Yocto Project Kurzusok

Yocto Project Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Yocto Project képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a Yocto Project alapjait és haladó témáit. A Yocto Project képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Yocto Project Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
leírása Ez a négy napos képzés ötvözi az elméletet a gyakorlati gyakorlatokkal annak érdekében, hogy bevezesse a Yocto Project. Gyakran feltett kérdésekre válaszol, mint például:
  Valóban szükség van-e a szerszámlánc/könyvtárak/csomagok egy másik verziójának használatára minden GNU/Linux projekthez és annak egyik csúcsához, hogy egy másik munkafolyamatot kövessünk? Biztosíthatja-e, hogy a fejlesztési környezet minden fejlesztő/szolgáltató számára azonos legyen, és hogy a mai 10+ év alatt még mindig azonos építményeket hozhat létre? A YP segíthet-e megtudni, hogy melyik szoftver licencek alatt az általad használt csomagok licencezettek?
A kézi üléseket célzott hardverrel (például Beagle Bone Fekete Rev. C – 3 ) A képzés után képes lesz letölteni egy docker képet Ubuntu 14.x és az összes függőség előre telepített plusz a példák, hogy dolgozzon a tananyag a saját laboratóriumokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem egy bevezető tanfolyam az Embedded GNU/Linux. Már tudnia kell, hogyan működik az Embedded GNU/Linux és hogyan kell konfigurálni/építeni a GNU/Linux kernel és kernel vezérlőket. Ki látogasson el? Ön már használja a GNU/Linux a projektek és valószínűleg hallott a Yocto Project, de nem merte, hogy egy közelebbi pillantást, vagy volt nehéz használni. Nem tudod, hogy és hogyan lehet a napi munkafolyamatod elhelyezkedni az YP-ben, és általában az YP-t meglehetősen bonyolultnak találod. Miért van szükségünk mindezt azóta, hogy tudjuk, hogy minden (a feltételezett) sokkal könnyebb volt? A képzés után képesnek kell lennie arra, hogy eldönti, hogy szüksége van-e az YP-re vagy sem. A workshop célja a szoftver, fejlesztés, rendszermérnökök, tesztelők, adminisztrátorok, mérnökök és más érdekelt felek az YP, szilárd ismerete az Embedded GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.

Last Updated:

Online Yocto Project courses, Weekend Yocto Project courses, Evening Yocto Project training, Yocto Project boot camp, Yocto Project instructor-led, Weekend Yocto Project training, Evening Yocto Project courses, Yocto Project coaching, Yocto Project instructor, Yocto Project trainer, Yocto Project training courses, Yocto Project classes, Yocto Project on-site, Yocto Project private courses, Yocto Project one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions