Apache Camel Kurzusok

Apache Camel Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Apache Camel képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az Apache Camel alapjait és alkalmazásait. Az Apache Camel tréning „online élő edzésként” vagy „helyszíni élő edzésként” érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Apache Camel Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A Apache Camel egy hatékony nyílt forráskódú integrációs keretrendszer, amely a szolgáltatások széles skáláját kínálja a rendszerek és alkalmazások összekapcsolásához.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek, integrációs építészeknek és rendszergazdáknak szól, akik szeretnék elsajátítani a fejlett integrációs minták és technikák művészetét a Apache Camel használatával.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a fejlett integrációs mintákat és technikákat. Végezzen összetett útválasztást és átalakításokat. Optimalizálja a teljesítményt és a méretezhetőséget. Kezelje a hibákat és a kivételeket összetett integrációs forgatókönyvekben. Integrálja a Apache Camel-t különféle technológiákkal és platformokkal.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A kurzus olyan rendszerintegrátorok számára készült, akik az Apache Camel ről szabályalapú útvonalválasztó és közvetítő motorként szeretnének megismerkedni, amely Java objektum alapú implementációt biztosít az Enterprise Integration Patterns számára.
14 hours
Apache Camel egy nyílt forráskódú integrációs keret a különböző adatforrásokból származó üzenetek különböző célhelyekre történő továbbításához. Spring Boot, a felhasználók létrehozhatják a termelési fokozat Apache Camel alkalmazásokat a homály nélküli integrációhoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a webfejlesztők, akik szeretnék programozni Spring Boot építeni Apache Camel alkalmazásokat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni Apache Camel alkalmazások az Spring Boot. Hibafelügyelet és figyelmeztetés alkalmazása Apache Camel alkalmazásokhoz. Használja Apache Camel az integrációs megoldások létrehozására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Camel courses, Weekend Apache Camel courses, Evening Apache Camel training, Camel boot camp, Camel instructor-led, Weekend Camel training, Evening Camel courses, Apache Camel coaching, Camel instructor, Apache Camel trainer, Camel training courses, Apache Camel classes, Apache Camel on-site, Apache Camel private courses, Apache Camel one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions