Spring Cloud Kurzusok

Spring Cloud Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Spring Cloud képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Spring Cloudot és a kapcsolódó Spring-technológiákat használni felhőméretű, felhőre kész mikroszolgáltatások gyors fejlesztésére. A Spring Cloud tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Spring Cloud Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Spring Cloud épül Spring Boot, hogy lehetővé tegye az elosztott rendszerek és mikroszolgáltatások fejlesztését. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a mikroszolgáltatási architektúra vitájával kezdődik. A résztvevők ismereteit a gyakorlatok és a minta mikroszolgáltatások lépésről lépésre történő fejlesztése révén tesztelik. A képzés befejezése előtt a résztvevők szilárd megértést kapnak arról, hogyan kell Spring Cloud és kapcsolódó tavaszi technológiákat használni, hogy gyorsan fejlesszék saját felhőméretű, felhőre kész mikroszolgáltatásaikat. A kurzus formája
  Nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra. A legtöbb koncepciót minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztések révén tanulják meg.
21 hours
Spring Cloud egy Java alapú elosztott rendszerek és mikroszolgáltatások felépítésének platformja. Komplex vállalati alkalmazások kiépítése kihívást jelent. A rendszerek egy részének bármilyen módosítása szükségessé teheti a teljes rendszer tervezésének megváltoztatását. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet értékelni a különböző technológiákat és megközelítéseket egy szolgáltatás-alapú rendszer-architektúra megtervezéséhez. Az oktatás a monolitikus rendszerek és szolgáltatási architektúrák megbeszélésével és összehasonlításával kezdődik, majd átmélyedik a mikrotiszolgálási architektúra részleteiben. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy tudásukat a gyakorlatba átültessék, ahogyan a Spring Cloud , a Spring Boot és a Docker segítségével létrehozzák és bevezetik egy koncepció-koncepció mikroszolgáltatást. Végül megvizsgáljuk a vonatkozó infrastruktúra építőelemeket, hogy segítsük a résztvevőket a különböző szervezeti követelményekhez legmegfelelőbb eszközök és megközelítések meghatározásában. A képzés végére a résztvevőknek alapos ismeretekkel kell rendelkezniük a Service-Oriented Architecture (SOA) és a Microservice Architecture-ről, valamint gyakorlati tapasztalatokkal kell rendelkezniük a Spring Cloud és a kapcsolódó Spring technológiák alkalmazásával saját felhőalapú, felhőkész állapotú mikroszolgáltatások gyors fejlesztéséhez.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  21 hours
  A Spring Cloud egy nyílt forráskódú, könnyű microservices keretrendszer, amely Java alkalmazások felhőalapú felépítésére szolgál A Docker egy nyílt forráskódú platform a konténerek tárolására, szállítására és alkalmazására A Docker jól alkalmazkodik a mikroszkóp-alkalmazások létrehozásához Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Spring Cloud és a Docker használatával épülő mikrohálózatok alapjait A résztvevők ismereteit a gyakorlatokon keresztül végzik, és a minta mikroszolgáltatói lépcsőfokos fejlődését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a mikroszolgáltatók alapjait Használja a Docker-t a mikroszkóp-alkalmazások tárolására Konvektoros mikroszolgáltatók felépítése és telepítése a Spring Cloud és a Docker segítségével Integrálja a mikrohálózatokat a felfedezési szolgáltatásokkal és a Spring Cloud API Gateway-rel Használja a Docker Compose alkalmazást a végfelhasználói integrációs teszteléshez Közönség Java fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  21 hours
  Spring Cloud is an open-source lightweight microservices framework for building Java applications for the cloud. Netflix OSS is a set of frameworks and libraries for developing microservices. Spring Cloud integrates nicely with Netflix components using auto configuration and convention over configuration. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamental concepts of building microservices using Spring Cloud and Netflix OSS. Participant knowledge is put to the test through exercises and the step-by-step development of sample microservices. By the end of this training participants will have a solid understanding of how to use Spring Cloud and related Spring technologies together with Netflix OSS to rapidly develop their own cloud-scale, cloud-ready microservices. Audience
  • Java Developers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  21 hours
  Spring Cloud egy mikroszolgáltatási keret, amely Java alkalmazásokat épít a felhőhöz. Ezeket a mikroszolgáltatásokat gyakran Docker Kubernetes egy Kubernetes fürtön belül. Egyéb összetevők közé tartoznak az üzenetközvetítők, például a Kafka, hogy lehetővé tegyék a szolgálatok közötti kommunikációt, és az adatbázisok, például a Redis az alkalmazási adatok tárolására és Redis . Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a tradicionális építészetet egy Spring Cloud Kubernetes , Kafka, Docker , Kubernetes és Redis segítségével nagymértékben egyidejű mikroszolgáltatásokon alapuló architektúrá kívánják átalakítani. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet a mikroszolgáltatások építéséhez.
  • Tervezze meg és valósítsa meg az erősen egyidejű mikroszolgáltatási ökoszisztémát a Spring Cloud , Kafka, Redis , Docker és Kubernetes .
  • A monolit és a SOA szolgáltatások átalakítása a mikrotiszta alapú architektúrába.
  • DevOps megközelítést a szoftverek fejlesztésére, tesztelésére és kiadására.
  • Biztosítson nagymértékű párhuzamosságot a mikro-szolgáltatások között a gyártásban.
  • Figyelemmel kíséri a mikroszolgáltatásokat és végrehajtja a helyreállítási stratégiákat.
  • Végezzen teljesítmény-hangolást.
  • Tudjon meg többet a mikro-szolgáltatások architektúrájának jövőbeli trendeiről.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.

  Last Updated:

  Online Spring Cloud courses, Weekend Spring Cloud courses, Evening Spring Cloud training, Spring Cloud boot camp, Spring Cloud instructor-led, Weekend Spring Cloud training, Evening Spring Cloud courses, Spring Cloud coaching, Spring Cloud instructor, Spring Cloud trainer, Spring Cloud training courses, Spring Cloud classes, Spring Cloud on-site, Spring Cloud private courses, Spring Cloud one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions