Systems Architecture Kurzusok

Systems Architecture Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő rendszerarchitektúra képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a rendszerarchitektúra alapjait. A Systems Architecture képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Systems Architecture Subcategories

Systems Architecture Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A modern épülettervek és egyéb szerkezetek megkövetelik a strukturált kábelezési rendszer megfelelő telepítését és beállítását. Szükséges, hogy a kábelezési rendszerek gyorsan, szakszerűen és megfeleljenek az ISO/IEC és az EIA/TIA által javasolt szabványoknak.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az informatikusoknak szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell helyesen és megfelelően telepíteni a strukturált kábelezési rendszert bármely épületben vagy szerkezetben.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a strukturált kábelezési rendszer fogalmát és infrastrukturális elemeit. Telepítse és tesztelje megfelelően a kábelezési rendszert. Ismerje meg a strukturált kábelezési rendszerekhez használt iparági szabványokat, technikákat és berendezéseket.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A komplex vállalati alkalmazások építése nagyon változó környezetben nagyon nehéz. A szolgáltatások vagy rendszerek közötti integráció változásai megváltoztatják a rendszer kialakítását. Ez a tanfolyam ismerteti a fenntartható, a szervezeti szolgáltatás méretéhez és céljához illő rendszer-architektúra és a gyakorlati infrastruktúra megtervezésének módját. Ez a tanfolyam az elosztott alkalmazások tájképének kialakításával kapcsolatos általános problémákat foglalja magában, az integrációs problémától, az infrastruktúrától és a modern megközelítésektől kezdve a komplexitási kérdések megoldásáig. Ez a tanfolyam ismerteti az egyes megoldások előnyeit és hátrányait (pl. A hagyományos SOA vs. Microservice architektúra), a rendelkezésre álló eszközöket (többnyire nyílt forrású), amelyek támogatják a fejlesztést és karbantartást, stb. Tanfolyam formátuma Ez többnyire vita (korlátozott előadásokkal).
35 hours
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
21 hours
Spring Cloud egy Java alapú elosztott rendszerek és mikroszolgáltatások felépítésének platformja. Komplex vállalati alkalmazások kiépítése kihívást jelent. A rendszerek egy részének bármilyen módosítása szükségessé teheti a teljes rendszer tervezésének megváltoztatását. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet értékelni a különböző technológiákat és megközelítéseket egy szolgáltatás-alapú rendszer-architektúra megtervezéséhez. Az oktatás a monolitikus rendszerek és szolgáltatási architektúrák megbeszélésével és összehasonlításával kezdődik, majd átmélyedik a mikrotiszolgálási architektúra részleteiben. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy tudásukat a gyakorlatba átültessék, ahogyan a Spring Cloud , a Spring Boot és a Docker segítségével létrehozzák és bevezetik egy koncepció-koncepció mikroszolgáltatást. Végül megvizsgáljuk a vonatkozó infrastruktúra építőelemeket, hogy segítsük a résztvevőket a különböző szervezeti követelményekhez legmegfelelőbb eszközök és megközelítések meghatározásában. A képzés végére a résztvevőknek alapos ismeretekkel kell rendelkezniük a Service-Oriented Architecture (SOA) és a Microservice Architecture-ről, valamint gyakorlati tapasztalatokkal kell rendelkezniük a Spring Cloud és a kapcsolódó Spring technológiák alkalmazásával saját felhőalapú, felhőkész állapotú mikroszolgáltatások gyors fejlesztéséhez.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  A tartományvezérelt tervezés (DDD) a komplex viselkedések kezelésének egyik megközelítése a szoftverfejlesztés során .
  7 hours
  Időtartam: 1 nap Közönség: Projektmenedzserek, építészek, rendszermérnökök, akik szeretnék felfedezni az AR CAD IA módszert és a Capella eszközöket Oktatási módszer:
  • Elméleti bemutatás példákkal
  • A Capella szerszám demonstrációk
  28 hours
  This practical training will enable you to discover the ins and outs of the ARCADIA (Architecture Analysis and Design Integrated Approach) method and its associated modeling language. We will also focus on the benefits of a workbench adapted to the method, through a complete case study performed with the open source Capella tool. A language, an approach, a tool: these are the three pillars needed for the success of the Model Based Systems Engineering (MBSE). Audience:  Project managers, architects, system engineers, wishing to master the ARCADIA method and to learn how to use efficiently the Capella tool Teaching Method:
  • Theoretical presentation with examples
  • Case Study realized with Capella
  21 hours
  Ez a gyakorlati képzés megmutatja, hogyan lehet hatékonyan használni a SysML modellezési nyelvet. Meg fogja fedezni különösen a komplex rendszerek szerkezeti modellezésének blokkdiagramjait. Elmélyíti a szekvencia diagramot, az állapotdiagramot és a tevékenységi diagramot a dinamikus modellezéshez. Meg fogja tanulni specifikus SysML diagramok, például a követelménydiagram és a parametrikus diagram, valamint az allokáció fontos fogalmának használatát is. Arra is összpontosítunk, hogy meg kell határozni egy modellezési megközelítést, amelyet a vállalat helyzetéhez és a vizsgált rendszer típusához igazítunk. Végül meglátjuk, hogy a legkorszerűbb a SysML modellező eszközök. Közönség: Projektvezetők, építészek, rendszermérnökök, akiknek komplex rendszereket kell modellezniük, ideértve a szoftvert és a hardvert is Oktatási módszer:
  • Elméleti bemutatás példákkal
  • Esettanulmány papíron (a SysML eszköz demonstrációja az oktató által)
  21 hours
  This training will teach you how to use SysML, the modeling language for systems engineering. In particular, you will learn about block diagrams for structural modeling of complex systems. You will deepen the sequence diagram, state diagram and activity diagram for dynamic modeling. You will also learn how to use specific SysML diagrams such as the requirements diagram and the parametric diagram, as well as the concept of allocation. We will also emphasize the need to define a modeling approach, adapted to the business context and the type of system to be studied. The practice will be done using the Cameo Systems Modeler (MagicDraw) modeling tool from NoMagic. Teaching method
  • Theoretical presentation illustrated with examples
  • 50% practical work with Cameo Systems Modeler on a case study throughout the training
  21 hours
  Az OCSMP modell építője alapvető vizsgálati tesztek A rendszer alapszimostlási modellének megszerzéséhez szükséges ismeretek és készségek. A vizsgálat a modellfogalmakat és szervezeteket, az alapvető követelményeket rögzíti és irányítja és irányítja, irányítási és viselkedési modelleket, paraméteres modelleket, elosztási viszonyokat és sztereotípiák használatát. Az e szinten lefedett ismeretek és készségek és a megfelelő SYSML modellezési eszközzel való ismeret, az OCSMP modellépítő tulajdonosa az alapvető tanúsításnak produktívabb járulékos járulékos járuléknak kell lennie a modellek alapú rendszereinek mérnöki munkájának alkalmazásával modellezõ modellek modellezésére. Az OCSMP modell építője az alaptanúsítás előfeltétele a program két magasabb szintjének, és előzetes megkötést igényel. Az affúzió, mint a következő (lásd az OCSMP sorozatában) másokat, amelyek a rendszer modelljével összefüggésben felsorolt ismeretek és készségek alkalmazása. Mint tanulmányozza, minden egyes diagramon túlmutat, hogy megértse, hogy az olyan modellek milyen hatással lehetnek, vagy befolyásolhatják a rendszer különböző asdikumaiban szereplő aspektusokat.
  7 hours
  Ez a Bevezetés az Enterprise Architect tanfolyamhoz minden olyan személy számára készült, aki a Sparx Systems UML modellező eszközt, a Enterprise Architectet kívánja használni, mégis nem ismeri a Enterprise Architect funkcióit, funkcióit és használatát.
  14 hours
  Ez a kurzus célja az üzleti elemzőknek, a vezetőknek, a csapatvezetőknek és a folyamat tulajdonosainak, hogy biztosítsák számukra a szükséges kompetenciákat használati eset diagramok készítéséhez és olyan esettanulmányok használatát, amelyek a funkcionális követelmények megteremtéséhez, elemzéséhez, dokumentálásához és kommunikálásához szolgálnak A küldöttek gyakorlati példákat használnak az egységesített modellezési nyelv (UML) használatára, hogy grafikusan képviseljék a felhasználási esetek és a szereplők közötti kölcsönhatásokat .
  21 hours
  Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet az Enterprise Architect (EA) rendszerben implementált SysML t használni a rendszerkövetelmények elemzéséhez és modellezéséhez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Megérteni és alkalmazni a SysML a Rendszermérnöki projektekhez, modell alapú Rendszermérnöki ( MBSE ) megközelítést alkalmazva.
  • Azonosítsa a rendszerkövetelményeket a használati eset modellek alapján.
  • Tervezze és elemezze a rendszer architektúráját.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.
  jegyzet
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  21 hours
  A kurzus az elemzők, tervezők, fejlesztők, tesztelők és projektmenedzserek számára készült. A workshop bemutatja a problémaelemzés, tervezés és dokumentációs rendszerek használatával UML és Enterprise Architect a Sparx Systems. A képzés során bemutatják a program fejlett képességeit (például MDA, profilok, XMI), és a legjobb gyakorlatokat, amelyek jelentősen megkönnyítik és felgyorsíthatják a modellezést. Mivel a képzés a Enterprise Architect eszközre összpontosít, a résztvevőknek már tudniuk kell, hogyan kell modellezni UML. Azok számára, akik szeretnének megtanulni modellezni, szentelt képzést kaptunk UML. A képzési módszer 10 százalékos, 90 százalékos munkavégzés
  14 hours
  Ez az oktató által vezetett, élő képzés (szintén vagy távol) célja az építészek, a technológia vezető, akik dolgoznak elosztott rendszerek szentelt magas forgalom és igényel nagy méretezhetőség és megbízhatóság. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a kulcsfontosságú előnyöket, korlátozásokat és szabályokat, amelyek meghatározzák az elosztott rendszerek, skálázható és rendkívül megbízható rendszerek jellemzőit. Képesek lesznek jobban értékelni, hogy mi lehet és mi nem érhető el ilyen rendszerekkel Ismerni fogja a tipikus építészeti mintákat elosztott, méretezhető és rendkívül megbízható rendszerek Meg fogja érteni a képességeket és a megfelelő modell használatát a technológiák, támogatja a méretezhetőség és a megbízhatóság, rendszerek, mint a streaming szolgáltatás buszok (alapú  Kafka), NincsSQL   tárolás (alapú Redis) és elosztott feldolgozás.    
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Az építészeti megoldások példái. Valódi példák alapján Kafka és Redis megoldások.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

  Last Updated:

  Online Systems Architecture courses, Weekend Systems Architecture courses, Evening Systems Architecture training, Systems Architecture boot camp, Systems Architecture instructor-led, Weekend Systems Architecture training, Evening Systems Architecture courses, Systems Architecture coaching, Systems Architecture instructor, Systems Architecture trainer, Systems Architecture training courses, Systems Architecture classes, Systems Architecture on-site, Systems Architecture private courses, Systems Architecture one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions