Strategic Management Kurzusok

Strategic Management Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Stratégiai Menedzsment tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és esettanulmányokon keresztül demonstrálják a stratégiai menedzsment alapjait. A stratégiai menedzsment képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
The training is designed to help anyone who is thinking of implementing or working on a balanced scorecard project
7 hours
Overview
A vállalati társadalmi felelősségvállalás, a jótékonyság és a fenntarthatóság befektetéseinek megértése és betekintése A képzés interaktív formában zajlik, és számos esettanulmányt tartalmaz .
14 hours
Overview
Közönség Ez a kurzus olyan analitikusok, előrejelzők számára készült, akik bevezetni vagy javítaniuk kell az előrejelzést, amely összefüggésben lehet az értékesítési előrejelzéssel, a gazdasági előrejelzéssel, a technológiai előrejelzéssel, az ellátási lánc menedzsmentjével és a kereslet vagy kínálat előrejelzésével Leírás Ez a kurzus irányítja a küldötteket olyan módszertanok, keretek és algoritmusok sorozatán keresztül, amelyek hasznosak a jövő történelmi adatok alapján történő előrejelzésének megválasztásakor Alapvető eszközöket használ, mint a Microsoft Excel vagy néhány nyílt forrású program (nevezetesen az R projekt) Az ebben a kurzusban leírt elvek bármely szoftverrel (pl SAS, SPSS, Statistica, MINITAB) .
35 hours
Overview
Áttekintés Ez az 5 napos tanfolyam segíteni fogja a küldöttek stratégiai gondolkodásuk, tervezésük és vezetési készségeik fejlesztését, beleértve a banki környezetben a sikeres végrehajtás taktikai és működési követelményeit A kurzus foglalkozik a konfliktuskezelés nehéz problémáival, a változások menedzselésével, a jó vezetővel és a csapat motiválásával Az interaktív esettanulmányok és az ágazati példák felhasználásával a küldötteket ösztönözni fogják arra, hogy megosszák egymással tapasztalataikat és kihívásaikat annak érdekében, hogy segítsenek gyakorlati és munkahelyi megoldások kialakításában, amelyeket visszaadhatnak és ténylegesen felhasználhatnak A program alapvető célja, hogy felkészítse a vezetőket az üzleti környezetnek a nyereséges üzleti lehetőségek feltárására, valamint stratégiák kidolgozására versenyelőnyt szerezzen egy egyre versenyképesebb üzleti környezetben Többek között a program is betekintést nyújt a vezetői bevált gyakorlatokba és viselkedésformákba, amelyek megerősítik a vezetők kapacitását a nagy teljesítményű pénzügyi intézmény bonyolultságának és bizonytalanságainak kezelésére Tanulási célok A tanfolyamon való részvétel után a küldöttek képesek lesznek: Ismertesse a nagy bankok főbb problémáit; Mutassa be a szervezeti fejlesztési tervezés különböző megközelítéseit; Elemezze a jelenlegi üzleti környezetet és a szervezetet érintő hatásokat; A szervezeten belüli és kívüli források elemzése; Ismertesse a stratégia kezelésének különböző módszereit, és helyezze az üzleti tervbe; Értékelje az alternatív fejlesztési stratégiákat annak érdekében, hogy a vállalkozás igényeihez leginkább megfelelő egy vagy több személyt ajánlja fel A stratégiai fejlesztési tervek mélyebb megértését; Tárgyilagosan tárgyalja meg az új stratégia végrehajtását kísérő kockázatokat, előnyöket és költségeket, beleértve a konfliktusok kezelését egy csapatban; Meghatározza az azonosított kockázatok kezelésére vonatkozó megközelítéseket; Elemezze a vállalkozására gyakorolt ​​lehetséges hatásokat (pozitív és negatív), amelyek az új stratégia végrehajtásából származnak; Tervezési irányvonalak, rendszerek és folyamatok a sikeres stratégiai tervek sikeres megvalósításához; Fedezze fel a változáskezelés kulcsfontosságú lépéseit Ki kellene részt venni Termék / szolgáltatás menedzserek Újonnan kinevezett, valamint létrehozott vezetők és csapatvezetők A műveleti vezetők Senior Bank vezetők Emberi erőforrás menedzserek Operations Managers Marketing menedzserek Módszertan A kurzus megkönnyített workshopokból áll, kiegészítve esettanulmányokkal, amelyek a közzétett valós példák és / vagy gyakorlati tapasztalatok kombinációjából származnak Lehetőség lesz arra is, hogy a résztvevők kis csoportokban dolgozzanak ötleteket és stratégiákat, és alkalmazzák az anyagot saját szervezetük / osztályuk kontextusában Nyitott fórum megbeszélések is kulcsfontosságú elemek .
7 hours
Overview
Ezt a kurzust olyan döntéshozók számára hozták létre, akiknek elsődleges célja nem a számítás és az elemzés elvégzése, hanem annak megértése és kiválasztása, hogy milyen statisztikai módszerek relevánsak a szervezet stratégiai tervezésében.

Például egy prospektus résztvevőnek döntenie kell, hogy hány mintát kell gyűjteni, mielőtt döntést hozhatna arról, hogy a terméket elindítja-e vagy sem.

Ha hosszabb kurzusra van szüksége, amely lefedi a statisztikai gondolkodás alapjait, tekintse meg az 5 napos "Statisztikák a vezetők" képzést.
21 hours
Overview
stratégiai gondolkodás utal, hogy a folyamat a gondolkodás révén problémák és helyzetek egy nagy kép lencse, figyelembe véve a következményeit a különböző fellépések, majd eljárva fel a legideálisabb stratégia az általános üzleti siker.

jó stratégiai gondolkodók pillantást kihívások és lehetőségek analitikusan és úgy vélik, ezek keretében a társaság & #39; s jövőkép és célok. Akár által használt stratégiai menedzser figyelembe véve, hogyan kell lefoglalni egy beruházás vagy egy üzleti fejlesztő értékeli a potenciális bővülő be egy új piacra, a stratégiai gondolkodás olyan készség, hogy lehet tanulni, gyakorolni, és kifinomult. A stratégiai gondolkodás lehetővé teszi a vezetők számára, hogy a jobb döntések meghozatalához és a vállalataik megfelelő irányba történő mozgatására van szükség.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, sétálunk az új vezetők révén a legfontosabb fogalmak a stratégiai gondolkodás, amivel az elmélet a gyakorlatban a feladat-alapú tevékenységek alapuló valós esetekben. A résztvevők kap egy egyedülálló lehetőséget, hogy megtanulják az új gondolkodásmód, végre kulcsfogalmak a problémák megoldására, tükrözik, hogy ezek az elvek vonatkoznak a saját munkáját, és hallgatni, és megoszthatják saját kilátásai azok oktató és osztály társaik.

formátuma a kurzus

- résztvevők kapnak egy nagy kép megértését, hogy mi vezet az üzleti és hogyan szerepük a szervezeten belül hozzájárul az üzleti & #39; s célok, jövőkép, és az alsó sorban. A tanfolyam az interaktív és a tevékenység-alapú, a esettanulmányok, csapat-alapú feladatok és az egyéni bemutatása és problémamegoldás alkotó fontos része a tanfolyam.
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam a befektetők, az üzleti tulajdonosok, az igazgatók, a vezetők, a vezetők és az elemzők számára jött létre, akiknek stratégiai tervezési készségeket kell kifejleszteniük. Nem tudományos célokra készült, hanem ma álmaid megvalósításához.

Ez a kurzus olyan üzleti területek stratégiai tervezésére összpontosít, amelyekben a rugalmasság és az állandó tanulás a legfontosabb. A fő hangsúly a vállalati és befektetési stratégia a jelenlegi valós példák felhasználásával. Minden kurzus tagjának lehetősége lesz arra, hogy stratégiai tervet készítsen, és megtanulja végrehajtani a gyakorlatban.
21 hours
Overview
Közönség Olyan vezetõknek, akiknek be kell néznék a stratégiai menedzsment kérdéseit és alkalmazását A tanfolyam formátuma A következők kombinációja: Megkönnyített megbeszélések Slide előadások CaseStudies és példák A kurzus végére a küldöttek képesek lesznek: Határozza meg a sikeres stratégiai vezetés alapját képező kérdéseket és az erős szervezeti légkörhez való kapcsolatot Ismertesse a stratégiai üzleti modellek sorát és azok lehetséges hatásait saját vállalkozására Határozza meg azokat a kritikus fogalmakat, amelyek az eddigi magas teljesítményű csapatok építését és a változások kezelését szolgálják Határozza meg és használja a stratégiai siker legfontosabb pénzügyi intézkedéseit .
21 hours
Overview
Közönség Ez a kurzus célja minden olyan személyzet számára, akik szélesebb képet kívánnak az üzleti tevékenységük részéről; sajátos szerepüket; valamint a szervezet egészéhez való hozzájárulásának javításában való részvételüket A tanfolyam formátuma A következők kombinációja: Megkönnyített megbeszélések Slide előadások Feladatok A workshop végére a résztvevők képesek lesznek: Magyarázza el, mi a "márka" és hogyan befolyásolhatják Ismerje meg a Módosítási stratégiák folyamatát és a vállalat pozícióját bennük Ismertesse az üzleti változások alapjául szolgáló elveket Ismerje meg az ügyfelek / érdekelt felek közötti kapcsolatok fontosságát bármely vállalkozás sikeres működésében Határozza meg az üzleti tevékenység és a vállalkozás delegáltjainak pénzügyi vonatkozásait Határozza meg a tárgyalás fontos szempontjait, hogy biztosítsa a lehető legjobb eredményt az üzleti tevékenységük részeként .
Weekend Strategic Management courses, Evening Strategic Management training, Strategic Management boot camp, Strategic Management instructor-led, Weekend Strategic Management training, Evening Strategic Management courses, Strategic Management coaching, Strategic Management instructor, Strategic Management trainer, Strategic Management training courses, Strategic Management classes, Strategic Management on-site, Strategic Management private courses, Strategic Management one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!