Vállalati architektúra Kurzusok

Vállalati architektúra Kurzusok

Helyi, oktatói életben lévő Enterprise Architecture (EA) képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják az Enterprise Architecture leírását és megvalósítását szolgáló eszközök átfogó perspektíváját Az Enterprise Architecture tanfolyam "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Vállalati architektúra Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
A TOGAF egy vállalati architektúra keretrendszer, amely eszközöket biztosít a szervezetek számára a céljaikhoz igazodó és a szervezet követelményeinek megfelelő IT infrastruktúra tervezéséhez.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) középszintű informatikai szakembereknek szól, akik szeretnének tanulni és gyakorlati készségeket szerezni a TOGAF használatával kapcsolatban a vállalati architektúra felépítésében.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a TOGAF keretrendszer kulcsfontosságú fogalmait és alapelveit. Alkalmazza a TOGAF megközelítést az átalakításhoz és a változások kezeléséhez. Ismerje meg és alkalmazza a különböző TOGAF-módszereket. Gyakorlati készségek elsajátítása és TOGAF technikák használata.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
A modern épülettervek és egyéb szerkezetek megkövetelik a strukturált kábelezési rendszer megfelelő telepítését és beállítását. Szükséges, hogy a kábelezési rendszerek gyorsan, szakszerűen és megfeleljenek az ISO/IEC és az EIA/TIA által javasolt szabványoknak.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az informatikusoknak szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell helyesen és megfelelően telepíteni a strukturált kábelezési rendszert bármely épületben vagy szerkezetben.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a strukturált kábelezési rendszer fogalmát és infrastrukturális elemeit. Telepítse és tesztelje megfelelően a kábelezési rendszert. Ismerje meg a strukturált kábelezési rendszerekhez használt iparági szabványokat, technikákat és berendezéseket.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Ez egy 2 napos tanfolyam, amely a SysML modellek szimulációjára összpontosít. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (szintén vagy távol) azoknak szól, akik szeretnék használni a Cameo Simulation Toolkit hatékonyan létrehozni és futtatni SysML diagramok és modellek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Készítsen és konfiguráljon SysML diagramokat a szimulációhoz. Működési diagramok végrehajtása. Állami gépi diagramok végrehajtása. Parametrikus diagramok végrehajtása. Végezze el a szekvencia diagramokat.
A tanfolyamon való részvételhez a résztvevőknek meg kell felelniük az előfeltételeknek, és jól meg kell érteniük a SysML diagramokat. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Ez egy 3 napos tréning, amely elvek a modellezés, UML , SysML és használata MagicDraw alábbi esettanulmány, amely bemutatja egy tipikus modell-alapú rendszerfejlesztés megközelítés. A kurzus:
 • Tartalmazza előadások és gyakorlati feladatok használatával MagicDraw rendszerek modellezése segítségével SysML ;
 • Elmagyarázza a fő SysML fogalmakat és diagramokat;
 • Biztosítja a gyakorlati tapasztalatok építésére szolgáló rendszermodell példákat;
 • Megmutatja, hogyan lehet nyomon követni a modellelemeket a különböző nézetekben;
 • Elmagyarázza, hogyan kell hatékonyan használni a MagicDraw szolgáltatásokat;
 • Egy következetes modellező esettanulmányon alapul.
Közönség:
 • Rendszer-építészek, rendszermérnökök, szoftver-építészek és más érdekelt felek, akik modelleket készítenek és használnak.
Mód:
 • Előadások, megbeszélések és esettanulmányokon alapuló gyakorlati feladatok.
Tananyagok:
 • Diák, esettanulmány-modell és gyakorlati feladatleírások.
igazolások:
 • Minden résztvevő megkapja a NobleProg igazolást arról, hogy részt vett a képzésen.
14 hours
Ez a tanfolyam mindenkinek részt vesz a vállalati architektúrák tervezésében, elemzésében, megvalósításában, végrehajtásában, karbantartásában vagy fejlesztésében. Az EA leírása és végrehajtása során alkalmazott eszközök átfogó perspektíváját mutatja.
21 hours
MODAF egy nemzetközileg elismert vállalati architektúra-keret, amelyet a MOD fejlesztett ki a védelmi tervezés és a változáskezelési tevékenységek támogatására. Ezt úgy teszi, hogy lehetővé teszi az információk rögzítését és bemutatását szigorú, koherens és átfogó módon, amely segíti a komplex kérdések megértését. A közönség:
 • Enterprise Architect s, a MODAF nézetek fő ügyfelei, akiknek mind a helyes MODAF nézeteket helyesen kell értelmezniük, mind pedig az új nézetek létrehozásához szükséges feladatok megadásához és ellenőrzéséhez.
 • Építészeti modellezők, akik útmutatást igényelnek a MODAF nézetek létrehozásáért és MODAF (beleértve például az építészeti elveket, a koherencia szabályokat és a szerszámválasztási kritériumokat)
 • MODAF és mérnökök, akik építészeti adatraktárakat hajtanak végre a MODAF architektúra adatelemek tárolására és kezelésére
 • A referenciaanyagot igénylő oktatók és oktatók a MODAF korábbi felhasználói típusainak megfelelő képzéséhez és támogatásához szükségesek
 • MODAF felhasználók, akik hozzájárulnak a MODAF fejlesztéséhez
 • Azok a vezetők, akiknek meg kell érteniük, hogy milyen nézetekre van szükségük az adott kérdések megválaszolásához
14 hours
A kurzus segít megérteni és megvalósítani az OpenStack alapú OpenStack . A résztvevő megtanulja az OpenStack architektúráját és képességeit, valamint számos telepítési forgatókönyvet.
35 hours
Ez a kurzus posztgraduális (vagy azzal egyenértékű) hallgatóknak szól, és előadások és laboratóriumi ülések (elmélet és gyakorlat) kombinációja lesz. A tantárgy végén a hallgatónak képesnek kell lennie: Tudás és megértés.
 • Ismerje meg a szolgáltatások körül kifejlesztett rendszerek alapelveit és üzleti előnyeit.
 • Teljes mértékben tudatában kell lennie a webszolgáltatási szabványban szereplő főbb protokolloknak és technológiáknak, és meg kell értenie, hogy ezek a technológiák hogyan illeszkednek egymáshoz. Tudása kiterjed a webszolgáltatások élvonalbeli és feltörekvő aspektusaira, valamint a szabvány legalapvetőbb elemeire.
 • Mélyen értse meg azt a technológiát, amely lehetővé teszi a széles körben használt programozási nyelven alapuló rendszerek számára a Web Services használatát és nyújtását.
Szellemi készségek:
 • Határozza meg, hogy a szolgáltatásorientált megközelítés és különösen a webszolgáltatások megfelelőek-e az adott üzleti forgatókönyvekhez.
 • Fontolja meg a webszolgáltatási megoldás leghatékonyabb kialakítását
 • A jövőben megismerheti és megértheti a gyorsan fejlődő webszolgáltatási szabvány új aspektusait
Gyakorlati képességek:
 • Működjön a Web Services kapcsolódó, jelenleg semleges platformon - XML , SOAP, WSDL
 • Írjon és tegye ki a webszolgáltatásokat egy általánosan használt programozási nyelven, és írja be az ügyfélkódot ezen a nyelven a webszolgáltatások meghívásához.
14 hours
Objective This training course aims at helping attendees to understand the most used Enterprise Architectures and rules to follow up in their construction to succeed with an appropriate architecture scenario for their organisation. Thanks to the selection of appropriate architecture layers, components and traceability links that are to be established from the business layer to the technical layer, the resulting enterprise architecture framework allows you a good impact analysis in the face of evolutions of the business decisions and anticipates mutations of the corresponding information system components.
21 hours
Ez a tanfolyam 2 modulban szállítható: Az első modul lehetővé teszi a diákok számára, hogy áttekintést MODAF a MODAF használatáról, hogy támogassák a felvásárlást. A Secong modul részletes leírást ad a MODAF nézetekről és arról, hogyan használják őket egy architektúra fejlesztésében. Leírja, hogyan alkalmazzák a 6-lépcsős folyamatot, és hogyan értelmezik az érdekelt felektől gyűjtött információkat a MODAF modellen belül, és hogy a felhasználóközpontú nézetekben képviseltetik magukat.
35 hours
Ez a tanfolyam szilárd megértést biztosít az OMG United Architecture Framework minden szempontjából. Nem a konkrét nézetre vagy funkcióra összpontosít, hanem lehetővé teszi a küldöttek számára, hogy könnyedén megtalálják a további információkat a dokumentációban és könnyen megértsék azokat. A tanfolyam során a küldöttek egyszerű feladatokat végeznek, kérdéseket válaszolnak, stb. A Sparx Enterprise Architect et általában a kurzus során használják, de helyette bármilyen más eszköz is használható.
21 hours
Ez a kurzus olyan fejlesztők számára készült, akik építészmérnöki webes alkalmazások fejlesztését és építését kívánják megteremteni, amelyek szigorú követelményeket támasztanak a skálázhatóság, a megbízhatóság és a modularitás terén Ez az oktatott, élő képzés egy sor közös problémát tár fel, és bemutatja a résztvevőknek, hogyan lehet hatékonyan megoldani őket a Zend Framework 2 (ZF2) használatával A résztvevők olyan sorozatokon keresztül érkeznek, amelyek újraterjesztő modulok létrehozását eredményezik, amelyek egyszerre rugalmasak és robusztusak A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Elemezze és értse meg a moduláris kialakítással kapcsolatos tervezési mintákat Használja a Zend Framework 2 összetevőket a biztonság biztosításához olyan területeken, mint a hitelesítés, a titkosítás, az LDAP és az engedélyek (engedélyezés) Alkalmazzon fejlett technikákat a webszolgáltatások és az újrahasznosított interfészek fejlesztésére Hibaelhárítás, optimalizálás és telepítés egy vállalati webes alkalmazásban Közönség Fejlett a köztes PHP fejlesztőknek a ZF2-vel Vállalati fejlesztők, amelyek javítják a nehéz, interaktív, vállalati szintű webes alkalmazások teljesítményét, modularitását és skálázhatóságát A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Objective : Providing attendees with an overview of the System Engineering Discipline and help them better understand its principles.
This two days course allows participants to acquire a common terminology of the System Engineering, familiarize themselves with the system vision, principles and state-of-the-art procedures according to ISO / IEC 15288 and ISO / IEC / IEEE 42010 standards as well as architectural frameworks of System Engineering such as (DoDAF, MoDAF and NAF...) and how to align their viewpoints using the Enterprise Architecture Frameworks Methodologies such as the Open Group's TOGAF's ADM (Architecture Development Method).
21 hours
UPDM is an Object Management Group (OMG) initiative to develop a modeling standard that supports both the USA Department of Defense Architecture Framework (DoDAF) and the UK Ministry of Defence Architecture Framework (MODAF). The modeling standard is called the Unified Profile for DoDAF and MODAF (UPDM).
21 hours
A Védelmi Építészeti Keretrendszer (DoDAF) az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma építészeti kerete, amely különféle nézőpontok által szervezett nézetpontok révén biztosítja az érdekeltek konkrét érdeklődését. A DoDAF olyan nézetek sorozatát definiálja, amelyek mechanizmusként szolgálnak az architektúra leírás széles körének és összetettségének megjelenítéséhez, megértéséhez és asszimilálásához táblázatos, strukturális, viselkedési, ontológiai, képi, időbeli vagy grafikus eszközökkel. Különösen alkalmas nagy rendszerek számára, amelyek komplex integrációs és interoperabilitási kihívásokkal rendelkeznek, és nyilvánvalóan egyedülálló a működési nézetek használatában, amelyek részletezik a külső ügyfelek működési tartományát, amelyben a fejlesztő rendszer működni fog.
14 hours
ED-SOA képzésünk a SOA referenciaarchitektúrára épülő architektúra-keretrendszer felépítésére és elemzésére összpontosít. A szolgáltatásokat esemény-generátorokként használják, jelezve a problémát vagy a közelgő problémát, lehetőséget, küszöbértéket vagy eltérést.
35 hours
Ez a kurzus szilárd megértést biztosít a Nato Architecture Framework valamennyi aspektusában Nem fókuszál egy adott nézetre vagy funkcióra, hanem lehetővé teszi a küldöttek számára, hogy könnyebben megtalálják a dokumentációban lévő további információkat, és könnyen érthetőek legyenek A tanfolyam során a küldöttek egyszerű feladatokat végeznek, válaszolnak a kérdésekre stb A Sparx Enterprise Architect általában a tanfolyam során használatos, de más eszközöket is használhat .
14 hours
Ez a kurzus magyarázza az OMG SoaML szabványokat és megmutatja, hogyan kell modellezni a SOA tájképet. Bemutatja a nyelvet, majd megmutatja, hogyan lehet felfedezni, tervezni és megvalósítani a SOA szolgáltatásait és infrastruktúráját. Ez a kurzus mindig a SoaML specifikáció legújabb verzióját fedi le.
21 hours
Objective : This course aims at helping attendees understand how to put in practice the UAF and NAF enterprise architecture frameworks. Understanding concepts of the UAF 1.1 in the context of the NATO NAF v4 Architecture Framework is very beneficial as the Domain Meta-model (DMM) of UAF describes various stakeholder concerns associated with a system, such as security, information or measurements through a set of predefined viewpoints and then mapped to the corresponding views in NAFv4. On the other hand, the Architecture Stages of the NATO NAFv4 Methodology helps to understand how to make use efficiently of the views of the UAF to ensure coherence and completeness while enabling traceability from high-level goals until personal and physical resources that need be deployed to realize them. Concepts and techniques explained during the course are progressively applied by the attendees using an end-to-end case study and different exercises on it. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Ez a kurzus megmagyarázza, hogyan kell használni a SysML-t, a rendszertervezés modellezési nyelvét Különösen blokkdiagramokat talál a komplex rendszerek szerkezeti modellezéséhez Meg fogja vizsgálni a dinamikus modellezés folyamatábráját, állapotdiagramját és tevékenységi diagramját Azt is megtanulják, hogyan kell használni a SysML specifikus diagramokat, például a követelmények diagramját és a paraméteres diagramot, valamint az allokáció fogalmát Hangsúlyoznunk kell egy olyan modellezési megközelítés kialakításának szükségességét is, amely a vállalat kontextusához és a vizsgált rendszer típusához igazodik A gyakorlat a NoMagic Cameo Systems Modeler (MagicDraw) modellező eszköz használatával történik közönség: Rendszerintegrátorokat, üzleti elemzőket és építészeket a modellező rendszerekhez, beleértve a hardvereket és a szoftvereket Tanítási módszer: Illusztrált példák elméleti bemutatása A Cameo Systems Modeler gyakorlati munkájának 50% -a esettanulmány a képzés során .
21 hours
Az informatikai ipar egyik leggyorsabban növekvő szerepe az IT Business Analyst. Business elemzők szinte szervezetekben találhatók, és bármely informatikai csapat fontos tagjai, akár magán-, akár közszférában. Ez a kurzus világos, lépésről lépésre nyújt útmutatást arra vonatkozóan, hogy az Business elemző hogyan tudja elvégezni a legkorszerűbb objektumorientált technológiát.
21 hours
A tanfolyam kiterjeszti a rendelkezésre álló tudást UML. A képzés során a tárgyorientált UML elemzés nyelvének gyakorlati használatára összpontosítunk.
21 hours
Ez a kurzus két változatban kínál gyakorlati megértést arról, hogyan lehet modellezni a rendszereket az OMG Rendszer Modellező Nyelvi ( SysML ) specifikációjának legújabb verziójával. A SysML feliratozását és mögöttes szemantikáját oly módon magyarázzuk el, hogy a diákok alkalmazhassák azt, amit megtanulnak, bármely alkalmas rendszermodellezési módszerhez vagy eszközhöz.
21 hours
Célkitűzés: Segítséget nyújtanak a System Engineering tartomány elemzőinek és tervezőinek, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan összegyűjteni a követelményeket, majd az UML 2 és a SysML rendszerű rendszerleírások alapján átmennek a beágyazott szoftvertervezés megvalósításán. Ez a 3 napos képzés célja, hogy segítse a rendszerelemzőket abban, hogy hatékonyan fejezzék ki szükségleteiket és tervezőiket, hogy ezeknek az igényeknek megfelelően alakítsák ki a rendszer megfelelő építészeti tervezését. Az így létrejött rendszerarchitektúra a beágyazott rendszerszoftverre jó változékonyságot biztosít a változásokkal szemben, mivel lehetővé teszi a rendszerfunkciókba beillesztett üzleti szabályok és a végfelhasználók használati módjainak (felhasználási esetek) koherens nyomon követhetőségét. szoftverek végrehajtási szintje.
21 hours
A nagyon összetett elosztott rendszerek megjelenésével az egységes rendszer összetettsége a rendszercsoport architektúrájának összetettsége felé halad. Ez a tanfolyam magában foglalja a kapcsolatot Software Architecture és Technológia Enterprise Architecture. Ez a két terület összefügg egymással olyan módon, amely jelenleg nem jól leírt. Például a komplex monolithikus rendszer két rendszerre való felosztása, amelyek a webes szolgáltatásokon keresztül kommunikálnak, jelentős változásokat eredményez mind az új rendszerek, mind az építészet közöttük. Ez a kurzus kiterjed a kereskedelemre, jelenleg közös mintákra és megoldásokra a komplex rendszerek kezelésére és a kommunikációra belül és közöttük.
14 hours
A komplex vállalati alkalmazások építése nagyon változó környezetben nagyon nehéz. A szolgáltatások vagy rendszerek közötti integráció változásai megváltoztatják a rendszer kialakítását. Ez a tanfolyam ismerteti a fenntartható, a szervezeti szolgáltatás méretéhez és céljához illő rendszer-architektúra és a gyakorlati infrastruktúra megtervezésének módját. Ez a tanfolyam az elosztott alkalmazások tájképének kialakításával kapcsolatos általános problémákat foglalja magában, az integrációs problémától, az infrastruktúrától és a modern megközelítésektől kezdve a komplexitási kérdések megoldásáig. Ez a tanfolyam ismerteti az egyes megoldások előnyeit és hátrányait (pl. A hagyományos SOA vs. Microservice architektúra), a rendelkezésre álló eszközöket (többnyire nyílt forrású), amelyek támogatják a fejlesztést és karbantartást, stb. Tanfolyam formátuma Ez többnyire vita (korlátozott előadásokkal).
35 hours
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
21 hours
Spring Cloud egy Java alapú elosztott rendszerek és mikroszolgáltatások felépítésének platformja. Komplex vállalati alkalmazások kiépítése kihívást jelent. A rendszerek egy részének bármilyen módosítása szükségessé teheti a teljes rendszer tervezésének megváltoztatását. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet értékelni a különböző technológiákat és megközelítéseket egy szolgáltatás-alapú rendszer-architektúra megtervezéséhez. Az oktatás a monolitikus rendszerek és szolgáltatási architektúrák megbeszélésével és összehasonlításával kezdődik, majd átmélyedik a mikrotiszolgálási architektúra részleteiben. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy tudásukat a gyakorlatba átültessék, ahogyan a Spring Cloud , a Spring Boot és a Docker segítségével létrehozzák és bevezetik egy koncepció-koncepció mikroszolgáltatást. Végül megvizsgáljuk a vonatkozó infrastruktúra építőelemeket, hogy segítsük a résztvevőket a különböző szervezeti követelményekhez legmegfelelőbb eszközök és megközelítések meghatározásában. A képzés végére a résztvevőknek alapos ismeretekkel kell rendelkezniük a Service-Oriented Architecture (SOA) és a Microservice Architecture-ről, valamint gyakorlati tapasztalatokkal kell rendelkezniük a Spring Cloud és a kapcsolódó Spring technológiák alkalmazásával saját felhőalapú, felhőkész állapotú mikroszolgáltatások gyors fejlesztéséhez.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  A tartományvezérelt tervezés (DDD) a komplex viselkedések kezelésének egyik megközelítése a szoftverfejlesztés során .
  7 hours
  Időtartam: 1 nap Közönség: Projektmenedzserek, építészek, rendszermérnökök, akik szeretnék felfedezni az AR CAD IA módszert és a Capella eszközöket Oktatási módszer:
  • Elméleti bemutatás példákkal
  • A Capella szerszám demonstrációk

  Last Updated:

  Online Vállalati architektúra courses, Weekend Vállalati architektúra courses, Evening Vállalati architektúra training, Vállalati architektúra boot camp, Vállalati architektúra instructor-led, Weekend Vállalati architektúra training, Evening Vállalati architektúra courses, Vállalati architektúra coaching, Vállalati architektúra instructor, Vállalati architektúra trainer, Vállalati architektúra training courses, Vállalati architektúra classes, Vállalati architektúra on-site, Vállalati architektúra private courses, Vállalati architektúra one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions