3D Modeling Kurzusok

3D Modeling Kurzusok

Helyi oktató által vezetett élő 3D modellező tanfolyamok itt Magyarország .

Machine Translated

3D Modeling Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at anyone who wishes to learn how to use Digital Twin in monitoring and analyzing products and processes before building and deploying the actual product. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand the fundamental concepts of Digital Twin.
 • Understand the Digital Twin types and life cycle.
 • Use Digital Twin to effectively manage research data and design models.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at mechatronics, mechanical, electrical, and electronics engineers who wish to use SolidWorks to sketch and produce a detailed drawing of their ideas and concepts. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of SolidWorks.
 • Design and create parts, assemblies, and 3D models with SolidWorks.
21 hours
Az OpenS CAD egy nyílt forrású, szkript alapú alkalmazás szilárd 3D CAD (számítógépes tervezés) objektumok modellezéséhez. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet 3D modelleket készíteni, amelyek felépíthetők vagy 3D nyomtathatók. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Készítsen nyomtatható 3D modelleket
 • Használjon geometriai transzformációkat összetett 3D alakzatok létrehozásához
 • Modell nem interaktív módon, minimális kódsor felhasználásával
Közönség
 • A tervezők
 • Fejlesztők
 • Gépészmérnökök
 • 3D nyomtatás rajongói
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
A BEM (Boundary Element Method) egy numerikus számítási módszer és tervezési technika számos műszaki és fizikai probléma megoldására. A BEM ígéretes alternatíva a FEM (véges elem módszer) számára, mivel megkerüli a teljes tér 3D véges elem hálójának szükségességét. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a BEM használatának elméletét és előnyeit, amikor a BEM technikákat alkalmazzák a komplex háromdimenziós struktúrákkal kapcsolatos mérnöki tervezési problémák megoldására. A BEM mögött meghúzódó matematikai fogalmakat elmagyarázzák és kódolási gyakorlatokként alkalmazzák az egész képzés során. Közönség
 • Fejlesztők
 • mérnökök
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at design engineers or industrial designers who wish to use NVIDIA Omniverse to build realistic simulations while working collaboratively on a single platform. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and enable Omniverse components and applications.
 • Develop and render 3D simulations that mimic physically accurate environment and workflows.
 • Simplify the process of building and rendering complex workflows by connecting different design tools and applications in one platform.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at design engineers, architects, and developers who wish to use Pixar USD to create, build, and share common 3D scenes or assets while working simultaneously from different graphics tools. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start building 3D graphics and workflows.
 • Understand the basic USD composition and apply modifications to enhance 3D assets and scenes.     
 • Share, combine, and transform multiple assets using the supported USD plugins for 3rd party applications (Maya, Katana, and Houdini).
14 hours
A Mesa egy Python keretrendszer az ügynök-alapú modellek (ABM) létrehozására. A Mesa arra törekszik, hogy alternatívát biztosítson a NetLogo, Repast és a MASON számára. Agent alapú modellezés lehetővé teszi a kutatók területén a biológia, a társadalomtudományok, a hálózat, az üzleti, stb. önálló ügynökök cselekedeteinek és kölcsönhatásainak szimulálása a környezetükre gyakorolt hatásainak értékelése érdekében. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan nyomozókra irányul, akik a Mesa-t szeretnék felhasználni a Agent-alapú Modellek létrehozására egy Python környezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a fejlesztési környezetet, amely szükséges a modellezés megkezdéséhez Python. Gyorsan hozzon létre egy ügynök-alapú modellt a Mesa's beépített alapkomponensek segítségével. Kiterjeszti a modell összetettségét. Vizualizálja az ügynök tevékenységét valós idejű böngészőben. A modell eredményeinek elemzése interaktívan Python adatelemzési eszközökkel. Integrálja a modellt más Python rendszerekkel, például gépi tanulási alkalmazásokkal.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
The Repast Suite is a family of advanced, free, and open source agent-based modeling and simulation libraries that have collectively been under continuous development for over 10 years. This four day course in Magyarország (online or onsite) explains in detail how to create simulation for agent-based systems using the Repast environment. Course Objectives
 1. Introduce participants to principles and concepts of agent-based modeling and simulation.
 2. Develop participants’ capacity to read and understand agent modeling programming code.
 3. Equip participants with knowledge, so they understand the importance of accurate and precise modeling.
 4. Increase the participants’ understanding of systems of their own using the Agent-based simulation.
 5. Develop a better capacity to use and code agent-based systems using repast, reLogo.
21 hours
NetLogo az egyik leghíresebb és legerősebb szimulációs környezet az ügynök-alapú modellezéshez. NetLogo mind a fejlesztési környezet, mind a domain-specifikus nyelv az ügynök-alapú modellezéshez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan nyomozókra irányul, akik NetLogo használatát szeretnék létrehozni az Ügynökségalapú Modellek (ABM). A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A telepítés NetLogo Az ügynök-alapú modell kialakítása. Vizualizálja az ügynök tevékenységét. A modell eredményeinek elemzése. Teszteljük és dokumentáljuk az ügynök-alapú szimulációs modellt.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Az ingyenes CAD egy nyílt forráskódú, testreszabható, többplatformos, szkriptálható és bővíthető parametrikus 3D modellező a valós objektumok tervezéséhez. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan modellezzen egy objektumot későbbi építkezéshez vagy 3D nyomtatáshoz. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Használja a FreeCad eszközöit és munkafolyamatait a kereskedelmi CAD vagy BIM modellező szoftverek cseréjéhez
 • Írjon sok formátumra, például STEP, IGES, STL, SVG , DXF, OBJ, IFC, DAE, stb.
 • Használja a Python a Free CAD funkcionalitásának kiterjesztéséhez
 • Automatizálja a FreeCad szoftvert, építsen modulokat és ágyazza be a Free CAD t egy meglévő alkalmazásba
Közönség
 • A tervezők
 • Fejlesztők
 • Gépészmérnökök
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Cortona3D a webalapú 3D / 2D dokumentáció létrehozására szolgáló közzétételi szoftver a meglévő CAD és BOM adatokból. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és működtetni a különböző Cortona3D komponenseket, miközben javított technikai dokumentációt készítenek egy mintaprojekt számára. A képzés befejezése előtt a résztvevők képesek lesznek használni Cortona3D különböző típusú 3D animált anyagok kiadására, beleértve a katalógusokat, a dokumentációt és a képzési erőforrásokat. közönség
  mérnökök Tervezők Műszaki publikáció szakemberek
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
21 hours
A PCB (nyomtatott áramköri lap) áramköri tervezése az áramkörök tervezésére, maratására és nyomtatására szolgál a jelzőtáblák elrendezésén. Az EAGLE egy szabadon elérhető asztali alkalmazás PCB-k tervezésére. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni az Eagle szoftvert PCB áramköri lapok készítéséhez. A tanfolyam a meglévő vázlatok megvizsgálásával kezdődik, majd egy eredeti áramkört rajzol ki az Eagle-ban. A tréning az áramköri lap tervezésének folyamatát és a táblák gyártásának folyamatát tárgyalja (a kurzus nem tartalmazza a táblák fizikai gyártását). A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Bármely vázlatból készítsen nyomtatott áramköri kártyát (PCB)
 • Készítsen vázlatokat és tervező áramköri táblákat az Eagle használatával
 • Exportálja az ipari szabvány fájlokat az áramköri felépítéshez
Közönség
 • mérnökök
 • technikusok
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Megjegyzések
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
A PCB (nyomtatott áramköri lap) áramköri tervezése az áramkörök tervezésére, maratására és nyomtatására szolgál a jelzőtáblák elrendezésén. Az Altium Designer egy szabadon elérhető asztali alkalmazás PCB-k tervezésére. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet az Altium szoftvert felhasználni PCB áramköri lapok létrehozására. A tanfolyam egy meglévő vázlat megvizsgálásával kezdődik, majd egy eredeti áramkört rajzol ki az Altiumban. Az oktatás az áramköri lap tervezésének és gyártásának folyamatán keresztül történik. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Bármely vázlatból készítsen nyomtatott áramköri kártyát (PCB)
 • Készítsen vázlatokat és tervező áramköri táblákat az Altium használatával
 • Nyomtasson és maratjon egy fizikai áramköri kártyát
 • Exportálja az iparági szabványos fájlokat nagyméretű gyártónak történő küldéshez
Közönség
 • mérnökök
 • technikusok
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Megjegyzések
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
AutCAD egy szoftver alkalmazás a számítógéppel segített tervezés és a megfogalmazás. -Val kocsiCAD, használók van képes-hoz teremt precíz 2D minták részére építészet, gyári, és több. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webes tervezők, akik szeretnének létrehozni pontos 2D modellek segítségével AutoCAD. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • AutomatikusCAD rajzok, tervek és elrendezések létrehozása és frissítése.
 • Különböző stílusméretek kezelése a speciális formázáshoz.
 • Mester a derékszögű koordináta-rendszer létrehozása értelmes és dinamikus bemenet.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Az Autodesk Revit egy 3D és 2D modellező szoftver, amelyet híresen használnak építészethez, mérnöki munkákhoz, kivitelezéshez és tervezéshez. Az Audesk Revit használatával a felhasználók rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és könyvtárakkal a modellező projekt sikeres létrehozásához a semmiből a gyártásig. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azoknak a webtervezőknek szól, akik 3D és / vagy 2D modelleket akarnak készíteni az Autodesk Revit segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Adjon hozzá nullapont elemeket, például szinteket és rácsokat a fejlett modellezéshez.
 • Készítsen modelleket elemzésre és tervezésre.
 • CAD fájlok importálása és a Revit fájlok összekapcsolása.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
A SketchUp egy 3D-s modellező számítógépes program, amely a rajz alkalmazások széles skáláját hozza létre. A SketchUp segítségével a felhasználók 3D modelleket hozhatnak létre, adatokat adhatnak a modellekhez, importálhatnak / exportálhatnak CAD csomagokat és még sok más. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon építészeknek szól, akik 3D-s modelleket akarnak készíteni az építészeti tervekhez a SketchUp segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • A SketchUp segítségével 3D modelleket készíthet épületekről, tájakról, jelenetekről, bútorokról stb.
 • Különböző típusú anyagokat alkalmazzon a 3D-s szerkezet belső és külső oldalán.
 • Helyezze el a modellezett struktúrát a reális elemek, például árnyékok leképezésére.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Catia egy grafikai tervező szoftver számítógéppel támogatott tervezés és a számítógéppel támogatott gyártás. A CATIA használatával a felhasználók 2D és 3D modelleket hozhatnak létre és automatizálhatnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webes tervezők, akik szeretnék használni CATIA fejlesztésére és tervezésére 2D és 3D modellek. A képzés végére a résztvevők:
 • A termékfejlesztés több szakaszának támogatása, beleértve a tervezést, a gyártást és a mérnöki munkát.
 • Megkönnyíti a tervezést a különböző rendszerek, mint például a folyadék rendszerek.
 • Alkalmazza a CATIA-t az iparágak és ipari berendezések széles körére.
A tanfolyam formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.
Tanfolyam testreszabási beállításai
 • Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.
14 hours
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a mechanikai mérnökök és tervezők, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell használni Modelica modellezési nyelvet az ipari rendszerek modellezésére. Modelica a mechanikai, elektromos, elektronikus, hidraulikus, hőmérsékleti, vezérlő, elektromos vagy folyamatorientált alkomponenseket magában foglaló komplex rendszerek modellezési nyelve. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Válasszon különböző nyílt forráskódú platformok fejlesztésére Modelica modellek Ismerje meg a különböző valós használatokat és a végrehajtási részleteket Modelica Modellek valós világú ipari rendszerek elektromos és mechanikai alkatrészek Bevezetés Modelica könyvtárak és saját osztályok létrehozása Az algoritmusok integrálása a meglévő rendszerekbe és alkalmazásokba
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita Rengeteg gyakorlat és gyakorlat Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a képzés különböző nyílt forráskódú platformokon alapul a futáshoz Modelica (JModelica.org, Openmodelica, stb.) Ahhoz, hogy konkrét végrehajtást kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at artists, game developers, or complete beginners who wish to use Blender to create 3D models for interactive applications, video games, animated films, etc. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the principles and core concepts of 3D modeling.
 • Explore a variety of modes and tools for modeling and editing 3D meshes.
 • Learn how to create animations and visual effects with Blender.
 • Add curves, surfaces, metaballs, and hair particles to simulate realistic 3D motions.
 • Use the tools for UV mapping/unwrapping, sculpting, and painting 3D models.
 • Export 3D models and assets to a game engine, 3D printer, or other software. 
7 hours
Blender egy nyílt forráskódú 3D-s számítógépes szoftver létrehozása 3D-s alkalmazások, modellek, vizuális effektek, és így tovább. A "Blender" Python beépítése a feladatok automatizálásával javul a hatékonyság. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webes tervezők, akik szeretnének programot Python automatizálási Blender. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Felületelemek, például menük létrehozása.
 • A Blender kezelése Python kóddal.
 • Írhat parancsfájlokat az automatikus futtatás folyamatokhoz.
 • Fedezd fel és értsd meg a bpy könyvtárat.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at design engineers, architects, or video game developers who wish to use RealityCapture to create 3D models for gaming, architecture, or other visualization projects. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start creating 3D models with RealityCapture.
 • Learn how to implement the photogrammetry workflow for producing and reconstructing realistic 3D models.
 • Export and upload 3D models to VR and AR content platforms, such as Unreal Engine, Sketchfab, and Cesium ion.

Last Updated:

Upcoming 3D Modeling Courses

Online 3D Modeling courses, Weekend 3D Modeling courses, Evening 3D Modeling training, 3D Modeling boot camp, 3D Modeling instructor-led, Weekend 3D Modeling training, Evening 3D Modeling courses, 3D Modeling coaching, 3D Modeling instructor, 3D Modeling trainer, 3D Modeling training courses, 3D Modeling classes, 3D Modeling on-site, 3D Modeling private courses, 3D Modeling one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions