Talend Kurzusok

Talend Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Talend Open Studio tanfolyamok az Interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a Talend Open Studio alapjait és fejlett témáit. A Talend Open Studio képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Talend Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Talend Open Studio for ESB egy nyílt forrású, valós idejű alkalmazásintegrációs eszköz a szolgáltatás közvetítéséhez és útválasztásához. Egyszerűsíti a vállalati szintű rendszerek, szolgáltatások és alkalmazások integrálását. Szolgáltatást lehetővé tevő alkalmazásokkal és régi rendszerekkel lehetővé teszi a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) létrehozását. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Talend Open Studio for ESB szolgáltatást használni szolgáltatások és azok kölcsönhatásainak létrehozására, csatlakoztatására, közvetítésére és kezelésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek
 • Integrálja, továbbfejleszti és szállítsa az ESB technológiákat egyetlen csomagként a különféle telepítési környezetekben.
 • Megérteni és felhasználni a Talend Open Studio leggyakrabban használt összetevőit.
 • Integráljon bármilyen alkalmazást, adatbázist, API-t vagy webszolgáltatást.
 • Zökkenőmentesen integrálhatja a heterogén rendszereket és alkalmazásokat.
 • Beágyazzon a meglévő Java kódkönyvtárakat a projektek kibővítéséhez.
 • Használja ki a közösségi összetevőket és a kódot a projektek kibővítéséhez.
 • Gyorsan integrálja a rendszereket, alkalmazásokat és adatforrásokat a drag-and-drop Eclipse környezetbe.
 • Csökkentse a fejlesztési időt és a karbantartási költségeket az optimalizált, újrafelhasználható kód létrehozásával.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
28 hours
Talend Open Studio for Big Data egy nyílt forráskódú ETL eszköz a nagy adatok feldolgozására. Ez magában foglalja a fejlesztési környezetet, hogy kölcsönhatásba lépjen Big Data forrásokkal és célokkal, és munkát végezzen anélkül, hogy kódot kell írnia. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a technikai személyeknek szól, akik az Open Studio telepítését szeretnék Big Data az olvasás és az olvasás folyamatának egyszerűsítésére Big Data keresztül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Talend Open Studio for Big Data. Csatlakozzon olyan Big Data rendszerekhez, mint a Cloudera, a HortonWorks, a MapR, az Amazon EMR és az Apache. Megértése és telepítése Open Studio's nagy adatkomponensek és csatlakozók. Állítsa be a paramétereket, hogy automatikusan generálja a MapReduce kódot. Használja az Open Studio's drag-and-drop interfész futtatásához Hadoop munkák. Prototípus nagy adatcsövek. Nagy adatintegrációs projektek automatizálása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Az adminisztrációs központ (TAC) a Talend szoftvercsomag központosított parancs alkalmazása. A megoldásokat Talend webes alkalmazásként hajtják végre, és más Talend eszközöket integrálnak az információfolyamatok hatékony adminisztrációjához. Talend Az adminisztrációs központ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzleti rendszereiket kezeljék, és az adatkészleteket olyan betekintésekké alakítsák át, amelyek hasznosak a vállalkozás számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a rendszer adminisztrátorok, adattudósok, és az üzleti elemzők, akik szeretnék létrehozni Talend Közigazgatási Központot, hogy telepítse és kezelje a szervezet szerepét és feladatait. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja az adminisztrációs központot. A menedzsment alapjainak megértése és megvalósítása Talend Az üzleti projektek vagy feladatok létrehozása, üzemeltetése és futtatása Talend. Az adatkészletek biztonságának nyomon követése és a TAC keretén alapuló üzleti rutinok fejlesztése. Szerezzen szélesebb körű megértést a Big Data alkalmazásokról.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Talend A Cloud egy nyílt forráskódú platform, amely végső adatintegrációt és menedzsment megoldásokat kínál. Talend A felhő nagy adatokat, adatminőséget, mester adatkezelést és alkalmazásintegrációt foglal magában a vállalatok számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatkezelőknek és fejlesztőknek szól, akik az adatintegrációs folyamatok kezelésére, nyomon követésére és üzemeltetésére törekszenek Talend felhőszolgáltatások segítségével. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Navigáljon a Talend Management konzolra a felhasználók és szerepek kezelésére a platformon. Értékelje az adatokat, hogy megtalálja és megértsék a releváns adatkészleteket. Hozzon létre egy csővezetéket az adatok feldolgozására és nyomon követésére nyugalomban vagy cselekvésben. Készítsen adatokat az elemzéshez, hogy betekintést nyújtson az üzleti életre vonatkozóan.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Talend courses, Weekend Talend courses, Evening Talend training, Talend boot camp, Talend instructor-led, Weekend Talend training, Evening Talend courses, Talend coaching, Talend instructor, Talend trainer, Talend training courses, Talend classes, Talend on-site, Talend private courses, Talend one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions