Microservices Kurzusok

Microservices Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Microservices tanfolyamok gyakorlati gyakorlattal mutatják be a mikroszolgáltató architektúra alapjait és mikrotervice-alkalmazások fejlesztését. A mikroszolgáltatói képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. A Microservices Microservice Architecture néven is ismert. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Microservices Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
The course is intended for IT specialists that want to set up a solution based on RabbitMQ, the highly reliable enterprise messaging system that implements the Advanced Message Queuing Protocol (AMQP).
14 hours
RabbitMQ egy nyílt forráskódú üzenetközvetítő rendszer a folyamatok, alkalmazások és szerverek által átadott üzenetek tárolására és visszakeresésére. A Spring egy Java keret. A Java és a Spring használatával a RabbitMQ segítségével a felhasználók összetett sorokat, cseréket, összerendeléseket és még sok RabbitMQ hozhatnak létre. Ez az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azoknak a szoftver-építészeknek és web-fejlesztőknek szól, akik a RabbitMQ t üzenetküldő RabbitMQ és programként kívánják használni a Java a Spring segítségével az alkalmazások készítéséhez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Használja a Java és a Spring RabbitMQ a RabbitMQ segítségével alkalmazások készítéséhez.
 • Tervezze meg az aszinkron üzenetvezérelt rendszereket a RabbitMQ használatával.
 • Hozzon létre és alkalmazzon sorokat, témákat, csereprogramokat és kötéseket a RabbitMQ
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
RabbitMQ egy nyílt forráskódú vállalati üzenetküldő bróker a folyamatok, alkalmazások és szerverek által átadott üzenetek tárolására és visszakeresésére. Az üzenetsorot a feladatok aszinkron feldolgozására használja, és különösen akkor hasznos, ha az alkalmazásoknak nagy adatkészleteket kell feldolgozniuk a háttérben, miközben egyidejűleg reagálnak az élő felhasználói kérésekre valós időben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a RabbitMQ telepítését, konfigurálását és adminisztrálását, majd a RabbitMQ üzenetküldés integrálását számos minta .NET alkalmazásba. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • A RabbitMQ beállítása, konfigurálása és kezelése.
 • Ismerje meg a RabbitQ szerepét a mikroszolgáltatási architektúra megtervezésében és megvalósításában.
 • Ismerje meg, hogy a RabbitMQ miként RabbitMQ össze más üzenetkezelő architektúrákkal.
 • Állítsa be és használja a RabbitMQ t közvetítőként az aszinkron és szinkron üzenetek kezelésére a valós vállalati .Net alkalmazások számára.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
RabbitMQ egy nyílt forráskódú vállalati üzenetküldő a folyamatok, alkalmazások és szerverek által átadott üzenetek tárolására és visszaküldésére. Különösen hasznos olyan alkalmazásokban, amelyek nagy adatkészleteket kell feldolgozni a háttérben, miközben egyidejűleg válaszolnak az élő felhasználói kérésekre valós időben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online) a résztvevők megtanulják, hogyan lehet feloldani egy PHP alkalmazást, majd integrálni a RabbitMQ üzenetküldő rendszerrel, hogy terjesztett felhőalkalmazásokat vagy mikroszolgáltatásokat hozzon létre. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be, állítsa be és kezelje RabbitMQ. Ismerje meg RabbitMQ's szerepét a mikroszolgáltatás architektúrájának tervezésében és végrehajtásában. Hozzon létre és használja RabbitMQ, mint egy bróker az aszinkron és szinkron üzenetek kezelésére a valós világ PHP alkalmazások.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers and software engineers who wish to use RabbitMQ to communicate between microservices through messaging and perform advanced implementation and troubleshooting. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary environment to start developing advanced messaging solutions with RabbitMQ.
 • Understand how to design a distributed microservices architecture with RabbitMQ.
 • Learn how to implement advanced configuration, security, networking, high availability, and replication.
 • Know the common issues encountered in RabbitMQ installations and how to resolve them.
 • Learn about memory optimization, flow control, and advanced performance tuning.
 • Apply some advanced troubleshooting techniques.
14 hours
Istio van egy nyit forrás szolgáltatás háló részére összekötő pálca, sajtófigyelő szolgálat, és biztosító microservices. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének csatlakozni, biztonságos, és kezelheti felhő-alapú alkalmazások (microservices) segítségével Istio alapú szolgáltatás háló. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • telepítése és konfigurálása Istio a Kubernetes.
 • megérteni szolgáltatási hálók és végrehajtja az egyik Istio.
 • egy Istio szolgáltatás Mesh telepítése a tetején Kubernetes.
 • a szolgáltatás segítségével futtathatja, kezelheti és figyelheti az alkalmazásokat a felhőben.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
 • Ha többet szeretne megtudni Istio, kérjük, látogasson el: https://istio.io/
28 hours
Az Java EE platform API-t és üzemeltetési környezetet biztosít a nagyméretű, többszintű, méretezhető, megbízható és biztonságos hálózati alkalmazások fejlesztésére és futtatására. Docker és Kubernetes lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egy Java alkalmazást csomagoljanak egy tartályba, és mikroszolgáltatásként telepítsék egy Java EE környezetben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék tartalmazni Java EE 8 alkalmazásaikat, és mikroszolgáltatásként futtatni őket a felhőben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen és telepítse Java mikroszolgáltatásokat Docker tartályokban. A tartályok kezelése Docker tartályok használatával Kubernetes. A mikroszolgáltatások integrálása a meglévő monolitikus rendszerrel. Megfigyelés, tesztelés és biztonságos mikroszolgáltatások. A kontejnerek és a műsorszóró környezet.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
RabbitMQ egy nyílt forráskódú vállalati üzenetküldő a folyamatok, alkalmazások és szerverek által átadott üzenetek tárolására és visszaküldésére. Különösen hasznos olyan alkalmazásokban, amelyek nagy adatkészleteket kell feldolgozni a háttérben, miközben egyidejűleg válaszolnak az élő felhasználói kérésekre valós időben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online) a résztvevők megtanulják, hogyan lehet feloldani egy Python alkalmazást, majd integrálni a RabbitMQ üzenetküldő rendszerrel, hogy terjesztett felhőalkalmazásokat vagy mikroszolgáltatásokat hozzon létre. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be, állítsa be és kezelje RabbitMQ. Ismerje meg RabbitMQ's szerepét a mikroszolgáltatás architektúrájának tervezésében és végrehajtásában. Ismerje meg, hogyan RabbitMQ összehasonlítja más Message Queuing Architectures. Hozzon létre és használja RabbitMQ, mint egy bróker az aszinkron és szinkron üzenetek kezelésére a valós világ Python alkalmazások.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Apigee Edge , amely a Java épül, lehetővé teszi a szolgáltatások biztonságos elérését egy jól definiált API-val, amely minden szolgáltatásban egységes, függetlenül a szolgáltatás megvalósításától. Egységes API:
 • Megkönnyíti az alkalmazásfejlesztőknek a szolgáltatások igénybevételét.
 • Lehetővé teszi a háttér-szolgáltatás megvalósításának megváltoztatását a nyilvános API befolyásolása nélkül.
 • Lehetővé teszi az elemzés, a bevételszerzés, a fejlesztői portál és az Edgebe épített egyéb szolgáltatások előnyeinek kihasználását.
Közönség Ez a tanfolyam mérnököknek, építészeknek és fejlesztőknek szól, akik az Apigee Edge t kívánják felhasználni a projektjeikbe.
14 hours
Ez a képzés megvizsgálja a mikroszerverek architektúráit és a kapcsolódó mintákat
14 hours
A komplex vállalati alkalmazások építése nagyon változó környezetben nagyon nehéz. A szolgáltatások vagy rendszerek közötti integráció változásai megváltoztatják a rendszer kialakítását. Ez a tanfolyam ismerteti a fenntartható, a szervezeti szolgáltatás méretéhez és céljához illő rendszer-architektúra és a gyakorlati infrastruktúra megtervezésének módját. Ez a tanfolyam az elosztott alkalmazások tájképének kialakításával kapcsolatos általános problémákat foglalja magában, az integrációs problémától, az infrastruktúrától és a modern megközelítésektől kezdve a komplexitási kérdések megoldásáig. Ez a tanfolyam ismerteti az egyes megoldások előnyeit és hátrányait (pl. A hagyományos SOA vs. Microservice architektúra), a rendelkezésre álló eszközöket (többnyire nyílt forrású), amelyek támogatják a fejlesztést és karbantartást, stb. Tanfolyam formátuma Ez többnyire vita (korlátozott előadásokkal).
7 hours
A HashiCorp egy nyílt forráskódú szoftvercég, amely eszközöket biztosít az elosztott alkalmazások infrastruktúrájának biztosításához, biztosításához és futtatásához. A DevOps csomag tartalmazza:
 • Vault - az elosztott alkalmazások biztonságához
 • Terraform - infrastruktúra és alkalmazás erőforrások biztosításához a nyilvános felhőben, a magán felhőben és a külső szolgáltatásokban
 • Nomad - elosztott, jól elérhető, adatközpontokra figyelmeztető fürtkezelő és ütemező alkalmazások telepítéséhez bármilyen infrastruktúrában, bármilyen méretben.
 • Konzul - a szolgáltatások felfedezéséhez és konfigurálásához az infrastruktúrában.
Ez a kurzus a konzulra összpontosít. Megvizsgáljuk a Consul architektúráját és tulajdonságait, és egy Consul szerver élő megvalósítását és telepítését hajtjuk végre.
  A tantárgy formátuma
  • Részben előadás, részleges beszélgetés, nehéz gyakorlati gyakorlat és megvalósítás, alkalmi vetélkedők az előrehaladás mérésére
  7 hours
  A WSO2 API Manager egy nyílt forrású platform az API-k közzétételéhez és kezeléséhez. Ideális választás API-központú vagy IOT vezérelt architektúrák létrehozására. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a WS02 API Manager mögött álló funkciókat, koncepciókat és szabványokat. Az elméletet az egész gyakorlati képzés és gyakorlati megvalósítás fogja összekapcsolni a képzés során. A tanfolyam végére a résztvevők rendelkeznek ismeretekkel és gyakorlattal saját API-k telepítéséhez a WS02 API Manager alapvető szolgáltatásaival.
   A tantárgy formátuma
   • Interaktív előadás és beszélgetés.
   • Sok gyakorlat és gyakorlat.
   • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
   Tanfolyam testreszabási lehetőségek
   • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
   14 hours
   A Microservice architektúra egy olyan szoftveralkalmazás fejlesztésének egyik megközelítési módja, mint kis, független szolgáltatások, amelyek mindegyike saját folyamatában fut, és könnyű mechanizmusokkal kommunikál, például egy HTTP erőforrás API-val Ezek a szolgáltatások hatékonyan telepíthetők folyamatos automatizálási rendszerekkel, és megkerülik a centralizált irányítás szükségességét A mikroszolgáltatások különböző programozási nyelveken írhatók és integrálhatók különböző adattároló rendszerekkel Ez az oktatott, élő képzés az üzleti fejlesztők és építészek számára készült Bevezeti a mikroszolgáltató architektúrát, bemutatja a migrációs stratégiákat egy monolitikus rendszerből, és a résztvevőket egy minta mikroszolgáltató alapú alkalmazás létrehozásával és telepítésével végzi A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni, mikor kell használni, és mikor nem kell használni a mikroszolgáltató architektúrát Készítsen és hajtson végre egy tesztelési stratégiát a mikroszolgáltatók számára A minta mikroszolgáltató alapú alkalmazás telepítése termelési környezetbe Tegyük vissza a monolitikus alkalmazást a szolgáltatásokba Közönség Fejlesztők Építészek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   14 hours
   A Seneca a Node.js mikro-szolgáltatási kerete. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Seneca alapjait, miközben áttekintik a Seneca által nyújtott mikrotársaságok gyakorlati példáit. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Ismerje meg a Seneca alapjait
   • Használja a Seneca szoftvert a mikroszolgáltatások felépítéséhez
   Közönség
   • Fejlesztők
   • programozók
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   7 hours
   A Gilliam egy nyílt forráskódú platform, amelyet a Micro Service Architectúrák számára terveztek, és amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen fejleszthessék, telepítsék és méretezhessék alkalmazásukat. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell együttmûködni Gilliammal a mikroszolgáltatások kiépítésében. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Ismerje meg Gilliam alapjait
   • A Gilliam segítségével mikroszolgáltatásokat építhet
   Közönség
   • Fejlesztők
   • programozók
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   7 hours
   Microservices refer to an application architecture style that promotes the use of independent, self-contained programs. Python is a dynamic high-level programming language that is ideal for both scripting as welll as application development. Python's expansive library of open source tools and frameworks make it a practical choice for building microservices. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of microservices as they step through the creation of a microservice using Python. By the end of this training, participants will be able to:
   • Understand the basics of building microservices
   • Learn how to use Python to build microservices
   • Learn how to use Docker to deploy Python based microservices
   Audience
   • Developers
   • Programmers
   Format of the course
   • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
   28 hours
   Go (Golang) egy nagyszerű nyelv a mikroszolgáltatások építéséhez a kis memóriamutató miatt. Spring Cloud egy nyílt forráskódú könnyű mikroszolgáltatási keret. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell mikroszolgáltatásokat építeni Go (Gonyelv) és Spring Cloud használatával. A kurzus formázása
    Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
   14 hours
   A Microservice architektúra egy megközelítés a szoftveralkalmazás fejlesztésére, mint egy kis, független szolgáltatáscsomag, amelyek mindegyike saját folyamatában fut, és könnyű mechanizmusokkal kommunikál, mint például egy HTTP erőforrás API. Ezek a szolgáltatások hatékonyan telepíthetők folyamatos automatizálási rendszerek használatával, és a központosított menedzsment szükségességét leküzdhetik. Microservices lehet írni különböző programozási nyelvek és integrálni a különböző adat tárolási rendszerek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés célja a vállalati fejlesztők és építészek. A mikroszolgáltatás architektúráját.Net perspektívából mutatja be, a monolitikus rendszerből származó migrációs stratégiákat mutat be, és a résztvevők a mikroszolgáltatás-alapú alkalmazás létrehozása és telepítése révén járnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
    Ismerje meg, mikor kell használni és mikor nem kell használni a mikroszolgáltatási architektúrát A mikroszolgáltatások tesztelési stratégiájának létrehozása és végrehajtása Mikroszolgáltatás-alapú mintaalkalmazás telepítése termelési környezetbe Monolithikus alkalmazás a szolgáltatásokra
   közönség
    Fejlesztők építészek
   A kurzus formázása
    Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
   21 hours
   A Microsoft Azure Service Fabric (ASF) egy platform, mint szolgáltatás (PaaS), amelyet méretezhető mikrotiszolgálási alapú felhőalapú alkalmazások telepítéséhez használnak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell mikroszolgáltatásokat építeni a Microsoft Azure Service Fabric (ASF) segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Használjon ASF-t platformként a mikroszolgáltatások felépítéséhez és kezeléséhez
   • Ismerje meg a legfontosabb mikroszolgáltatási programozási koncepciókat és modelleket.
   • Hozzon létre egy fürtöt az Azure
   • Mikroszolgáltatások telepítése helyiségekben vagy a felhőben
   • Hibakeresés és hibaelhárítás egy élő mikro-szolgáltatás alkalmazásban
   Közönség
   • Fejlesztők
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.
   jegyzet
   • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
   • További információ a Service Fabrice-ról: https://github.com/Microsoft/service-fabric
   21 hours
   A kurzus olyan rendszerintegrátorok számára készült, akik az Apache Camel ről szabályalapú útvonalválasztó és közvetítő motorként szeretnének megismerkedni, amely Java objektum alapú implementációt biztosít az Enterprise Integration Patterns számára.
   14 hours
   Apache Camel egy nyílt forráskódú integrációs keret a különböző adatforrásokból származó üzenetek különböző célhelyekre történő továbbításához. Spring Boot, a felhasználók létrehozhatják a termelési fokozat Apache Camel alkalmazásokat a homály nélküli integrációhoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a webfejlesztők, akik szeretnék programozni Spring Boot építeni Apache Camel alkalmazásokat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
    Fejleszteni Apache Camel alkalmazások az Spring Boot. Hibafelügyelet és figyelmeztetés alkalmazása Apache Camel alkalmazásokhoz. Használja Apache Camel az integrációs megoldások létrehozására.
   A kurzus formája
    Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
   Szakképesítési lehetőségek
    Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
   14 hours
   Ez a kurzus a vállalati építészeknek, fejlesztőknek, rendszergazdáknak és bárkinek, aki meg akarja érteni és használni egy nagy teljesítményű elosztott üzenetküldő rendszert. Ha konkrétabb követelményei vannak (pl. Csak a rendszer adminisztrációs oldala), ez a kurzus személyre szabható, hogy jobban megfeleljen az Ön igényeinek.
   14 hours
   Az Apache Samza egy nyílt forrású, közel-valós idejű, aszinkron számítási keret az adatfolyam-feldolgozáshoz. Az Apache Kafka t használja az üzenetküldéshez, és az Apache Hadoop YARN-t hibatűréshez, a processzor elkülönítéséhez, a biztonsághoz és az erőforrás-kezeléshez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja az üzenetküldő rendszerek és az elosztott adatfolyam-feldolgozás mögött meghúzódó alapelveket, miközben a résztvevőket egy minta Samza-alapú projekt létrehozásával és a feladat végrehajtásával járja el. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • A Samza segítségével egyszerűsítheti az üzenetek előállításához és fogyasztásához szükséges kódot.
   • Válasszuk szét az üzenetek kezelését egy alkalmazásról.
   • Használja a Samzát a valósidejű aszinkron számítás megvalósításához.
   • Használjon adatfeldolgozást, hogy magasabb absztrakciót biztosítson az üzenetküldő rendszerek felett.
   Közönség
   • Fejlesztők
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   7 hours
   A Kafka Streams ügyféloldali könyvtár olyan alkalmazások és mikroszolgáltatások építéséhez, amelyek adatait továbbítják a Kafka üzenetküldő rendszerbe és onnan. Hagyományosan, Apache Kafka támaszkodott Apache Spark vagy Apache Storm adatok feldolgozására közötti üzenet a termelők és a fogyasztók számára. A Kafka Streams API alkalmazásból történő meghívásával az adatok közvetlenül a Kafkán belül feldolgozhatók, megkerülve azt, hogy az adatokat külön fürtbe kell továbbítani feldolgozásra. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan integrálhatja a Kafka Streams egy olyan Java alkalmazásba, amely adatátvitelt továbbít az Apache Kafka felé és az adatfolyam feldolgozása céljából. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Ismerje meg a Kafka Streams szolgáltatásait és előnyeit a többi adatfeldolgozási keretrendszerhez képest
   • Folyamatos adatfeldolgozás közvetlenül egy Kafka-fürtön belül
   • Írj egy Java vagy Scala alkalmazást vagy mikroszolgáltatást, amely integrálódik a Kafka és a Kafka Streams
   • Írjon be olyan tömör kódot, amely átalakítja a bemeneti Kafka témákat kimeneti Kafka témákká
   • Az alkalmazás készítése, csomagolása és telepítése
   Közönség
   • Fejlesztők
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   Megjegyzések
   • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk
   21 hours
   Stream Processing -feldolgozás a „mozgásban lévő adatok” valós idejű feldolgozására vonatkozik, vagyis a számítások elvégzésére az adatokra, amint azok beérkeznek. Ezek az adatok olvasható folyamatként adatforrásokból származó, mint érzékelő események honlap felhasználói aktivitás, anyagi ágakban, hitelkártya csúsztatással kattintson patakok, stb Stream Processing keretek képesek olvasni nagy mennyiségű bejövő adatokat, és értékes betekintést szinte azonnal. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan állítson össze és integráljon különféle Stream Processing kereteket a meglévő nagy adattárolási rendszerekhez, valamint a kapcsolódó szoftveralkalmazásokhoz és mikroszolgáltatásokhoz. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Telepítse és konfigurálja a különféle Stream Processing kereteket, például a Spark Streaming és a Kafka Streaming.
   • Megérteni és kiválasztani a feladathoz legmegfelelőbb keretet.
   • Az adatok feldolgozása folyamatosan, egyidejűleg és rekordonként.
   • Integrálja az Stream Processing megoldásokat a meglévő adatbázisokkal, adattárházakkal, adattavakkal stb.
   • Integrálja a legmegfelelőbb adatfeldolgozó könyvtárat a vállalati alkalmazásokkal és a mikro-szolgáltatásokkal.
   Közönség
   • Fejlesztők
   • Szoftvertervezők
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   Megjegyzések
   • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
   14 hours
   Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnék használni Fluent (eloszlása Kafka) építeni és kezelni a valós idejű adatfeldolgozó platform azok alkalmazásait. végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
   • telepítése és konfigurálása Fluent platform.
   • használata Fluent & #39; s irányítási eszközök és szolgáltatások futni Kafka könnyebben.
   • a bejövő adatfolyam-adatok tárolása és feldolgozása
   • .
   • optimalizálása és kezelése Kafka klaszterek.
   • biztonságos adatfolyamok.
   formátuma tanfolyam
   • interaktív előadás és vita.
   • sok gyakorlatok és gyakorlat.
   • gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.
   tanfolyam testreszabási beállítások
   • Ez a tanfolyam alapja a nyílt forráskódú változata a Fluent: a nyílt forráskódú Fluent.
   • , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
   7 hours
   Apache Kafka egy elosztott streaming platform. Ez ténylegesen az adatvezetékek építésének szabványa, és sok különféle felhasználási esetet old meg az adatfeldolgozás körül: felhasználható üzenet-sorként, elosztott naplóként, adatfolyam-feldolgozóként stb. Először az adatvezetékek mögött álló néhány elmélettel kezdjük, majd a Kafka mögött meghúzódó alapvető koncepciókkal kezdjük. Fontos összetevőket is felfedezünk, például a Kafka Streams és a Kafka Connect.
   21 hours
   Spring Cloud egy mikroszolgáltatási keret, amely Java alkalmazásokat épít a felhőhöz. Ezeket a mikroszolgáltatásokat gyakran Docker Kubernetes egy Kubernetes fürtön belül. Egyéb összetevők közé tartoznak az üzenetközvetítők, például a Kafka, hogy lehetővé tegyék a szolgálatok közötti kommunikációt, és az adatbázisok, például a Redis az alkalmazási adatok tárolására és Redis . Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a tradicionális építészetet egy Spring Cloud Kubernetes , Kafka, Docker , Kubernetes és Redis segítségével nagymértékben egyidejű mikroszolgáltatásokon alapuló architektúrá kívánják átalakítani. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet a mikroszolgáltatások építéséhez.
   • Tervezze meg és valósítsa meg az erősen egyidejű mikroszolgáltatási ökoszisztémát a Spring Cloud , Kafka, Redis , Docker és Kubernetes .
   • A monolit és a SOA szolgáltatások átalakítása a mikrotiszta alapú architektúrába.
   • DevOps megközelítést a szoftverek fejlesztésére, tesztelésére és kiadására.
   • Biztosítson nagymértékű párhuzamosságot a mikro-szolgáltatások között a gyártásban.
   • Figyelemmel kíséri a mikroszolgáltatásokat és végrehajtja a helyreállítási stratégiákat.
   • Végezzen teljesítmény-hangolást.
   • Tudjon meg többet a mikro-szolgáltatások architektúrájának jövőbeli trendeiről.
   A tantárgy formátuma
   • Interaktív előadás és beszélgetés.
   • Sok gyakorlat és gyakorlat.
   • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
   Tanfolyam testreszabási lehetőségek
   • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
   7 hours
   A Kafka Connect egy API nagy adatgyűjtemények áthelyezésére az Apache Kafka és más rendszerek között. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik integrálni akarják az Apache Kafka a meglévő adatbázisokkal és alkalmazásokkal feldolgozásra, elemzésre stb. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • A Kafka Connect használatával nagy mennyiségű adatot bocsáthat be egy adatbázisból a Kafka témákba.
   • Az alkalmazáskiszolgálók által generált naplóadatokat a Kafka-témákba tesszük.
   • Tegye elérhetővé a gyűjtött adatokat adatfolyam-feldolgozás céljából.
   • Adatok exportálása a Kafka témájából a másodlagos rendszerekbe tárolás és elemzés céljából.
   A tantárgy formátuma
   • Interaktív előadás és beszélgetés.
   • Sok gyakorlat és gyakorlat.
   • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
   Tanfolyam testreszabási lehetőségek
   • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.

   Last Updated:

   Upcoming Microservice Architecture Courses

   Online Microservice Architecture courses, Weekend Microservices courses, Evening Microservices training, Microservice Architecture boot camp, Microservice Architecture instructor-led, Weekend Microservice Architecture training, Evening Microservice Architecture courses, Microservices coaching, Microservice Architecture instructor, Microservices trainer, Microservice Architecture training courses, Microservices classes, Microservices on-site, Microservices private courses, Microservices one on one training

   Kedvezmények tanfolyamokra

   Hírlevél kedvezmény

   Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

   Néhány ügyfelünk

   is growing fast!

   We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

   As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

   • delivering training and consultancy Worldwide
   • preparing training materials
   • creating new courses outlines
   • delivering consultancy
   • quality management

   At the moment we are focusing on the following areas:

   • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
   • SOA, BPM, BPMN
   • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
   • R, Python
   • Mobile Development (iOS, Android)
   • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
   • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

   To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

   Apply now!

   This site in other countries/regions