Grafana Kurzusok

Grafana Kurzusok

A helyi oktatók által vezetett élő Grafana tréningek interaktív gyakorlati gyakorlatok révén demonstrálják, hogyan lehet a Grafana felhasználni az adatok megfigyelésére és megjelenítésére. Grafana edzés „helyszíni élő Grafana ” vagy „távoli élő Grafana ” érhető el. A helyszíni élő képzéseket helyi ügyfelek területén lehet végrehajtani Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjain Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztalon végzik. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Grafana Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Grafana egy vizualizációs és metrikus analitikai suite. Grafana megjeleníti a valós idejű adatok vizuális megjelenítését az alkalmazáselemzéshez. Grafana leggyakrabban használják otthoni automatizálás, folyamatkezelés, és így tovább. A tanfolyam célja, hogy megismerkedjen a modern adat vizualizációs eszköz használt rendszer monitoring - Grafana. A tanfolyam a Grafana használatára irányul egy idősorozatú adatkörnyezetben. A résztvevők mind az operatív, mind az adminisztratív készségeket a napi munka Grafana és a legnépszerűbb adatforrások, mint például Prometheus és Graphite. Emellett a Loki - egy modern, Grafana-integrált megközelítés a fogás és a felfedezés naplók bemutatott. A tanfolyam a gyakorlati workshopon alapul, amely a tanfolyam időének körülbelül 75% -át vesz igénybe. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a vizualizációk létrehozásának megkezdéséhez Grafana. Rendelkezés Grafana a magas rendelkezésre állás érdekében. A panelek és a dashboardok adataihoz igazítása. Állítsa be a fordított proxy-t a gyors töltési sebességekhez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Grafana egy nyílt forráskódú vizualizáció és metrikus analitikai készlet az alkalmazáselemzés valós idejű adatainak vizualizálására. A Graphite egy nyílt forráskódú szoftver a számítógépes rendszer adatainak nyomon követésére és ábrázolására. A Grafana és a Gaphite segítségével a felhasználók gyorsan diagnosztizálhatják a rendszerproblémákat és nyomon követhetik a rendszer teljesítményét. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a webfejlesztők és DevOps mérnökök, akik szeretnék vizualizálni és nyomon követni az adatokat Grafana és Graphite. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Aggregáljuk és vizualizáljuk a rendszerekről és alkalmazásokról szóló metrikákat. Hozzon létre egy StatsD klienset az alkalmazás metrikájának összegyűjtésére. Informatív és dinamikus dashboardok létrehozása Grafana. Gyűjtsünk össze betekintést a back-end teljesítményből.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Grafana courses, Weekend Grafana courses, Evening Grafana training, Grafana boot camp, Grafana instructor-led, Weekend Grafana training, Evening Grafana courses, Grafana coaching, Grafana instructor, Grafana trainer, Grafana training courses, Grafana classes, Grafana on-site, Grafana private courses, Grafana one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions