Systems Architecture Kurzusok

Systems Architecture Kurzusok

Helyi, oktatott élő rendszerek Architektúra tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlaton keresztül demonstrálják a Systems Architecture alapjait A Systems Architecture tanfolyam elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Systems Architecture Subcategories

Systems Architecture Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
28 hours
Overview
Ez a gyakorlati képzés lehetővé teszi, hogy felfedezzék az AR CAD IA (Architecture Analysis and Design Integrated Approach) módszer és a hozzá tartozó modellezési nyelv hibáit. A módszerhez adaptált munkapad előnyeire is összpontosítunk, egy teljes esettanulmányon keresztül, amelyet a nyílt forráskódú Capella eszköz segítségével végezünk. Nyelv, megközelítés, eszköz: ez a három pillér, amelyre szükség van a modell alapú rendszerek tervezésének ( MBSE ) sikeréhez.

Közönség: Projektmenedzserek, építészek, rendszermérnökök, akik szeretnék elsajátítani az AR CAD IA módszert, és megtanulják a Capella eszköz hatékony használatát.

Oktatási módszer:

- Elméleti bemutatás példákkal
- Esettanulmány Capella-val
14 hours
Overview
A tartományvezérelt tervezés (DDD) a komplex viselkedések kezelésének egyik megközelítése a szoftverfejlesztés során .
7 hours
Overview
Ez a Bevezetés az Enterprise Architect tanfolyamhoz minden olyan személy számára készült, aki a Sparx Systems UML modellező eszközt, a Enterprise Architectet kívánja használni, mégis nem ismeri a Enterprise Architect funkcióit, funkcióit és használatát.
7 hours
Overview
Időtartam: 1 nap

Közönség: Projektmenedzserek, építészek, rendszermérnökök, akik szeretnék felfedezni az AR CAD IA módszert és a Capella eszközöket

Oktatási módszer:

- Elméleti bemutatás példákkal
- A Capella szerszám demonstrációk
21 hours
Overview
Spring Cloud egy Java alapú elosztott rendszerek és mikroszolgáltatások felépítésének platformja.

Komplex vállalati alkalmazások kiépítése kihívást jelent. A rendszerek egy részének bármilyen módosítása szükségessé teheti a teljes rendszer tervezésének megváltoztatását.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet értékelni a különböző technológiákat és megközelítéseket egy szolgáltatás-alapú rendszer-architektúra megtervezéséhez. Az oktatás a monolitikus rendszerek és szolgáltatási architektúrák megbeszélésével és összehasonlításával kezdődik, majd átmélyedik a mikrotiszolgálási architektúra részleteiben.

A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy tudásukat a gyakorlatba átültessék, ahogyan a Spring Cloud , a Spring Boot és a Docker segítségével létrehozzák és bevezetik egy koncepció-koncepció mikroszolgáltatást.

Végül megvizsgáljuk a vonatkozó infrastruktúra építőelemeket, hogy segítsük a résztvevőket a különböző szervezeti követelményekhez legmegfelelőbb eszközök és megközelítések meghatározásában.

A képzés végére a résztvevőknek alapos ismeretekkel kell rendelkezniük a Service-Oriented Architecture (SOA) és a Microservice Architecture-ről, valamint gyakorlati tapasztalatokkal kell rendelkezniük a Spring Cloud és a kapcsolódó Spring technológiák alkalmazásával saját felhőalapú, felhőkész állapotú mikroszolgáltatások gyors fejlesztéséhez.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
Az OCSMP Model Builder - Alapvető vizsga a rendszer alapvető SysML modelljének felépítéséhez szükséges ismereteket és készségeket teszteli. A vizsgálat a modellkoncepciókra és -szervezésre, az alapvető követelmények begyűjtésére és kezelésére, a szerkezeti és viselkedési modellekre, a parametrikus modellekre, az allokációs kapcsolatokra és a sztereotípiák alkalmazására terjed ki. Az e szintre kiterjedő ismeretek és készségek felhasználásával, valamint a megfelelő SysML modellező eszköz OCSMP az OCSMP Model Builder - Alapvető tanúsítvánnyal rendelkező személynek hatékonyan hozzá kell járulnia a modellezési feladatokhoz, amelyeket egy modell alapú rendszermérnöki megközelítést alkalmazó rendszermérnöki csapat végez. a SysML használatával. Az OCSMP Model Builder - Alapvető tanúsítás a program két magasabb szintjének előfeltétele, és előfeltétele az OCSMP modell felhasználói tanúsítás.

Ez a vizsga (csakúgy, mint az OCSMP sorozat többi OCSMP ) teszteli az Ön képességét az itt felsorolt ismeretek és készségek alkalmazására egy rendszermodell összefüggésében. A tanulmányozása során lépjen túl az egyes diagramokon, hogy megértse, hogy az általa modellezett szempontok hogyan befolyásolhatják vagy befolyásolhatják a többi diagramtípusban bemutatott rendszer aspektusait.
21 hours
Overview
Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet az Enterprise Architect (EA) rendszerben implementált SysML t használni a rendszerkövetelmények elemzéséhez és modellezéséhez.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni és alkalmazni a SysML a Rendszermérnöki projektekhez, modell alapú Rendszermérnöki ( MBSE ) megközelítést alkalmazva.
- Azonosítsa a rendszerkövetelményeket a használati eset modellek alapján.
- Tervezze és elemezze a rendszer architektúráját.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Overview
Ez a gyakorlati képzés megmutatja, hogyan lehet hatékonyan használni a SysML modellezési nyelvet. Meg fogja fedezni különösen a komplex rendszerek szerkezeti modellezésének blokkdiagramjait. Elmélyíti a szekvencia diagramot, az állapotdiagramot és a tevékenységi diagramot a dinamikus modellezéshez. Meg fogja tanulni specifikus SysML diagramok, például a követelménydiagram és a parametrikus diagram, valamint az allokáció fontos fogalmának használatát is. Arra is összpontosítunk, hogy meg kell határozni egy modellezési megközelítést, amelyet a vállalat helyzetéhez és a vizsgált rendszer típusához igazítunk. Végül meglátjuk, hogy a legkorszerűbb a SysML modellező eszközök.

Közönség:

Projektvezetők, építészek, rendszermérnökök, akiknek komplex rendszereket kell modellezniük, ideértve a szoftvert és a hardvert is

Oktatási módszer:

- Elméleti bemutatás példákkal
- Esettanulmány papíron (a SysML eszköz demonstrációja az oktató által)
14 hours
Overview
A komplex vállalati alkalmazások építése nagyon változó környezetben nagyon nehéz.

A szolgáltatások vagy rendszerek közötti integráció változásai megváltoztatják a rendszer kialakítását. Ez a tanfolyam ismerteti a fenntartható, a szervezeti szolgáltatás méretéhez és céljához illő rendszer-architektúra és a gyakorlati infrastruktúra megtervezésének módját.

Ez a tanfolyam az elosztott alkalmazások tájképének kialakításával kapcsolatos általános problémákat foglalja magában, az integrációs problémától, az infrastruktúrától és a modern megközelítésektől kezdve a komplexitási kérdések megoldásáig.

Ez a tanfolyam ismerteti az egyes megoldások előnyeit és hátrányait (pl. A hagyományos SOA vs. Microservice architektúra), a rendelkezésre álló eszközöket (többnyire nyílt forrású), amelyek támogatják a fejlesztést és karbantartást, stb.

Tanfolyam formátuma

Ez többnyire vita (korlátozott előadásokkal).
21 hours
Overview
A tanfolyam elemzők, tervezők, fejlesztők, tesztelők és projektvezetők számára készült.

A workshop bemutatja az UML és a Sparx Systems Enterprise Architect ét használó problémamegoldási, tervezési és dokumentációs rendszereket. A képzés során bemutatjuk a program fejlett képességeit (mint például az MDA, a profilok, az XMI) és a legjobb gyakorlatokat, amelyek nagyban leegyszerűsítik és gyorsítják a modellezést.

Mivel a képzés az Enterprise Architect eszközre összpontosít, a résztvevőknek már tudniuk kell, hogyan kell modellezni az UML . Azok számára, akik szeretnék megtanulni a modellezést, az UML nek szentelt képzése van.

Néhány program témája opcionálisnak minősül - ez azt jelenti, hogy ezek megvalósítása a résztvevők döntéseitől és a fennmaradó időtől függ.

A képzési módszer:

10% előadás, 90% műhely
14 hours
Overview
Ez a kurzus célja az üzleti elemzőknek, a vezetőknek, a csapatvezetőknek és a folyamat tulajdonosainak, hogy biztosítsák számukra a szükséges kompetenciákat használati eset diagramok készítéséhez és olyan esettanulmányok használatát, amelyek a funkcionális követelmények megteremtéséhez, elemzéséhez, dokumentálásához és kommunikálásához szolgálnak A küldöttek gyakorlati példákat használnak az egységesített modellezési nyelv (UML) használatára, hogy grafikusan képviseljék a felhasználási esetek és a szereplők közötti kölcsönhatásokat .
Weekend Systems Architecture courses, Evening Systems Architecture training, Systems Architecture boot camp, Systems Architecture instructor-led, Weekend Systems Architecture training, Evening Systems Architecture courses, Systems Architecture coaching, Systems Architecture instructor, Systems Architecture trainer, Systems Architecture training courses, Systems Architecture classes, Systems Architecture on-site, Systems Architecture private courses, Systems Architecture one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!