Embedded Linux Kurzusok

Embedded Linux Kurzusok

Helyi, oktatott élő beágyazott Linux tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a beágyazott Linux alapjait A beágyazott Linux-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Buildroot egy nyílt forráskódú projekt, amely szkripteket tartalmaz, amelyek kereszt-fordítási szerszámláncot állítanak elő, testreszabható gyökér fájlrendszer-képet és Linux kernelt tartalmaznak a beágyazott eszközök számára. A gyakorlati tanfolyam során a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni:

- Hogyan válasszuk ki azt a szoftvert, amely bekerül a gyökér fájlrendszerbe.
- Új csomagok hozzáadása és a meglévők módosítása
- Támogatás hozzáadása az új beágyazott táblákhoz.

A tanfolyam során elindítható fájlrendszer-képeket készítenek. A távoli tanfolyamokat a [QEMU](/cc/qemukvm) emulátor segítségével lehet lebonyolítani, míg az osztályteremben akár QEMU, akár valódi beágyazott táblák használhatók az oktató választása szerint.

Más hasonló célokkal rendelkező projektek közé tartozik a [Yocto projekt](/cc/yoctoproject) és az OpenWRT. Kérjük, használja [ezeket a](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [bemutatókat](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_ Linux _Build_Systems.pdf) annak meghatározásához, hogy melyik a megfelelő választás az Ön igényeinek.
14 hours
Overview
Kétnapos tanfolyam, amely körülbelül 60% -ban gyakorlati laboratóriumokból áll, amelyek a beágyazott Linux rendszermagokra összpontosítanak, az architektúra, a fejlesztés és a különböző típusú eszközillesztők írásának és integrálásának vizsgálata.

Ki vehet részt?

A beágyazott rendszereken és a lemezformákon a Linux kernel fejlesztéséről érdeklődő mérnökök.
14 hours
Overview
Ez egy kétnapos kurzus, amely az Embedded linux Systems építésének minden alapelveit lefedi, a teljes tanfolyam időtartamának mintegy 60% -a gyakorlati megvalósítás a valós világ alkalmazásához, ugyanazon szabványok és eszközök alkalmazásával, amelyeket az iparban használnak.
14 hours
Overview
Embedded Linux, with its low cost, ease of customization, and compatibility with many types of microprocessors has become the natural choice for powering a wide range of devices such as smart phones, tablets, set-top boxes and MP3 players.

In this instructor-led, live training participants will learn step-by-step how to build an embedded Linux system from the ground up. From building a minimalistic kernel to configuring the bootup and initialization processes, participants will learn the tools, techniques and mindset needed to deploy a fully functional embedded Linux system.

For remote trainings, QEMU will be used to emulate the hardware. Other platforms, including real hardware devices, can be considered on a case by case basis.

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, heavy emphasis on hands-on implementation
7 hours
Overview
A LEDE Project ( Linux Embedded Development Environment) egy Linux operációs rendszer, amely OpenWrt alapú. Ez helyettesíti a vezeték nélküli útválasztók és a nem hálózati eszközök széles skáláját az eladó által szállított firmware-t.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani egy LEDE alapú vezeték nélküli útválasztót.

Közönség

- Hálózati rendszergazdák és technikusok

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
Ezen a képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan készíthetnek saját beágyazott Linux a Raspberry Pi .
35 hours
Overview
A NetApp adattároló rendszerek hardver- és szoftver-alapú rendszerek, amelyek lemeztömbökbe írnak és olvasnak. A Data ONTAP a NetApp tárolórendszerekben használt operációs rendszer.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik a NetApp ONTAP-t fürtözött környezetben akarják megvalósítani.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Az ONTAP 9.3 fürt beállítása és felügyelete.
- Data Protection technológiákon keresztül.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ez a tanfolyam az ONTAP 9.3-on alapul.
- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Overview
Shadowsocks egy nyílt forráskódú, biztonságos zokni5 proxy Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan biztosítsanak internetkapcsolatot Shadowsocks proxy segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja Shadowsocks bármelyik támogatott platform bármelyikét, beleértve a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és OpenWRT Telepítse a Shadosockokat csomagkezelő rendszerekkel, például pip, aur, frissportok és mások Fuss Shadowsocks mobileszközökön és vezeték nélküli hálózatokon Megérteni, hogy az Shadowsocks titkosítja az üzeneteket és biztosítja az integritást és a hitelességet Optimalizálja a Shadowsocks szervert Közönség Hálózati mérnökök Rendszergazdák Számítástechnikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
Az Yocto Project egy nyílt forráskódú projekt, mely beágyazott Linux rendszerek építésére alkalmas. Ez használ egy épít házigazda azon alapszik OpenEmbedded (OE), melyik használ a BitBake szerszám,-hoz készít kiegészít Linux kép

Ebben oktató-vezetett, él képzés, résztvevő akarat megtanul hogyan viselkedni teremt egy épít rendszer részére beágyazott Linux azon alapszik Yocto tervez.

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:

- Értse meg az alapvető fogalmakat mögött Yocto projekt Build rendszer, beleértve a receptek, metaadatok, és a rétegek.
- Build a Linux képet, és futtassa azt emuláció.
- Megment idő és energia épület beágyazott Linux rendszereket.

A kurzus formátuma

- Rész előadás, részben megbeszélés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Egyéb opciók:

- A [Buildroot](/cc/buildroot) az Yocto projekt egyszerűbb alternatívája
- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
28 hours
Overview
Leírás

Ez a négynapos képzés ötvözi az elméletet a gyakorlati gyakorlatokkal, hogy bemutassák a Yocto Project .
Válaszol a gyakran feltett kérdésekre, mint például:

- Valóban szükséges, hogy minden egyes GNU / Linux projekthez használjunk egy másik eszköztár / könyvtár / csomag csomagot, és hogy egy másik munkafolyamatot követhessünk?
- Biztosíthatja-e, hogy a fejlesztői környezet azonos legyen minden fejlesztőnek / szállítónak, és hogy a mai napig 10 + év múlva azonos gyártású termékeket állítson elő?
- Segít-e az YP-ben megtudni, hogy mely szoftverlicencek alapján licenceltek az Ön által használt csomagok?

A gyakorlati munkameneteket cél hardveren hajtjuk végre (pl. Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). A tréning után az Ubuntu 14.x-es dokkolóképet és az összes előre telepített függőséget, valamint a példákat is letölthetjük, hogy a saját tanfolyamainkban dolgozzunk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem egy bevezető kurzus a beágyazott GNU / Linux . Már tudnia kell, hogyan működik a beágyazott GNU / Linux és hogyan kell konfigurálni / építeni a GNU / Linux kernel és kernel illesztőprogramokat.

Ki vehet részt?

Már használod a GNU / Linux ot a projektekhez, és valószínűleg hallottad a Yocto Project , de nem mertem jobban megvizsgálni, vagy nehézségekbe ütközött. Nem tudod, hogy a napi munkafolyamatot hogyan lehet-e elhelyezni az YP-ben, és általában meglehetősen bonyolultnak találja az YP-t. Miért van szükségünk mindezre, hiszen mindent tudott, hogy sokkal könnyebb volt? A képzés után meg kell tudni dönteni, hogy szüksége van-e az YP-re. A műhely a szoftver-, fejlesztés-, rendszer-mérnökök, tesztelők, adminisztrátorok, mérnökök és más, az YP-ről érdekelt felek számára irányul, szilárd ismeretekkel a beágyazott GNU / Linux .

Upcoming Courses

Weekend Embedded Linux courses, Evening Embedded Linux training, Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructor-led, Weekend Embedded Linux training, Evening Embedded Linux courses, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructor, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training courses, Embedded Linux classes, Embedded Linux on-site, Embedded Linux private courses, Embedded Linux one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!