Yocto Project Kurzusok

Yocto Project Kurzusok

Local, instructor-led live Yocto Project training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals and advanced topics of Yocto Project.

Yocto Project training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Yocto Project trainings in Magyarország can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Az Yocto Project egy nyílt forráskódú projekt, mely beágyazott Linux rendszerek építésére alkalmas. Ez használ egy épít házigazda azon alapszik OpenEmbedded (OE), melyik használ a BitBake szerszám,-hoz készít kiegészít Linux kép

Ebben oktató-vezetett, él képzés, résztvevő akarat megtanul hogyan viselkedni teremt egy épít rendszer részére beágyazott Linux azon alapszik Yocto tervez.

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:

- Értse meg az alapvető fogalmakat mögött Yocto projekt Build rendszer, beleértve a receptek, metaadatok, és a rétegek.
- Build a Linux képet, és futtassa azt emuláció.
- Megment idő és energia épület beágyazott Linux rendszereket.

A kurzus formátuma

- Rész előadás, részben megbeszélés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Egyéb opciók:

- A [Buildroot](/cc/buildroot) az Yocto projekt egyszerűbb alternatívája
- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
28 hours
Overview
Leírás Ez a négy napos képzés egyesíti az elméletet a handson gyakorlatokkal a Yocto Project bevezetése érdekében Válaszolja a gyakran feltett kérdéseket, mint például: Valóban szükség van-e arra, hogy az egyes eszköztárak / könyvtárak / csomagok egy másik verzióját használják minden egyes GNU / Linux projekthez, és egy tételt egy másik munkafolyamat követésére? Biztosíthatja, hogy a fejlesztői környezet azonos legyen minden fejlesztő / beszállítóval, és hogy még ma is 10 vagy több éve képesek ugyanolyan építőelemeket készíteni? Tud-e az YP segíteni abban, hogy milyen szoftverekkel engedélyezi a csomagok használatát? és még sok más Az univerzális munkameneteket a cél hardvereken végzik (pl Beagle Bone Black Rev C http://beagleboardorg/BLACK) A képzés után letöltheti az Ubuntu 14x és az összes előre telepített függőséget, valamint a példákat a saját laboratóriumaiban lévő tananyagok feldolgozásához Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem bevezető kurzus a beágyazott GNU / Linux rendszerhez Most már tudnia kell, hogyan működik a beágyazott GNU / Linux, és hogyan konfigurálja / építi a GNU / Linux rendszermagot és a rendszermag-illesztőprogramokat Ki kellene részt vennie? Ön már használja a GNU / Linux projekteket, és valószínűleg hallott a Yocto projektről, de nem merte közelebbről megvizsgálni, vagy nehézségekbe ütközött Nem tudja, hogy a napi munkafolyamat elhelyezhető-e a YP-ben, és általában megtalálja-e az YP-t meglehetősen bonyolultnak Miért van szükségünk mindezekre, hiszen tudjuk, hogy mindent (állítólag) sokkal könnyebb? A képzés után el kell döntenie, hogy szükség van-e az YP-re vagy sem A műhely célja a szoftver, fejlesztés, rendszermérnökök, tesztelők, rendszergazdák, mérnökök és más érdeklődők érdeklődése a YP-ben, a beágyazott GNU / Linux szilárd ismeretével Szállítási lehetőségek Minden képzési anyag angol, de bemutatását angolul vagy németül is megadhatja helyszíni oktató által vezérelt *) online oktató által vezérelt **) helyszíni / online kombinációs oktató által vezérelt *) **) A képzés során laptopok *), táblák **), munkafüzetek (angolul) *) **), távoli hozzáférés szerverekhez és táblákhoz **), képernyőmegosztás **), audiohíd **) .
Weekend Yocto Project courses, Evening Yocto Project training, Yocto Project boot camp, Yocto Project instructor-led, Weekend Yocto Project training, Evening Yocto Project courses, Yocto Project coaching, Yocto Project instructor, Yocto Project trainer, Yocto Project training courses, Yocto Project classes, Yocto Project on-site, Yocto Project private courses, Yocto Project one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!