Lean Kurzusok

Lean Kurzusok

A helyi, oktatott élő Lean tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan alkalmazzák a Lean elveket és gyakorlatokat egy szervezeten belül, és létrehozzák a folyamatos fejlődés kultúráját Lean képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Lean Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek Agile (nevezetesen a SCRUM-ot) kell összekapcsolniuk, és Lean és Kanban-t, hogy projektjeiket kezeljék. A terméktervezés és a szoftvertervezés világát egyesíti.
14 hours
Amikor egy vállalkozás megkezdi a karcsú átalakulást, legyen az a gyártás, a szolgáltatások vagy a technológia, akkor az informatikai részleget gyakran elhagyják a képből. Lean IT válasz erre. Lean IT a Lean alapelveinek kiterjesztése az információtechnológiára (IT), amelynek alapelve a „hulladék eltávolítása” (olyan munka, amely hozzáadott értéket nem jelent a terméknek vagy szolgáltatásnak). Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell kicsomagolni a hulladék problémáját egy informatikai szervezetben. Az elmélet, esettanulmányi tevékenységek és a szükséges eszközökkel, módszerekkel és mutatókkal való gyakorlati lefedettség révén a résztvevők megtanulják az informatikai műveletek során keletkező hulladék problémájának megoldásához szükséges kritikai gondolkodási, elemzési és kommunikációs készségeket. Ennek az interaktív folyamatnak a segítségével a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazhatják a Lean IT alapelveit és gyakorlataikat saját szervezetükben, és hogyan Lean informatika folyamatos fejlesztésének kultúráját. A tanfolyam végén a résztvevők megértik az informatikai osztály hatását és szerepét a szervezet Lean átalakulásában. Gyakorlati szempontból a résztvevők megtanulják, hogyan:
 • Mérje meg az üzleti teljesítményt.
 • Számszerűsítse az „innováció” megtérülését.
 • Az üzleti folyamatok értékelése és a hulladék azonosítása.
 • Csökkentse a működési költségeket.
 • Javítsa a minőséget és a teljesítményt.
 • Javítani kell a szolgáltatási szinteket, kezelni kell a változásokat, és ki kell használni a feltörekvő technológiák előnyeit.
 • Fenntartja a minőséget és a stabilitást az idő múlásával.
 • Tegye a " Lean gondolkodást" a vállalkozás és minden informatikai szakember eszközkészletének szerves részévé.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
14 hours
Lean Management egy megközelítés egy szervezet vezetésére. Elősegíti a munka hosszú távú szemléletét és a folyamatos fejlesztés kultúráját - arra törekszik, hogy folyamatosan és szisztematikusan elérje a folyamatok kis, fokozatos változásait a hatékonyság és a minőség javítása érdekében. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Lean alapelveit és gyakorlatait alkalmazni a gyártási környezetben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját. A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:
 • A hatékonyság hiányának oka meghatározása.
 • Teljesítmény mérése.
 • A folyamatos fejlesztési ciklus megvalósítása.
 • Kaizen rendezvények szervezése.
 • A Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának kialakítása a szervezet egészében.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Lean Management az ügyfélközpontúság, a rendszerek és folyamatok fejlesztése és karbantartása annak érdekében, hogy értéket biztosítson az ügyfelek számára. Lean Services a karcsú koncepciók alkalmazása a szolgáltatási műveletek során. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazzák a Lean alapelveket és gyakorlatokat saját szervezetükben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját. Ez az interaktív képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. Ezenfelül a képzés célja a Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának ösztönzése.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  Lean Distribution a Lean Manufacturing koncepcióinak alkalmazása az elosztási, logisztikai és ellátási lánc műveletekben. A hangsúly az ügyfelek számára hozzáadott értékteremtés, a hulladék azonosítása és eltávolítása mellett történik - bármi, ami nem növeli ezt az értéket. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Lean megvalósításához szükséges módszertant, csapatokat és eszközöket saját disztribúciós központjaikban és az ellátási lánc műveleteiben, miközben kialakítják a folyamatos fejlesztés kultúráját. A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:
  • A teljesítés tényleges költségeinek kiszámítása
  • Az összköltségek csökkentése az egész ellátási láncban
  • A változásokkal szembeni ellenállás leküzdése
  • A vezetés ápolása és a Lean gondolkodásmód kialakítása a szervezet egészében
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
  7 hours
  There are no specific requirements needed to attend this course.
  7 hours
  Kinek kell részt venni: Lean és váltó ügynökök, operatív vezetők és szakemberek, akik meg akarják győződni arról, hogy ezt az alapvető koncepciót a megfelelő módon indítják el Ezt a képzési tanfolyamot az összes ágazat szakemberei számára készítették a gyártás területén stb. Nem tudományos célokra tervezték, hanem gyakorlati tanácsokat nyújt az 5S bevezetésére a gyártóüzemében. A tanfolyam a változás vezetõinek és ügynökeinek szól, akik meg akarják gyõzni arról, hogy az 5S-t a megfelelõ módon vezetik-e be. Minden tanfolyam tagjának lehetősége van tapasztalatokat szerezni számos gyakorlat során, hogy bebizonyítsa, hogy az 5S működik. A képzés befejezése után:
  • Megérteni, hogyan & nbsp; Az 5S működik, és 10-30% -kal javítja a hatékonyságot
  • Képes azonosítani a hulladékforrásokat és javítani a jövedelmezőséget
  • Megérti az ötlépéses folyamat okait, és tudja, hogyan kell azt végrehajtani
  • Rendelkezzen eszközökkel és eljárásokkal a termelési folyamatok javítása érdekében
  • Készítsen egy konkrét tervet az 5S bevezetésére a munkahelyén
  Ha arra gondol, hogy javítsa a munkahelyi hatékonyságot, több megrendelést nyerjen és ügyfeleit kielégítse, miközben javítja a biztonságot, akkor nem engedheti meg magának, hogy ne vegye részt ezen a kurzuson
  7 hours
   Ki kell részt venni: Menedzserek érdeklődnek a termelékenység javításában az 5S megvalósításával, és akik azt akarják, hogy biztosak legyenek abban, hogy ezt a létfontosságú koncepciót a megfelelő módon indítják el. Ez a képzés minden ágazat szakemberei számára készült. A fogászati klinikákhoz, laboratóriumokhoz, irodákhoz stb. alkalmazkodhat. Nem tudományos célokra tervezték, de gyakorlati tanácsokat kínál, hogyan kell végrehajtani az 5S A kurzus olyan vezetőkre és változási ügynökökre irányul, akik meg akarják győződni arról, hogy az 5S-t a megfelelő módon vezetik be. Minden tanfolyam tagja lehetőséget kap arra, hogy tapasztalatot szerezzen számos gyakorlaton keresztül, hogy bebizonyítsa, hogy az 5S működik A képzés befejezése után:
   Ismerje meg, hogyan működik az 5S és javítja a hatékonyságot 10-30% A hulladékforrások azonosítása és a jövedelmezőség javítása Ismerje meg az öt lépésű folyamat okát, és tudja, hogyan kell végrehajtani A folyamatok javítására szolgáló eszközök és eljárások Készítsen egy konkrét tervet az 5S bevezetésére a munkahelyére
  Ha a munkahely hatékonyságának javításáról, a több megrendelés megszerzéséről és az ügyfelek kielégítéséről gondolsz, miközben javítod a biztonságot, nem engedheted meg magadnak, hogy ne vegyél részt ebben a kurzusban. •   •  

  Last Updated:

  Upcoming Lean Courses

  Online Lean courses, Weekend Lean courses, Evening Lean training, Lean boot camp, Lean instructor-led, Weekend Lean training, Evening Lean courses, Lean coaching, Lean instructor, Lean trainer, Lean training courses, Lean classes, Lean on-site, Lean private courses, Lean one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions