Master Data Management (MDM) Kurzusok

Master Data Management (MDM) Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett, élő törzsadatkezelési (MDM) képzések az üzleti és informatikai csapatok által használt interaktív gyakorlati eszközök és folyamatok segítségével mutatják be a vállalati adatvagyon egységességét, pontosságát, kezelését és elszámoltathatóságát. A Master Data Management (MDM) képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Master Data Management (MDM) Subcategories

Master Data Management (MDM) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A Pimcore egy nyílt forráskódú PIM/MDM (Product Information Management / Master Data Management) platform a termékadatok központosítására és harmonizálására egyetlen rendszerbe. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik a Pimcore-t a termék, az ügyfél, a szállító stb. kezelésére kívánják használni. Számos domain adatátvitel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az összetett mesteradatokat heterogén rendszereken keresztül konszolidáljuk. Konfigurálja a komplex multi-domain adatmodelleket több forrásból és formátumból. Az adatok hierarchiájának és szerkezetének modellezése, tárolása és kezelése egy szervezetben. Tisztítsa meg, illeszkedik, ellenőrizze és szabványosítsa a mester adatokat. Integrálja a PIM adatokat a digitális eszközkezeléssel (DAM), a tartalomkezeléssel (CMS) és a felhasználói élmény / ügyfél élmény tervezéssel (UX / CX).
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A Master Data Management (MDM) az üzleti és informatikai csapatok által használt eszközökre és folyamatokra utal, hogy biztosítsák a vállalati adatok egységességét, pontosságát, irányítását és felelősségvállalását. EBX5 (TIBCO EBX) egy MDM eszköz a mester adatok modellezésére és a kormányzás végrehajtására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni EBX5 (TIBCO EBX) a Master Data Management megoldást a szervezetükön belül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A követelmények értelmezése és az MDM megoldás építése. Lehetővé teszi a mester adatok kezelését és integrációját. Az adatok integrálása és továbbítása több rendszereken keresztül. Az adatok importálása EBX5 összekapcsolás és összekapcsolás logikával. Tervezzen, hozzon létre és dokumentáljon egy olyan adatmodellt, amely a szervezet üzleti igényeinek megfelel. Integráljuk EBX5 a harmadik fél szolgáltatásaival.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Master Data Management (MDM) courses, Weekend Master Data Management (MDM) courses, Evening Master Data Management (MDM) training, Master Data Management (MDM) boot camp, Master Data Management (MDM) instructor-led, Weekend Master Data Management (MDM) training, Evening Master Data Management (MDM) courses, Master Data Management (MDM) coaching, Master Data Management (MDM) instructor, Master Data Management (MDM) trainer, Master Data Management (MDM) training courses, Master Data Management (MDM) classes, Master Data Management (MDM) on-site, Master Data Management (MDM) private courses, Master Data Management (MDM) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions