Reactive Programming Kurzusok

Reactive Programming Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő reaktív programozási képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogyan lehet a reaktív programozási paradigmát könnyedén átvenni és alkalmazni az alkalmazás- és rendszerfejlesztési folyamatokban. A Reaktív programozási tréning "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Reactive Programming Subcategories

Reactive Programming Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A reaktív programozás olyan aszinkron programozási paradigma, amely az adatfolyamokra és az adatok terjedésére koncentrál, az alapul szolgáló végrehajtási modellek és az egyik komponensből a másikba kibocsátott adatfolyam közötti meghatározott függőség létrehozásával Számos szögletes alkalmazási terv hatástalanság az aszinkron UI-k építésénél a RxJS könyvtár által kínált reaktív stílusminták felhasználásával lehet leküzdeni Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan valósítsák meg az észlelhető mintákat a szögletes alkalmazási tervükbe, miközben egy sor olyan esetre lépnek át, amelyek közös szögprofil-problémákat mutatnak be, és hogy hogyan élvezik a reaktív programozási tervek előnyeit A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a reaktív programozási paradigmát és a RxJS könyvtárat Build UI heavy Angular alkalmazások skálázhatóságával, rugalmasságával és gyorsaságával szem előtt tartva a reaktív programozási mintákat Közönség Szögletes alkalmazásfejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Az Akka egy nyílt forráskódú eszközkészlet és futási idő Java és Scala egyidejű és elosztott alkalmazások készítéséhez Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják az Akka mögötti tervezési elveket, beleértve a színészmodellt és a reaktív manifesztet is, mivel beépítik és telepítenek egy aszinkron, messengerrel ellátott alkalmazást az Akka-ban A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Alkalmazza a "let's crash" modellt olyan alkalmazások létrehozására, amelyek önállóan működnek, és olyan rendszerek, amelyek soha nem állnak meg A szereplők megismerése, a színész életciklusa, és hogyan alkalmazzák őket megfelelő párhuzamos rendszerek létrehozására Build reaktív architektúra, amely érzékeny, rugalmas, rugalmas és üzenetvezérelt A távoli és fürtözési funkciók integrálása harmadik fél rendszerekkel Telepítse az Akka eszköztárat a gyártási rendszerekben, méretezésre több csomópontra és harmadik fél rendszerekre A rendszer viselkedését és a vízszintes elosztást Építsünk olyan rendszereket, amelyek "reagálnak" a környezeti változásokra Közönség Fejlesztők Építészek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
ReactiveX  egy átfogó könyvtár az aszinkron adatáramlások létrehozására megfigyelhető sorrendeket használva. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kihasználják a megfigyelhető áramlatokat és képességüket a kibocsátott események rögzítésére és a funkciók végrehajtására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a résztvevőknek a ReactiveX átfogó könyvtárát a reagáló alkalmazások fejlesztésére és a résztvevőknek a ReactiveX kulcsfontosságú jellemzőinek hasznosságát és funkcionalitását bizonyító esetek sorozata révén. Az alábbiakban az alábbiakban olvashatjátok, hogy az alábbiakban az alábbiakban olvashatjátok:
  Ismerje meg a reaktív programozási paradigmát és a megfigyelők funkcionalitását és közös használatát a nehéz UI alkalmazások kidolgozásakor Sikeresen létrehoz egy környezetet ReactiveX A megfigyelhető események létrehozása sok különböző elemet képez A ReactiveX's átalakító és szűrő funkciók alkalmazása
közönség
  Fejlesztők
Kezdőlap > Kezdőlap > Kezdőlap > Kezdőlap > Kezdőlap
  rész  olvasás,  rész beszélgetés,  gyakorlat  és heavy hands-on  gyakorlat
7 hours
A .NET React ive kiterjesztések (Rx) egy könyvtár aszinkron és esemény-alapú programok összeállításához megfigyelhető gyűjtemények és LINQ stílusú lekérdezési operátorok segítségével. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet aszinkron alkalmazást fejleszteni a .NET React ive kiterjesztések segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Készítsen olyan alkalmazásokat, amelyek különböző adatforrásokból - például tőzsdei árfolyamokból, tweetből, számítógépes eseményekből és webszolgáltatásokból - származó eseményfolyamokat rögzítnek
 • Használja a Megfigyelhető és ütemezőket több aszinkron adatfolyam ábrázolására és kezelésére
 • Szűrés, projektálás, összesítés, összeállítás és időalapú műveletek végrehajtása több eseménynél a LINQ operátorok segítségével
Közönség
 • Fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A reaktív programozásról :
 • A reaktív programozás olyan megközelítés, amely egyesíti a párhuzamosságot és az eseményalapú és aszinkron rendszereket.
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyben vagy távoli) olyan fejlesztőkre irányul, akik a reaktív programozás elveit kívánják alkalmazni vállalati minőségű webszolgáltatások létrehozásához. E képzés végén a résztvevők:
 • Telepítsen és teszteljen különböző kereteket, amelyek lehetővé teszik a reaktív programok írását.
 • Alkalmazza a nagy teljesítményű webszolgáltatások fejlesztéséhez szükséges összetevőket és módszertant.
 • Az üzenettel vezérelt rendszerek skálázhatók és rugalmasak.
A tanfolyam formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
A kurzus testreszabási beállításai
 • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
 • Ha többet szeretne megtudni a reaktív programozásról, látogasson el a következő oldalra: https://www.reactivemanifesto.org/
14 hours
A Spring WebFlux egy nem blokkoló reaktív keret a reaktív webalkalmazások létrehozásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik a WebFlux használatát a reaktív alkalmazások fejlesztésére és telepítésére kívánják. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Spring 5 és a WebFlux keretet. Reaktív alkalmazások és szolgáltatások fejlesztése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Java 9, a robusztus Rx Java 2.0 reaktív programozó könyvtárral együtt, lehetővé teszi a Java fejlesztők számára, hogy könnyedén átvegyék és alkalmazzák a reaktív programozási paradigmát alkalmazási és rendszerfejlesztési folyamataikban. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Java 9, Spring, Jersey és Rx Java 2.0 előnyeit és funkcióit a reaktív alkalmazások fejlesztésében, miközben egy valós életű reaktív alkalmazás létrehozásán és telepítésén lépnek át a Java 9 segítségével flow API, Spring, az Akka keretrendszer és az Rx Java 2.0 funkcionális reaktív programozó könyvtár. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a reaktív programozás fontosságát és jelentőségét az alkalmazásokban és a rendszerek fejlesztésében.
 • Futtassa az egység tesztet az Rx Java 2.0 rendszeren.
 • Használja az Akka keretet a reaktív programozási elvek szerint.
 • A Spring alkalmazása az egyidejű alkalmazások fejlesztésének kezelésére.
 • Használja a Java 9 flow API-t reaktív alkalmazások fejlesztéséhez.
A tantárgy formátuma
 • Rész előadás, rész és vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A Vertx a reaktív alkalmazások építéséhez használt könyvtár Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Vertx használatát egy aszinkron, esemény alapú webes alkalmazás létrehozásához A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg és használja a különböző összetevőket (mag, web, kliens stb) A Vertx veremben A Vertx használatával hozzon létre hálózati segédeszközöket, HTTP / REST mikroszolgáltatásokat, nagy mennyiségű eseményfeldolgozást, backend üzenetbusz-alkalmazást stb Olyan alkalmazást futtathat, amely minimális kernel szálak használatával képes nagyfokú konkurenciát kezelni Használja a Vertx API-jait Java, JavaScript, Groovy, Ruby, Ceylon, Scala, Kotlin stb Egység teszt aszinkron kód VertxUnit Alkalmazás telepítése és skálázása minimális hardverrel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Az RxJava egy Java könyvtár az eseményalapú alkalmazások lehetővé tételére (a.k.a. Ez a két (más) Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik az RxJava használatát szeretnék fejleszteni és telepíteni egy Android mobilalkalmazást. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy olyan fejlesztési környezetet, amely magában foglalja a szükséges könyvtárakat, csomagokat és kereteket, amelyek szükségesek a reaktív alkalmazás fejlesztéséhez. Ismerje meg, hogy az adatokat és az események áramlását hogyan adják ki és fogyasztják. Alkalmazások tervezése, amelyek elegáns és vékony módon modellezik a valós világ (eseményalapú) helyzeteket.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni a Rx-rőlJava, kérjük, látogasson el a következő oldalra: https://github.com/ReactiveX/RxJava
7 hours
A reaktív programozás olyan aszinkron programozási paradigma, amely az adatfolyamokra és az adatok terjedésére koncentrál, az alapul szolgáló végrehajtási modellek és az egyik komponensből a másikba kibocsátott adatfolyam közötti meghatározott függőség létrehozásával Az RxJS az egyik legátfogóbb reaktív programozókönyvtár az UI események, az aszinkron HTTP-kérelmek és más adatfolyamok kezelésére Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik a RxJS eszközeit és funkcióit, mivel alkalmazzák őket az interaktív, nehéz alapú mobil és webes alkalmazásokhoz kapcsolódó kódolási problémákra A résztvevők megtudják továbbá, hogyan hozzon létre és telepítsen egy felhasználói felületet a nehéz webes alkalmazások számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a reaktív programozási paradigmát és annak hasznosságát az UI nehéz alkalmazások fejlesztéséhez Build UI nehéz alkalmazások méretezhetőséggel, rugalmassággal és gyorsasággal szem előtt tartva Könnyen és szabadon létrehozhat és kezelhet számos UI eseményt, aszinkron HTTP-kérést és más adatfolyamokat Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
reaktív Extensions (vagy Rx)   is   a többplatformos könyvtárak számára kialakított könyvtárakat, amelyek aszinkron és eseményalapú alkalmazások fejlesztésére készültek, észlelhető szekvenciák és LINQ-stílusú lekérdezési operátorok használatával. RxSwift egy funkcionális könyvtár célja, hogy megkönnyítsék a nehézség kapcsolódó Swift aszinkron és egyidejű kódolás iOS apps. Ez   oktató által vezetett,   él   képzés   bemutat   résztvevő-hoz reaktív eljárás felajánl mellett RxSwift részére igazgató a transferring és combining-ból aszinkron adat vízfolyások, kezelés egyszerű észlelhető következés, és   a rugalmasan kezelhető, rugalmas és iparági méretezhető iOS-alkalmazások felépítését és fejlesztését. () a               a résztvevők a következő   lesznek lehetnek képesek  :
 • megérteni az alapvető fogalmak mögött reaktív programozás Swift 3.
 • turn különböző tételek, mint például a tömbök és események megfigyelhető szekvenciák.
 • alkalmazni a különböző szűrőket a megfigyelhető szekvenciák, átalakítani és kombinálni megfigyelhető szekvenciák.
 • írni Unit tesztek ellen Rx kód.
 • hatékonyan hasznosítani vak adatokat a felhasználói felület elemeit.
Format     a   tanfolyam
 • rész   előadás,   rész   vita,   gyakorlatok   és   nehéz   gyakorlati   gyakorlat

Last Updated:

Online Reactive Programming courses, Weekend Reactive Programming courses, Evening Reactive Programming training, Reactive Programming boot camp, Reactive Programming instructor-led, Weekend Reactive Programming training, Evening Reactive Programming courses, Reactive Programming coaching, Reactive Programming instructor, Reactive Programming trainer, Reactive Programming training courses, Reactive Programming classes, Reactive Programming on-site, Reactive Programming private courses, Reactive Programming one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions