Data Visualization Kurzusok

Data Visualization Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő adatvizualizációs tanfolyamok beszélgetésen és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be az adatok megjelenítéséhez és jelentéséhez szükséges készségeket, stratégiákat, eszközöket és megközelítéseket a különböző közönségek számára. Esettanulmányokat is elemeznek és megvitatnak annak szemléltetésére, hogyan alkalmazzák az adatvizualizációs megoldásokat a valós világban az adatok jelentésének levezetésére és a kulcsfontosságú kérdések megválaszolására. Az adatvizualizációs tréning "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Data Visualization Subcategories

Data Visualization Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at intermediate-level data analysts who wish to learn and utilize the advanced features and components of Grafana for data visualization and analysis. By the end of this training, participants will be able to:
 • Gain an in-depth understanding of advanced Grafana concepts and components.
 • Leverage template variables and dynamic dashboards for enhanced data visualization.
 • Use Grafana Query Language for complex queries.
 • Learn best practices for scaling Grafana, optimizing performance, and ensuring high availability.
35 hours
Azok a résztvevők, akik befejezték ezt a képzést, gyakorlatias, valósághű megértést kapnak az Adat tudomány és a hozzá kapcsolódó technológiák, módszerek és eszközök terén A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy ezt a tudást a gyakorlati gyakorlatokon keresztül gyakorolják A csoportos interakció és az oktatói visszajelzés fontos eleme az osztálynak A kurzus az Adat tudomány elemi koncepcióinak bemutatásával kezdődik, majd továbbfejleszti az adatkutatás eszközeit és módszereit Közönség Fejlesztők Műszaki elemzők IT tanácsadók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország, participants will learn three different approaches for accessing, analyzing and visualizing data. We start with an introduction to RDMS databases; the focus will be on accessing and querying an Oracle database using the SQL language. Then we look at strategies for accessing an RDMS database programmatically using the Python language. Finally, we look at how to visualize and present data graphically using TIBCO Spotfire.  Format of the Course
Interactive lecture and discussion.
Lots of exercises and practice.
Hands-on implementation in a live-lab environment.
14 hours
A projektor beágyazása egy nyílt forráskódú webes alkalmazás, amely a gépi tanulási rendszerek vonatozásához használt adatok vizualizálására szolgál A Google által létrehozott része a TensorFlow része Ez az oktatott, élő képzés bemutatja az Embedding Projector mögött álló fogalmakat, és a résztvevőket egy demo projekt létrehozásával végzi A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Fedezze fel, hogyan értelmezik az adatokat a gépi tanulási modellek Keresse meg a 3D és a 2D nézet adatokat, hogy megértse, hogyan értelmezi a gépi tanulási algoritmus Megérteni a beágyazások mögött rejlő fogalmakat és azok szerepét a matematikai vektorok ábrázolásához képekhez, szavakhoz és számokhoz Fedezze fel egy adott beágyazás tulajdonságait, hogy megértse a modell viselkedését Alkalmazzon beágyazási projektet a realworld-alkalmazásokra, ilyen például a zenés szerelmeseinek szóló dal ajánlásrendszere Közönség Fejlesztők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Ez a kurzus mérnökök és döntéshozók számára készült, akik az adatbányászatban és a tudásmegismerésben dolgoznak. Megtanulhatja, hogyan hozhat létre hatékony telkeket, és hogyan jelenítheti meg és jelenítheti meg adatait oly módon, hogy a döntéshozókhoz forduljon, és segítsen nekik megérteni a rejtett információkat.
28 hours
Ez a tanfolyam adatmérnököknek, döntéshozóknak és adatelemzőknek szól, és a hatékony státuszok létrehozását teszi lehetővé az R stúdió használatával, amelyek a döntéshozókhoz fordulnak, és segítenek megtalálni a rejtett információkat és a helyes döntéseket.
21 hours
Apache Druid egy nyílt forrású, oszlop-orientált, elosztott adattároló, Java írva. Úgy tervezték, hogy hatalmas mennyiségű eseményadatot gyorsan elnyeljen, és az alacsony késleltetésű OLAP-lekérdezéseket végre tudja hajtani ezekre az adatokra. A Druidot általában üzleti intelligencia alkalmazásokban használják nagy mennyiségű valós idejű és történelmi adat elemzésére. Kiválóan alkalmas gyors, interaktív, analitikus műszerfalak táplálására a végfelhasználók számára. A Druidot olyan cégek használják, mint az Alibaba, az Airbnb, a Cisco , az eBay, a Netflix, a Paypal és a Yahoo. Ebben az oktató által irányított, élő kurzusban felfedezzük az adattárház-megoldások néhány korlátozását, és megvitatjuk, hogy a Druid hogyan egészítheti ki ezeket a technológiákat, hogy rugalmas és méretezhető adatfolyam-elemzési köteget képezzen. Számos példán keresztül járunk, és lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek a Druid-alapú megoldások laboratóriumi környezetben történő megvalósítására és tesztelésére.
  A tantárgy formátuma
  • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés felmérésére
  21 hours
  A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy alternatív programot megismerni a kereskedelmi MATLAB csomaggal A háromnapos képzés átfogó tájékoztatást nyújt a környezet körüli mozgatásáról és az OCTAVE csomag végrehajtásáról adatelemzési és mérnöki számításokhoz A képzésben résztvevők kezdők, de azok is, akik ismerik a programot, és szeretnék rendszeresíteni tudásukat és javítani tudásukat Más programozási nyelv ismerete nem szükséges, de nagyban megkönnyíti a tanulók tudásszerzését A kurzus megmutatja, hogyan kell használni a programot számos gyakorlati példában .
  14 hours
  Apache Zeppelin egy webalapú notebook Hadoop és Spark alapú adatok rögzítéséhez, feltárásához, megjelenítéséhez és megosztásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja az interaktív adatelemzés mögött meghúzódó fogalmakat, és a résztvevőket a Zeppelin telepítésén és használatán keresztül egy- vagy többfelhasználói környezetben végigvezeti. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja a Zeppelin-t
  • Adatok fejlesztése, rendezése, végrehajtása és megosztása egy böngésző alapú felületen
  • Vizsgálja meg az eredményeket anélkül, hogy hivatkozna a parancssorra vagy a fürt részleteire
  • Végezzen el és működjön együtt hosszú munkafolyamatokon
  • Dolgozzon számos plug-in nyelv / adatfeldolgozó háttérprogrammal, mint például a Scala ( Apache Spark ), Python ( Apache Spark ), Spark SQL , JDBC, Markdown és Shell.
  • Integrálja a Zeppelin-et a Spark, Flink és Map Reduce funkciókkal
  • Biztonságos több felhasználású Zeppelin példányok az Apache Shiro használatával
  Közönség
  • Adatmérnökök
  • Adatanalitikusok
  • Adattudósok
  • Szoftverfejlesztők
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  21 hours
  Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a különböző közönségek számára az adatok vizuális megjelenítésére és jelentésére vonatkozó készségeket, stratégiákat, eszközöket és megközelítéseket Esettanulmányokat elemeznek és megvitatták annak bemutatására, hogy hogyan valósulnak meg az adatok vizualizációs megoldásai a valós világban, hogy értelmet nyerjenek az adatokból és válaszoljanak a döntő kérdésekre A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Jelentéseket készíthet elragadó címekkel, feliratokkal és megjegyzésekkel a legmegfelelőbb kiemeléssel, igazítással és színsémákkal az olvashatóság és a felhasználóbarátság érdekében Tervezési grafikonok, amelyek megfelelnek a közönség információs igényeinek és érdekeinek Válassza ki az adott adatkészlet legjobb diagramtípusait (a kördiagramokon és oszlopdiagramokon kívül) A legértékesebb és releváns adatok gyors és hatékony azonosítása és elemzése Válassza ki a jelentésekben (grafikonok, infografikák, hivatkozások, GIF-k stb) Hatékony elrendezéseket hozhat létre idősoradatok, parthosszú kapcsolatok, földrajzi minták és beágyazott adatok megjelenítéséhez Használjon hatékony színkódot a minőségi és szöveges adatok, például a hangulatelemzés, idővonalak, naptárak és diagramok megjelenítésére Alkalmazza a munka legmegfelelőbb eszközeit (Excel, R, Tableau, mapping programok stb) Készítsen adatlapokat a megjelenítéshez Közönség Adatelemzők Üzletvezetők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  7 hours
  The Tidyverse is a collection of versatile R packages for cleaning, processing, modeling, and visualizing data. Some of the packages included are: ggplot2, dplyr, tidyr, readr, purrr, and tibble. In this instructor-led, live training, participants will learn how to manipulate and visualize data using the tools included in the Tidyverse. By the end of this training, participants will be able to:
  • Perform data analysis and create appealing visualizations
  • Draw useful conclusions from various datasets of sample data
  • Filter, sort and summarize data to answer exploratory questions
  • Turn processed data into informative line plots, bar plots, histograms
  • Import and filter data from diverse data sources, including Excel, CSV, and SPSS files
  Audience
  • Beginners to the R language
  • Beginners to data analysis and data visualization
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  21 hours
  In this instructor-led, live training in Magyarország (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets. By the end of this training, participants will be able to:
  • Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
  • Obtain and integrate data from multiple data sources.
  • Build and share visualizations with team members.
  • Adjust data with Power BI Desktop.
  7 hours
  D3.js (vagy D3 az adatvezérelt dokumentumokhoz) egy Java Script könyvtár, amely SVG , HTML 5 és CSS felhasználásával dinamikus, interaktív adatmegjelenítéseket készít a böngészőkben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet web alapú adatvezérelt megjelenítést készíteni, amely több eszközön érzékenyen fut. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • A D3 segítségével interaktív grafikákat, információs műszerfalokat, infographikákat és térképeket készíthet.
  • Kezelje a HTML a jQuery szerű kiválasztásokkal.
  • A DOM átalakítása az elemek kiválasztásával és az adatokhoz való csatlakozással.
  • Exportálja az SVG t nyomtatott kiadványokban történő felhasználásra.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  7 hours
  Highcharts is an open-source JavaScript library for creating interactive graphical charts on the Web. It is commonly used to represent data in a more user-readable and interactive fashion. In this instructor-led, live training, participants will learn how to create high-quality data visualizations for web applications using Highcharts. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up interactive charts on the Web using only HTML and JavaScript
  • Represent large datasets in visually interesting and interactive ways
  • Export charts to JPEG, PNG, SVG, or PDF
  • Integrate Highcharts with jQuery Mobile for cross-platform compatibility
  Audience
  • Developers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  14 hours
  Tableau egy üzleti intelligencia és adatmegjelenítő eszköz. Python egy széles körben használt programozási nyelv, amely támogatja a statisztikai és gépi tanulási technikák sokféle változatát. Tableau adatmegjelenítő képessége és a Python gépi tanulási képességei együttesen elősegítik a fejlesztőknek, hogy gyorsan fejlesszenek fejlett adatanalitikai alkalmazásokat különböző üzleti felhasználási esetekre. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell összekapcsolni a Tableau és a Python ot fejlett elemzés elvégzéséhez. A Tableau és a Python integrálására a TabPy API-n keresztül kerül sor. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Integrálja a Tableau és a Python szoftvert a TabPy API használatával
  • A Tableau és a Python integrációjával elemezze az összetett üzleti forgatókönyveket néhány sor Python kóddal
  Közönség
  • Fejlesztők
  • Adattudósok
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  Az eCharts egy ingyenes JavaScript könyvtár, amelyet az interaktív grafikonok és az adatok vizualizálásához használnak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az EChart alapvető funkcióit, miközben lépéseket tesznek az EChart-ok segítségével létrehozott diagramok létrehozásával és konfigurálásával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az EChart alapjait Fedezze fel és használja fel az EChart különböző funkcióit és beállításait Építsd meg saját egyszerű, interaktív és érzékeny grafikonokat az EChartokkal Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  7 hours
  A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára az R alapjai és az adatokkal való munka megismerését.
  14 hours
  In this instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite), participants will learn how to start developing with QlikView. By the end of this training, participants will be able to:
  • Install and configure QlikView.
  • Transform data from various sources through QlikView scripting.
  • Build data models with QlikView.
  7 hours
  In this instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite), participants will learn how to use QlikView to support decision making in their organization. By the end of this training, participants will be able to:
  • Install and configure QlikView.
  • Analyze and display data using QliKView.
  • Use data discoveries from QlikView to support decision making.
  14 hours
  A kurzusról: A Microsoft a vállalat adatait gazdag vizuális képekké alakítja át, amelyek megkönnyítik az adatok gondolkodásának és szervezésének új módjait, így a célok eléréséhez fontos dolgokra összpontosíthat. Ez a kurzus magában foglalja mind a Power BI line és Power BI asztali. A közönség: Ez a kurzus a menedzserek, jelentésfejlesztők, elemzők, projektmenedzserek és csapatvezetők számára készült. A tanfolyam befejezése A tanfolyam befejezése után a diákok alapvető megértést kapnak az alábbi témákról, valamint a megtanult fogalmak felhasználására és megvalósítására.
   [ 3 ] 3. A Desktop CSV, TXT és Excel munkafüzetekkel való együttműködés Kapcsolódás Databases Az adatok összegyűjtése, összegyűjtése, összefoglalása és kiszámítása jelentés Power BI Az interneten
  14 hours
  Tanulja meg, hogyan lehet adatokat beszerezni és átalakítani az interaktív irányítópultok előkészítéséhez Power BI az egyik legnépszerűbb Data Visualization eszköz és Business Intelligence eszköz. Power BI adatcsatlakozók, alkalmazások és szoftver szolgáltatások gyűjteménye, amelyek különböző forrásból származó adatok gyűjtésére, adatok átalakítására és gyönyörű jelentések készítésére szolgálnak. Power BI is lehetővé teszi, hogy közzétegye azokat a szervezete számára, hogy mobiltelefonokkal, táblagépekkel stb. Érje el őket. Ebben a Power BI oktatóprogramban lépésről lépésre megmutatjuk Önnek a kapcsolatot több adatforrással, adatátalakítással és létrehozással jelentések, például táblázatok, táblázatok, mátrix, térképek stb
  14 hours
  Tableau helps people see and understand data.
  7 hours
  A Microsoft Power BI egy ingyenes szoftver mint szolgáltatás (SaaS) csomag az adatok elemzésére és a betekintés megosztására. Power BI műszerfalak 360 fokos képet nyújtanak a legfontosabb mutatókról egy helyen, valós időben frissítve, és minden eszközükön elérhetők. Ez az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan üzleti vezetőknek, üzleti elemzőknek, adatanalitikusoknak, jelentésfejlesztőknek és csapatvezetőknek szól, akik tökéletes Power BI irányítópultot akarnak kialakítani. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Tervezze meg a gyönyörű és hatékony műszerfalakat a kritikus szabályokat követve.
  • Válassza ki a megfelelő táblázatokat a megjelenítendő adatok típusa alapján.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  14 hours
  A Qlik Sense egy felhőalapú adatelemzési szoftver az adatok elemzésére és megjelenítésére. A Qlik Sense segítségével a felhasználók hatékony betekintést kaphatnak a különböző adatforrásokhoz való csatlakozással és fejlett vizualizációk létrehozásával. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatelemzők és webfejlesztők számára készült, akik a Qlik Sense-ben társult modelleket szeretnének fejleszteni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Qlik Sense alkalmazása az adattudományban. Használja és navigálja a Qlik Sense felületet. Építse fel az informatikai munkaerőt az AI interakcióval. Hozzon létre egy adatközpontú vállalkozást a Qlik Sense segítségével.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  QlikView egy olyan platform, amely önszolgálati üzleti intelligenciát nyújt a szervezeteknek. A tiszta, egyszerű és egyszerű felületek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen elemezzék az adatokat, és az adatok felfedezéseit a döntéshozatal támogatására használják. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell elkezdeni a fejlődést QlikView. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Beállítása és konfigurálása QlikView A különböző forrásokból származó adatok átalakítása QlikView scripting révén Építse fel az adatmodelleket QlikView
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  QlikView egy olyan platform, amely önszolgálati üzleti intelligenciát nyújt a szervezeteknek. A tiszta, egyszerű és egyszerű felületek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen elemezzék az adatokat, és az adatok felfedezéseit a döntéshozatal támogatására használják. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell elkezdeni a fejlődést QlikView. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Beállítása és konfigurálása QlikView A különböző forrásokból származó adatok átalakítása QlikView scripting révén Építse fel az adatmodelleket QlikView
  A kurzus formázása
   Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  Az adatok vizualizálása az adatok grafikai és vizuális képekké való átalakításának gyakorlata a minták vagy trendek elemzéséhez. Ez a kurzus az adatok vizualizációjának létrehozására összpontosít Python és gyakorlati betekintést szerez a közös használati esetekhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adatok elemzői és adattudósok, akik szeretnék használni Python építeni interaktív adatok vizualizációk közvetlenül a kód. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az adatok vizualizációjának létrehozásához Python. Ismerje meg az adatok vizualizáció alapvető fogalmak, használati esetek, és eszközök. Fedezze fel a különböző könyvtárakat (Matplotlib, Seaborn, Bokeh és Folium) a Python. Ismerje meg, hogyan kell létrehozni vonalak, statisztikai grafikonok, geospatiális, és más bonyolult adat vizualizációk Python. Ismerje meg az adatok bemutatására és értelmezésére szolgáló legjobb gyakorlatokat és technikákat.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Ez a tanfolyam a nonprofit szektorban dolgozó összes szakember számára készült. A cél az, hogy megtanulják, hogyan kommunikálják az adatokat szélesebb közönséggel a Tableau Public segítségével.Ez a kurzus azoknak a tanulóknak készült, akik még soha nem használták a Tableau-t, vagy akiknek felfrissítésre lehet szükségük. A kezdetektől végigvezeti Önt az első vizualizáció elkészítéséhez szükséges lépéseken. Azt is megtanulja, hogyan alkalmazhatja az alapvető tervezési elveket Tableau vizualizációira. A kurzus végére képes leszel létrehozni és megosztani meglátásaidat a szélesebb közönséggel.A tanfolyam mérföldkövei:
   Állítsa be Tableau nyilvános profilját. Csatlakozzon az adatokhoz, és dolgozzon velük. Használja a Tableau interfészt. Készítsen éleslátó vizualizációt. Ossza meg munkáját szélesebb közönséggel.
  A tanfolyam formátuma:
   Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
  14 hours
  Ez a kurzus megtanítja az emberi érzékelésre, és arra, hogyan hasznosíthatja azt a legjobb betekintés érdekében. Megismerheti a tervezési elméletet, beleértve a Gestalt-törvényeket, az előzetes figyelmesség jellemzőit és az inkluzivitást. Meg fogja érteni a feltáró és a magyarázó elemzés közötti hasonlóságokat és különbségeket is. Felfedezi a diagramok használatát, és megtanulja kiválasztani a legmegfelelőbbet. A kurzus végén tudni fogja, hogyan kell megvalósítani a Tableau szoftverrel készített vizualizációk tervezési elveit.A tanfolyam mérföldkövei:
   Ismerje meg az emberi érzékelést. Ismerkedjen meg a tervezési elmélettel.; Ismerje meg a különböző típusú diagramokat. Határozza meg az adatvizualizáció célját. Vizsgálja meg és javítsa a nem hatékony vizualizációt.
  A tanfolyam formátuma:
   Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
  28 hours
  Ez egy lenyűgöző 4 napos tanfolyam Tableau kezdőknek. A tanfolyam során megismerkedhet az összes Tableau funkcióval, és megtanulhatja, hogyan hozhat létre és oszthat meg másokkal adatvizualizációt. A tanfolyam végigvezeti Önt az összes lépésen, beleértve az adatokhoz való kapcsolódást, a számítások létrehozását, a diagram kiválasztását, az irányítópult felépítését és a munka közzétételét.A kurzus minden témának szentelt előadásokra oszlik, amelyeket gyakorlati gyakorlatok követnek. A tanfolyam 30 perces teszttel és 60 perces projektfeladattal zárul.A tanfolyam mérföldkövei:
   Ismerkedjen meg a Tableau felülettel. Csatlakozzon az adatokhoz, és dolgozzon velük. Használja a Tableau funkciókat. Készítsen éleslátó vizualizációt. Ossza meg munkáját szélesebb közönséggel.
  A tanfolyam formátuma:
   Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben. A tanfolyam végén tudáspróba és gyakorlati projekt

  Last Updated:

  Online Data Visualization courses, Weekend Data Visualization courses, Evening Data Visualization training, Data Visualization boot camp, Data Visualization instructor-led, Weekend Data Visualization training, Evening Data Visualization courses, Data Visualization coaching, Data Visualization instructor, Data Visualization trainer, Data Visualization training courses, Data Visualization classes, Data Visualization on-site, Data Visualization private courses, Data Visualization one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions