Embedded Linux Kurzusok

Embedded Linux Kurzusok

Helyi, oktatott élő beágyazott Linux tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a beágyazott Linux alapjait A beágyazott Linux-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This is a two day course covering all basic principles of building Embedded linux Systems, around 60% of the entire course time is practical hands-on implementation for real world application using the same standards and tools used in industry
14 hours
Kétnapos tanfolyam, amely körülbelül 60% -ban gyakorlati laboratóriumokból áll, amelyek a beágyazott Linux rendszermagokra összpontosítanak, az architektúra, a fejlesztés és a különböző típusú eszközillesztők írásának és integrálásának vizsgálata.

Ki vehet részt?

A beágyazott rendszereken és a lemezformákon a Linux kernel fejlesztéséről érdeklődő mérnökök.
14 hours
Ezen a képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan készíthetnek saját beágyazott Linux a Raspberry Pi .
35 hours
Course Objectives

To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully.

Description

This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training.

Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project.

Who should attend?

Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper.

Delivery Options

All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.

- on-site - instructor driven
- on-line - instructor driven
- on-site/on-line combination - instructor driven
35 hours
Leírás

Ez az ötnapos tanfolyam gyakorlati gyakorlatokat és utasításokat kombinálva szemlélteti a GNU / Linux kernel belső részeinek és az eszközmeghajtó fejlesztésének fogalmait. Célja, hogy gyorsan felgyorsítson. Leírjuk a GNU / Linux eszközillesztők írásához szükséges folyamatokat, fogalmakat és parancsokat az elmélet és a munkahelyi képzés kombinációjával.

Ne újratelepítse a kereket, hanem tanuljon meg egy tapasztalt oktatótól, és vigye haza a munkamódszereket és a képességeit hatékonyan felhasználni saját beágyazott fejlesztési projektjében.

Kinek kell részt venni?

Azok az emberek, akik érdeklődnek a GNU / Linux eszközillesztők fejlesztéséért vagy kiértékeléséért, például szoftvermérnökök, terepi mérnökök, (projekt) vezetők, hardvermérnökök.
14 hours
Engedélyezett Linux, a alacsony költségével, a koordinációs költségével és a sok mikroprocesszorműtípusok összefüggőségével a természetes választás lett, mint az okos telefonok, tabletták, a set-top bocsok és a MP3 játékok.

Ezen a tanácsadóban élő képzés résztvevők megtanulnak, hogyan építeni egy engedélyezett rendszer a földből. Egy minimalisztikai kernel építésétől a bootup- és inizációs eljárások konfigurálásához, a résztvevők megtanulnak a teljes funkciós Linux rendszer teljes funkciós rendszer megállapításához szükséges eszközök, technikák és engedélyek.

A távol képzések esetében a QEMU a hardware emulatására fog használni. Egyéb platformok, beleértve a valódi hardware eszközök, egy ügy alapján megfigyelembe vehetnek.

A koráció formáta

Rész bemutató, részvizsgálat, nehéz függetlenség a kezek végrehajtására
35 hours
A NetApp adattároló rendszerek hardver- és szoftver-alapú rendszerek, amelyek lemeztömbökbe írnak és olvasnak. A Data ONTAP a NetApp tárolórendszerekben használt operációs rendszer.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik a NetApp ONTAP-t fürtözött környezetben akarják megvalósítani.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Az ONTAP 9.3 fürt beállítása és felügyelete.
- Data Protection technológiákon keresztül.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ez a tanfolyam az ONTAP 9.3-on alapul.
- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
TensorFlow A Lite egy nyílt forráskódú mélyreható tanulás keretrendszer a mobil és beépített eszközök modellek végrehajtására korlátozott számítógépes és memóriakészülékekkel.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni TensorFlow Lite-t a mély tanulási modellek beépített eszközökön történő elhelyezésére.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Telepítse és konfigurálja a Tensorflow Lite-t egy beépített eszközön. Ismerje meg az alapjait és összetevőit TensorFlow Lite. A meglévő gépi tanulási modellek átalakítása TensorFlow Lite formátumban a beépített eszközökön történő futtatáshoz. A kis eszközök és TensorFlow Lite korlátozásaiban dolgozik, miközben megtanulja, hogyan kell kiterjeszteni az alapértelmezett képességeket. A mélyreható tanulási modellek beépített eszközökön futnak, hogy megoldják a fizikai világ problémáit, mint például a képek és hangok felismerése, a minták előrejelzése és a robotok és más beépített rendszerek mozgásainak és reakcióinak kezdeményezése.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
leírása

Ez a négy napos képzés ötvözi az elméletet a gyakorlati gyakorlatokkal annak érdekében, hogy bevezesse a Yocto Project. Gyakran feltett kérdésekre válaszol, mint például:

Valóban szükség van-e a szerszámlánc/könyvtárak/csomagok egy másik verziójának használatára minden GNU/Linux projekthez és annak egyik csúcsához, hogy egy másik munkafolyamatot kövessünk? Biztosíthatja-e, hogy a fejlesztési környezet minden fejlesztő/szolgáltató számára azonos legyen, és hogy a mai 10+ év alatt még mindig azonos építményeket hozhat létre? A YP segíthet-e megtudni, hogy melyik szoftver licencek alatt az általad használt csomagok licencezettek?

A kézi üléseket célzott hardverrel (például Beagle Bone Fekete Rev. C – 3 ) A képzés után képes lesz letölteni egy docker képet Ubuntu 14.x és az összes függőség előre telepített plusz a példák, hogy dolgozzon a tananyag a saját laboratóriumokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem egy bevezető tanfolyam az Embedded GNU/Linux. Már tudnia kell, hogyan működik az Embedded GNU/Linux és hogyan kell konfigurálni/építeni a GNU/Linux kernel és kernel vezérlőket.

Ki látogasson el?

Ön már használja a GNU/Linux a projektek és valószínűleg hallott a Yocto Project, de nem merte, hogy egy közelebbi pillantást, vagy volt nehéz használni. Nem tudod, hogy és hogyan lehet a napi munkafolyamatod elhelyezkedni az YP-ben, és általában az YP-t meglehetősen bonyolultnak találod. Miért van szükségünk mindezt azóta, hogy tudjuk, hogy minden (a feltételezett) sokkal könnyebb volt? A képzés után képesnek kell lennie arra, hogy eldönti, hogy szüksége van-e az YP-re vagy sem. A workshop célja a szoftver, fejlesztés, rendszermérnökök, tesztelők, adminisztrátorok, mérnökök és más érdekelt felek az YP, szilárd ismerete az Embedded GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
- Build a Linux image and run it under emulation.
- Save time and energy building embedded Linux systems.
7 hours
Shadowsocks egy nyílt forráskódú, biztonságos zokni5 proxy Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan biztosítsanak internetkapcsolatot Shadowsocks proxy segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja Shadowsocks bármelyik támogatott platform bármelyikét, beleértve a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és OpenWRT Telepítse a Shadosockokat csomagkezelő rendszerekkel, például pip, aur, frissportok és mások Fuss Shadowsocks mobileszközökön és vezeték nélküli hálózatokon Megérteni, hogy az Shadowsocks titkosítja az üzeneteket és biztosítja az integritást és a hitelességet Optimalizálja a Shadowsocks szervert Közönség Hálózati mérnökök Rendszergazdák Számítástechnikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
A LEDE Project ( Linux Embedded Development Environment) egy Linux operációs rendszer, amely OpenWrt alapú. Ez helyettesíti a vezeték nélküli útválasztók és a nem hálózati eszközök széles skáláját az eladó által szállított firmware-t.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani egy LEDE alapú vezeték nélküli útválasztót.

Közönség

- Hálózati rendszergazdák és technikusok

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Buildroot egy nyílt forráskódú projekt, amely olyan skripteket tartalmaz, amelyek cross-compilation eszköztárat, egy személyre szabható gyökérfájl-rendszer képet és egy Linux magot termelnek beépített eszközök számára. Ebben a gyakorlati tanfolyamon a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni:

Hogyan válasszuk ki a szoftvert, amely a root fájlrendszerbe kerül. Hogyan lehet új csomagokat hozzáadni és meglévő csomagokat módosítani? Hogyan kell hozzáadni a támogatást az új beépített táblákhoz.

A kurzus során feltölthető fájlrendszer képeket fognak termelni. Távoli tanfolyamok szállítják a QEMU emulátor, míg az osztályteremben lehetséges használni akár QEMU vagy valódi beépített táblák az edző választása.

Más hasonló célokkal rendelkező projektek közé tartozik a Yocto projekt és az OpenWRT. Kérjük, használja ezeket a bemutatókat, hogy meghatározzák, melyik a megfelelő választás az Ön igényeinek.

Last Updated:

Upcoming Embedded Linux Courses

Online Embedded Linux courses, Weekend Embedded Linux courses, Evening Embedded Linux training, Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructor-led, Weekend Embedded Linux training, Evening Embedded Linux courses, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructor, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training courses, Embedded Linux classes, Embedded Linux on-site, Embedded Linux private courses, Embedded Linux one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions