Embedded Linux Kurzusok

Embedded Linux Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő beágyazott Linux képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be az Embedded Linux alapjait. A beágyazott Linux képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This is a two day course covering all basic principles of building Embedded linux Systems, around 60% of the entire course time is practical hands-on implementation for real world application using the same standards and tools used in industry
14 hours
Kétnapos tanfolyam, amely körülbelül 60% -ban gyakorlati laboratóriumokból áll, amelyek a beágyazott Linux rendszermagokra összpontosítanak, az architektúra, a fejlesztés és a különböző típusú eszközillesztők írásának és integrálásának vizsgálata. Ki vehet részt? A beágyazott rendszereken és a lemezformákon a Linux kernel fejlesztéséről érdeklődő mérnökök.
14 hours
Ezen a képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan készíthetnek saját beágyazott Linux a Raspberry Pi .
35 hours
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
35 hours
Leírás Ez az ötnapos tanfolyam gyakorlati gyakorlatokat és utasításokat kombinálva szemlélteti a GNU / Linux kernel belső részeinek és az eszközmeghajtó fejlesztésének fogalmait. Célja, hogy gyorsan felgyorsítson. Leírjuk a GNU / Linux eszközillesztők írásához szükséges folyamatokat, fogalmakat és parancsokat az elmélet és a munkahelyi képzés kombinációjával. Ne újratelepítse a kereket, hanem tanuljon meg egy tapasztalt oktatótól, és vigye haza a munkamódszereket és a képességeit hatékonyan felhasználni saját beágyazott fejlesztési projektjében. Kinek kell részt venni? Azok az emberek, akik érdeklődnek a GNU / Linux eszközillesztők fejlesztéséért vagy kiértékeléséért, például szoftvermérnökök, terepi mérnökök, (projekt) vezetők, hardvermérnökök.
14 hours
Engedélyezett Linux, a alacsony költségével, a koordinációs költségével és a sok mikroprocesszorműtípusok összefüggőségével a természetes választás lett, mint az okos telefonok, tabletták, a set-top bocsok és a MP3 játékok.Ezen a tanácsadóban élő képzés résztvevők megtanulnak, hogyan építeni egy engedélyezett rendszer a földből. Egy minimalisztikai kernel építésétől a bootup- és inizációs eljárások konfigurálásához, a résztvevők megtanulnak a teljes funkciós Linux rendszer teljes funkciós rendszer megállapításához szükséges eszközök, technikák és engedélyek.A távol képzések esetében a QEMU a hardware emulatására fog használni. Egyéb platformok, beleértve a valódi hardware eszközök, egy ügy alapján megfigyelembe vehetnek.A koráció formáta
  Rész bemutató, részvizsgálat, nehéz függetlenség a kezek végrehajtására
35 hours
A NetApp adattároló rendszerek hardver- és szoftver-alapú rendszerek, amelyek lemeztömbökbe írnak és olvasnak. A Data ONTAP a NetApp tárolórendszerekben használt operációs rendszer. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik a NetApp ONTAP-t fürtözött környezetben akarják megvalósítani. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Az ONTAP 9.3 fürt beállítása és felügyelete.
 • Data Protection technológiákon keresztül.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ez a tanfolyam az ONTAP 9.3-on alapul.
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
TensorFlow A Lite egy nyílt forráskódú mélyreható tanulás keretrendszer a mobil és beépített eszközök modellek végrehajtására korlátozott számítógépes és memóriakészülékekkel. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni TensorFlow Lite-t a mély tanulási modellek beépített eszközökön történő elhelyezésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Tensorflow Lite-t egy beépített eszközön. Ismerje meg az alapjait és összetevőit TensorFlow Lite. A meglévő gépi tanulási modellek átalakítása TensorFlow Lite formátumban a beépített eszközökön történő futtatáshoz. A kis eszközök és TensorFlow Lite korlátozásaiban dolgozik, miközben megtanulja, hogyan kell kiterjeszteni az alapértelmezett képességeket. A mélyreható tanulási modellek beépített eszközökön futnak, hogy megoldják a fizikai világ problémáit, mint például a képek és hangok felismerése, a minták előrejelzése és a robotok és más beépített rendszerek mozgásainak és reakcióinak kezdeményezése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
leírása Ez a négy napos képzés ötvözi az elméletet a gyakorlati gyakorlatokkal annak érdekében, hogy bevezesse a Yocto Project. Gyakran feltett kérdésekre válaszol, mint például:
  Valóban szükség van-e a szerszámlánc/könyvtárak/csomagok egy másik verziójának használatára minden GNU/Linux projekthez és annak egyik csúcsához, hogy egy másik munkafolyamatot kövessünk? Biztosíthatja-e, hogy a fejlesztési környezet minden fejlesztő/szolgáltató számára azonos legyen, és hogy a mai 10+ év alatt még mindig azonos építményeket hozhat létre? A YP segíthet-e megtudni, hogy melyik szoftver licencek alatt az általad használt csomagok licencezettek?
A kézi üléseket célzott hardverrel (például Beagle Bone Fekete Rev. C – 3 ) A képzés után képes lesz letölteni egy docker képet Ubuntu 14.x és az összes függőség előre telepített plusz a példák, hogy dolgozzon a tananyag a saját laboratóriumokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem egy bevezető tanfolyam az Embedded GNU/Linux. Már tudnia kell, hogyan működik az Embedded GNU/Linux és hogyan kell konfigurálni/építeni a GNU/Linux kernel és kernel vezérlőket. Ki látogasson el? Ön már használja a GNU/Linux a projektek és valószínűleg hallott a Yocto Project, de nem merte, hogy egy közelebbi pillantást, vagy volt nehéz használni. Nem tudod, hogy és hogyan lehet a napi munkafolyamatod elhelyezkedni az YP-ben, és általában az YP-t meglehetősen bonyolultnak találod. Miért van szükségünk mindezt azóta, hogy tudjuk, hogy minden (a feltételezett) sokkal könnyebb volt? A képzés után képesnek kell lennie arra, hogy eldönti, hogy szüksége van-e az YP-re vagy sem. A workshop célja a szoftver, fejlesztés, rendszermérnökök, tesztelők, adminisztrátorok, mérnökök és más érdekelt felek az YP, szilárd ismerete az Embedded GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.
7 hours
Shadowsocks egy nyílt forráskódú, biztonságos zokni5 proxy Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan biztosítsanak internetkapcsolatot Shadowsocks proxy segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja Shadowsocks bármelyik támogatott platform bármelyikét, beleértve a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és OpenWRT Telepítse a Shadosockokat csomagkezelő rendszerekkel, például pip, aur, frissportok és mások Fuss Shadowsocks mobileszközökön és vezeték nélküli hálózatokon Megérteni, hogy az Shadowsocks titkosítja az üzeneteket és biztosítja az integritást és a hitelességet Optimalizálja a Shadowsocks szervert Közönség Hálózati mérnökök Rendszergazdák Számítástechnikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
A LEDE Project ( Linux Embedded Development Environment) egy Linux operációs rendszer, amely OpenWrt alapú. Ez helyettesíti a vezeték nélküli útválasztók és a nem hálózati eszközök széles skáláját az eladó által szállított firmware-t. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani egy LEDE alapú vezeték nélküli útválasztót. Közönség
 • Hálózati rendszergazdák és technikusok
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Buildroot egy nyílt forráskódú projekt, amely olyan skripteket tartalmaz, amelyek cross-compilation eszköztárat, egy személyre szabható gyökérfájl-rendszer képet és egy Linux magot termelnek beépített eszközök számára. Ebben a gyakorlati tanfolyamon a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni:
  Hogyan válasszuk ki a szoftvert, amely a root fájlrendszerbe kerül. Hogyan lehet új csomagokat hozzáadni és meglévő csomagokat módosítani? Hogyan kell hozzáadni a támogatást az új beépített táblákhoz.
A kurzus során feltölthető fájlrendszer képeket fognak termelni. Távoli tanfolyamok szállítják a QEMU emulátor, míg az osztályteremben lehetséges használni akár QEMU vagy valódi beépített táblák az edző választása. Más hasonló célokkal rendelkező projektek közé tartozik a Yocto projekt és az OpenWRT. Kérjük, használja ezeket a bemutatókat, hogy meghatározzák, melyik a megfelelő választás az Ön igényeinek.

Last Updated:

Online Embedded Linux courses, Weekend Embedded Linux courses, Evening Embedded Linux training, Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructor-led, Weekend Embedded Linux training, Evening Embedded Linux courses, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructor, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training courses, Embedded Linux classes, Embedded Linux on-site, Embedded Linux private courses, Embedded Linux one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions