Yeoman Kurzusok

Yeoman Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Yeoman képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Yeoman használatát webalkalmazások létrehozására, fejlesztésére, hibakeresésére és karbantartására. A Yeoman képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Yeoman Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Yeoman egy nyílt forráskódú eszköz, amely egyszerűsített alkalmazásfejlesztési munkafolyamatot tesz lehetővé. Állványeszközöket biztosít webes alkalmazások létrehozásához, fejlesztéséhez, hibakereséséhez és karbantartásához.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megismerni a Yeoman-t, és megérteni, hogyan illeszkedik a webalkalmazás-architektúrába és a fejlesztési munkafolyamatba.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Yeoman alkalmazásfejlesztésben való használatának jellemzőit és előnyeit. Ismerje meg és értse meg egy alkalmazás létrehozásának és kezelésének folyamatát a Yeoman használatával.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Yeoman courses, Weekend Yeoman courses, Evening Yeoman training, Yeoman boot camp, Yeoman instructor-led, Weekend Yeoman training, Evening Yeoman courses, Yeoman coaching, Yeoman instructor, Yeoman trainer, Yeoman training courses, Yeoman classes, Yeoman on-site, Yeoman private courses, Yeoman one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions