Lumen Kurzusok

Lumen Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Lumen képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Lument Laravel-alapú mikroszolgáltatások és alkalmazások létrehozására használni. A Lumen képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A Lumen Laravel Lumen néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Lumen Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Lumen egy nyílt forráskódú mikroszolgáltatások keretén alapul Laravel. Használják a gyors és nagy teljesítményű webes alkalmazások és API-k építésére PHP mikrohálózatokkal. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik használni szeretnének Laravel-alapú mikroszolgáltatásokat és alkalmazásokat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a mikroszolgáltatások fejlesztésének megkezdéséhez Lumen. Ismerje meg a mikroszolgáltatások használatának előnyeit Lumen és PHP. Végezze el és végezze el a mikroszolgáltatások funkcióit és műveleteit a Lumen keret segítségével. A mikroszolgáltatási architektúrákhoz való hozzáférés védelme és ellenőrzése biztonsági rétegek építésével.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Lumen courses, Weekend Lumen courses, Evening Lumen training, Lumen boot camp, Lumen instructor-led, Weekend Lumen training, Evening Lumen courses, Lumen coaching, Lumen instructor, Lumen trainer, Lumen training courses, Lumen classes, Lumen on-site, Lumen private courses, Lumen one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions