Embedded Systems Kurzusok

Embedded Systems Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő beágyazott rendszerek képzési kurzusok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a beágyazott rendszerek alapjait és haladó témáit. Az Embedded Systems képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Embedded Systems Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az ARM processzor az Advanced RISC Machines (ARM) által kifejlesztett RISC (csökkentett utasításkészlet-számítógép) architektúrán alapuló CPU-család egyike.
21 hours
Berkeley DB (BDB) egy szoftver könyvtár, amely nagy teljesítményű beágyazott adatbázist biztosít a kulcs / érték adatokhoz. Berkeley DB C++ íródott, API-összerendeléssel a C++ , C# , Java , Perl , PHP , Python , Ruby , Smalltalk, Tcl és sok más programozási nyelv számára. Berkeley DB nem egy relációs adatbázis. Ez a tanfolyam bemutatja a Berkeley DB architektúráját és képességeit, valamint a résztvevőket a saját mintaalkalmazásuk fejlesztésén keresztül a Berkeley DB . Közönség
 • Alkalmazásfejlesztők
 • Szoftvermérnökök
 • Műszaki tanácsadók
A tantárgy formátuma
 • Rész előadás, rész megbeszélés, gyakorlati fejlesztés és megvalósítás, tesztek a megértés mérésére
21 hours
A C programozási nyelv talán a legnépszerűbb programozási nyelv a beágyazott rendszerek programozásához.
21 hours
Alkalmas-e a C++ beágyazott rendszerekhez, például mikrokontrollerekhez és valósidejű operációs rendszerekhez? Objektum-orientált programozást kell-e használni a mikrovezérlőkben? Túl távol van-e a C++ a hardvertől, hogy hatékonyan működjön? Ez az oktató által irányított, élő képzés foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, és megbeszélésen és gyakorlaton keresztül bemutatja, hogy a C++ hogyan használható beágyazott rendszerek kifejlesztésére, pontos, olvasható és hatékony kóddal. A résztvevők az elméletet a gyakorlatban egy beágyazott minta létrehozásával hozták létre a C++ . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg az objektum-orientált modellezés, a beágyazott szoftverprogramozás és a valós idejű programozás alapelveit
 • Készítsen kódot a beágyazott rendszerek számára kicsi, gyors és biztonságos
 • Kerülje el a sablonok, kivételek és egyéb nyelvi szolgáltatások kódolatlanságát
 • Ismerje meg a C++ biztonsággal kritikus és valós idejű rendszerekben történő használatával kapcsolatos kérdéseket
 • Hibakeresés a C++ programmal a cél eszközön
Közönség
 • Fejlesztők
 • A tervezők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Kétnapos tanfolyam, amely körülbelül 60% -ban gyakorlati laboratóriumokból áll, amelyek a beágyazott Linux rendszermagokra összpontosítanak, az architektúra, a fejlesztés és a különböző típusú eszközillesztők írásának és integrálásának vizsgálata. Ki vehet részt? A beágyazott rendszereken és a lemezformákon a Linux kernel fejlesztéséről érdeklődő mérnökök.
14 hours
Ez a kurzus a gyakorlati gyakorlaton keresztül megmutatja az Embedded Computer alapjait.
21 hours
This training intends to introduce C++ as the common extension of C when applying object-oriented embedded system development. Since C++ encloses C, this training takes us from C to C++ in a natural way, and looks under the hood of how C++ is implemented. This is especially valuable to comprehend when applying C++ in an embedded resource limited environment.  The C++ standard has recently been undergoing a major revision, a.k.a. as C++11, and a new one is on its way, C++14. This course addresses subjects brought in with these revisions that are especially useful like high performance memory management, concurrency making use of a multicore environment, and bare-metal close to the hardware programming. GOAL/BENEFITS The major objective of this class is that you shall be able to use C++ in a “correct way”.
 • Introduce C++ as an object oriented language alternative in an embedded system context
 • Show the similarities ‑ and differences ‑ with the C language
 • Comprehend different memory management strategies – especially the move semantics introduced with C++11
 • Look under the hood and understand what different paradigms in C++ leads to in machine code
 • Use templates to achieve type safe high order abstractions for bare-metal close to the hardware programming – memory mapped I/O as well as interrupts – especially the variadic templates introduced with C++11
 • Provide some useful design patterns especially applicable in an embedded context
 • A few exercises in order to practice some concepts
AUDIENCE/PARTICIPANTS This training is aimed C++- programmers who intend to start using C++ in an embedded system context. PREVIOUS KNOWLEDGE The course requires basic knowledge in C++ programming, corresponding to our trainings ”C++ – Level 1” and ”C++ Level 2 – Introducing C++11”. PRACTICAL EXERCISES During the training you will practice the presented concepts in a number of exercises. We will use the open and free integrated development environment from Eclipse
21 hours
Ez az oktató által irányított, élő képzés bemutatja a rendszer architektúráját, az operációs rendszereket, a hálózatépítést, a tárolást és a kriptográfiai kérdéseket, amelyeket figyelembe kell venni a biztonságos beágyazott rendszerek tervezésekor. A tanfolyam végére a résztvevők alaposan megértik a biztonsági elveket, aggodalmakat és technológiákat. Ennél is fontosabb, hogy a résztvevők fel vannak szerelve a biztonságos és beágyazott szoftver fejlesztéséhez szükséges technikákkal. A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Az FPGA (Field Programmable Gate Array) egy integrált kör, amelyet a gyártás után személyre szabhatunk. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik FPGA használatával tervezni kívánják a nagy teljesítményű beépített rendszereket. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a beépített rendszer tervezéséhez és szimulálásához szükséges FPGA szoftvereszközöket. Válassza ki a legjobb FPGA architektúrát egy alkalmazáshoz. Fejleszteni és fejleszteni a különböző FPGA kialakításokat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A modell alapú fejlesztés (MBD) olyan szoftverfejlesztési módszertan, amely dinamikus rendszerek gyorsabb, költséghatékonyabb kifejlesztését teszi lehetővé, mint például a vezérlőrendszerek, a jelfeldolgozás és a kommunikációs rendszerek A hagyományos szövegalapú programozás helyett grafikai modellezésre támaszkodik Ebben az oktatott, élő képzés résztvevői megtanulják, hogyan alkalmazzák az MBD módszertanokat a fejlesztési költségek csökkentése és a beágyazott szoftver termékek piacra jutásának felgyorsítása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Válassza ki és használja ki a megfelelő eszközöket az MBD megvalósításához Használja az MBD-t a beágyazott szoftverprojekt korai szakaszában történő gyors fejlődéshez Rövidítse be a beágyazott szoftverek piacra juttatását Közönség Beágyazott rendszerek mérnökei Fejlesztők és programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Ezen a kurzuson a résztvevők megtanulják a C++ fogalmakat és a programozási készségeket.
21 hours
A PCB (nyomtatott áramköri lap) áramköri tervezése az áramkörök tervezésére, maratására és nyomtatására szolgál a jelzőtáblák elrendezésén. Az EAGLE egy szabadon elérhető asztali alkalmazás PCB-k tervezésére. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni az Eagle szoftvert PCB áramköri lapok készítéséhez. A tanfolyam a meglévő vázlatok megvizsgálásával kezdődik, majd egy eredeti áramkört rajzol ki az Eagle-ban. A tréning az áramköri lap tervezésének folyamatát és a táblák gyártásának folyamatát tárgyalja (a kurzus nem tartalmazza a táblák fizikai gyártását). A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Bármely vázlatból készítsen nyomtatott áramköri kártyát (PCB)
 • Készítsen vázlatokat és tervező áramköri táblákat az Eagle használatával
 • Exportálja az ipari szabvány fájlokat az áramköri felépítéshez
Közönség
 • mérnökök
 • technikusok
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Megjegyzések
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
A PCB (nyomtatott áramköri lap) áramköri tervezése az áramkörök tervezésére, maratására és nyomtatására szolgál a jelzőtáblák elrendezésén. Az Altium Designer egy szabadon elérhető asztali alkalmazás PCB-k tervezésére. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet az Altium szoftvert felhasználni PCB áramköri lapok létrehozására. A tanfolyam egy meglévő vázlat megvizsgálásával kezdődik, majd egy eredeti áramkört rajzol ki az Altiumban. Az oktatás az áramköri lap tervezésének és gyártásának folyamatán keresztül történik. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Bármely vázlatból készítsen nyomtatott áramköri kártyát (PCB)
 • Készítsen vázlatokat és tervező áramköri táblákat az Altium használatával
 • Nyomtasson és maratjon egy fizikai áramköri kártyát
 • Exportálja az iparági szabványos fájlokat nagyméretű gyártónak történő küldéshez
Közönség
 • mérnökök
 • technikusok
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Megjegyzések
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Raspberry Pi egy kicsi, csupasz csontozású számítógép, amelyet a The Raspberry Pi Foundation fejlesztett ki.
14 hours
Raspberry Pi Ez egy nagyon kicsi, egyhangú számítógép. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és programozni a Raspberry Pi, hogy interaktív és erőteljes beépített rendszerként szolgáljon. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  IDE (integrált fejlesztési környezet) létrehozása a maximális fejlesztési termelékenység érdekében A program Raspberry Pi olyan eszközöket irányít, mint a mozgásérzékelő, riasztás, webszerverek és nyomtatók. Ismerje meg Raspberry Pi's építészet, beleértve a beviteleit és a csatlakozókat add-on eszközök. Ismerje meg a különböző lehetőségeket a programozási nyelvek és az operációs rendszerek Tesztelje, ürítse és telepítse a Raspberry Pi a valós világ problémáinak megoldásához
közönség
  Fejlesztők Hardware / szoftvermérnökök Technikai személyzet minden iparágban Hobbitok
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Raspberry Pi támogatja a különböző operációs rendszerek és programozási nyelvek. Ez a kurzus a Raspbian alapú operációs rendszerként és Python programozási nyelvként használja. Ha konkrét beállításra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. A résztvevők felelősek a Raspberry Pi hardver és alkatrészek beszerzéséért.
7 hours
A valós idejű operációs rendszer (RTOS) egy operációs rendszer (OS), amelynek célja, hogy a valós idejű alkalmazás-feldolgozási adatokat kiszolgálja, ahogyan azt bejutja, általában buffering késések nélkül.
35 hours
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
14 hours
Ez egy kétnapos kurzus, amely az Embedded linux Systems építésének minden alapelveit lefedi, a teljes tanfolyam időtartamának mintegy 60% -a gyakorlati megvalósítás a valós világ alkalmazásához, ugyanazon szabványok és eszközök alkalmazásával, amelyeket az iparban használnak.
14 hours
Engedélyezett Linux, a alacsony költségével, a koordinációs költségével és a sok mikroprocesszorműtípusok összefüggőségével a természetes választás lett, mint az okos telefonok, tabletták, a set-top bocsok és a MP3 játékok.Ezen a tanácsadóban élő képzés résztvevők megtanulnak, hogyan építeni egy engedélyezett rendszer a földből. Egy minimalisztikai kernel építésétől a bootup- és inizációs eljárások konfigurálásához, a résztvevők megtanulnak a teljes funkciós Linux rendszer teljes funkciós rendszer megállapításához szükséges eszközök, technikák és engedélyek.A távol képzések esetében a QEMU a hardware emulatására fog használni. Egyéb platformok, beleértve a valódi hardware eszközök, egy ügy alapján megfigyelembe vehetnek.A koráció formáta
  Rész bemutató, részvizsgálat, nehéz függetlenség a kezek végrehajtására
35 hours
Leírás Ez az ötnapos tanfolyam gyakorlati gyakorlatokat és utasításokat kombinálva szemlélteti a GNU / Linux kernel belső részeinek és az eszközmeghajtó fejlesztésének fogalmait. Célja, hogy gyorsan felgyorsítson. Leírjuk a GNU / Linux eszközillesztők írásához szükséges folyamatokat, fogalmakat és parancsokat az elmélet és a munkahelyi képzés kombinációjával. Ne újratelepítse a kereket, hanem tanuljon meg egy tapasztalt oktatótól, és vigye haza a munkamódszereket és a képességeit hatékonyan felhasználni saját beágyazott fejlesztési projektjében. Kinek kell részt venni? Azok az emberek, akik érdeklődnek a GNU / Linux eszközillesztők fejlesztéséért vagy kiértékeléséért, például szoftvermérnökök, terepi mérnökök, (projekt) vezetők, hardvermérnökök.
14 hours
Ezen a képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan készíthetnek saját beágyazott Linux a Raspberry Pi .
35 hours
A NetApp adattároló rendszerek hardver- és szoftver-alapú rendszerek, amelyek lemeztömbökbe írnak és olvasnak. A Data ONTAP a NetApp tárolórendszerekben használt operációs rendszer. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik a NetApp ONTAP-t fürtözött környezetben akarják megvalósítani. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Az ONTAP 9.3 fürt beállítása és felügyelete.
 • Data Protection technológiákon keresztül.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ez a tanfolyam az ONTAP 9.3-on alapul.
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
TensorFlow A Lite egy nyílt forráskódú mélyreható tanulás keretrendszer a mobil és beépített eszközök modellek végrehajtására korlátozott számítógépes és memóriakészülékekkel. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni TensorFlow Lite-t a mély tanulási modellek beépített eszközökön történő elhelyezésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Tensorflow Lite-t egy beépített eszközön. Ismerje meg az alapjait és összetevőit TensorFlow Lite. A meglévő gépi tanulási modellek átalakítása TensorFlow Lite formátumban a beépített eszközökön történő futtatáshoz. A kis eszközök és TensorFlow Lite korlátozásaiban dolgozik, miközben megtanulja, hogyan kell kiterjeszteni az alapértelmezett képességeket. A mélyreható tanulási modellek beépített eszközökön futnak, hogy megoldják a fizikai világ problémáit, mint például a képek és hangok felismerése, a minták előrejelzése és a robotok és más beépített rendszerek mozgásainak és reakcióinak kezdeményezése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
The Yocto Project is an open-source project for building embedded Linux systems. It uses a build host based on OpenEmbedded (OE), which uses the BitBake tool, to construct complete Linux images In this instructor-led, live training, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and practice
Other Options:
 • Buildroot is a simpler alternative to the Yocto project
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
leírása Ez a négy napos képzés ötvözi az elméletet a gyakorlati gyakorlatokkal annak érdekében, hogy bevezesse a Yocto Project. Gyakran feltett kérdésekre válaszol, mint például:
  Valóban szükség van-e a szerszámlánc/könyvtárak/csomagok egy másik verziójának használatára minden GNU/Linux projekthez és annak egyik csúcsához, hogy egy másik munkafolyamatot kövessünk? Biztosíthatja-e, hogy a fejlesztési környezet minden fejlesztő/szolgáltató számára azonos legyen, és hogy a mai 10+ év alatt még mindig azonos építményeket hozhat létre? A YP segíthet-e megtudni, hogy melyik szoftver licencek alatt az általad használt csomagok licencezettek?
A kézi üléseket célzott hardverrel (például Beagle Bone Fekete Rev. C – 3 ) A képzés után képes lesz letölteni egy docker képet Ubuntu 14.x és az összes függőség előre telepített plusz a példák, hogy dolgozzon a tananyag a saját laboratóriumokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem egy bevezető tanfolyam az Embedded GNU/Linux. Már tudnia kell, hogyan működik az Embedded GNU/Linux és hogyan kell konfigurálni/építeni a GNU/Linux kernel és kernel vezérlőket. Ki látogasson el? Ön már használja a GNU/Linux a projektek és valószínűleg hallott a Yocto Project, de nem merte, hogy egy közelebbi pillantást, vagy volt nehéz használni. Nem tudod, hogy és hogyan lehet a napi munkafolyamatod elhelyezkedni az YP-ben, és általában az YP-t meglehetősen bonyolultnak találod. Miért van szükségünk mindezt azóta, hogy tudjuk, hogy minden (a feltételezett) sokkal könnyebb volt? A képzés után képesnek kell lennie arra, hogy eldönti, hogy szüksége van-e az YP-re vagy sem. A workshop célja a szoftver, fejlesztés, rendszermérnökök, tesztelők, adminisztrátorok, mérnökök és más érdekelt felek az YP, szilárd ismerete az Embedded GNU/Linux.
7 hours
A LEDE Project ( Linux Embedded Development Environment) egy Linux operációs rendszer, amely OpenWrt alapú. Ez helyettesíti a vezeték nélküli útválasztók és a nem hálózati eszközök széles skáláját az eladó által szállított firmware-t. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani egy LEDE alapú vezeték nélküli útválasztót. Közönség
 • Hálózati rendszergazdák és technikusok
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Shadowsocks egy nyílt forráskódú, biztonságos zokni5 proxy Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan biztosítsanak internetkapcsolatot Shadowsocks proxy segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja Shadowsocks bármelyik támogatott platform bármelyikét, beleértve a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és OpenWRT Telepítse a Shadosockokat csomagkezelő rendszerekkel, például pip, aur, frissportok és mások Fuss Shadowsocks mobileszközökön és vezeték nélküli hálózatokon Megérteni, hogy az Shadowsocks titkosítja az üzeneteket és biztosítja az integritást és a hitelességet Optimalizálja a Shadowsocks szervert Közönség Hálózati mérnökök Rendszergazdák Számítástechnikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Buildroot egy nyílt forráskódú projekt, amely olyan skripteket tartalmaz, amelyek cross-compilation eszköztárat, egy személyre szabható gyökérfájl-rendszer képet és egy Linux magot termelnek beépített eszközök számára. Ebben a gyakorlati tanfolyamon a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni:
  Hogyan válasszuk ki a szoftvert, amely a root fájlrendszerbe kerül. Hogyan lehet új csomagokat hozzáadni és meglévő csomagokat módosítani? Hogyan kell hozzáadni a támogatást az új beépített táblákhoz.
A kurzus során feltölthető fájlrendszer képeket fognak termelni. Távoli tanfolyamok szállítják a QEMU emulátor, míg az osztályteremben lehetséges használni akár QEMU vagy valódi beépített táblák az edző választása. Más hasonló célokkal rendelkező projektek közé tartozik a Yocto projekt és az OpenWRT. Kérjük, használja ezeket a bemutatókat, hogy meghatározzák, melyik a megfelelő választás az Ön igényeinek.
14 hours
Arduino egy nyílt forráskódú, egykártyás, mikrovezérlő olyan eszközök építéséhez, amelyek érzékelik és irányítják a fizikai világ tárgyait. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell az Arduino t programozni fejlett technikákkal, miközben egyszerű érzékelő-riasztórendszert készítenek. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Tudja meg, hogyan működik Arduino .
 • Mélyítsd el az Arduino fő alkotóelemeit és funkcióit.
 • Programozza az Arduino t az Arduino IDE használata nélkül.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Arduino különféle modellekben kapható, és támogatja a különböző programozási felületeket (C, C++ , C# , Python ) és az IDE-ket ( Arduino IDE, Visual Studio stb.). A tanfolyamon a következőket fogják használni:
  • Arduino Uno fórumon
  • Arduino IDE
  • Arduino nyelv (C / C++ )
 • *** A résztvevők felelősek saját Arduino hardver és alkatrészek megvásárlásáért! ***
  • Hardverkészletek megvásárolhatók a szállítóktól, például: Arduino Starter Kit https://store.arduino.cc/genuino-starter-kit
 • Másik beállítás kéréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Arduino is an open-source, single-board, microcontroller for building devices that can sense and control objects in the physical world. In this instructor-led, live training, participants will learn how to program the Arduino for real-world usage, such as to control lights, motors and motion detection sensors. This course assumes the use of real hardware components in a live lab environment (not software-simulated hardware).  By the end of this training, participants will be able to:
 • Program Arduino to control lights, motors, and other devices.
 • Understand Arduino's architecture, including inputs and connectors for add-on devices.
 • Add third-party components such as LCDs, accelerometers, gyroscopes, and GPS trackers to extend Arduino's functionality.
 • Understand the various options in programming languages, from C to drag-and-drop languages.
 • Test, debug, and deploy the Arduino to solve real world problems.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • Arduino is available in different models and supports different programming interfaces (C, C++, C#, Python) and IDEs (Arduino IDE, Visual Studio, etc.). The following will be used for this course:
  • Arduino Uno board
  • Arduino IDE
  • Arduino language (based on C/C++)
 • *** Participants are responsible for purchasing their own Arduino hardware and components! ***
  • Hardware kits can be purchased from suppliers, such as: Arduino Starter Kit https://store.arduino.cc/products/arduino-starter-kit-multi-language
 • To request a different setup, please contact us to arrange.

Last Updated:

Online Embedded Systems courses, Weekend Embedded Systems courses, Evening Embedded Systems training, Embedded Systems boot camp, Embedded Systems instructor-led, Weekend Embedded Systems training, Evening Embedded Systems courses, Embedded Systems coaching, Embedded Systems instructor, Embedded Systems trainer, Embedded Systems training courses, Embedded Systems classes, Embedded Systems on-site, Embedded Systems private courses, Embedded Systems one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions