CSS Kurzusok

CSS Kurzusok

A helyi, oktatott élő CSS (Cascading Style Sheets) tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a CSS-t a jelölőnyelvekben (például HTML) írt dokumentumok bemutatásához A CSS képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

CSS Subcategories

CSS Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A CSS 3 legfrissebb jellemzőinek továbbfejlesztése
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript).

The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
35 hours
Ez a tanfolyam bemutatja az HTML5, CSS3, és JavaScript bevezetését. A résztvevők megtanulják a programozási készségek a gyakorlatok és a létrehozása a minta webes alkalmazás.

Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a kezdők programozók, akik szeretnék megtanulni HTML5, CSS3, és JavaScript a webes alkalmazások létrehozása céljából.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

A fejlesztési környezet telepítése és konfigurálása. Ismerje meg Javascript's programozási logika, és használja azt, hogy ellenőrizze az áramlást egy alkalmazás. Használja Javascript együtt HTML létrehoz egy interaktív élmény a felhasználók számára. Használja CSS3 a vizuális hatások hozzáadásához az alkalmazáshoz, hogy vonzóbbá és használhatóbbá tegye. Csatlakoztassa az alkalmazást egy adatbázishoz az adatok tárolásához és visszavonásához.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan kell létrehozni egy weboldalt a szabványoknak megfelelően, és megtanulják a titkokat HTML / XHTML és CSS. Képes lesz egy oldalt helyezni a szerverre, és hozzáadja a címkéket és a keresőmotorokat. Minden résztvevő is kap könnyen használható kézikönyv készült a szerzője a tanfolyam, amely megkönnyíti a felülvizsgálat és a gyakorlati alkalmazás a megszerzett tudás.
7 hours
CSS jelentősen megváltozott az évek során. CSS A Grid Layout egy kétdimenziós hálózati elrendezési rendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a webes tartalmat egyedi elrendezésekre alakítsák ki.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik a CSS Grid Layout használatát szeretnék olyan rugalmas és reagáló hálózati elrendezéseket építeni, amelyek korábban nehézek voltak az örökség CSS elrendezési funkciókkal, mint például a floats és a Flexbox.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a webes alkalmazás stílusának megkezdéséhez. Használja CSS értékeket, hogy elkerüljék az alapvető feladatokat, megkönnyítve a kódolást. A webes tartalom különböző elrendezésekbe és stílusokba sorolható. Kód, csomag és teszt a CSS kódot.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Upcoming CSS Courses

Online CSS courses, Weekend CSS courses, Evening CSS training, CSS boot camp, CSS instructor-led, Weekend CSS training, Evening CSS courses, CSS coaching, CSS instructor, CSS trainer, CSS training courses, CSS classes, CSS on-site, CSS private courses, CSS one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions