Lean Kurzusok

Lean Kurzusok

A helyi, oktatott élő Lean tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan alkalmazzák a Lean elveket és gyakorlatokat egy szervezeten belül, és létrehozzák a folyamatos fejlődés kultúráját Lean képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Lean Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Összefoglaló
There are no specific requirements needed to attend this course.
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek Agile (nevezetesen a SCRUM-ot) kell összekapcsolniuk, és Lean és Kanban-t, hogy projektjeiket kezeljék.

A terméktervezés és a szoftvertervezés világát egyesíti.
7 hours
Összefoglaló
Ki kell részt vennie: a vezetők, akik a termelékenység javításával érdekeltek az 5S megvalósításával, és akik szeretnék megbizonyosodni arról, hogy ezt a létfontosságú koncepciót a megfelelő módon kezdik Ez a tanfolyam minden szektorban dolgozó szakemberek számára készült A fogászati ​​klinikák, laboratóriumok, irodák stb Számára készült Nem tudományos célokra tervezték, de gyakorlati tanácsokat nyújt az 5S A kurzus célja a változásért felelős vezetők és ügynökök, akik meg akarják győződni arról, hogy a megfelelő módon vezetik be az 5S-et Minden kurzus tagjának lehetősége lesz arra, hogy több gyakorlattal több kézzel megismerkedjen a tapasztalatokkal annak bizonyítására, hogy az 5S működik A képzés befejezése után: Értsd meg, hogyan működik az 5S és javítja a hatékonyságot 10-30% Legyen képes a hulladékforrások azonosítására és a jövedelmezőség javítására Ismerje meg az ötlépéses folyamat okait, és tudja, hogyan kell végrehajtani A folyamatok javítása érdekében legyenek eszközök és eljárások Készítsen konkrét tervet az 5S bevezetésére a munkahelyén Ha a munkahelyi hatékonyság növelésére törekszünk, több megrendelést nyerünk és ügyfeleinket kielégítjük a biztonság növelése mellett, akkor nem engedheti meg magának, hogy nem veszi ezt a kurzust .
14 hours
Összefoglaló
Lean Distribution a Lean Manufacturing koncepcióinak alkalmazása az elosztási, logisztikai és ellátási lánc műveletekben. A hangsúly az ügyfelek számára hozzáadott értékteremtés, a hulladék azonosítása és eltávolítása mellett történik - bármi, ami nem növeli ezt az értéket.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Lean megvalósításához szükséges módszertant, csapatokat és eszközöket saját disztribúciós központjaikban és az ellátási lánc műveleteiben, miközben kialakítják a folyamatos fejlesztés kultúráját.

A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:

- A teljesítés tényleges költségeinek kiszámítása
- Az összköltségek csökkentése az egész ellátási láncban
- A változásokkal szembeni ellenállás leküzdése
- A vezetés ápolása és a Lean gondolkodásmód kialakítása a szervezet egészében

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Amikor egy vállalkozás megkezdi a karcsú átalakulást, legyen az a gyártás, a szolgáltatások vagy a technológia, akkor az informatikai részleget gyakran elhagyják a képből. Lean IT válasz erre. Lean IT a Lean alapelveinek kiterjesztése az információtechnológiára (IT), amelynek alapelve a „hulladék eltávolítása” (olyan munka, amely hozzáadott értéket nem jelent a terméknek vagy szolgáltatásnak).

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell kicsomagolni a hulladék problémáját egy informatikai szervezetben. Az elmélet, esettanulmányi tevékenységek és a szükséges eszközökkel, módszerekkel és mutatókkal való gyakorlati lefedettség révén a résztvevők megtanulják az informatikai műveletek során keletkező hulladék problémájának megoldásához szükséges kritikai gondolkodási, elemzési és kommunikációs készségeket. Ennek az interaktív folyamatnak a segítségével a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazhatják a Lean IT alapelveit és gyakorlataikat saját szervezetükben, és hogyan Lean informatika folyamatos fejlesztésének kultúráját.

A tanfolyam végén a résztvevők megértik az informatikai osztály hatását és szerepét a szervezet Lean átalakulásában. Gyakorlati szempontból a résztvevők megtanulják, hogyan:

- Mérje meg az üzleti teljesítményt.
- Számszerűsítse az „innováció” megtérülését.
- Az üzleti folyamatok értékelése és a hulladék azonosítása.
- Csökkentse a működési költségeket.
- Javítsa a minőséget és a teljesítményt.
- Javítani kell a szolgáltatási szinteket, kezelni kell a változásokat, és ki kell használni a feltörekvő technológiák előnyeit.
- Fenntartja a minőséget és a stabilitást az idő múlásával.
- Tegye a " Lean gondolkodást" a vállalkozás és minden informatikai szakember eszközkészletének szerves részévé.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Lean Management egy megközelítés egy szervezet vezetésére. Elősegíti a munka hosszú távú szemléletét és a folyamatos fejlesztés kultúráját - arra törekszik, hogy folyamatosan és szisztematikusan elérje a folyamatok kis, fokozatos változásait a hatékonyság és a minőség javítása érdekében.

Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Lean alapelveit és gyakorlatait alkalmazni a gyártási környezetben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját.

A képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. A lefedett fogalmak közé tartozik:

- A hatékonyság hiányának oka meghatározása.
- Teljesítmény mérése.
- A folyamatos fejlesztési ciklus megvalósítása.
- Kaizen rendezvények szervezése.
- A Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának kialakítása a szervezet egészében.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Összefoglaló
Kinek kell részt venni:

Lean és váltó ügynökök, operatív vezetők és szakemberek, akik meg akarják győződni arról, hogy ezt az alapvető koncepciót a megfelelő módon indítják el

Ezt a képzési tanfolyamot az összes ágazat szakemberei számára készítették a gyártás területén stb. Nem tudományos célokra tervezték, hanem gyakorlati tanácsokat nyújt az 5S bevezetésére a gyártóüzemében.

A tanfolyam a változás vezetõinek és ügynökeinek szól, akik meg akarják gyõzni arról, hogy az 5S-t a megfelelõ módon vezetik-e be.

Minden tanfolyam tagjának lehetősége van tapasztalatokat szerezni számos gyakorlat során, hogy bebizonyítsa, hogy az 5S működik.

A képzés befejezése után:

- Megérteni, hogyan & nbsp; Az 5S működik, és 10-30% -kal javítja a hatékonyságot
- Képes azonosítani a hulladékforrásokat és javítani a jövedelmezőséget
- Megérti az ötlépéses folyamat okait, és tudja, hogyan kell azt végrehajtani
- Rendelkezzen eszközökkel és eljárásokkal a termelési folyamatok javítása érdekében
- Készítsen egy konkrét tervet az 5S bevezetésére a munkahelyén

Ha arra gondol, hogy javítsa a munkahelyi hatékonyságot, több megrendelést nyerjen és ügyfeleit kielégítse, miközben javítja a biztonságot, akkor nem engedheti meg magának, hogy ne vegye részt ezen a kurzuson
14 hours
Összefoglaló
Lean Management az ügyfélközpontúság, a rendszerek és folyamatok fejlesztése és karbantartása annak érdekében, hogy értéket biztosítson az ügyfelek számára. Lean Services a karcsú koncepciók alkalmazása a szolgáltatási műveletek során.

Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazzák a Lean alapelveket és gyakorlatokat saját szervezetükben, és hogyan Lean a folyamatos fejlesztés kultúráját.

Ez az interaktív képzés egyesíti az esettanulmányokat és a megbeszéléseket az élő, gyakorlati gyakorlatokkal, a Lean rendszerek és folyamatok megvalósításához szükséges eszközök, mutatók és módszerek felhasználásával. Ezenfelül a képzés célja a Lean gondolkodásmód gondolkodásmódjának ösztönzése.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat
Online Lean courses, Weekend Lean courses, Evening Lean training, Lean boot camp, Lean instructor-led, Weekend Lean training, Evening Lean courses, Lean coaching, Lean instructor, Lean trainer, Lean training courses, Lean classes, Lean on-site, Lean private courses, Lean one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions