Grafana Kurzusok

Grafana Kurzusok

A helyi oktatók által vezetett élő Grafana tréningek interaktív gyakorlati gyakorlatok révén demonstrálják, hogyan lehet a Grafana felhasználni az adatok megfigyelésére és megjelenítésére. Grafana edzés „helyszíni élő Grafana ” vagy „távoli élő Grafana ” érhető el. A helyszíni élő képzéseket helyi ügyfelek területén lehet végrehajtani Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjain Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztalon végzik. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Grafana Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Grafana egy vizualizációs és metrikus analitikai suite. Grafana megjeleníti a valós idejű adatok vizuális megjelenítését az alkalmazáselemzéshez. Grafana leggyakrabban használják otthoni automatizálás, folyamatkezelés, és így tovább.

A tanfolyam célja, hogy megismerkedjen a modern adat vizualizációs eszköz használt rendszer monitoring - Grafana. A tanfolyam a Grafana használatára irányul egy idősorozatú adatkörnyezetben. A résztvevők mind az operatív, mind az adminisztratív készségeket a napi munka Grafana és a legnépszerűbb adatforrások, mint például Prometheus és Graphite. Emellett a Loki - egy modern, Grafana-integrált megközelítés a fogás és a felfedezés naplók bemutatott. A tanfolyam a gyakorlati workshopon alapul, amely a tanfolyam időének körülbelül 75% -át vesz igénybe.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a vizualizációk létrehozásának megkezdéséhez Grafana. Rendelkezés Grafana a magas rendelkezésre állás érdekében. A panelek és a dashboardok adataihoz igazítása. Állítsa be a fordított proxy-t a gyors töltési sebességekhez.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Grafana egy nyílt forráskódú vizualizáció és metrikus analitikai készlet az alkalmazáselemzés valós idejű adatainak vizualizálására. A Graphite egy nyílt forráskódú szoftver a számítógépes rendszer adatainak nyomon követésére és ábrázolására. A Grafana és a Gaphite segítségével a felhasználók gyorsan diagnosztizálhatják a rendszerproblémákat és nyomon követhetik a rendszer teljesítményét.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a webfejlesztők és DevOps mérnökök, akik szeretnék vizualizálni és nyomon követni az adatokat Grafana és Graphite.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Aggregáljuk és vizualizáljuk a rendszerekről és alkalmazásokról szóló metrikákat. Hozzon létre egy StatsD klienset az alkalmazás metrikájának összegyűjtésére. Informatív és dinamikus dashboardok létrehozása Grafana. Gyűjtsünk össze betekintést a back-end teljesítményből.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Grafana Courses

Online Grafana courses, Weekend Grafana courses, Evening Grafana training, Grafana boot camp, Grafana instructor-led, Weekend Grafana training, Evening Grafana courses, Grafana coaching, Grafana instructor, Grafana trainer, Grafana training courses, Grafana classes, Grafana on-site, Grafana private courses, Grafana one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions