Webfejlesztés Kurzusok

Webfejlesztés Kurzusok

Helyi, oktatott élő Webfejlesztés tanfolyamok interaktív megbeszélésen keresztül demonstrálják, és kézben tartják a webfejlesztés végrehajtásának módját A webfejlesztés képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Webfejlesztés Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at web developers and anyone interested to learn and use WebRTC to create applications with voice, video, and data sharing using the WebRTC API. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn the elements and capabilities of WebRTC.
 • Use simple JavaScript APIs to incorporate voice, video, and data sharing on a peer-to-peer connection.
 • Create simple applications using WebRTC API.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who want to learn and use Tailwind CSS to build and style user interfaces. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn how to set up a dev environment with Tailwind CLI.
 • Create components and edit layouts with Tailwind CSS.
 • Use Tailwind utility classes to style elements.
 • Master the Tailwind CSS basics.
 • Create modern websites using Tailwind CSS.
35 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at programmers who wish to use HTML5, JavaScript, and CSS4 together to create a web application. By the end of this training, participants will be able to:
 • Integrate and use HTML5, JavaScript, and CSS4 features in application development.
 • Use CSS4 to enhance the appeal and usability of the application.
 • Use JavaScript and HTML in creating modern interactive applications.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn about Yeoman and understand how it will fit into a web application architecture and development workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn about the features and benefits of using Yeoman in application development.
 • Learn and understand the process of building and managing an application using Yeoman.
28 hours
Ez a kurzus azok számára készült, akik meg szeretnék tanulni a Python programozási nyelvet. A hangsúly a Python nyelvén, a központi könyvtárakon, valamint a Python közösség által kifejlesztett legjobb és leghasznosabb könyvtárak kiválasztásán van. Python vezeti a vállalkozásokat, és világszerte a tudósok használják - ez az egyik legnépszerűbb programozási nyelv. A kurzus a Python 2.7.x vagy a 3.x segítségével történhet, gyakorlati gyakorlatokkal a nyelv mindkét változatának teljes teljesítményét felhasználva. Ez a kurzus bármely operációs rendszeren keresztül szállítható (az UNIX minden íze, beleértve a Linux és a Mac OS X-et, valamint a Microsoft Windows rendszert). A gyakorlati gyakorlatok a tanfolyam időtartamának mintegy 70% -át teszik ki, és mintegy 30% -a demonstrációk és előadások. A megbeszélések és kérdések a tanfolyam egész folyamán kérhetők. Megjegyzés: a képzést a tervezett kurzus időpontját megelőzően előzetes kérésre a speciális igényekhez lehet igazítani.
14 hours
A reaktív programozás olyan aszinkron programozási paradigma, amely az adatfolyamokra és az adatok terjedésére koncentrál, az alapul szolgáló végrehajtási modellek és az egyik komponensből a másikba kibocsátott adatfolyam közötti meghatározott függőség létrehozásával Számos szögletes alkalmazási terv hatástalanság az aszinkron UI-k építésénél a RxJS könyvtár által kínált reaktív stílusminták felhasználásával lehet leküzdeni Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan valósítsák meg az észlelhető mintákat a szögletes alkalmazási tervükbe, miközben egy sor olyan esetre lépnek át, amelyek közös szögprofil-problémákat mutatnak be, és hogy hogyan élvezik a reaktív programozási tervek előnyeit A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a reaktív programozási paradigmát és a RxJS könyvtárat Build UI heavy Angular alkalmazások skálázhatóságával, rugalmasságával és gyorsaságával szem előtt tartva a reaktív programozási mintákat Közönség Szögletes alkalmazásfejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
A kurzus megismeri a résztvevőket a PHP nyelvével és a webes környezethez való integrációjával. A résztvevő megtanulja, hogyan készítsen dinamikus oldalt, írjon adatbázis-alkalmazásokat és védje az alkalmazásokat az illetéktelen hozzáféréstől.
14 hours
A kurzus lefedi a tervezési mintákat, különös tekintettel a PHP használt mintákra.
21 hours
A kurzus olyan közbenső PHP fejlesztők számára készült, akik szeretnék gazdagítani tudásukat, és a programozás és a webfejlesztés technikáinak legjobb gyakorlatait tanulják meg az objektum-orientált programozási és tervezési minták alapján.
14 hours
A képzés a Java Script fejlesztők számára készült, fejlett internetes alkalmazások tervezése és megvalósítása. A képzés során tárgyalt témák a Java Script programozás legjobb gyakorlatainak megteremtésére és a leggyakoribb hibák feltárására irányultak. A képzés fontos pontja a rendelkezésre álló objektum-orientált programozás megvitatása a Java Script szintaxissal.
35 hours
Ez az intenzív képzés biztosítja a Windows PowerShell használatához szükséges alapvető ismereteket és készségeket a Windows alapú számítógépek adminisztrációjának automatizálásához. A kurzus által tanított készségek minden olyan Microsoft termékre vonatkoznak, amelyek a Windows PowerShell-et használják napi rendszerességgel. A képzés főként a Windows PowerShell interaktív parancssori felületként való használatára összpontosít, azonban a szkriptek és a programozási témák egy része is kiterjed.
28 hours
Symfony egy PHP összetevő, egy webes alkalmazási keret, egy filozófia és egy közösség.
14 hours
Ez a gyakorlati tanfolyam azoknak a Python fejlesztőknek szól, akik el akarják készíteni és karbantartják első webes alkalmazásukat. Olyan embereknek szól, akik már ismerik a többi webes keretet, például a Django vagy a Web2py , és meg akarják tanulni, hogy miként lehet megváltoztatni a mikrokeretet (azaz egy olyan keretet, amely harmadik fél könyvtárait összeragasztja ahelyett, hogy önálló univerzális megoldást kínálna). a folyamat. A tanfolyam jelentős részét nem magának a lombnak (ez apró), hanem harmadik fél könyvtáraira és eszközöire fordítják, amelyeket gyakran használnak a lombik projektekben.
14 hours
A Progressive Web App (PWA) egy olyan webalkalmazás, amely úgy működik, mint egy natív mobilalkalmazás. A Progressive Web App telepíthető szokásos webhelyként, valamint natív alkalmazásként egy alkalmazásboltban. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell kifejleszteni első Progressive Web App-jüket, miközben egy gyakorlati sorozaton keresztül lépnek át egy funkcionális PWA létrehozására és telepítésére.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  21 hours
  React egy nyílt forráskódú Java szkriptkönyvtár, amely felhasználható interaktív webes és mobil alkalmazások létrehozására. Gyakran hasonlítják az MVC keretrendszerekhez, például a Angular , Ember és a Gerinchez, azonban a React különös figyelmet fordít az alkalmazás felhasználói felületére (a View in MVC). Az egyedülálló megközelítése a nagyon interaktív felhasználói felületek rendezéséhez mind erőteljes, mind felszabadító, és a React népszerűségéhez vezetett. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben bemutatjuk a React hatalmát és rugalmasságát, összehasonlítjuk azt az alternatív keretrendszerekkel, és lépésről lépésre járunk a résztvevőknek saját React alkalmazásuk létrehozásával. A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Ismerje meg a React tervezési filozófiáját.
  • Döntse el, hogy mikor és hol van értelme használni a React , és mikor gondolja át a hagyományos MVC modellt.
  • A React fogalmak, például az alkatrészek, kellékek, állapot és az életciklus ismerete.
  • Végezzen el olyan kapcsolódó technológiákat, mint a Babel, a Webpack és a JSX.
  • Interaktív webalkalmazás készítése, tesztelése és telepítése.
  A gyakorlati gyakorlatra és a valódi alkalmazás befejezésére összpontosítva ez a képzés felbecsülhetetlen értékű azoknak a webalkalmazások-fejlesztőknek, akik a React használni akarják termelékenységük és értékük növelésére. A tantárgy formátuma
  • A React funkcióinak és képességeinek áttekintése, valamint a valós webes alkalmazások lépésről lépésre történő fejlesztése.
  7 hours
  TypeScript egy nyílt forráskódú nyelv a vállalati Java szkript alkalmazások készítéséhez. A Java Script szigorú szuperszetje, amely összeállítja a Java szkriptet, és statikus gépelést és objektum-orientált fejlesztést hoz a nyelvre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a TypeScript legfontosabb tulajdonságait, és bemutatja a résztvevőket egy valós Java Script alkalmazás létrehozásán keresztül.
   A tantárgy formátuma
   • Interaktív előadás és beszélgetés.
   • Sok gyakorlat és gyakorlat.
   • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
   Tanfolyam testreszabási lehetőségek
   • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
   7 hours
   Webpack egy JavaScript modul bundler, amely lehetővé teszi a fejlesztők, hogy alkalmazzák a moduláris megközelítés kiépítése nagy, egyoldalas webes alkalmazások. A nagy teljesítményű és fontos modern front-end fejlesztési eszköz, Webpack a go-to megoldás szerzés az összes CSS és JavaScript fájlokat fellépni egy. Webpack jól játszik front-end munkafolyamatok, mint a Babel, ReactJS, és CommonJS. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell átalakítani, batyut, és a folyamat JavaScript modulok és egyéb webes eszközök Webpack. Az elvek a moduláris webes alkalmazások fejlesztése és gyakorlati megvalósítását is megtanulták a vita és az élő, gyakorlati gyakorlat. végére a képzés, résztvevő akarat volna egy alapos megértés-ból Webpack & #39; s jellegét meghatározza és képességek, szintúgy a gyakorlat szükséges-hoz eszköz Webpack-ba-uk saját eleje-vég fejlődés workflow.
   formátuma a kurzus
   • rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
   21 hours
   Az UberFire egy webes keret, amely gyorsan bővíthető munkapadokat és konzol típusú alkalmazásokat épít fel az interneten. Ez a technológia a Drools és a BPM mögött áll. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet gyorsan karbantartható, testreszabható munkapad-stílusú alkalmazásokat készíteni az UberFire deklaratív API-k és az Eclipse-szerű munkapad-megközelítés használatával. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Írjon, karbantartson és telepítsen Java kódot natív Java Script + HTML alkalmazásként.
   • Használja a drag and drop elrendezéseket a munkakörnyezet irányításához
   • Ismerje meg az UberFire architektúráját, ideértve fordítóidejű beépülő modulok, interfészek, életciklus-események, J GIT kompatibilis virtuális fájlrendszer, teljes szöveg-keresés és szerep-alapú deklaratív biztonsági keretrendszer használatát is.
   • Építsd a keret kiterjesztéseit
   Közönség
   • Fejlesztők
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   7 hours
   A Dashbuilder egy nyílt forráskódú webes alkalmazás az üzleti irányítópultok és jelentések vizuális létrehozásához Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik a Dashbuilder beállítását, konfigurálását, integrálását és telepítését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Húzza ki az adatokat heterogén forrásokból, például JDBC adatbázisokból és szöveges fájlokból Csatlakozók használata harmadik fél rendszerekhez és platformokhoz, például jBPM-hez Beállíthatja a felhasználók szerepét, engedélyeit és hozzáférési szabályait A Dashbuilder telepítése egy élő produkciós környezetbe Közönség Fejlesztők Informatikai és rendszerépítészek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   7 hours
   PHP 7 a legnagyobb frissítés a PHP 2004 óta. Jelentős teljesítménynövekedést kínál az új Zend motor 3.0 révén, és közel kétszer javítja a termelékenységet a PHP 5.6-hoz képest. A memóriafelhasználás 50% -os csökkentésével és számos új funkcióval a PHP 7 jelentős hatást gyakorol a webes alkalmazások fejlesztésére különféle platformokon keresztül. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet kihasználni a PHP 7 legújabb szolgáltatásait és a feldolgozási fejlesztéseket, miközben lépésről lépésre járnak egy minta webalkalmazás létrehozásával és telepítésével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Használjon továbbfejlesztett PHP 7 funkciókat, mint például az űrhajó és a null koaláló operátorok, skaláris típusú tippek, új skaláris típusú deklarációk és új hibamentességek
   • Új PHP 7 webalkalmazás fejlesztése és telepítése
   • Optimalizálja a meglévő webes alkalmazásokat vagy webhelyeket
   Közönség
   • PHP fejlesztők
   • Fejlett-köztes szerver oldali programozók
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   14 hours
   Az API-k (Application Programming Interface) lehetővé teszik, hogy az alkalmazás csatlakozzon más alkalmazásokhoz Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják írni a kiváló minőségű API-kat, miközben építenek és biztosítanak egy backend API kiszolgálót A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Válasszon az építési API-k számos keretéből Megérteni és modellezni az olyan vállalatok által közzétett API-kat, mint a Google és a Facebook Hozzon létre és tegye közzé saját, nyugodt API-kat nyilvános fogyasztásra Biztosítsa az API-kat token alapú hitelesítéssel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet A kurzus testreszabása más nyelvekhez, például PHP, Javascript stb, Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
   7 hours
   Az Atom egy nyílt forráskódú szöveg és forráskód-szerkesztő a macOS, a Linux és a Microsoft Windows számára Támogatja a Nodejs bővítményeket és a beágyazott Git Controlt Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan telepítsék, testreszabhassák és használhassák az Atomot a maximális termelékenység érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg, hogy az Atom hogyan hasonlít össze más szerkesztőkkel, mint a Sublime Használja az Atom webes frontendet és a fullstack fejlesztést Az interfész testreszabása az Atom témákon, csomagokon és kivonatokon keresztül Keresse meg és hasonlítsa össze az elemeket, mozgassa a kódmappákat, a könyvjelző tartalmat, és használja az Atom Find and Replace funkcióját Integrálja az Atomot a Git és a GitHub szoftverrel a verziókezelés és a közzététel érdekében Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   21 hours
   Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a programozás alapjait, miközben átmennek egy webes alkalmazás létrehozásán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja az újonnan szerzett kódolási készségeket saját webes alkalmazás létrehozásához Ismerje meg a szoftverfejlesztési koncepciókat és technológiákat Hatékony kommunikáció a programozók és a mérnökök között Közönség Nem programozók, akik szeretnének megtanulni a programozást A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   7 hours
   Az Underscorejs a funkcionális programozás egyik legnépszerűbb JavaScript-könyvtára Elfogadja a funkcionális programozási alapelveket, de nem vélekedik, és fel lehet használni imperatív, tárgyorientált, funkcionális vagy más programozási stílusokkal A Underscore javítja a Javascript fejlesztését és hatékonyabbá teszi azokat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Underscore használatát a JavaScript alkalmazás elkészítéséhez A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Underscore használatával manipulálja és szabályozza a JavaScript gyűjteményeket, tömböket, objektumokat és funkciókat Használja az Underscore könyvtárainak funkcionális természetét, hogy javítsa a kód kifejező képességét és olvashatóságát Javítja a kód teljesítményét Aggregációk és adatkezelés létrehozása Integrálja a ViewModel-ot Más JavaScript könyvtárak létrehozása a Underscore segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   21 hours
   A Vuejs egy nyílt forráskódú progresszív JavaScript frontend keretrendszer a fejlett, egyoldalas alkalmazások fejlesztéséhez A Vuejs célja, hogy a lehető legjobban kihasználja a szögeket, könnyűvé teszi, és hagyja ki a felesleges részeket Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Vuejs fokozatosan alkalmazható architektúrájának előnyeit egy komplex, egyoldalas alkalmazás (SPA) létrehozása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Építsen olyan webes alkalmazásokat, amelyek feltételesen feldolgozzák és adják meg az adatokat Interaktív webes alkalmazások tervezése, amelyek hatékonyan reagálnak a felhasználói eseményekre Írjon moduláris és újrahasználható kódot Növeli a kilátást fokozatosan a teljesen feltöltött egyoldalas alkalmazással Integrálja a Vuejs-t egy meglévő weboldalra Használja a Vue ökoszisztémáját a keret képességének kibővítésére Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   14 hours
   Az F # egy funkcionális programozási nyelv Ez egy erősen beírt nyelv, amely támogatja a különböző programozási stílusokat, beleértve a funkcionális, imperatív, objectorientált és reaktív Az F # teljes mértékben támogatott a Visual Studio és a Xamarin Studio alkalmazásban Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a funkcionális programozást, miközben átmegyek a mintaalkalmazások és segédprogramok sorozatának létrehozásán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a funkcionális programozás elveit Írjon elegáns, karbantartható kódot komplex számítási problémák megoldásához Használja az F # -ot Javascript és C # segítségével aszinkron webes alkalmazások létrehozásához Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   7 hours
   A Cuba Platform egy nyílt forráskódú Java web keretrendszer a vállalati alkalmazások számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Cuba Platformot gazdag webes felületekkel rendelkező vállalati alkalmazások fejlesztésére A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Java alkalmazások és felhasználói felületek kifejlesztése deklaratív felhasználói felület segítségével, HTML, CSS vagy JavaScript használata nélkül Csökkentse az alaplap kódját és elősegítse a gyors fejlődést Használja a CUBA Studio webfejlesztő eszközt a meglévő Java IDE-kkel Alkalmazások testreszabása a kód elágazása nélkül Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   7 hours
   This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TypeScript's advanced features to create and build JavaScript applications. By the end of this training, participants will be able to:
   • Set up the necessary development environment to start developing TypeScript and Node.js applications.
   • Take advantage of Typescript's advanced capabilities to write clean, expressive code with fewer errors.
   • Configure and use Webpack with TypeScript to build complex front-end UIs.
   • Use custom data types (Union, Intersection, Tuple Types, etc.) to extend existing generic types.
   • Implement asynchronous code patterns and APIs for error handling and validating responses.
   • Deploy TypeScript and Node.js applications to production environments (AWS EC2, Heroku, etc.).
   420 hours
   In this instructor-led, live training, participants will learn the foundations of web development as they step through the creation and deployment of a sample application. By the end of this training, participants will be able to:
   • Design and implement new user facing features
   • Optimize web applications to maximize speed and scale
   • Write client-side code for web-based applications
   • Create fast, easy to use, high volume production applications and develop prototypes quickly
   Audience
   • Beginner web developers
   Format of the course
   • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
   14 hours
   Linux egy nyílt forráskódú operációs rendszer, amely a fejlesztők körében népszerű a stabilitás, a rugalmasság és a testreszabhatóság miatt. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell átmenni a webalkalmazások fejlesztéséről a Windowson a fejlesztésről Linux. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
    Ismerje meg az alapvető alapjait Linux OS és a különbségek az Windows OS Telepítse Linux és ismerkedjen meg a Linux környezettel Végrehajtás Linux parancsok Biztonságos Linux azáltal, hogy megtanulják az alapjait Linux rendszer adminisztráció és felhasználói menedzsment Kezdje a webes alkalmazások fejlesztését Linux
   közönség
    Webes alkalmazások fejlesztői Érdekes emberek a fejlesztés Linux Windows felhasználók, akik szeretnék váltani a Linux
   A kurzus formázása
    Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok

   Last Updated:

   Online Webfejlesztés courses, Weekend Webfejlesztés courses, Evening Webfejlesztés training, Webfejlesztés boot camp, Webfejlesztés instructor-led, Weekend Webfejlesztés training, Evening Webfejlesztés courses, Webfejlesztés coaching, Webfejlesztés instructor, Webfejlesztés trainer, Webfejlesztés training courses, Webfejlesztés classes, Webfejlesztés on-site, Webfejlesztés private courses, Webfejlesztés one on one training

   Kedvezmények tanfolyamokra

   Hírlevél kedvezmény

   Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

   Néhány ügyfelünk

   is growing fast!

   We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

   As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

   • delivering training and consultancy Worldwide
   • preparing training materials
   • creating new courses outlines
   • delivering consultancy
   • quality management

   At the moment we are focusing on the following areas:

   • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
   • SOA, BPM, BPMN
   • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
   • R, Python
   • Mobile Development (iOS, Android)
   • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
   • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

   To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

   Apply now!

   This site in other countries/regions