Yocto Project Kurzusok

Yocto Project Kurzusok

A helyi, oktatott élő Yocto projekt tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a Yocto Project alapjait és fejlett témáit A Yocto Projektképzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Yocto Project Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
leírása Ez a négy napos képzés ötvözi az elméletet a gyakorlati gyakorlatokkal annak érdekében, hogy bevezesse a Yocto Project. Gyakran feltett kérdésekre válaszol, mint például:
  Valóban szükség van-e a szerszámlánc/könyvtárak/csomagok egy másik verziójának használatára minden GNU/Linux projekthez és annak egyik csúcsához, hogy egy másik munkafolyamatot kövessünk? Biztosíthatja-e, hogy a fejlesztési környezet minden fejlesztő/szolgáltató számára azonos legyen, és hogy a mai 10+ év alatt még mindig azonos építményeket hozhat létre? A YP segíthet-e megtudni, hogy melyik szoftver licencek alatt az általad használt csomagok licencezettek?
A kézi üléseket célzott hardverrel (például Beagle Bone Fekete Rev. C – 3 ) A képzés után képes lesz letölteni egy docker képet Ubuntu 14.x és az összes függőség előre telepített plusz a példák, hogy dolgozzon a tananyag a saját laboratóriumokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem egy bevezető tanfolyam az Embedded GNU/Linux. Már tudnia kell, hogyan működik az Embedded GNU/Linux és hogyan kell konfigurálni/építeni a GNU/Linux kernel és kernel vezérlőket. Ki látogasson el? Ön már használja a GNU/Linux a projektek és valószínűleg hallott a Yocto Project, de nem merte, hogy egy közelebbi pillantást, vagy volt nehéz használni. Nem tudod, hogy és hogyan lehet a napi munkafolyamatod elhelyezkedni az YP-ben, és általában az YP-t meglehetősen bonyolultnak találod. Miért van szükségünk mindezt azóta, hogy tudjuk, hogy minden (a feltételezett) sokkal könnyebb volt? A képzés után képesnek kell lennie arra, hogy eldönti, hogy szüksége van-e az YP-re vagy sem. A workshop célja a szoftver, fejlesztés, rendszermérnökök, tesztelők, adminisztrátorok, mérnökök és más érdekelt felek az YP, szilárd ismerete az Embedded GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.

Last Updated:

Upcoming Yocto Project Courses

Online Yocto Project courses, Weekend Yocto Project courses, Evening Yocto Project training, Yocto Project boot camp, Yocto Project instructor-led, Weekend Yocto Project training, Evening Yocto Project courses, Yocto Project coaching, Yocto Project instructor, Yocto Project trainer, Yocto Project training courses, Yocto Project classes, Yocto Project on-site, Yocto Project private courses, Yocto Project one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions