hozzájárulásának bemutatása BPM a szervezetekhez – vállalatokhoz és közigazgatásokhoz – a szabályozással kapcsolatos megközelítés és folyamatok megvalósításában GDPR. A folyamatok sikeres megvalósításának különböző lépéseinek bemutatása GDPR, az ellenőrzés, a modellezés és egyes esetekben a kiberbiztonsággal való kapcsolat szempontjából.
14 hours
Ez a kurzus elsősorban a könyvvizsgálókra és más adminisztratív szerepekre összpontosít, akik feladata annak biztosítása, hogy ellenőrzési rendszereik és informatikai környezetük összhangban legyenek a legfontosabb jogszabályokkal és A szabályozás. A tanfolyam a kulcsfontosságú GDPR fogalmak megértésével kezdődik, valamint arról, hogy befolyásolja a könyvvizsgálók által elvégzett munkát. A résztvevők az adatok tárgyainak jogait is megvizsgálják, adatkezelők  és a feldolgozók kötelezettségek, valamint végrehajtási és megfelelőségi fogalmak a A rendelet összefüggése. A képzés magában foglalja az ISACA által biztosított auditprogramot is, amely lehetővé teszi a könyvvizsgálók számára a GDPR irányítási és válaszmechanizmusok felülvizsgálatát, valamint a olyan folyamatok, amelyek segítenek a nem megfeleléshez kapcsolódó kockázatok kezelésében.
21 hours
A Pimcore egy nyílt forráskódú PIM/MDM (Product Information Management / Master Data Management) platform a termékadatok központosítására és harmonizálására egyetlen rendszerbe. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik a Pimcore-t a termék, az ügyfél, a szállító stb. kezelésére kívánják használni. Számos domain adatátvitel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az összetett mesteradatokat heterogén rendszereken keresztül konszolidáljuk. Konfigurálja a komplex multi-domain adatmodelleket több forrásból és formátumból. Az adatok hierarchiájának és szerkezetének modellezése, tárolása és kezelése egy szervezetben. Tisztítsa meg, illeszkedik, ellenőrizze és szabványosítsa a mester adatokat. Integrálja a PIM adatokat a digitális eszközkezeléssel (DAM), a tartalomkezeléssel (CMS) és a felhasználói élmény / ügyfél élmény tervezéssel (UX / CX).
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A Master Data Management (MDM) az üzleti és informatikai csapatok által használt eszközökre és folyamatokra utal, hogy biztosítsák a vállalati adatok egységességét, pontosságát, irányítását és felelősségvállalását. EBX5 (TIBCO EBX) egy MDM eszköz a mester adatok modellezésére és a kormányzás végrehajtására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni EBX5 (TIBCO EBX) a Master Data Management megoldást a szervezetükön belül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A követelmények értelmezése és az MDM megoldás építése. Lehetővé teszi a mester adatok kezelését és integrációját. Az adatok integrálása és továbbítása több rendszereken keresztül. Az adatok importálása EBX5 összekapcsolás és összekapcsolás logikával. Tervezzen, hozzon létre és dokumentáljon egy olyan adatmodellt, amely a szervezet üzleti igényeinek megfelel. Integráljuk EBX5 a harmadik fél szolgáltatásaival.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Az adatarchitektúra az adatkezelési rendszerek és struktúrák szabványosítása egy vállalati skálán. Az adatarchitektúra a szervezeti stratégiák és igények kielégítésére szolgáló adatforrások kezelésére szolgáló tervet hoz létre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a számítógépes mérnökök, adatelemzők és projektmenedzserek, akik tervezni, kezelni és értékelni szervezeti adatrendszerek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Tervezzen olyan adatrendszereket, amelyek megfelelnek a szervezet igényeinek. Értékelje az adatok eszközeit, hogy hatékony adatfeldolgozási rendszert dolgozzon ki. A kockázatcsökkentési módszerek végrehajtása egy szilárd vállalati adatarchitektúra létrehozásához.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Data Management courses, Weekend Data Management courses, Evening Data Management training, Data Management boot camp, Data Management instructor-led, Weekend Data Management training, Evening Data Management courses, Data Management coaching, Data Management instructor, Data Management trainer, Data Management training courses, Data Management classes, Data Management on-site, Data Management private courses, Data Management one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions