Data Management Kurzusok

Data Management Kurzusok

Local instructor-led live Data Management training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Data Management Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Összefoglaló
Megfelelő képzést kell biztosítani az 1998. évi " Data Protection törvény" és a szervezetek és egyének vonatkozásában gyakorolt hatásairól. Jelentős különbségek vannak a törvény és elődje, az Data Protection törvény 1984 között. Különösen a törvény fontos új kötelezettségeket tartalmaz a kézi nyilvántartásokkal és a határokon átnyúló adatfolyamokkal, egy új értesítési rendszerrel és a módosított elvekkel kapcsolatban. Fontos megérteni a törvényt az európai kontextusban.

Az adatvédelmi kérdésekben tapasztaltakat, valamint az új témával foglalkozó személyeket képezni kell, hogy szervezeteik biztosak legyenek abban, hogy a jogi megfelelés folyamatosan foglalkozik. Meg kell határozni azokat a kérdéseket, amelyek időben megfelelő szakértői adatvédelmi tanácsokat igényelnek annak érdekében, hogy a releváns adatvédelmi politikák és eljárások révén javuljon a szervezeti hírnév és a hitelesség.

célok

A tanterv célja, hogy elősegítse az adatvédelmi elvek működésének megértését, nem pedig egyszerűen a szabályozás mechanizmusára összpontosítva. A tanterv az emberi jogokkal összefüggésben helyezi el a törvényt, és elősegíti a jó gyakorlatokat a szervezeteken belül. A tanúsítvány elérésekor a díjazottak rendelkeznek:

- a törvény tágabb összefüggésének felismerése
- megértése arról, hogy a 2003-as törvény és az adatvédelmi és Electron Communication (EK-irányelv) 2003-as szabályai széleskörű megértést adnak a kapcsolódó jogszabályok törvényhez való viszonyának megértéséről; adat védelem

Tanfolyam-összefoglaló

A tananyag három fő részből áll, mindegyikben sok alszakasz!

Kontextus - ez a törvény eredetét és indokait fogja kezelni, valamint a magánélet általános megfontolását. Törvény - Data Protection törvény - ez a törvény és az alárendelt jogszabályok főbb elképzeléseit és elemeit fogja kezelni. Alkalmazás - ez figyelembe veszi, hogy hogyan teljesül a megfelelés, és hogyan működik a törvény a gyakorlatban.
28 hours
Összefoglaló
Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadás (CE) egy üzleti intelligencia csomag, amely adatintegrációt, jelentéstételt, műszerfalakat és betöltési képességeket biztosít.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) szolgáltatásait maximalizálni.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadást (CE)
- Ismerje meg a Pentaho CE eszközök alapjait és jellemzőit
- Jelentések készítése a Pentaho CE használatával
- Integrálja a harmadik fél adatait a Pentaho CE-be
- Nagy adatokkal és elemzéssel Pentaho a Pentaho CE-ben

Közönség

- programozók
- BI fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
28 hours
Összefoglaló
A Talend Open Studio a Data Integration egy olyan nyílt forráskódú adatintegrációs termék, amelyet az egyes vállalkozások különböző helyszínein történő adat kombinálásához, átalakításához és frissítéséhez használnak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Talend ETL eszközt az adatátalakítás, az adatok kitermelésének és a Hadoop, Hive és Sertés kapcsolatának elvégzéséhez A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Magyarázza el az ETL (kivonat, átalakítás, betöltés) és a szaporítás mögötti fogalmakat Határozza meg az ETL-módszereket és ETL-eszközöket a Hadoop-hoz való kapcsolódáshoz Hatékonyan összegyűjti, visszakeresheti, megemésztheti, felhasználhatja, átalakíthatja és alakíthatja ki a nagy adatokat az üzleti követelményeknek megfelelően Töltsön fel és vegyen fel nagy rekordokat a Hadoop (opcionális), a Hive (opcionális) és a NoSQL adatbázisokból Közönség Üzleti intelligencia szakemberek Projektvezetők Adatbázis szakemberek SQL fejlesztők ETL fejlesztők Solution építészek Adatgyűjtők Adattárolási szakemberek Rendszergazdák és integrátorok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
28 hours
Összefoglaló
Talend Open Studio for Big Data is an open source ETL tool for processing big data. It includes a development environment to interact with Big Data sources and targets, and run jobs without having to write code.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at technical persons who wish to deploy Talend Open Studio for Big Data to simplifying the process of reading and crunching through Big Data.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Talend Open Studio for Big Data.
- Connect with Big Data systems such as Cloudera, HortonWorks, MapR, Amazon EMR and Apache.
- Understand and set up Open Studio's big data components and connectors.
- Configure parameters to automatically generate MapReduce code.
- Use Open Studio's drag-and-drop interface to run Hadoop jobs.
- Prototype big data pipelines.
- Automate big data integration projects.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Összefoglaló
Talend Administration Center (TAC) is the centralized commanding application of the Talend software suite. It is implemented by Talend solutions as a web application and integrates other Talend tools to efficiently administer information processes. Talend Administration Center allows its users to manage their business systems and convert data sets into insights that are useful to the enterprise.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at system administrators, data scientists, and business analysts who wish to set up Talend Administration Center to deploy and manage the organization's roles and tasks.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Talend Administration Center.
- Understand and implement Talend management fundamentals.
- Build, deploy, and run business projects or tasks in Talend.
- Monitor the security of datasets and develop business routines based on the TAC framework.
- Obtain a broader comprehension of big data applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Összefoglaló
A Fusion érzékelő a több érzékelőtől származó adatok kombinációja és integrációja, hogy pontosabb, megbízhatóbb és kontextuálisabb adatmegjelenítést biztosítson Az érzékelő fúziós megvalósításai algoritmust igényelnek különböző adatforrások szűrésére és integrálására Közönség Ez a kurzus célzott mérnökök, programozók és építészek, akik foglalkoznak multisensor megvalósítások .
21 hours
Összefoglaló
Pimcore is an open-source PIM/MDM (Product Information Management / Master Data Management) platform for centralizing and harmonizing product data into a single system.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at engineers who wish to use Pimcore to manage product, customer, vendor, etc. data across multiple domains.

By the end of this training, participants will be able to:

- Consolidate complex master data across heterogeneous systems.
- Configure complex multi-domain data models from multiple sources and formats.
- Model, store and manage the hierarchy and structure of data within an organization.
- Cleanse, match, verify, and standardize master data.
- Integrate PIM data with digital asset management (DAM), content management (CMS), and user experience / customer experience design (UX / CX).

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Összefoglaló
A Pentaho Data Integration egy nyílt forráskódú adatintegrációs eszköz a feladatok és adatátalakítások meghatározásához Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Pentaho Data Integration erőteljes ETL képességét és gazdag grafikus felületét egy egész nagy adatéletciklus kezelésére, ami maximalizálja az adatok értékét a szervezet számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Létrehozása, előnézete és futtatása lépéseket és komlót tartalmazó alapvető adatátalakításokat Állítsa be és biztosítsa a Pentaho Enterprise Repository-ot A különböző adatforrások kihasználása és az igazság egyetlen, egységesített verziójának létrehozása analitikus formátumban Adjon eredményeket a harmadik részhez további feldolgozásra Közönség Adatelemző ETL fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Összefoglaló
KNIME is a free and open-source data analytics, reporting and integration platform. KNIME integrates various components for machine learning and data mining through its modular data pipelining concept. A graphical user interface and use of JDBC allows assembly of nodes blending different data sources, including preprocessing (ETL: Extraction, Transformation, Loading), for modeling, data analysis and visualization without, or with only minimal, programming. To some extent as advanced analytics tool KNIME can be considered as a SAS alternative.

Since 2006, KNIME has been used in pharmaceutical research, it also used in other areas like CRM customer data analysis, business intelligence and financial data analysis.
21 hours
Összefoglaló
A kriptográfia az adatok védelmére szolgáló szoftver technológia.

Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik meg akarják tanulni a kriptográfia alapjait, és ezeket az ismereteket alkalmazzák szoftveralkalmazásaik és rendszereik biztosításához.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Generáljon megosztott titkos kulcsokat a két fél közötti biztonságos kommunikációhoz
- Megérteni és elfogadni számos biztonsági protokollt
- Elemezze a meglévő rendszerek biztonsági lyukait
- Tegye meg a megfelelő intézkedéseket, ha egy nem kívánt fél hozzáfér a személyes adatokhoz
- Vizsgálja meg a nem kívánt adatokhoz való hozzáférést érintő valós eseteket, és hajtsa végre a megfelelő válaszokat.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
Összefoglaló
KNIME Analytics Platform az adatközpontú innováció egyik vezető nyílt forráskódú lehetősége, amely segít felfedezni az adatokban rejtett lehetőségeket, új betekintést engedhet meg, vagy új jövőbeli lehetőségeket KNIME előre jelezni. A KNIME Analytics Platform több mint 1000 modullal, több száz kész példánnyal, integrált eszközök átfogó választékával és a rendelkezésre álló legfejlettebb algoritmusok széles választékával tökéletes eszközkészlet minden KNIME és üzleti elemző számára.

Ez a tanfolyam a KNIME Analytics Platform számára ideális lehetőség kezdőknek, haladó felhasználóknak és KNIME szakértőknek a KNIME , a hatékonyabb felhasználás megtanulására, valamint a KNIME munkafolyamatok alapján világos, átfogó jelentések készítésére.
14 hours
Összefoglaló
Az Informatica szoftvercég, amely termékeket biztosít az ETL folyamatok létrehozására és karbantartására. Az ETL folyamatok magukban foglalják az adatok kinyerését a forrásból, az adatok átalakítását és a cél-adattárba történő betöltését.

Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azoknak a rendszergazdáknak szól, akik az Informatica környezetet kívánják kezelni.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- A PowerCenter segítségével leképezéseket, feladatokat és munkafolyamatokat készíthet.
- Fenntartja a lerakat-migrációt és a külső verziókezelő rendszereket.
- Importálás és / vagy exportálás metaadat szinten.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
Összefoglaló
Ez inkább indepti, és azok számára, akik sokat dolgoznak a GDPR-vel, és akiket a GDPR csapatába lehet kinevezni Ez ideális lenne az IT, az emberi erőforrások és a marketinges alkalmazottak számára, és nagymértékben foglalkozik a GDPR-vel .
14 hours
Összefoglaló
This course is developed primarily with focus on auditors and other administrative roles who are
tasked to ensure compliance of their control systems and IT environment with prevailing laws and
regulations. The course will begin by giving understanding of key GDPR concepts as well as how it is
going to affect the work performed by auditors. Participants will also explore data subjects rights,
data controllers and processors obligations, and enforcement and compliance notions in the
context of the Regulation. The training will also cover the audit program provided by ISACA that will
enable auditors to review GDPR governance and response mechanisms as well as supporting
processes which can help manage the risk associated with noncompliance.
7 hours
Összefoglaló
Ez az egynapos kurzus azoknak szól, akik röviden összefoglalják a GDPR - Általános Adatvédelmi Szabályzat 2018 május 25-ét Ideális a menedzsereknek, az osztályvezetőknek és az alkalmazottaknak, akiknek meg kell érteniük a GDPR alapjait .
21 hours
Összefoglaló
Master Data Management (MDM) refers to the tools and processes used by business and IT teams to ensure the uniformity, accuracy, stewardship, and accountability of an enterprise's data assets. EBX5 (TIBCO EBX) is an MDM tool for modeling master data and enforcing governance.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use EBX5 (TIBCO EBX) to enable a Master Data Management solution within their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Interpret requirements and architect an MDM solution.
- Enable the management and integration of master data.
- Integrate and transfer data across multiple systems.
- Import data into EBX5 using match and merge logic.
- Design, create and document a data model that addresses their organization's business requirements.
- Integrate EBX5 with 3rd party services.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
35 hours
Összefoglaló
Ez egy oktató által vezetett kurzus, és a " CDP Certificate in Data Protection " kurzus nem bizonyított változata Az adatvédelmi kérdésekben tapasztalt személyeket, valamint a témával kapcsolatos új ismereteket képzettnek kell lenniük, hogy szervezetük biztos abban, hogy folyamatosan foglalkozik a jogszabályi megfeleléssel Olyan kérdéseket kell meghatározni, amelyek időben szakértői adatvédelmi tanácsadást igényelnek annak érdekében, hogy a szervezeti hírnév és a hitelesség javuljon a vonatkozó adatvédelmi politikák és eljárások révén célok: A tananyag célja, hogy elősegítse az adatvédelmi elvek működésének megértését, nem pedig egyszerűen a szabályozás mechanikájára A tananyag az emberi jogok kontextusába helyezi a törvényt, és előmozdítja a szervezeteken belüli helyes gyakorlatot Befejezése után: a törvény tágabb kontextusának elismerése megértsék, hogy a törvény és az adatvédelmi és elektronikus hírközlési (EC) irányelvek 2003-as munkája hogyan működik széles körű megértés arról, hogy a kapcsolódó jogszabály hogyan kapcsolódik a törvényhez hogy megértsék, hogy mit kell tenni a megfelelés elérése érdekében Pálya Szinopszis: A tananyag három fő részből áll, mindegyik alfejezetből Ennek hátterében a törvény eredete és okai, valamint általában a magánélet tiszteletben tartása foglalkozik Törvény - Adatvédelmi törvény a törvény és az alárendelt jogszabályok főbb koncepcióit és elemeit tárgyalja Alkalmazásként megvizsgálja, hogy a megfelelés megvalósul-e, és hogyan működik a gyakorlat a gyakorlatban .
21 hours
Összefoglaló
Talend Open Studio for ESB egy nyílt forrású, valós idejű alkalmazásintegrációs eszköz a szolgáltatás közvetítéséhez és útválasztásához. Egyszerűsíti a vállalati szintű rendszerek, szolgáltatások és alkalmazások integrálását. Szolgáltatást lehetővé tevő alkalmazásokkal és régi rendszerekkel lehetővé teszi a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) létrehozását.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Talend Open Studio for ESB szolgáltatást használni szolgáltatások és azok kölcsönhatásainak létrehozására, csatlakoztatására, közvetítésére és kezelésére.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek

- Integrálja, továbbfejleszti és szállítsa az ESB technológiákat egyetlen csomagként a különféle telepítési környezetekben.
- Megérteni és felhasználni a Talend Open Studio leggyakrabban használt összetevőit.
- Integráljon bármilyen alkalmazást, adatbázist, API-t vagy webszolgáltatást.
- Zökkenőmentesen integrálhatja a heterogén rendszereket és alkalmazásokat.
- Beágyazzon a meglévő Java kódkönyvtárakat a projektek kibővítéséhez.
- Használja ki a közösségi összetevőket és a kódot a projektek kibővítéséhez.
- Gyorsan integrálja a rendszereket, alkalmazásokat és adatforrásokat a drag-and-drop Eclipse környezetbe.
- Csökkentse a fejlesztési időt és a karbantartási költségeket az optimalizált, újrafelhasználható kód létrehozásával.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Upcoming Data Management Courses

Online Data Management courses, Weekend Data Management courses, Evening Data Management training, Data Management boot camp, Data Management instructor-led, Weekend Data Management training, Evening Data Management courses, Data Management coaching, Data Management instructor, Data Management trainer, Data Management training courses, Data Management classes, Data Management on-site, Data Management private courses, Data Management one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions