Agent Based Modeling Kurzusok

Agent Based Modeling Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő ügynökalapú modellezési tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az ügynökalapú modellezés alapjait. Az ügynökalapú modellezési képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Agent Based Modeling Subcategories

Agent Based Modeling Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A digitális ikrek olyan virtuális reprezentációk vagy replikák, amelyek segítségével szimulációk hozhatók létre, amelyekkel megjósolható, hogy egy termék vagy folyamat hogyan fog teljesíteni.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning mindenkinek szól, aki meg akarja tanulni a Digital Twin használatát a termékek és folyamatok nyomon követésében és elemzésében a tényleges termék megépítése és bevezetése előtt.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és értse meg a Digital Twin alapfogalmait. Ismerje meg a Digital Twin típusait és életciklusát. A Digital Twin segítségével hatékonyan kezelheti a kutatási adatokat és a tervezési modelleket.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Mesa egy Python keretrendszer az ügynök-alapú modellek (ABM) létrehozására. A Mesa arra törekszik, hogy alternatívát biztosítson a NetLogo, Repast és a MASON számára. Agent alapú modellezés lehetővé teszi a kutatók területén a biológia, a társadalomtudományok, a hálózat, az üzleti, stb. önálló ügynökök cselekedeteinek és kölcsönhatásainak szimulálása a környezetükre gyakorolt hatásainak értékelése érdekében. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan nyomozókra irányul, akik a Mesa-t szeretnék felhasználni a Agent-alapú Modellek létrehozására egy Python környezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a fejlesztési környezetet, amely szükséges a modellezés megkezdéséhez Python. Gyorsan hozzon létre egy ügynök-alapú modellt a Mesa's beépített alapkomponensek segítségével. Kiterjeszti a modell összetettségét. Vizualizálja az ügynök tevékenységét valós idejű böngészőben. A modell eredményeinek elemzése interaktívan Python adatelemzési eszközökkel. Integrálja a modellt más Python rendszerekkel, például gépi tanulási alkalmazásokkal.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
The Repast Suite is a family of advanced, free, and open source agent-based modeling and simulation libraries that have collectively been under continuous development for over 10 years. This four day course in Magyarország (online or onsite) explains in detail how to create simulation for agent-based systems using the Repast environment. Course Objectives
 1. Introduce participants to principles and concepts of agent-based modeling and simulation.
 2. Develop participants’ capacity to read and understand agent modeling programming code.
 3. Equip participants with knowledge, so they understand the importance of accurate and precise modeling.
 4. Increase the participants’ understanding of systems of their own using the Agent-based simulation.
 5. Develop a better capacity to use and code agent-based systems using repast, reLogo.
21 hours
NetLogo az egyik leghíresebb és legerősebb szimulációs környezet az ügynök-alapú modellezéshez. NetLogo mind a fejlesztési környezet, mind a domain-specifikus nyelv az ügynök-alapú modellezéshez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan nyomozókra irányul, akik NetLogo használatát szeretnék létrehozni az Ügynökségalapú Modellek (ABM). A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A telepítés NetLogo Az ügynök-alapú modell kialakítása. Vizualizálja az ügynök tevékenységét. A modell eredményeinek elemzése. Teszteljük és dokumentáljuk az ügynök-alapú szimulációs modellt.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Agent Based Modeling courses, Weekend Agent Based Modeling courses, Evening Agent Based Modeling training, Agent Based Modeling boot camp, Agent Based Modeling instructor-led, Weekend Agent Based Modeling training, Evening Agent Based Modeling courses, Agent Based Modeling coaching, Agent Based Modeling instructor, Agent Based Modeling trainer, Agent Based Modeling training courses, Agent Based Modeling classes, Agent Based Modeling on-site, Agent Based Modeling private courses, Agent Based Modeling one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions