Power BI Kurzusok

Power BI Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Microsoft Power BI képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Power BI segítségével vizuálisan betekintést nyerni az adatokból. A Power BI képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A Power BI tanfolyamok bemutatják, hogyan hozhat létre lenyűgöző irányítópultokat, hogyan férhet hozzá több forrásból származó adatokhoz, és hogyan készíthet vizualizációkat a csapat többi tagjával együttműködve. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Microsoft Power BI Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Microsoft Power BI egy üzleti intelligencia platform adatok átalakítására, elemzésére, megjelenítésére és bemutatására. Data Analysis A Expressions (DAX) egy képletnyelv, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni számításokat és kifejezéseket hozzanak létre a Power BI-ban adatok elemzéséhez és betekintések levezetéséhez.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű üzleti elemzőknek, adatelemzőknek és fejlesztőknek szól, akik a Power BI-ban szeretnék megtanulni a DAX alapjait.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Legyen átfogó ismerete az Data Analysis Expressionokról (DAX) a Power BI-ben. Hozzon létre egyéni számításokat és kifejezéseket a Power BI-ban adatok elemzéséhez és betekintések származtatásához. Ismerje meg a bevált módszereket a DAX teljesítményének optimalizálására.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
A Microsoft Excel a világ legnépszerűbb üzleti elemző, jelentéskészítő és stratégiai szoftvere. Power BI egy üzleti intelligencia eszköz, amely az adatok működési szintű megjelenítésére szolgál. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan elemző elemzőknek szól, akik meg akarják tanulni az adatok készítésének technikáit Excel , majd a Power BI . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérti az adatelemzés alapelveit, az adatelemzés céljait és az adatelemzés megközelítéseit.
 • Használjon DAX képleteket a Power BI a komplex számításokhoz.
 • Készítsen és használjon vizualizációkat és diagramokat az egyes elemzési esetekhez.
 • Importálás a Power View segítségével, az Excel alapú Power BI ről a független Power BI re történő áttéréshez.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Power BI is a business analytics service created by Microsoft.
21 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
 • Obtain and integrate data from multiple data sources.
 • Build and share visualizations with team members.
 • Adjust data with Power BI Desktop.
28 hours
A Microsoft Power BI egy ingyenes szoftver szolgáltatásként (SaaS) adatelemzéshez és betekintés megosztásához. Power BI A táblagépek 360 fokos áttekintést nyújtanak a legfontosabb méretekről egy helyen, valós idejű frissítéssel, és minden eszközükön elérhetőek. Ebben az oktatók által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni Power BI a platformok Power BI és Azure alkalmazott szoftver megoldásainak fejlesztésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Valós idejű dashboardok beállítása. Hozzon létre személyre szabott vizualizációkat. Integrálja a gazdag elemzéseket a meglévő alkalmazásokba. Interaktív jelentések és vizuális adatok beépítése a meglévő alkalmazásokba. Access a kérelem belsejében származó adatok. Mester Power BI Portal, Desktop, Embedded és Rest API. Az R Scripts beépítése Power BI Desktopba.
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A kurzusról: A Microsoft a vállalat adatait gazdag vizuális képekké alakítja át, amelyek megkönnyítik az adatok gondolkodásának és szervezésének új módjait, így a célok eléréséhez fontos dolgokra összpontosíthat. Ez a kurzus magában foglalja mind a Power BI line és Power BI asztali. A közönség: Ez a kurzus a menedzserek, jelentésfejlesztők, elemzők, projektmenedzserek és csapatvezetők számára készült. A tanfolyam befejezése A tanfolyam befejezése után a diákok alapvető megértést kapnak az alábbi témákról, valamint a megtanult fogalmak felhasználására és megvalósítására.
  [ 3 ] 3. A Desktop CSV, TXT és Excel munkafüzetekkel való együttműködés Kapcsolódás Databases Az adatok összegyűjtése, összegyűjtése, összefoglalása és kiszámítása jelentés Power BI Az interneten
14 hours
Tanulja meg, hogyan lehet adatokat beszerezni és átalakítani az interaktív irányítópultok előkészítéséhez Power BI az egyik legnépszerűbb Data Visualization eszköz és Business Intelligence eszköz. Power BI adatcsatlakozók, alkalmazások és szoftver szolgáltatások gyűjteménye, amelyek különböző forrásból származó adatok gyűjtésére, adatok átalakítására és gyönyörű jelentések készítésére szolgálnak. Power BI is lehetővé teszi, hogy közzétegye azokat a szervezete számára, hogy mobiltelefonokkal, táblagépekkel stb. Érje el őket. Ebben a Power BI oktatóprogramban lépésről lépésre megmutatjuk Önnek a kapcsolatot több adatforrással, adatátalakítással és létrehozással jelentések, például táblázatok, táblázatok, mátrix, térképek stb
7 hours
A Microsoft Power BI egy ingyenes szoftver mint szolgáltatás (SaaS) csomag az adatok elemzésére és a betekintés megosztására. Power BI műszerfalak 360 fokos képet nyújtanak a legfontosabb mutatókról egy helyen, valós időben frissítve, és minden eszközükön elérhetők. Ez az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan üzleti vezetőknek, üzleti elemzőknek, adatanalitikusoknak, jelentésfejlesztőknek és csapatvezetőknek szól, akik tökéletes Power BI irányítópultot akarnak kialakítani. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Tervezze meg a gyönyörű és hatékony műszerfalakat a kritikus szabályokat követve.
 • Válassza ki a megfelelő táblázatokat a megjelenítendő adatok típusa alapján.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Az adatelemzés az adatok megszerzésének, tisztításának és elemzésének folyamatára utal, gyakran vizuális módon, hogy betekintést nyerjen a jobb döntéshozatalt. Egyre több adat tárolódik az adatbázisokban a felhőben, ezért fontos, hogy legyen stratégia az ilyen adatok megértésére, kezelésére és elérésére. Az egyik népszerű eszköz az adatok eléréséhez és megjelenítéséhez a Power Bi. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan műszaki személyeknek szól, akik gyakorlati ismereteket szeretnének szerezni a rendelkezésre álló felhőmegoldásokról, a felhőben található adatokkal való adatfeldolgozáshoz szükséges adatanalízis folyamatairól és az alkalmazás gyakorlati gyakorlatáról. olyan eszközök, mint a Power BI az adatok elemzésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Power BI .
 • Értékelje ki a felhő-szolgáltatók, például az Azure által kínált különböző adatmegoldásokat.
 • Megértheti a különféle struktúrákat, modellezési megközelítéseket és az adattárház-terveket, amelyeket a Big Data tárolására, kezelésére és elérésére használtak.
 • Használjon eszközöket és technikákat az adatok tisztításához az elemzés előkészítése céljából.
 • Építsen jelentési és elemzési megoldásokat a helyszíni és a felhőadatok alapján.
 • Integrálja az adatelemzési megoldásokat az adattárházba.
 • Csökkentse az adatbiztonsági kockázatokat és biztosítsa az adatvédelmet.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
A Microsoft egy üzleti intelligencia platform az adatok átalakítására, elemzésére, vizualizálására és bemutatására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az üzleti elemzők, adatelemzők és fejlesztők, akik szeretnék használni a fejlett funkciók és eszközök Power BI elvégezni összetett adatelemzés és létrehozása interaktív vizuális jelentések. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Power BI és a szükséges alkatrészeket. Ismerje meg és fedezze fel a fejlett funkciókat, összetevőket és eszközöket Power BI. Értékes betekintést kap a fejlett adatelemzésről és stratégiáról. Fejlett adatmodellezési technikák alkalmazása. Ismerje meg, hogyan kell végrehajtani a fejlett képletek és számítások használatával DAX. Ismerje meg a tippeket és trükköket az adatkezelésről, a vizualizációról és a bemutatásról. A jelentések és a táblagépek interaktívvá tétele lehetővé teszi az együttműködést Power BI. Ismerje meg és fedezze fel a beépített elemzéseket Power BI.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Microsoft Power BI courses, Weekend Microsoft Power BI courses, Evening Microsoft Power BI training, Power BI boot camp, MS Power BI instructor-led, Weekend MS Power BI training, Evening Power BI courses, Power BI coaching, MS Power BI instructor, MS Power BI trainer, Microsoft Power BI training courses, Microsoft Power BI classes, Microsoft Power BI on-site, MS Power BI private courses, Microsoft Power BI one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions