Lean Kurzusok

Lean Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Lean képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell alkalmazni a Lean elveket és gyakorlatokat egy szervezeten belül, és hogyan lehet kialakítani a folyamatos fejlesztés kultúráját. A karcsúsított képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Lean Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at business professionals who wish to target specific organizational areas where process inefficiencies and defects are prevalent. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the core concepts and principles of Lean Six Sigma.
 • Apply the DMAIC methodology to define, measure, analyze, improve, and control processes effectively.
 • Develop a plan for Lean Six Sigma deployment within their organization.
21 hours
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek Agile (nevezetesen a SCRUM-ot) kell összekapcsolniuk, és Lean és Kanban-t, hogy projektjeiket kezeljék. A terméktervezés és a szoftvertervezés világát egyesíti.
14 hours
Amikor egy vállalkozás megkezdi a karcsú átalakulást, legyen az a gyártás, a szolgáltatások vagy a technológia, akkor az informatikai részleget gyakran elhagyják a képből. Lean IT válasz erre. Lean IT a Lean alapelveinek kiterjesztése az információtechnológiára (IT), amelynek alapelve a „hulladék eltávolítása” (olyan munka, amely hozzáadott értéket nem jelent a terméknek vagy szolgáltatásnak). Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell kicsomagolni a hulladék problémáját egy informatikai szervezetben. Az elmélet, esettanulmányi tevékenységek és a szükséges eszközökkel, módszerekkel és mutatókkal való gyakorlati lefedettség révén a résztvevők megtanulják az informatikai műveletek során keletkező hulladék problémájának megoldásához szükséges kritikai gondolkodási, elemzési és kommunikációs készségeket. Ennek az interaktív folyamatnak a segítségével a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazhatják a Lean IT alapelveit és gyakorlataikat saját szervezetükben, és hogyan Lean informatika folyamatos fejlesztésének kultúráját. A tanfolyam végén a résztvevők megértik az informatikai osztály hatását és szerepét a szervezet Lean átalakulásában. Gyakorlati szempontból a résztvevők megtanulják, hogyan:
 • Mérje meg az üzleti teljesítményt.
 • Számszerűsítse az „innováció” megtérülését.
 • Az üzleti folyamatok értékelése és a hulladék azonosítása.
 • Csökkentse a működési költségeket.
 • Javítsa a minőséget és a teljesítményt.
 • Javítani kell a szolgáltatási szinteket, kezelni kell a változásokat, és ki kell használni a feltörekvő technológiák előnyeit.
 • Fenntartja a minőséget és a stabilitást az idő múlásával.
 • Tegye a " Lean gondolkodást" a vállalkozás és minden informatikai szakember eszközkészletének szerves részévé.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
14 hours
Lean Management egy megközelítés egy szervezet vezetésére. Elősegíti a munka hosszú távú szemléletét és a folyamatos fejlesztés kultúráját - arra törekszik, hogy folyamatosan és szisztematikusan elérje a folyamatok kis, fokozatos változásait a hatékonyság és a minőség javítása érdekében. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Lean alapelveit és gyakorlatait alkalmazni a gyártási környezetben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját. A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:
 • A hatékonyság hiányának oka meghatározása.
 • Teljesítmény mérése.
 • A folyamatos fejlesztési ciklus megvalósítása.
 • Kaizen rendezvények szervezése.
 • A Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának kialakítása a szervezet egészében.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Lean Management az ügyfélközpontúság, a rendszerek és folyamatok fejlesztése és karbantartása annak érdekében, hogy értéket biztosítson az ügyfelek számára. Lean Services a karcsú koncepciók alkalmazása a szolgáltatási műveletek során. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazzák a Lean alapelveket és gyakorlatokat saját szervezetükben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját. Ez az interaktív képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. Ezenfelül a képzés célja a Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának ösztönzése.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  Lean Distribution a Lean Manufacturing koncepcióinak alkalmazása az elosztási, logisztikai és ellátási lánc műveletekben. A hangsúly az ügyfelek számára hozzáadott értékteremtés, a hulladék azonosítása és eltávolítása mellett történik - bármi, ami nem növeli ezt az értéket. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Lean megvalósításához szükséges módszertant, csapatokat és eszközöket saját disztribúciós központjaikban és az ellátási lánc műveleteiben, miközben kialakítják a folyamatos fejlesztés kultúráját. A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:
  • A teljesítés tényleges költségeinek kiszámítása
  • Az összköltségek csökkentése az egész ellátási láncban
  • A változásokkal szembeni ellenállás leküzdése
  • A vezetés ápolása és a Lean gondolkodásmód kialakítása a szervezet egészében
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
  7 hours
  There are no specific requirements needed to attend this course.
  7 hours
  Who should attend: Lean and change agents, operational leaders and professionals who want to make sure they are starting this foundational concept the right way This training course has been created for professionals from all sectors in manufacturing etc. It is not designed for academic purposes, but offers practical advice how to implement 5S in your production facility The course is aimed at leaders and agents for change who want to make sure that they are introducing 5S the right way. Each course member will have the opportunity to get hands on experience through a number of exercises to demonstrate that 5S works. Upon completing the training you will:
  • Understand how  5S works and improve efficiency by 10 to 30%
  • Be able to indentify sources of waste and improve profitability
  • Understand the reasons for the five step process and know how to implement it
  • Have the tools and procedures in order to improve production processes
  • Develop a concrete plan to introduce 5S to your workplace
  If you are thinking about improving workplace efficiency, winning more orders and satisfying your customers while improving safety, you cannot afford not to take this course
  7 hours
   Ki kell részt venni: Menedzserek érdeklődnek a termelékenység javításában az 5S megvalósításával, és akik azt akarják, hogy biztosak legyenek abban, hogy ezt a létfontosságú koncepciót a megfelelő módon indítják el. Ez a képzés minden ágazat szakemberei számára készült. A fogászati klinikákhoz, laboratóriumokhoz, irodákhoz stb. alkalmazkodhat. Nem tudományos célokra tervezték, de gyakorlati tanácsokat kínál, hogyan kell végrehajtani az 5S A kurzus olyan vezetőkre és változási ügynökökre irányul, akik meg akarják győződni arról, hogy az 5S-t a megfelelő módon vezetik be. Minden tanfolyam tagja lehetőséget kap arra, hogy tapasztalatot szerezzen számos gyakorlaton keresztül, hogy bebizonyítsa, hogy az 5S működik A képzés befejezése után:
   Ismerje meg, hogyan működik az 5S és javítja a hatékonyságot 10-30% A hulladékforrások azonosítása és a jövedelmezőség javítása Ismerje meg az öt lépésű folyamat okát, és tudja, hogyan kell végrehajtani A folyamatok javítására szolgáló eszközök és eljárások Készítsen egy konkrét tervet az 5S bevezetésére a munkahelyére
  Ha a munkahely hatékonyságának javításáról, a több megrendelés megszerzéséről és az ügyfelek kielégítéséről gondolsz, miközben javítod a biztonságot, nem engedheted meg magadnak, hogy ne vegyél részt ebben a kurzusban. •   •  

  Last Updated:

  Online Lean courses, Weekend Lean courses, Evening Lean training, Lean boot camp, Lean instructor-led, Weekend Lean training, Evening Lean courses, Lean coaching, Lean instructor, Lean trainer, Lean training courses, Lean classes, Lean on-site, Lean private courses, Lean one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions