Data Mining Kurzusok

Data Mining Kurzusok

A helyi, oktatói adatbányászati ​​tréningek a Handson gyakorlatban bemutatják az adatbányászat alapjait, a módszerek forrásait, beleértve a mesterséges intelligenciát, a gépi tanulást, a statisztikát és az adatbázis-rendszereket, valamint annak használatát és alkalmazását Az adatbányászati ​​tréning "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Közönség

Ha megpróbálsz érthetővé tenni azokat az adatokat, amelyekhez a hálózaton elérhető strukturált adatok (például a Twitter, Linked in, stb.) Hozzáférése van, illetve amelyeket szeretne elemezni, akkor ez a kurzus az Ön számára.

Ez többnyire a döntéshozók és az emberek számára fontos, akiknek meg kell választaniuk, hogy milyen adatokat érdemes összegyűjteni, és mi érdemes elemezni.

Nem célja az, hogy az emberek konfigurálják a megoldást, ezek az emberek a nagy kép hasznára válnak.

Szállítási mód

A kurzus során a küldöttek többnyire nyílt forrású technológiákkal foglalkoznak.

A rövid előadásokat a résztvevők bemutatása és egyszerű gyakorlatok követik

Tartalom és szoftver

Minden használt szoftver frissül minden alkalommal, amikor a tanfolyam fut, így ellenőrizzük a legújabb verziókat.

Ez magában foglalja a folyamatot az adatok megszerzésétől, formázásától, feldolgozásáért és elemzéséért, hogy bemutassa, hogyan automatizálhatja a döntéshozatali folyamatot gépi tanulással.
21 hours
Overview
a tudás felderítése az adatbázisokban (KDD) az a folyamat, felfedezni hasznos ismereteket egy adatgyűjtést. A valós alkalmazások számára ez az adatbányászati technika a marketing, a csalás felderítése, a távközlés és a gyártás.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam, bemutatjuk a folyamatokat a KDD és elvégzi a számos gyakorlatok gyakorolni a végrehajtása ezen folyamatok.

közönség

- Data elemzők, vagy bárki, aki érdekli a tanulás, hogyan kell értelmezni az adatokat a problémák megoldásában

formátuma a kurzus

- után elméleti vita KDD, az oktató fog előterjeszteni valós esetekben, amelyek felhívást alkalmazása KDD megoldani a problémát. A résztvevők elkészítik, kiválasztjuk és megtisztítják a mintaadatkészleteket, és az adatokkal kapcsolatos korábbi ismereteiket felhasználhatják a megfigyelések eredményén alapuló megoldások javaslása érdekében.
28 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R szintén megtalálta a követőket a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között olyan számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyű használni Népszerűsége az adatbányászat egyre növekvő igénybevételének köszönhető, különféle célok, például a hirdetési árak beállítása, az új gyógyszerek gyorsabb vagy finomabb pénzügyi modellek miatt R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
21 hours
Overview
folyamat bányászat, vagy gyorsbüfé teendő folyamat felfedezés (ABPD), van egy eljárás amit alkalmaz algoritmusokat-hoz esemény tuskók részére a cél-ból elemzés teendő folyamat. A folyamatbányászat túlmutat az adattároláson és adatelemzésen; Ez áthidalja adat-val folyamat és szolgáltat meglátások levegőbe irányul és példa amit befolyásol folyamat hathatósság.

formátuma a kurzus

- a tanfolyam a folyamatbányászat leggyakrabban használt technikáinak áttekintésében kezdődik. Mi megbeszéljük a különböző folyamat felfedezés algoritmusokat és szerszámok használt részére Felfedező és mintázás folyamat azon alapszik nyers esemény adat. Valós élet esettanulmányok vizsgálják, és az adatsorok elemzése segítségével ProM nyílt forráskódú keretrendszer.
21 hours
Overview
A Pentaho Data Integration egy nyílt forráskódú adatintegrációs eszköz a feladatok és adatátalakítások meghatározásához Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Pentaho Data Integration erőteljes ETL képességét és gazdag grafikus felületét egy egész nagy adatéletciklus kezelésére, ami maximalizálja az adatok értékét a szervezet számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Létrehozása, előnézete és futtatása lépéseket és komlót tartalmazó alapvető adatátalakításokat Állítsa be és biztosítsa a Pentaho Enterprise Repository-ot A különböző adatforrások kihasználása és az igazság egyetlen, egységesített verziójának létrehozása analitikus formátumban Adjon eredményeket a harmadik részhez további feldolgozásra Közönség Adatelemző ETL fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
A Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadás (CE) egy üzleti intelligencia csomag, amely adatintegrálást, beszámolót, irányítópultokat és terhelési képességeket biztosít Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan maximalizálják a Pentaho Open Source BI Suite közösségi kiadvány (CE) jellemzőit A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Pentaho Open Source BI Suite Community Edition telepítése és konfigurálása (CE) Ismerje meg a Pentaho CE eszközök alapjait és azok jellemzőit Jelentések készítése a Pentaho CE használatával Harmadik fél adatainak integrálása a Pentaho CE-be A nagy adatokkal és elemzésekkel foglalkozó munka a Pentaho CE-ben Közönség programozók BI fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára, hogy elsajátítsák az SQL nyelv használatának módját az Oracle adatbázisban az adatkivonáshoz középszintű szinten.
28 hours
Overview
A MonetDB nyílt forráskódú adatbázis, amely az architektúra technológiai megközelítésének úttörője volt Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a MonetDB-t, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőle A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a MonetDB-t és annak jellemzőit Telepítse és kezdje el a MonetDB segítségével Fedezze fel és végezze el a különböző funkciókat és feladatokat a MonetDB-ben Gyorsítsa projektjei megvalósítását a MonetDB képességek maximalizálásával Közönség Fejlesztők Műszaki szakértők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A KNIME Analytics platform a nyílt forráskódú nyílt forráskódú megoldás a divatos innováció számára, amely segít felfedezni az adatokban elrejtett potenciált, az enyémet a friss betekintések számára, vagy előre jelezni az új határidőket A több mint 1000 modul, több száz readytorun példája, az integrált eszközök széles köre és a legmodernebb fejlett algoritmusok közül a KNIME Analytics Platform tökéletes eszköztár minden adatkutató és üzleti elemző számára Ez a kurzus a KNIME Analytics Platform számára ideális lehetőség a KNIME számára a kezdők, a fejlett felhasználók és a KNIME szakértők számára, hogy megtanulják használni a KNIME-t, és hogy hogyan lehet világos, átfogó jelentéseket készíteni a KNIME munkafolyamatokon .
7 hours
Overview
A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára, hogy elsajátítsák az R alapjait, és hogyan dolgozzanak az adatokkal .
28 hours
Overview
Célkitűzés: A küldöttek képesek nagy adatkészletek, kivonatminta elemzésére, az eredményt befolyásoló megfelelő változó kiválasztására, hogy egy új modell előrejelzett eredményekkel előrejelezhető legyen .
35 hours
Overview
Nagy adatok olyan adatkészletek, amelyek annyira nagyok és összetettek, hogy a hagyományos adatfeldolgozó szoftverek nem megfelelőek kezelésükre Nagy adathasználati kihívások közé tartoznak az adatok rögzítése, az adattárolás, az adatok elemzése, a keresés, a megosztás, az átvitel, a vizualizálás, a lekérdezés, a frissítés és az adatvédelem .
14 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
28 hours
Overview
Ez a kurzus az adatbányászatban és a know-how felfedezésében dolgozó mérnökök és döntéshozók számára készült Megtanulják, hogyan lehet hatékony rajzokat és módszereket létrehozni és képviselni az adatokat oly módon, hogy felkeltik a döntéshozókat, és segítenek nekik a rejtett információk megértésében .
28 hours
Overview
Az adatvágás modellezés egy olyan adatbázis-modellezési technika, amely hosszú távú, több forrásból származó adatok tárolását biztosítja Az adatbolt a tények egy változatát tárolja, vagy "az összes adatot, egész idő alatt" A rugalmas, méretezhető, konzisztens és alkalmazkodó formatervezés a 3 normál forma (3NF) és a csillagséma legfontosabb szempontjait tartalmazza Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell egy Data Vaultot létrehozni A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Data Vault 20 mögötti architektúrát és tervezési koncepciókat, valamint a Big Data, a NoSQL és az AI együttműködését Adatbegyűjtési technikák használata az adatraktárban végzett adatok ellenőrzése, nyomon követése és ellenőrzése céljából Egységes és megismételhető ETL (Extract, Transform, Load) folyamat kifejlesztése Nagyon skálázható és megismételhető raktárak kiépítése és telepítése Közönség Adatmodellezők Adattárolási szakember Üzleti intelligencia szakemberek Adatmérnökök Adatbázis-adminisztrátorok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, adatelemzéshez és grafikához. R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják. R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik.
14 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja az adatelemzők és az adatok a tudósok, akik szeretnék, hogy több fejlett adat-elemzési technikákat adatbányászati segítségével Python.

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- megérteni fontos területek adatbányászat, beleértve a társulási szabály bányászat, szöveg hangulat elemzés, automatikus szöveg összefoglaló, és az adatok anomália felderítése.
- összehasonlítani és végrehajtani a különböző stratégiák megoldására valós adatok bányászati problémák.
- megérteni és értelmezni az eredményeket.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
A kurzus bármely eszközzel, beleértve az ingyenes nyílt forrású adatbányászati ​​szoftvereket és alkalmazásokat is biztosítja
14 hours
Overview
Cél:

Az SPSS függetlenség szintjén való tanulás

A címzettek:

Az elemzők, a kutatók, a tudósok, a diákok és mindazok, akik meg akarják szerezni az SPSS csomag használatát, és megtanulják a népszerű adatbányászati ​​technikákat.
Weekend Data Mining courses, Evening Data Mining training, Data Mining boot camp, Data Mining instructor-led, Weekend Data Mining training, Evening Data Mining courses, Data Mining coaching, Data Mining instructor, Data Mining trainer, Data Mining training courses, Data Mining classes, Data Mining on-site, Data Mining private courses, Data Mining one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!