Talend Kurzusok

Talend Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Talend Open Studio tanfolyamok az Interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a Talend Open Studio alapjait és fejlett témáit. A Talend Open Studio képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Talend Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Talend Open Studio for ESB egy nyílt forrású, valós idejű alkalmazásintegrációs eszköz a szolgáltatás közvetítéséhez és útválasztásához. Egyszerűsíti a vállalati szintű rendszerek, szolgáltatások és alkalmazások integrálását. Szolgáltatást lehetővé tevő alkalmazásokkal és régi rendszerekkel lehetővé teszi a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) létrehozását.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Talend Open Studio for ESB szolgáltatást használni szolgáltatások és azok kölcsönhatásainak létrehozására, csatlakoztatására, közvetítésére és kezelésére.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek

- Integrálja, továbbfejleszti és szállítsa az ESB technológiákat egyetlen csomagként a különféle telepítési környezetekben.
- Megérteni és felhasználni a Talend Open Studio leggyakrabban használt összetevőit.
- Integráljon bármilyen alkalmazást, adatbázist, API-t vagy webszolgáltatást.
- Zökkenőmentesen integrálhatja a heterogén rendszereket és alkalmazásokat.
- Beágyazzon a meglévő Java kódkönyvtárakat a projektek kibővítéséhez.
- Használja ki a közösségi összetevőket és a kódot a projektek kibővítéséhez.
- Gyorsan integrálja a rendszereket, alkalmazásokat és adatforrásokat a drag-and-drop Eclipse környezetbe.
- Csökkentse a fejlesztési időt és a karbantartási költségeket az optimalizált, újrafelhasználható kód létrehozásával.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
28 hours
Talend Open Studio for Big Data egy nyílt forráskódú ETL eszköz a nagy adatok feldolgozására. Ez magában foglalja a fejlesztési környezetet, hogy kölcsönhatásba lépjen Big Data forrásokkal és célokkal, és munkát végezzen anélkül, hogy kódot kell írnia.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a technikai személyeknek szól, akik az Open Studio telepítését szeretnék Big Data az olvasás és az olvasás folyamatának egyszerűsítésére Big Data keresztül.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Telepítse és konfigurálja Talend Open Studio for Big Data. Csatlakozzon olyan Big Data rendszerekhez, mint a Cloudera, a HortonWorks, a MapR, az Amazon EMR és az Apache. Megértése és telepítése Open Studio's nagy adatkomponensek és csatlakozók. Állítsa be a paramétereket, hogy automatikusan generálja a MapReduce kódot. Használja az Open Studio's drag-and-drop interfész futtatásához Hadoop munkák. Prototípus nagy adatcsövek. Nagy adatintegrációs projektek automatizálása.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Az adminisztrációs központ (TAC) a Talend szoftvercsomag központosított parancs alkalmazása. A megoldásokat Talend webes alkalmazásként hajtják végre, és más Talend eszközöket integrálnak az információfolyamatok hatékony adminisztrációjához. Talend Az adminisztrációs központ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzleti rendszereiket kezeljék, és az adatkészleteket olyan betekintésekké alakítsák át, amelyek hasznosak a vállalkozás számára.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a rendszer adminisztrátorok, adattudósok, és az üzleti elemzők, akik szeretnék létrehozni Talend Közigazgatási Központot, hogy telepítse és kezelje a szervezet szerepét és feladatait.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Telepítse és konfigurálja az adminisztrációs központot. A menedzsment alapjainak megértése és megvalósítása Talend Az üzleti projektek vagy feladatok létrehozása, üzemeltetése és futtatása Talend. Az adatkészletek biztonságának nyomon követése és a TAC keretén alapuló üzleti rutinok fejlesztése. Szerezzen szélesebb körű megértést a Big Data alkalmazásokról.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Talend A Cloud egy nyílt forráskódú platform, amely végső adatintegrációt és menedzsment megoldásokat kínál. Talend A felhő nagy adatokat, adatminőséget, mester adatkezelést és alkalmazásintegrációt foglal magában a vállalatok számára.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatkezelőknek és fejlesztőknek szól, akik az adatintegrációs folyamatok kezelésére, nyomon követésére és üzemeltetésére törekszenek Talend felhőszolgáltatások segítségével.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Navigáljon a Talend Management konzolra a felhasználók és szerepek kezelésére a platformon. Értékelje az adatokat, hogy megtalálja és megértsék a releváns adatkészleteket. Hozzon létre egy csővezetéket az adatok feldolgozására és nyomon követésére nyugalomban vagy cselekvésben. Készítsen adatokat az elemzéshez, hogy betekintést nyújtson az üzleti életre vonatkozóan.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Talend Courses

Online Talend courses, Weekend Talend courses, Evening Talend training, Talend boot camp, Talend instructor-led, Weekend Talend training, Evening Talend courses, Talend coaching, Talend instructor, Talend trainer, Talend training courses, Talend classes, Talend on-site, Talend private courses, Talend one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions