Data Integration Kurzusok

Data Integration Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő adatintegrációs képzési kurzusok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az adatintegráció alapjait és haladó fogalmait. Az adatintegrációs képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Data Integration Subcategories

Data Integration Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Talend Data Stewardship egy olyan eszköz, amely keretet biztosít a szervezet adatminőségi problémáinak kezelésére, nyomon követésére és megoldására.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a kezdő és középszintű adatelemzőknek szól, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat és készségeiket az adatminőség kezelésében és javításában a Talend Data Stewardship segítségével.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Szerezzen átfogó megértést az adatkezelés szerepéről az adatminőség fenntartásában. Az adatminőségi feladatok kezeléséhez használja az Talend Data Stewardship-et. Feladatokat hozhat létre, rendelhet hozzá és kezelhet az Talend Data Stewardship-en belül, beleértve a munkafolyamat testreszabását. Használja az eszköz jelentési és megfigyelési képességeit az adatminőség és a felügyeleti erőfeszítések nyomon követésére.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Oracle GoldenGate egy szoftver termék valós idejű replikáció és migráció különböző adatbázisok. Megbízható, biztonságos és egyszerű platformot biztosít az adatok átalakítására és integrálására egy nagy adatbázisban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a sysadminek és fejlesztők, akik szeretnék létrehozni, telepíteni, és kezelni Oracle GoldenGate adatátalakítás. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítani és konfigurálni Oracle GoldenGate. Ismerje meg Oracle adatbázisok replikációját a Oracle GoldenGate eszköz segítségével. Ismerje meg a Oracle GoldenGate építészetét. Az adatbázis replikációjának és migrációjának beállítása és végrehajtása. Optimalizálja Oracle GoldenGate teljesítmény és problémamegoldás problémák.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
KNIME Analytics Platform az adatközpontú innováció egyik vezető nyílt forráskódú lehetősége, amely segít felfedezni az adatokban rejtett lehetőségeket, új betekintést engedhet meg, vagy új jövőbeli lehetőségeket KNIME előre jelezni. A KNIME Analytics Platform több mint 1000 modullal, több száz kész példánnyal, integrált eszközök átfogó választékával és a rendelkezésre álló legfejlettebb algoritmusok széles választékával tökéletes eszközkészlet minden KNIME és üzleti elemző számára. Ez a tanfolyam a KNIME Analytics Platform számára ideális lehetőség kezdőknek, haladó felhasználóknak és KNIME szakértőknek a KNIME , a hatékonyabb felhasználás megtanulására, valamint a KNIME munkafolyamatok alapján világos, átfogó jelentések készítésére.
35 hours
A Konstanz Information Miner, vagyis az integrálásra, az interaktív elemzésre és az adatok jelentésére szolgáló platform, amely a szabad és nyílt szoftver alapelvein keresztül elérhető. KNIME lehetővé teszi az integráció számos rótágas összetevőkóv a területén géptanulás (ang. géptanulás) és adat-kutatás (ang. data mining) köszönhetően a moduláris koncepció folyó feldolgozás adatok. Grafikus felhasználói felület és a használat JDBC  lehetővé teszi a könnyű és gyors csomópontoków (ang. nodes) összekapcsolja egymással a rógyenge adatforrásokórészek figyelembe véve az előzetes feldolgozási folyamat - ETL  és az adatok modellezését, elemzését és vizualizálását anélkül, hogy szükség lenne a programozás (vagy minimális mértékben). KNIME Bizonyos mértékben, mint egy fejlett elemzési eszköz, lehet tekinteni alternatívát SAS. 2006 óta KNIME használják a gyógyszerészeti kutatás, valamint más területeken, mint például az ügyfél adatelemzés (CRM), üzleti intelligencia (BI) és pénzügyi adatelemzés.
28 hours
Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadás (CE) egy üzleti intelligencia csomag, amely adatintegrációt, jelentéstételt, műszerfalakat és betöltési képességeket biztosít. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) szolgáltatásait maximalizálni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadást (CE)
 • Ismerje meg a Pentaho CE eszközök alapjait és jellemzőit
 • Jelentések készítése a Pentaho CE használatával
 • Integrálja a harmadik fél adatait a Pentaho CE-be
 • Nagy adatokkal és elemzéssel Pentaho a Pentaho CE-ben
Közönség
 • programozók
 • BI fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
A Pentaho Data Integration egy nyílt forráskódú adatintegrációs eszköz a feladatok és adatátalakítások meghatározásához Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Pentaho Data Integration erőteljes ETL képességét és gazdag grafikus felületét egy egész nagy adatéletciklus kezelésére, ami maximalizálja az adatok értékét a szervezet számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Létrehozása, előnézete és futtatása lépéseket és komlót tartalmazó alapvető adatátalakításokat Állítsa be és biztosítsa a Pentaho Enterprise Repository-ot A különböző adatforrások kihasználása és az igazság egyetlen, egységesített verziójának létrehozása analitikus formátumban Adjon eredményeket a harmadik részhez további feldolgozásra Közönség Adatelemző ETL fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
A Fusion érzékelő a több érzékelőtől származó adatok kombinációja és integrációja, hogy pontosabb, megbízhatóbb és kontextuálisabb adatmegjelenítést biztosítson Az érzékelő fúziós megvalósításai algoritmust igényelnek különböző adatforrások szűrésére és integrálására Közönség Ez a kurzus célzott mérnökök, programozók és építészek, akik foglalkoznak multisensor megvalósítások .
14 hours
Az adminisztrációs központ (TAC) a Talend szoftvercsomag központosított parancs alkalmazása. A megoldásokat Talend webes alkalmazásként hajtják végre, és más Talend eszközöket integrálnak az információfolyamatok hatékony adminisztrációjához. Talend Az adminisztrációs központ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzleti rendszereiket kezeljék, és az adatkészleteket olyan betekintésekké alakítsák át, amelyek hasznosak a vállalkozás számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a rendszer adminisztrátorok, adattudósok, és az üzleti elemzők, akik szeretnék létrehozni Talend Közigazgatási Központot, hogy telepítse és kezelje a szervezet szerepét és feladatait. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja az adminisztrációs központot. A menedzsment alapjainak megértése és megvalósítása Talend Az üzleti projektek vagy feladatok létrehozása, üzemeltetése és futtatása Talend. Az adatkészletek biztonságának nyomon követése és a TAC keretén alapuló üzleti rutinok fejlesztése. Szerezzen szélesebb körű megértést a Big Data alkalmazásokról.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Talend Open Studio for Big Data egy nyílt forráskódú ETL eszköz a nagy adatok feldolgozására. Ez magában foglalja a fejlesztési környezetet, hogy kölcsönhatásba lépjen Big Data forrásokkal és célokkal, és munkát végezzen anélkül, hogy kódot kell írnia. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a technikai személyeknek szól, akik az Open Studio telepítését szeretnék Big Data az olvasás és az olvasás folyamatának egyszerűsítésére Big Data keresztül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Talend Open Studio for Big Data. Csatlakozzon olyan Big Data rendszerekhez, mint a Cloudera, a HortonWorks, a MapR, az Amazon EMR és az Apache. Megértése és telepítése Open Studio's nagy adatkomponensek és csatlakozók. Állítsa be a paramétereket, hogy automatikusan generálja a MapReduce kódot. Használja az Open Studio's drag-and-drop interfész futtatásához Hadoop munkák. Prototípus nagy adatcsövek. Nagy adatintegrációs projektek automatizálása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Talend A Cloud egy nyílt forráskódú platform, amely végső adatintegrációt és menedzsment megoldásokat kínál. Talend A felhő nagy adatokat, adatminőséget, mester adatkezelést és alkalmazásintegrációt foglal magában a vállalatok számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatkezelőknek és fejlesztőknek szól, akik az adatintegrációs folyamatok kezelésére, nyomon követésére és üzemeltetésére törekszenek Talend felhőszolgáltatások segítségével. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Navigáljon a Talend Management konzolra a felhasználók és szerepek kezelésére a platformon. Értékelje az adatokat, hogy megtalálja és megértsék a releváns adatkészleteket. Hozzon létre egy csővezetéket az adatok feldolgozására és nyomon követésére nyugalomban vagy cselekvésben. Készítsen adatokat az elemzéshez, hogy betekintést nyújtson az üzleti életre vonatkozóan.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Talend Open Studio for ESB egy nyílt forrású, valós idejű alkalmazásintegrációs eszköz a szolgáltatás közvetítéséhez és útválasztásához. Egyszerűsíti a vállalati szintű rendszerek, szolgáltatások és alkalmazások integrálását. Szolgáltatást lehetővé tevő alkalmazásokkal és régi rendszerekkel lehetővé teszi a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) létrehozását. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Talend Open Studio for ESB szolgáltatást használni szolgáltatások és azok kölcsönhatásainak létrehozására, csatlakoztatására, közvetítésére és kezelésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek
 • Integrálja, továbbfejleszti és szállítsa az ESB technológiákat egyetlen csomagként a különféle telepítési környezetekben.
 • Megérteni és felhasználni a Talend Open Studio leggyakrabban használt összetevőit.
 • Integráljon bármilyen alkalmazást, adatbázist, API-t vagy webszolgáltatást.
 • Zökkenőmentesen integrálhatja a heterogén rendszereket és alkalmazásokat.
 • Beágyazzon a meglévő Java kódkönyvtárakat a projektek kibővítéséhez.
 • Használja ki a közösségi összetevőket és a kódot a projektek kibővítéséhez.
 • Gyorsan integrálja a rendszereket, alkalmazásokat és adatforrásokat a drag-and-drop Eclipse környezetbe.
 • Csökkentse a fejlesztési időt és a karbantartási költségeket az optimalizált, újrafelhasználható kód létrehozásával.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Last Updated:

Online Data Integration courses, Weekend Data Integration courses, Evening Data Integration training, Data Integration boot camp, Data Integration instructor-led, Weekend Data Integration training, Evening Data Integration courses, Data Integration coaching, Data Integration instructor, Data Integration trainer, Data Integration training courses, Data Integration classes, Data Integration on-site, Data Integration private courses, Data Integration one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions