Oracle GoldenGate Kurzusok

Oracle GoldenGate Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Oracle GoldenGate képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az Oracle GoldenGate adatátalakításhoz szükséges beállítását, üzembe helyezését és kezelését. Az Oracle GoldenGate képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Oracle GoldenGate Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Oracle GoldenGate egy szoftver termék valós idejű replikáció és migráció különböző adatbázisok. Megbízható, biztonságos és egyszerű platformot biztosít az adatok átalakítására és integrálására egy nagy adatbázisban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a sysadminek és fejlesztők, akik szeretnék létrehozni, telepíteni, és kezelni Oracle GoldenGate adatátalakítás. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítani és konfigurálni Oracle GoldenGate. Ismerje meg Oracle adatbázisok replikációját a Oracle GoldenGate eszköz segítségével. Ismerje meg a Oracle GoldenGate építészetét. Az adatbázis replikációjának és migrációjának beállítása és végrehajtása. Optimalizálja Oracle GoldenGate teljesítmény és problémamegoldás problémák.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Oracle GoldenGate courses, Weekend Oracle GoldenGate courses, Evening Oracle GoldenGate training, Oracle GoldenGate boot camp, Oracle GoldenGate instructor-led, Weekend Oracle GoldenGate training, Evening Oracle GoldenGate courses, Oracle GoldenGate coaching, Oracle GoldenGate instructor, Oracle GoldenGate trainer, Oracle GoldenGate training courses, Oracle GoldenGate classes, Oracle GoldenGate on-site, Oracle GoldenGate private courses, Oracle GoldenGate one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions