Data Architecture Kurzusok

Data Architecture Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő adatarchitektúra képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a szervezeti adatrendszerek tervezését, kezelését és értékelését. Az adatarchitektúra képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Data Architecture Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Az adatarchitektúra az adatkezelési rendszerek és struktúrák szabványosítása egy vállalati skálán. Az adatarchitektúra a szervezeti stratégiák és igények kielégítésére szolgáló adatforrások kezelésére szolgáló tervet hoz létre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a számítógépes mérnökök, adatelemzők és projektmenedzserek, akik tervezni, kezelni és értékelni szervezeti adatrendszerek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Tervezzen olyan adatrendszereket, amelyek megfelelnek a szervezet igényeinek. Értékelje az adatok eszközeit, hogy hatékony adatfeldolgozási rendszert dolgozzon ki. A kockázatcsökkentési módszerek végrehajtása egy szilárd vállalati adatarchitektúra létrehozásához.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Data Architecture courses, Weekend Data Architecture courses, Evening Data Architecture training, Data Architecture boot camp, Data Architecture instructor-led, Weekend Data Architecture training, Evening Data Architecture courses, Data Architecture coaching, Data Architecture instructor, Data Architecture trainer, Data Architecture training courses, Data Architecture classes, Data Architecture on-site, Data Architecture private courses, Data Architecture one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions