Bootstrap Kurzusok

Bootstrap Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Bootstrap képzési tanfolyamok beszélgetésen és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be, hogyan lehet webalkalmazást fejleszteni a Bootstrap használatával. A Bootstrap tréning elérhető "online élő edzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Bootstrap Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Java Script egy weboldal kezelésére tervezett programozási nyelv. Bootstrap a legnépszerűbb HTML , CSS és JS keretrendszer az érzékeny, mobil első projektek fejlesztésére az interneten.
14 hours
Bootstrap a legnépszerűbb HTML , CSS és JS keretrendszer az érzékeny, mobil első projektek fejlesztésére az interneten. Közönség Ez a tanfolyam azoknak a web-fejlesztőknek szól, akik a Bootstrap t akarják felhasználni a projektjeikben.
14 hours
Bootstrap egy UI könyvtár, amelyet interaktív webes alkalmazások fejlesztésére használnak. Ezenkívül Bootstrap használható interaktív Wordnyomtatási témák kifejlesztésére mintákkal. Egy Wordnyomtatási téma integrálása lehetővé teszi a dinamikus weboldalak és alkalmazások létrehozását. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Bootstrap létrehozni Wordnyomtatott témák. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az Word sajtó témák fejlesztésének megkezdéséhez. Hozzon létre egyedi összetevőket egy két oszlopos elrendezéshez. Eloszlatja és integrálja HTML kódot az Word nyomtatásba. Az UI elemek feltételezett viselkedéssel jelennek meg.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Bootstrap egy HTML , CSS és Java Script keretrendszer, amelyet front-end webalkalmazások létrehozására használnak. Bootstrap használható a Java Script keretekkel, például a Angular , dinamikus egyoldalas és többoldalas webes alkalmazások készítéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a bootstrap segítségével Angular alkalmazásokat hoznak létre, építhetnek és stílusokat készíthetnek. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet a Angular alkalmazás stílusának elindításához a Bootstrap segítségével.
 • Stílusú HTML tulajdonságok a Bootstrap elemek használatával
 • Használjon űrlapvezérlőket és osztályokat az egyoldalas dokumentumok stilizálásához
 • Hozzon létre egy ügyféloldali alkalmazást, amely átirányítja a sablonokat és az összetevőket
A tantárgy formátuma
Interaktív előadás és beszélgetés.
Sok gyakorlat és gyakorlat.
Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben. Tanfolyam testreszabási lehetőségek
Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.

Last Updated:

Online Bootstrap courses, Weekend Bootstrap courses, Evening Bootstrap training, Bootstrap boot camp, Bootstrap instructor-led, Weekend Bootstrap training, Evening Bootstrap courses, Bootstrap coaching, Bootstrap instructor, Bootstrap trainer, Bootstrap training courses, Bootstrap classes, Bootstrap on-site, Bootstrap private courses, Bootstrap one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions