CSS Kurzusok

CSS Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő CSS (Cascading Style Sheets) képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell a CSS-t használni a jelölőnyelven, például HTML-en írt dokumentumok megjelenítésének leírására. A CSS-képzés „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

CSS Subcategories

CSS Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Tailwind CSS egy segédprogram-első CSS keretrendszer egyedi felhasználói felületek gyors elkészítéséhez. Hatalmas katalógust kínál CSS osztályokból és eszközökből, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen alakítsák ki a webhelyek és alkalmazások stílusát.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni és használni szeretnék a Tailwind CSS-ot felhasználói felületek felépítéséhez és stílusához.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, hogyan állíthat be fejlesztői környezetet a Tailwind CLI segítségével. Hozzon létre összetevőket és szerkessze az elrendezéseket a Tailwind CSS segítségével. Használja a Tailwind segédprogram osztályokat az elemek stílusához. Sajátítsa el a Tailwind CSS alapjait. Hozzon létre modern webhelyeket a Tailwind CSS segítségével.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
35 hours
Az HTML5 egy jelölőnyelv, amely lehetővé teszi a felhasználók számára alkalmazások felépítését és felépítését. JavaA Script egy szöveges programozási nyelv, amely eszközöket biztosít dinamikus és interaktív webtartalom létrehozásához. A CSS4 pedig olyan eszközöket biztosít, amelyek segítségével meghatározható és javítható egy webhely vagy alkalmazás stílusa.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a programozóknak szól, akik a HTML5, JavaScript és CSS4 együttes használatával kívánnak webalkalmazást létrehozni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Integrálja és használja az HTML5, JavaScript és CSS4 funkciókat az alkalmazásfejlesztésben. A CSS4 használatával fokozza az alkalmazás vonzerejét és használhatóságát. Használja JavaScript és HTML modern interaktív alkalmazások létrehozásához.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan kell létrehozni egy weboldalt a szabványoknak megfelelően, és megtanulják a titkokat HTML / XHTML és CSS. Képes lesz egy oldalt helyezni a szerverre, és hozzáadja a címkéket és a keresőmotorokat. Minden résztvevő is kap könnyen használható kézikönyv készült a szerzője a tanfolyam, amely megkönnyíti a felülvizsgálat és a gyakorlati alkalmazás a megszerzett tudás.
7 hours
A CSS 3 legfrissebb jellemzőinek továbbfejlesztése
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
35 hours
Ez a tanfolyam bemutatja az HTML5, CSS3, és JavaScript bevezetését. A résztvevők megtanulják a programozási készségek a gyakorlatok és a létrehozása a minta webes alkalmazás.  Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a kezdők programozók, akik szeretnék megtanulni HTML5, CSS3, és JavaScript a webes alkalmazások létrehozása céljából. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlesztési környezet telepítése és konfigurálása. Ismerje meg Javascript's programozási logika, és használja azt, hogy ellenőrizze az áramlást egy alkalmazás. Használja Javascript együtt HTML létrehoz egy interaktív élmény a felhasználók számára. Használja CSS3 a vizuális hatások hozzáadásához az alkalmazáshoz, hogy vonzóbbá és használhatóbbá tegye. Csatlakoztassa az alkalmazást egy adatbázishoz az adatok tárolásához és visszavonásához.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
CSS jelentősen megváltozott az évek során. CSS A Grid Layout egy kétdimenziós hálózati elrendezési rendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a webes tartalmat egyedi elrendezésekre alakítsák ki. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik a CSS Grid Layout használatát szeretnék olyan rugalmas és reagáló hálózati elrendezéseket építeni, amelyek korábban nehézek voltak az örökség CSS elrendezési funkciókkal, mint például a floats és a Flexbox. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a webes alkalmazás stílusának megkezdéséhez. Használja CSS értékeket, hogy elkerüljék az alapvető feladatokat, megkönnyítve a kódolást. A webes tartalom különböző elrendezésekbe és stílusokba sorolható. Kód, csomag és teszt a CSS kódot.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Online CSS courses, Weekend CSS courses, Evening CSS training, CSS boot camp, CSS instructor-led, Weekend CSS training, Evening CSS courses, CSS coaching, CSS instructor, CSS trainer, CSS training courses, CSS classes, CSS on-site, CSS private courses, CSS one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions