Traefik Kurzusok

Traefik Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Traefik képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet mikroszolgáltatásokat telepíteni, kezelni, nyomon követni és működtetni a Traefik segítségével. A Traefik tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Traefik Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Traefik egy nyílt forráskódú szélessávú proxy, amely egyszerűsíti a mikroszolgáltatások telepítését és működését a hatékony útmutatás és a terhelés kiegyensúlyozásával. Traefik automatikusan ellenőrzi és konfigurálja a mikroszolgáltatási infrastruktúrát. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra és fejlesztőkre irányul, akik mikroszolgáltatásokat szeretnének telepíteni, kezelni, nyomon követni és üzemeltetni Traefik. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be és indítsa el Traefik keresztül egy Docker szolgáltató. Biztonságos és titkosított kapcsolatok engedélyezése Let's Encrypt használatával. Telepítse és csatlakoztassa a middleware-t egy routerhez, hogy átalakítsa a szolgáltatási kéréseket. A műveletek monitorozása Traefik a dashboard használatával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Traefik courses, Weekend Traefik courses, Evening Traefik training, Traefik boot camp, Traefik instructor-led, Weekend Traefik training, Evening Traefik courses, Traefik coaching, Traefik instructor, Traefik trainer, Traefik training courses, Traefik classes, Traefik on-site, Traefik private courses, Traefik one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions