Lean Kurzusok

Lean Kurzusok

A helyi, oktatott élő Lean tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan alkalmazzák a Lean elveket és gyakorlatokat egy szervezeten belül, és létrehozzák a folyamatos fejlődés kultúráját Lean képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Lean Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek Agile (nevezetesen a SCRUM-ot) kell összekapcsolniuk, és Lean és Kanban-t, hogy projektjeiket kezeljék.

A terméktervezés és a szoftvertervezés világát egyesíti.
14 hours
Amikor egy vállalkozás megkezdi a karcsú átalakulást, legyen az a gyártás, a szolgáltatások vagy a technológia, akkor az informatikai részleget gyakran elhagyják a képből. Lean IT válasz erre. Lean IT a Lean alapelveinek kiterjesztése az információtechnológiára (IT), amelynek alapelve a „hulladék eltávolítása” (olyan munka, amely hozzáadott értéket nem jelent a terméknek vagy szolgáltatásnak).

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell kicsomagolni a hulladék problémáját egy informatikai szervezetben. Az elmélet, esettanulmányi tevékenységek és a szükséges eszközökkel, módszerekkel és mutatókkal való gyakorlati lefedettség révén a résztvevők megtanulják az informatikai műveletek során keletkező hulladék problémájának megoldásához szükséges kritikai gondolkodási, elemzési és kommunikációs készségeket. Ennek az interaktív folyamatnak a segítségével a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazhatják a Lean IT alapelveit és gyakorlataikat saját szervezetükben, és hogyan Lean informatika folyamatos fejlesztésének kultúráját.

A tanfolyam végén a résztvevők megértik az informatikai osztály hatását és szerepét a szervezet Lean átalakulásában. Gyakorlati szempontból a résztvevők megtanulják, hogyan:

- Mérje meg az üzleti teljesítményt.
- Számszerűsítse az „innováció” megtérülését.
- Az üzleti folyamatok értékelése és a hulladék azonosítása.
- Csökkentse a működési költségeket.
- Javítsa a minőséget és a teljesítményt.
- Javítani kell a szolgáltatási szinteket, kezelni kell a változásokat, és ki kell használni a feltörekvő technológiák előnyeit.
- Fenntartja a minőséget és a stabilitást az idő múlásával.
- Tegye a " Lean gondolkodást" a vállalkozás és minden informatikai szakember eszközkészletének szerves részévé.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
14 hours
Lean Management egy megközelítés egy szervezet vezetésére. Elősegíti a munka hosszú távú szemléletét és a folyamatos fejlesztés kultúráját - arra törekszik, hogy folyamatosan és szisztematikusan elérje a folyamatok kis, fokozatos változásait a hatékonyság és a minőség javítása érdekében.

Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Lean alapelveit és gyakorlatait alkalmazni a gyártási környezetben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját.

A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:

- A hatékonyság hiányának oka meghatározása.
- Teljesítmény mérése.
- A folyamatos fejlesztési ciklus megvalósítása.
- Kaizen rendezvények szervezése.
- A Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának kialakítása a szervezet egészében.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Lean Management az ügyfélközpontúság, a rendszerek és folyamatok fejlesztése és karbantartása annak érdekében, hogy értéket biztosítson az ügyfelek számára. Lean Services a karcsú koncepciók alkalmazása a szolgáltatási műveletek során.

Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazzák a Lean alapelveket és gyakorlatokat saját szervezetükben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját.

Ez az interaktív képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. Ezenfelül a képzés célja a Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának ösztönzése.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
14 hours
Lean Distribution a Lean Manufacturing koncepcióinak alkalmazása az elosztási, logisztikai és ellátási lánc műveletekben. A hangsúly az ügyfelek számára hozzáadott értékteremtés, a hulladék azonosítása és eltávolítása mellett történik - bármi, ami nem növeli ezt az értéket.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Lean megvalósításához szükséges módszertant, csapatokat és eszközöket saját disztribúciós központjaikban és az ellátási lánc műveleteiben, miközben kialakítják a folyamatos fejlesztés kultúráját.

A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:

- A teljesítés tényleges költségeinek kiszámítása
- Az összköltségek csökkentése az egész ellátási láncban
- A változásokkal szembeni ellenállás leküzdése
- A vezetés ápolása és a Lean gondolkodásmód kialakítása a szervezet egészében

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
7 hours
There are no specific requirements needed to attend this course.
7 hours
Kinek kell részt venni:

Lean és váltó ügynökök, operatív vezetők és szakemberek, akik meg akarják győződni arról, hogy ezt az alapvető koncepciót a megfelelő módon indítják el

Ezt a képzési tanfolyamot az összes ágazat szakemberei számára készítették a gyártás területén stb. Nem tudományos célokra tervezték, hanem gyakorlati tanácsokat nyújt az 5S bevezetésére a gyártóüzemében.

A tanfolyam a változás vezetõinek és ügynökeinek szól, akik meg akarják gyõzni arról, hogy az 5S-t a megfelelõ módon vezetik-e be.

Minden tanfolyam tagjának lehetősége van tapasztalatokat szerezni számos gyakorlat során, hogy bebizonyítsa, hogy az 5S működik.

A képzés befejezése után:

- Megérteni, hogyan & nbsp; Az 5S működik, és 10-30% -kal javítja a hatékonyságot
- Képes azonosítani a hulladékforrásokat és javítani a jövedelmezőséget
- Megérti az ötlépéses folyamat okait, és tudja, hogyan kell azt végrehajtani
- Rendelkezzen eszközökkel és eljárásokkal a termelési folyamatok javítása érdekében
- Készítsen egy konkrét tervet az 5S bevezetésére a munkahelyén

Ha arra gondol, hogy javítsa a munkahelyi hatékonyságot, több megrendelést nyerjen és ügyfeleit kielégítse, miközben javítja a biztonságot, akkor nem engedheti meg magának, hogy ne vegye részt ezen a kurzuson
7 hours
Ki kell részt venni: Menedzserek érdeklődnek a termelékenység javításában az 5S megvalósításával, és akik azt akarják, hogy biztosak legyenek abban, hogy ezt a létfontosságú koncepciót a megfelelő módon indítják el.

Ez a képzés minden ágazat szakemberei számára készült. A fogászati klinikákhoz, laboratóriumokhoz, irodákhoz stb. alkalmazkodhat. Nem tudományos célokra tervezték, de gyakorlati tanácsokat kínál, hogyan kell végrehajtani az 5S

A kurzus olyan vezetőkre és változási ügynökökre irányul, akik meg akarják győződni arról, hogy az 5S-t a megfelelő módon vezetik be.

Minden tanfolyam tagja lehetőséget kap arra, hogy tapasztalatot szerezzen számos gyakorlaton keresztül, hogy bebizonyítsa, hogy az 5S működik

A képzés befejezése után:

Ismerje meg, hogyan működik az 5S és javítja a hatékonyságot 10-30% A hulladékforrások azonosítása és a jövedelmezőség javítása Ismerje meg az öt lépésű folyamat okát, és tudja, hogyan kell végrehajtani A folyamatok javítására szolgáló eszközök és eljárások Készítsen egy konkrét tervet az 5S bevezetésére a munkahelyére

Ha a munkahely hatékonyságának javításáról, a több megrendelés megszerzéséről és az ügyfelek kielégítéséről gondolsz, miközben javítod a biztonságot, nem engedheted meg magadnak, hogy ne vegyél részt ebben a kurzusban.Last Updated:

Upcoming Lean Courses

Online Lean courses, Weekend Lean courses, Evening Lean training, Lean boot camp, Lean instructor-led, Weekend Lean training, Evening Lean courses, Lean coaching, Lean instructor, Lean trainer, Lean training courses, Lean classes, Lean on-site, Lean private courses, Lean one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions