Electronics Kurzusok

Electronics Kurzusok

Local instructor-led live Electronics training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Electronics Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Electronics egy olyan fegyelem, amely az elektromos és számítógépes programozás fizikáját alkalmazza az interconnection technológiák létrehozására. A legszélesebb körű végrehajtásai közé tartoznak a keretek és a keretek, amelyek alapvetőek minden elektronikus eszköz számára. Az elektronikai mérnöki gyakorlat az elektron manipuláció fogalmát használja, hogy innovációkat termeljen a technológiai iparágakban, mint például a számítógépes hardver, a távközlési és sok más. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a mérnökök és a számítógépes tudósok, akik szeretnék alkalmazni az alapjait a körök és az elektronika a tervezési eszközök és rendszerek, amelyek használják tulajdonságait az elektromos alkatrészek fejlesztésére hardver funkciók. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a szükséges eszközöket és programokat az áramkörök és áramkörök fejlesztéséhez. Ismerje meg a körök és az elektronika alapelveit  mérnöki. Használja az elsődleges elektronikus alkatrészeket a hatékony számítógépes hardvertechnológiák kialakításában. Az elektronikus eszközök optimalizálása a körelemzési módszerek alkalmazásával. Alkalmazza az elektronika és a körök alapjait az üzleti alkalmazások fejlesztésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A digitális jelfeldolgozás (DSP) egy mérnöki gyakorlat, amely integrálja a matematikai fogalmakat és az elektronika manipulálni elektromos jel információkat. A DSP-ből származó elemzési eredmények segítségével a szakemberek olyan digitális adatokat nyújthatnak, amelyek a modern technológiák optimalizálására használhatók. A DSP fontos művelet a mai vállalati alkalmazásokban, amelyek az analóg jelfeldolgozást a nagy pontosság és az adatok konzisztenciája szempontjából fejlesztik ki. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek és tudósoknak szól, akik szeretnék megtanulni és alkalmazni a DSP megvalósításokat, hogy hatékonyan kezeljék a különböző jeltípusokat és jobb irányítást szerezzenek a többcsatornás elektronikus rendszerek felett. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a szükséges szoftver platformot és eszközöket a digitális jelfeldolgozáshoz. Ismerje meg a DSP és annak alkalmazásához alapvető fogalmakat és elveket. Ismerje meg magát a DSP komponensekkel és használja őket az elektronikai rendszerekben. Algoritmusok és működési funkciók generálása a DSP eredményeinek használatával. Használja a DSP szoftver platformok és tervezési jelszűrők alapvető jellemzőit. A DSP szimulációk szintetizálása és a DSP különböző típusú szűrők végrehajtása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Electronics courses, Weekend Electronics courses, Evening Electronics training, Electronics boot camp, Electronics instructor-led, Weekend Electronics training, Evening Electronics courses, Electronics coaching, Electronics instructor, Electronics trainer, Electronics training courses, Electronics classes, Electronics on-site, Electronics private courses, Electronics one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions