CSS Kurzusok

CSS Kurzusok

A helyi, oktatott élő CSS (Cascading Style Sheets) tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a CSS-t a jelölőnyelvekben (például HTML) írt dokumentumok bemutatásához A CSS képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

CSS Subcategories

CSS Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who want to learn and use Tailwind CSS to build and style user interfaces. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn how to set up a dev environment with Tailwind CLI.
 • Create components and edit layouts with Tailwind CSS.
 • Use Tailwind utility classes to style elements.
 • Master the Tailwind CSS basics.
 • Create modern websites using Tailwind CSS.
35 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at programmers who wish to use HTML5, JavaScript, and CSS4 together to create a web application. By the end of this training, participants will be able to:
 • Integrate and use HTML5, JavaScript, and CSS4 features in application development.
 • Use CSS4 to enhance the appeal and usability of the application.
 • Use JavaScript and HTML in creating modern interactive applications.
21 hours
A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan kell létrehozni egy weboldalt a szabványoknak megfelelően, és megtanulják a titkokat HTML / XHTML és CSS. Képes lesz egy oldalt helyezni a szerverre, és hozzáadja a címkéket és a keresőmotorokat. Minden résztvevő is kap könnyen használható kézikönyv készült a szerzője a tanfolyam, amely megkönnyíti a felülvizsgálat és a gyakorlati alkalmazás a megszerzett tudás.
7 hours
A CSS 3 legfrissebb jellemzőinek továbbfejlesztése
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
35 hours
Ez a tanfolyam bemutatja az HTML5, CSS3, és JavaScript bevezetését. A résztvevők megtanulják a programozási készségek a gyakorlatok és a létrehozása a minta webes alkalmazás.  Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a kezdők programozók, akik szeretnék megtanulni HTML5, CSS3, és JavaScript a webes alkalmazások létrehozása céljából. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlesztési környezet telepítése és konfigurálása. Ismerje meg Javascript's programozási logika, és használja azt, hogy ellenőrizze az áramlást egy alkalmazás. Használja Javascript együtt HTML létrehoz egy interaktív élmény a felhasználók számára. Használja CSS3 a vizuális hatások hozzáadásához az alkalmazáshoz, hogy vonzóbbá és használhatóbbá tegye. Csatlakoztassa az alkalmazást egy adatbázishoz az adatok tárolásához és visszavonásához.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
CSS jelentősen megváltozott az évek során. CSS A Grid Layout egy kétdimenziós hálózati elrendezési rendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a webes tartalmat egyedi elrendezésekre alakítsák ki. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik a CSS Grid Layout használatát szeretnék olyan rugalmas és reagáló hálózati elrendezéseket építeni, amelyek korábban nehézek voltak az örökség CSS elrendezési funkciókkal, mint például a floats és a Flexbox. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a webes alkalmazás stílusának megkezdéséhez. Használja CSS értékeket, hogy elkerüljék az alapvető feladatokat, megkönnyítve a kódolást. A webes tartalom különböző elrendezésekbe és stílusokba sorolható. Kód, csomag és teszt a CSS kódot.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Upcoming CSS Courses

Online CSS courses, Weekend CSS courses, Evening CSS training, CSS boot camp, CSS instructor-led, Weekend CSS training, Evening CSS courses, CSS coaching, CSS instructor, CSS trainer, CSS training courses, CSS classes, CSS on-site, CSS private courses, CSS one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions