Security Management Kurzusok

Security Management Kurzusok

Helyi, oktatott élő Security Management tanfolyamok interaktív megbeszélésen keresztül demonstrálják és kezelik a Security Management végrehajtásának módját A biztonsági menedzsment képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Security Management Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Összefoglaló
Leírás:

A CISA® a világhírű és legnépszerűbb tanúsítás szakemberek számára, akik az IS ellenőrzés és az informatikai kockázati tanácsadás területén dolgoznak.

CISA tanfolyamunk intenzív, nagyon versenyképes és vizsgaközpontú képzés. Az Európában és a világ minden tájáról több mint 150+ CISA-képzés és több mint 1200+ CISA-képző képzésének tapasztalatával a Net Security CISA képzési anyagot házon belül fejlesztették ki, amelynek elsődleges prioritása annak biztosítása, hogy a CISA-küldöttek átadják az ISACA CISA® vizsgát. . A képzési módszertan a CISA IS ellenőrzési koncepcióinak megértésére és az elmúlt három év nagyszámú ISACA által kiadott kérdő bank gyakorlására összpontosít. A CISA tulajdonosai egy idő alatt óriási kereslet voltak a neves könyvelő cégeknél, a globális bankoknál, tanácsadói, biztosítási és belső ellenőrzési osztályoknál.

A küldöttek sokéves tapasztalattal rendelkezhetnek az informatikai ellenőrzés terén, de a CISA kérdőívek megoldásának perspektíva kizárólag az általánosan elfogadott IT-biztosítási gyakorlatok megértésétől függ. A CISA vizsga nagyon kihívást jelent, mivel fennáll annak a lehetősége, hogy a két lehetséges válasz között nagyon szoros összecsapás áll fenn, és itt az ISACA teszteli megértését a globális informatikai ellenőrzési gyakorlatokban. Ezen vizsga kihívások kezelése érdekében mindig a legjobb oktatókat látjuk el, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a CISA képzés világszerte történő biztosításában.

A Net Security CISA kézikönyv lefedi az összes vizsga szempontjából releváns fogalmat, esettanulmányokat, kérdéseket és válaszokat a CISA öt területén. Ezenkívül az oktató megosztja a kulcsfontosságú CISA-támogató anyagokat, például a vonatkozó CISA-megjegyzéseket, kérdő bankokat, CISA-szótárt, videókat, felülvizsgálati dokumentumokat, vizsga-tippeket és a CISA-elmetérképeket a tanfolyam során.

Go al:

A végső cél az, hogy először tedd át a CISA-vizsgálatot.

célok:

- Használja a megszerzett ismereteket a szervezet számára előnyös módon
- Nyújtson könyvvizsgálói szolgáltatásokat az informatikai ellenőrzési szabványokkal összhangban
- Biztosítson vezetést, szervezeti felépítést és folyamatokat
- Biztosítás nyújtása az informatikai eszközök megszerzéséhez / fejlesztéséhez, teszteléséhez és megvalósításához
- Biztosítson informatikai műveleteket, ideértve a szolgáltatási műveleteket és a harmadik feleket is
- Biztosítson a szervezet biztonsági politikáit, szabványait, eljárásait és ellenőrzéseit az információs eszközök titkosságának, integritásának és elérhetőségének biztosítása érdekében.

Célközönség:

Finance / CPA szakemberek, informatikai szakemberek, belső és külső auditorok, információbiztonsági és kockázatkezelési szakemberek.
28 hours
Összefoglaló
Leírás:;

A CISM® manapság a világ legrangosabb és legigényesebb képesítése az információbiztonsági vezetők számára. Ez a képesítés platformot biztosít egy elit társ-hálózat részévé váláshoz, akik képesek folyamatosan tanulni és újrafelhasználni az információbiztonsági Management növekvő lehetőségeit / kihívásait.

CISM képzési módszertanunk a négy CISM domain tartalmának mélyreható lefedettségét biztosítja, egyértelmű hangsúlyt fektetve a koncepciók felépítésére és az ISACA által kiadott CISM vizsgakérdések megoldására. A tanfolyam intenzív képzés és kemény vizsga előkészítése az ISACA Certified Information Security Manager (CISM®) vizsga számára.

Több mint 100 CISM képzési rendezvényt szerveztünk az Egyesült Királyságban és Európában. Oktatóink arra ösztönzik az összes résztvevő küldöttet, hogy az ISACA által kiadott CISM QA&E (kérdések, válaszok és magyarázatok) részeként tegyenek vizsgafelkészítést - ezt INGYEN kaphatja a kurzusunk részeként. A QA&E kivételesen segít abban, hogy a küldöttek megértsék az ISACA kérdések stílusát, megközelítsék e kérdések megoldását, és elősegítik a CISM fogalmainak gyors memória-asszimilációját élő tantermi ülések során.
Minden oktatónk kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a CISM képzés biztosításában. Alaposan felkészítjük Önt a CISM vizsgálatára. Ha nem halad először, akkor csatlakozzon hozzánk, hogy ingyenesen felkészülhessen a vizsgára.

Go al:

A végső cél az, hogy a CISM-vizsgálatot először tegye le.

célok:

- Használja a megszerzett ismereteket a szervezet számára előnyös módon
- Hozzon létre és tartson fenn információbiztonsági irányítási keretet a szervezet céljainak és céljainak elérése érdekében
- Kezelje az információs kockázatot elfogadható szintre az üzleti és a megfelelési követelmények teljesítése érdekében
- Információbiztonsági architektúrák létrehozása és karbantartása (emberek, folyamat, technológia)
- Integrálja az információbiztonsági követelményeket harmadik felek / szállítók szerződéseiben és tevékenységeiben
- Az üzleti hatás minimalizálása érdekében megtervezheti, létrehozhatja és kezelheti az információbiztonsági események észlelésének, kivizsgálásának, az azokra való reagálásnak és az azokból való felépülésnek a képességét

Célközönség:

Biztonsági szakemberek, 3-5 éves tapasztalattal; Információbiztonsági vezetők vagy azok, akik vezetési felelősséggel tartoznak; Információbiztonsági személyzet, információbiztonság-biztosító, amely az információbiztonság menedzsmentjének alapos megértését igényli, ideértve a CISO-kat, a CIO-kat, a CSO-kat, az adatvédelmi tisztviselőket, a kockázatkezelőket, a biztonsági auditorokat és a megfelelőségért felelős személyzetet, a BCP / DR munkatársait, az biztosítási funkciók.
35 hours
Összefoglaló
Egy alapos, gyakorlati, 5 napos kurzus, melynek célja az információbiztonság, információbiztosítás vagy információs kockázattal kapcsolatos folyamatok kezeléséhez szükséges ismeretek és készségek biztosítása A CISMP kurzus összhangban van a legfrissebb nemzeti információbiztosítási keretekkel (IAMM), valamint az ISO / IEC 27002 és a 27001 szabványokkal; a gyakorlati kódex és az információbiztonsági szabvány Ez a kurzus CESG Certified Training (CCT) kurzus A kurzus a legújabb BCS tananyagot követi és felkészíti a 2 órás többszörös választású BCS vizsgát, amely a tanfolyam utolsó napján délután ül Ez a minősítés biztosítja a delegáltok számára az információbiztonsággal kapcsolatos fogalmak részletes ismeretét; (titkosság, integritás, rendelkezésre állás, sebezhetőség, fenyegetések, kockázatok és ellenintézkedések), valamint az információbiztonságot befolyásoló aktuális jogszabályok és előírások megértése A díjazottak képesek lesznek alkalmazni a gyakorlati alapelveket, amelyek biztosítják a normál üzleti folyamatok robosztusabbá és biztonságosabbá tételét .
14 hours
Összefoglaló
A hálózati biztonság fizikai szinten kezdődik. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a számítógépes szerver helyiségekkel kapcsolatos biztonsági kockázatokat és azt, hogyan lehet az intelligens gyakorlatok, a tervezés és a technológia megvalósítása révén fokozni a biztonságot.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Mérje fel szervezetének biztonsági kockázatát, mivel ez a számítógépes szerver helyiségekkel kapcsolatos.
- Hozzon létre ellenőrző és megfigyelő rendszereket az infrastruktúrához való fizikai hozzáférés korlátozására.
- Tervezze meg a hozzáférési irányelveket a különböző tagok számára.
- Hatékonyan kommunikáljon a biztonsági politikákkal a csapat tagjaival.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat.

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
28 hours
Összefoglaló
Leírás:

A cyberbiztonsági készségek nagy jelentőséggel bírnak, mivel a fenyegetések a világ minden táján továbbra is fenyegetik a vállalkozásokat. Az ISACA által felmérett szakemberek túlnyomó többsége felismeri ezt és azt tervezi, hogy olyan helyzetben dolgozik, amely kiberbiztonsági ismeretekre van szüksége.
Az ISACA a hiányosságok pótlására fejlesztette ki a Cybersecurity Fundamentals Certificate-t, amely az ezen a területen meglévő készségek oktatását és ellenőrzését biztosítja.

célok:

A cybersecurity fenyegetések tovább emelkednek, és a megfelelően felkészült biztonsági szakemberek hiánya az egész világon nő, az ISACA Cybersecurity Fundamentals Certificate programja tökéletes módja a belépő szintű alkalmazottak gyors felkészítésének és annak biztosítása, hogy rendelkezzenek azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyekre a Cyber színtéren.

Célközönség:

A tanúsítványprogram az egyik legjobb módja annak, hogy megalapozzák a számítógépes biztonság alapjait, és kezdjék építeni készségeit és tudását ebben a kulcsfontosságú területen.
7 hours
Összefoglaló
DevOps egy szoftverfejlesztési megközelítés, amely összehangolja az alkalmazásfejlesztést az informatikai műveletekkel. Néhány eszköz, amely a DevOps támogatására jött létre, az alábbiak: automatizálási eszközök, konténeres és zenekari platformok. A biztonság nem tartott lépést ezen fejleményekkel.

Ebben az oktató által vezetett, élő tanfolyamon a résztvevők megtanulják, hogyan kell megfogalmazni a megfelelő biztonsági stratégiát a DevOps biztonsági kihívás DevOps .

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Összefoglaló
Ez az osztály elmeríti a hallgatókat egy interaktív környezetben, ahol megmutatják nekik, hogyan kell beolvasni, tesztelni, feltörni és biztonságosítani saját rendszereiket. A laborintenzív környezet minden hallgató számára alapos ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat ad a jelenlegi alapvető biztonsági rendszerekkel kapcsolatban. A hallgatók azzal kezdik, hogy megértik, hogyan működnek a kerületi védekezés, majd bevezetik a saját hálózatuk felkutatásához és megtámadásához. Valódi hálózat nem sérül. A hallgatók megtanulják, hogy a betolakodók miként terjesztik elő a privilégiumokat, és milyen lépéseket lehet tenni a rendszer biztosítása érdekében. A hallgatók megtanulják a behatolás észlelését, a politika létrehozását, a szociális tervezést, a DDoS támadásokat, a puffer túlcsordulásokat és a vírus létrehozását is. Amikor egy diák elhagyja ezt az intenzív ötnapos tanfolyamot, meg fogja kezdeni a megértést és az etikus hackelés tapasztalatait.

Az etikus csapkodási képzés célja:

- Minőségi szabványok létrehozása és szabályozása az etikai hackelési intézkedésekkel kapcsolatos professzionális információbiztonsági szakemberek hitelesítésére.
- Tájékoztassa a nyilvánosságot arról, hogy a hitelesített személyek megfelelnek vagy meghaladják a minimumszabályokat.
- Erősítse meg az etikus hackelést mint egyedülálló és önszabályozó szakmát.

Közönség:

A tanfolyam ideális azok számára, akik olyan pozíciókban dolgoznak, mint például, de nem kizárólag:

- Biztonsági mérnökök
- Biztonsági tanácsadók
- Biztonsági vezetők
- IT igazgató / vezetők
- Biztonsági auditorok
- IT rendszerek rendszergazdái
- IT hálózati rendszergazdák
- Hálózati építészek
- Fejlesztők
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus az ISO 27005 szerinti információbiztonság megteremtéséhez szükséges készségeket nyújtja, amely az ISO 27001 szerinti információbiztonsági kockázatkezelésre irányul.
7 hours
Összefoglaló
NB-IoT lehetővé teszi az IoT eszközöknek olyan hordozó hálózatokon keresztül történő működését, mint például a GSM és az LTE csatornák közötti "védő sávok". NB-IoT csak 200 kHz sávszélességet igényel, és hatékonyan képes nagy számú végpont eszköz csatlakoztatására (akár 50 000 NB-IoT hálózati cellánként). Alacsony energiaigénye ideálisvá teszi kicsi, bonyolult tárgyak internete tárgyakhoz, például intelligens parkoláshoz, segédprogramokhoz és ruházathoz.

A mai IoT-kapcsolatok többsége ipari jellegű. Az IoT (IIoT) kapcsolatok alacsony fogyasztású (LPWA) technológiákat igényelnek, hogy összeköttetést, lefedettséget és előfizetési képességeket biztosítsanak az alacsony sávszélességű alkalmazásokhoz. Bár ezeket a követelményeket a meglévő mobilhálózatok is kielégíthetik, lehet, hogy ezek a hálózatok nem ideálisak. NB-IoT (Narrow Band IoT) technológia ígéretes megoldást kínál.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megismerik az NB-IoT (más néven LTE Cat NB1 néven ismert) különféle aspektusait, miközben kidolgozzák és telepítik az NB-IoT alapú alkalmazást.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Azonosítsa az NB-IoT különféle alkotóelemeit és azt, hogy miként illeszkednek egymáshoz ökoszisztéma kialakításához.
- Megérteni és magyarázni az NB-IoT eszközökbe beépített biztonsági funkciókat.
- Fejlesszen ki egy egyszerű alkalmazást az NB-IoT eszközök nyomon követésére.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Összefoglaló
Ez az osztály segíti a résztvevőket a saját rendszereik vizsgálatához, teszteléséhez, letapogatásához és biztonságossá tételéhez Egyértelmű ismeretek és gyakorlati tapasztalatok megszerzése a jelenlegi alapvető biztonsági rendszerekkel A résztvevők megtudják, hogyan működnek a peremvédelem, majd a saját hálózatukba való beolvasást és támadást eredményezik A résztvevők majd megtudják, hogy a betolakodók milyen mértékben növelik a kiváltságokat, és milyen lépéseket lehet tenni egy rendszer, Intrusion Detection, Policy Creation, Social Engineering, DDoS támadások, puffer túlcsordulások és vírus létrehozás érdekében .
21 hours
Összefoglaló
A képzés minden olyan operációs rendszergazdának szól, aki az MS Windows Server 2012 R2 alapú nyilvános kulcsú infrastruktúra megvalósítását tervezi, és minősített elektronikus aláírási tanúsítványok használatát tervezi.

A képzési résztvevők megismerkednek a nyilvános kulcsú infrastruktúra megvalósításával kapcsolatos alapvető kérdésekkel, valamint az ötletekkel, hogy a legújabb kriptográfiai megoldásokat használják az információs rendszerek biztosítására.

Az MS Windows Server 2012 R2 operációs rendszere alapján megvitatjuk a tanúsítási szolgáltatások használatának lehetőségeit a vállalat igényeihez. A virtuális környezetben végzett képzés során egy teljes tanúsítási központot telepítenek, és megvitatják az Active Directory tartományban a nyilvános kulcs infrastruktúrájának kezelésével és kezelésével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.

A képzés elméleti és gyakorlati ismereteket is tartalmaz a lengyelországi tanúsító központok által kiadott elektronikus aláírások használatáról az "elektronikus aláírásról szóló törvény" szerint. Megvitatják a jogi kérdéseket, a törvényi követelményeket, valamint az elektronikus aláírás-tanúsítványok használatának példáit Lengyelországban.

A képzési résztvevők megszerzik a közigazgatási hivatalokkal való kommunikációhoz kapcsolódó elektronikus levelezés létrehozásához szükséges ismereteket és más olyan szolgáltatások használatát, amelyek lehetővé teszik, vagy igénylik az ilyen típusú azonosítás használatát.
Online Security Management courses, Weekend Security Management courses, Evening Security Management training, Security Management boot camp, Security Management instructor-led, Weekend Security Management training, Evening Security Management courses, Security Management coaching, Security Management instructor, Security Management trainer, Security Management training courses, Security Management classes, Security Management on-site, Security Management private courses, Security Management one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions