HTML Kurzusok

HTML Kurzusok

Local instructor-led live HTML training courses in Magyarország.

HTML Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Az HTML5 egy jelölőnyelv, amely lehetővé teszi a felhasználók számára alkalmazások felépítését és felépítését. JavaA Script egy szöveges programozási nyelv, amely eszközöket biztosít dinamikus és interaktív webtartalom létrehozásához. A CSS4 pedig olyan eszközöket biztosít, amelyek segítségével meghatározható és javítható egy webhely vagy alkalmazás stílusa.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a programozóknak szól, akik a HTML5, JavaScript és CSS4 együttes használatával kívánnak webalkalmazást létrehozni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Integrálja és használja az HTML5, JavaScript és CSS4 funkciókat az alkalmazásfejlesztésben. A CSS4 használatával fokozza az alkalmazás vonzerejét és használhatóságát. Használja JavaScript és HTML modern interaktív alkalmazások létrehozásához.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan kell létrehozni egy weboldalt a szabványoknak megfelelően, és megtanulják a titkokat HTML / XHTML és CSS. Képes lesz egy oldalt helyezni a szerverre, és hozzáadja a címkéket és a keresőmotorokat. Minden résztvevő is kap könnyen használható kézikönyv készült a szerzője a tanfolyam, amely megkönnyíti a felülvizsgálat és a gyakorlati alkalmazás a megszerzett tudás.
35 hours
A képzési program felkészíti Önt a professzionális webes tervező ( foglalkoztatási kód: 213202 a szakmai képesítések szabványai) tekintetében "HTML és CSS a webes tervezés" és magában foglalja a programozási probléma használatával JavaScript és PHP nyelv. A következő program feltételezi, hogy a résztvevő képes lesz weboldalak tervezésére és létrehozására HTML 4.0 és Cascading Style Sheets 2.0. A webhely létrehozásakor használja a HTML címkéket a szöveg, a grafika, a táblák és az interaktív formák elhelyezésére a weboldalon, valamint a linkek más weboldalakra és weboldalakra. A Cascading Style Sheets 2.0 használatával webes tartalmak formázása az ügyfelek igényeinek megfelelően történik. A kurzus diplomások kereshetnek munkát a webes tervezésben részt vevő szolgáltató cégekben, vagy megkezdhetik a konzultációs szolgáltatást. A képzési program magában foglalja a weboldalak létrehozásának problémáit HTML és CSS.
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
7 hours
A Shiny egy nyílt forráskódú R csomag, amely webes kereteket biztosít az interaktív webes alkalmazások építéséhez az R segítségével Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kombinálják az adat tudományt és a webfejlesztést Shiny, R és HTML segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Építsen interaktív webes alkalmazásokat R segítségével Shiny segítségével Közönség Adatkutatók Webfejlesztők A statisztikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Ez a tanfolyam bemutatja az HTML5, CSS3, és JavaScript bevezetését. A résztvevők megtanulják a programozási készségek a gyakorlatok és a létrehozása a minta webes alkalmazás.  Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a kezdők programozók, akik szeretnék megtanulni HTML5, CSS3, és JavaScript a webes alkalmazások létrehozása céljából. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fejlesztési környezet telepítése és konfigurálása. Ismerje meg Javascript's programozási logika, és használja azt, hogy ellenőrizze az áramlást egy alkalmazás. Használja Javascript együtt HTML létrehoz egy interaktív élmény a felhasználók számára. Használja CSS3 a vizuális hatások hozzáadásához az alkalmazáshoz, hogy vonzóbbá és használhatóbbá tegye. Csatlakoztassa az alkalmazást egy adatbázishoz az adatok tárolásához és visszavonásához.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Online HTML courses, Weekend HTML courses, Evening HTML training, HTML boot camp, HTML instructor-led, Weekend HTML training, Evening HTML courses, HTML coaching, HTML instructor, HTML trainer, HTML training courses, HTML classes, HTML on-site, HTML private courses, HTML one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions