Yocto Project Training in Borsod-Abaúj-Zemplén

Yocto Project Training in Borsod-Abaúj-Zemplén

A helyi, oktatott élő Yocto projekt tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a Yocto Project alapjait és fejlett témáit A Yocto Projektképzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Borsod-Abaúj-Zemplén vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Borsod-Abaúj-Zemplén A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Miskolc, Nobleprog training center
Learn Yocto Project in our training center in Borsod-Abaúj-Zemplén. Miskolc pezsgő belvárosától csupán 8 km választja el a Tapolcafürdő városrészen található NobleProg konferenciatermeket. Az első szinten 2 db légkondicionált, 100 és 130 fő személyt befogadó terem áll rendelkezésre, továbbá a tágas közösségi terek segítik a konferenciák lebonyolítását. A termek, valamint a hall kiállítások megrendezésére is alkalmasak, berendezésük alakítható. A termekhez 4 m széles terasz csatlakozik, melyről gyönyörű a kilátás a szálloda medencéje és a Bükk hegység vonulata... Olvass tovább

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Yocto Project Course Outlines Borsod-Abaúj-Zemplén

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Összefoglaló
Az Yocto Project egy nyílt forráskódú projekt, mely beágyazott Linux rendszerek építésére alkalmas. Ez használ egy épít házigazda azon alapszik OpenEmbedded (OE), melyik használ a BitBake szerszám,-hoz készít kiegészít Linux kép

Ebben oktató-vezetett, él képzés, résztvevő akarat megtanul hogyan viselkedni teremt egy épít rendszer részére beágyazott Linux azon alapszik Yocto tervez.

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:

- Értse meg az alapvető fogalmakat mögött Yocto projekt Build rendszer, beleértve a receptek, metaadatok, és a rétegek.
- Build a Linux képet, és futtassa azt emuláció.
- Megment idő és energia épület beágyazott Linux rendszereket.

A kurzus formátuma

- Rész előadás, részben megbeszélés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Egyéb opciók:

- A [Buildroot](/cc/buildroot) az Yocto projekt egyszerűbb alternatívája
- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
28 hours
Összefoglaló
Leírás

Ez a négynapos képzés az elméletet a gyakorlati gyakorlatokkal ötvözi a Yocto Project bemutatása érdekében.
Válaszol a gyakran feltett kérdésekre, például:

- Valóban szükség van-e az eszközlánc / könyvtárak / csomagok egy másik verziójának használatára minden egyes GNU / Linux projekthez, és ennek tetejére, hogy eltérő munkafolyamatot kövessen?
- Biztosítani tudja, hogy a fejlesztési környezet minden fejlesztő / szállító számára azonos legyen, és hogy 10 év múlva továbbra is képes azonos konstrukciókat előállítani, mint manapság?
- Segíthet az YP megtudni, hogy milyen szoftverlicencekkel licencelik az Ön által használt csomagokat?

A gyakorlati üléseket a cél hardveren hajtják végre (pl. A Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). Az edzés után letöltheti a dokkoló képet az Ubuntu 14.x verzióval és az összes előre telepített függőséggel, valamint a példákkal, hogy a tananyaggal együtt dolgozzon a saját laboratóriumában. Felhívjuk figyelmét, hogy ez nem bevezető tanfolyam a beágyazott GNU / Linux . Már tudnia kell, hogy miként működik a beágyazott GNU / Linux és hogyan konfigurálhatja / készítheti a GNU / Linux kernel és kernel illesztőprogramokat.

Kinek kell részt venni?

A GNU / Linux már használja a projektekhez, és valószínűleg hallott már a Yocto Project , de nem mertek közelebbről megvizsgálni, vagy nehézségekbe ütközött a használata. Nem tudja, hogy be lehet-e illeszteni a napi munkafolyamatot az YP-be, és általában meglehetősen bonyolultnak tartja az YP-t. Miért van szükség mindezre, mivel mindent tudni tudunk (állítólag) sokkal könnyebben? Az edzés után el kell döntenie, hogy szüksége van-e az YP-re vagy sem. A műhely szoftver-, fejlesztő-, rendszermérnököknek, tesztelőknek, adminisztrátoroknak, mérnököknek és más, az YP iránt érdeklődő feleknek szól, beágyazott GNU / Linux ismeretekkel.
Online Yocto Project training in Borsod-Abaúj-Zemplén Weekend Yocto Project training in Borsod-Abaúj-Zemplén Evening Yocto Project courses in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project coaching in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project boot camp in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project instructor in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project trainer in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project instructor-led in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project classes in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project on-site in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project private courses in Borsod-Abaúj-Zemplén Yocto Project one on one training in Borsod-Abaúj-Zemplén, Online Yocto Project training in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project trainer in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project coaching in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project boot camp in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project one on one training in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project on-site in Borsod-Abaúj-Zemplén, Weekend Yocto Project training in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project instructor-led in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project private courses in Borsod-Abaúj-Zemplén, Evening Yocto Project courses in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project instructor in Borsod-Abaúj-Zemplén, Yocto Project classes in Borsod-Abaúj-Zemplén

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions