Embedded Linux Kurzusok

Embedded Linux Kurzusok

Helyi, oktatott élő beágyazott Linux tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a beágyazott Linux alapjait A beágyazott Linux-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Buildroot is an open-source project that contains scripts that produce a cross-compilation toolchain, a customizable root filesystem image, and a Linux kernel for embedded devices. During this practical course, participants will learn how to use it:

- How to select software that goes into the root filesystem.
- How to add new packages and modify existing ones.
- How to add support for new embedded boards.

During the course, bootable filesystem images will be produced. Remote courses are delivered using the [QEMU](/cc/qemukvm) emulator, while in the classroom it is possible to use either QEMU or real embedded boards of the trainer's choice.

Other projects with similar goals include the [Yocto project](/cc/yoctoproject) and OpenWRT. Please use [these](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [presentations](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_Linux_Build_Systems.pdf) to determine which one is the right choice for your needs.
14 hours
Overview
Egy kétnapos kurzus, amely körülbelül 60% kéziszámítógépről áll, amelyek a beágyazott Linux kernel belső arculataira, az architektúrára, a fejlesztésre és a különböző típusú illesztőprogramok írására és integrálására koncentrálnak Ki kellene részt vennie? A Linux rendszermag fejlesztésében érdekelt mérnökök a beágyazott rendszerek és lemezformák iránt .
14 hours
Overview
Ez egy kétnapos kurzus, amely magában foglalja az építés minden alapját A beágyazott linux rendszerek a teljes tanfolyam 60% -át praktikus handson megvalósítás valós valós alkalmazáshoz, ugyanazokkal a szabványokkal és eszközökkel, amelyeket az iparban használnak .
14 hours
Overview
Embedded Linux, annak alacsony költségű, könnyű testreszabhatóság, és a kompatibilitás sokféle mikroprocesszorok vált a természetes választás táplálni számos eszközök, mint például okos telefonok, tabletta, set-top boxok és MP3 lejátszók.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzésben résztvevők megtanulják lépésről-lépésre, hogyan kell építeni egy beágyazott Linux rendszer az alapoktól kezdve. -Ból épület egy minimalista dióbél-hoz Configuring a csomagtartó és láttamozás folyamat, résztvevő akarat megtanul a szerszámok, eljárás és gondolkodásmód szükséges-hoz felfejlődik egy teljesen működési beágyazott Linux rendszer.

a távoli képzések, a QEMU fogják használni, hogy emulálja a hardvert. Az egyéb platformok, beleértve a valós hardvereszközöket is, eseti alapon mérlegelhetők.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati végrehajtás
7 hours
Overview
A LEDE Project (Linux Embedded Development Environment) egy OpenWrt alapú Linux operációs rendszer Teljesen helyettesíti a vezeték nélküli útválasztók és a nem hálózati eszközök széles választékát kínáló firmware-t Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzanak létre egy LEDE alapú vezeték nélküli útválasztót Közönség Hálózati adminisztrátorok és technikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ebben a képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsék be saját beágyazott Linuxjukat a Raspberry Pi számára .
35 hours
Overview
ONTAP NetApp & #39; s belső operációs rendszer, optimalizált adattárolásra.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének végrehajtani NetApp ONTAP.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- létre és adminisztrálni ONTAP 9,3 cluster.
- az adatvédelmi technológiákkal.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- Ez a tanfolyam alapja ONTAP 9,3.
- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
7 hours
Overview
Shadowsocks egy nyílt forráskódú, biztonságos zokni5 proxy Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan biztosítsanak internetkapcsolatot Shadowsocks proxy segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja Shadowsocks bármelyik támogatott platform bármelyikét, beleértve a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és OpenWRT Telepítse a Shadosockokat csomagkezelő rendszerekkel, például pip, aur, frissportok és mások Fuss Shadowsocks mobileszközökön és vezeték nélküli hálózatokon Megérteni, hogy az Shadowsocks titkosítja az üzeneteket és biztosítja az integritást és a hitelességet Optimalizálja a Shadowsocks szervert Közönség Hálózati mérnökök Rendszergazdák Számítástechnikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
Az Yocto Project egy nyílt forráskódú projekt, mely beágyazott Linux rendszerek építésére alkalmas. Ez használ egy épít házigazda azon alapszik OpenEmbedded (OE), melyik használ a BitBake szerszám,-hoz készít kiegészít Linux kép

Ebben oktató-vezetett, él képzés, résztvevő akarat megtanul hogyan viselkedni teremt egy épít rendszer részére beágyazott Linux azon alapszik Yocto tervez.

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:

- Értse meg az alapvető fogalmakat mögött Yocto projekt Build rendszer, beleértve a receptek, metaadatok, és a rétegek.
- Build a Linux képet, és futtassa azt emuláció.
- Megment idő és energia épület beágyazott Linux rendszereket.

A kurzus formátuma

- Rész előadás, részben megbeszélés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Egyéb opciók:

- A [Buildroot](/cc/buildroot) az Yocto projekt egyszerűbb alternatívája
- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
28 hours
Overview
Leírás Ez a négy napos képzés egyesíti az elméletet a handson gyakorlatokkal a Yocto Project bevezetése érdekében Válaszolja a gyakran feltett kérdéseket, mint például: Valóban szükség van-e arra, hogy az egyes eszköztárak / könyvtárak / csomagok egy másik verzióját használják minden egyes GNU / Linux projekthez, és egy tételt egy másik munkafolyamat követésére? Biztosíthatja, hogy a fejlesztői környezet azonos legyen minden fejlesztő / beszállítóval, és hogy még ma is 10 vagy több éve képesek ugyanolyan építőelemeket készíteni? Tud-e az YP segíteni abban, hogy milyen szoftverekkel engedélyezi a csomagok használatát? és még sok más Az univerzális munkameneteket a cél hardvereken végzik (pl Beagle Bone Black Rev C http://beagleboardorg/BLACK) A képzés után letöltheti az Ubuntu 14x és az összes előre telepített függőséget, valamint a példákat a saját laboratóriumaiban lévő tananyagok feldolgozásához Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem bevezető kurzus a beágyazott GNU / Linux rendszerhez Most már tudnia kell, hogyan működik a beágyazott GNU / Linux, és hogyan konfigurálja / építi a GNU / Linux rendszermagot és a rendszermag-illesztőprogramokat Ki kellene részt vennie? Ön már használja a GNU / Linux projekteket, és valószínűleg hallott a Yocto projektről, de nem merte közelebbről megvizsgálni, vagy nehézségekbe ütközött Nem tudja, hogy a napi munkafolyamat elhelyezhető-e a YP-ben, és általában megtalálja-e az YP-t meglehetősen bonyolultnak Miért van szükségünk mindezekre, hiszen tudjuk, hogy mindent (állítólag) sokkal könnyebb? A képzés után el kell döntenie, hogy szükség van-e az YP-re vagy sem A műhely célja a szoftver, fejlesztés, rendszermérnökök, tesztelők, rendszergazdák, mérnökök és más érdeklődők érdeklődése a YP-ben, a beágyazott GNU / Linux szilárd ismeretével Szállítási lehetőségek Minden képzési anyag angol, de bemutatását angolul vagy németül is megadhatja helyszíni oktató által vezérelt *) online oktató által vezérelt **) helyszíni / online kombinációs oktató által vezérelt *) **) A képzés során laptopok *), táblák **), munkafüzetek (angolul) *) **), távoli hozzáférés szerverekhez és táblákhoz **), képernyőmegosztás **), audiohíd **) .
Weekend Embedded Linux courses, Evening Embedded Linux training, Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructor-led, Weekend Embedded Linux training, Evening Embedded Linux courses, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructor, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training courses, Embedded Linux classes, Embedded Linux on-site, Embedded Linux private courses, Embedded Linux one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!