Security Management Kurzusok

Security Management Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő biztonságkezelési képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a biztonságkezelés végrehajtását. A biztonságkezelési képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Security Management Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at IT professionals who wish to understand how to use the CipherTrust Solution suite. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the CipherTrust Solution and its basic functions.
 • Evaluate device architecture and usage schemes.
 • Manage CipherTrust product suite.
14 hours
A Closed Circuit Television (CCTV) egy olyan TV-rendszer, amely videokamerákat használ jelek továbbítására egy hálózaton belül, amelyet elsősorban felügyeletre és biztonsági megfigyelésre használnak.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak a biztonsági vezetőknek szól, akik alapvető és középszintű CCTV biztonsági felügyeleti és irányítási ismereteket szeretnének elsajátítani.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a CCTV rendszerek típusait, és ismerje meg előnyeiket és jellemzőit. Ismerje meg a kábelezési és CCTV-rendszerek beállítási követelményeit. CCTV rendszerek telepítése, konfigurálása és kezelése.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A biztonsági menedzsment bármely szervezet eszközeinek azonosítása, valamint az eszközök védelmére vonatkozó irányelvek és eljárások végrehajtása, beleértve az épületeket, rendszereket és személyeket.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a biztonsági szakembereknek szól, akik szeretnének megtanulni és javítani szeretnének a biztonsági fenyegetések kezelésében és biztonsági kockázatértékelések elvégzésében.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Kezelje a biztonsági rendszereket és kezeljen minden ellenséges környezetet. Kezelje a biztonsági kockázatokat és fenyegetéseket. Ismerje meg, hogyan végezhet biztonsági kockázatértékelést.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Honeywell egy otthoni és kereskedelmi biztonsági rendszerekkel foglalkozó cég, amely eszközöket és lehetőségeket kínál a rendszervezérlés automatizálásához, és kifinomult biztonsági rendszermegoldások beállításához, amelyek zökkenőmentesen működnek.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) szerviztechnikusoknak, rendszeradminisztrátoroknak vagy bárkinek szól, aki meg akarja tanulni a Honeywell biztonsági rendszer helyes telepítését, használatát és kezelését.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Honeywell biztonsági rendszerek és alkatrészek fogalmait. A Honeywell biztonsági rendszer megfelelő telepítése és karbantartása. Használja a Honeywell karbantartási eszközeit és felügyeleti csomagját a biztonsági rendszer vezérléséhez.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
A Open Authentication (OAuth) egy nyílt technológiai szabvány, amelyet webhely-hitelesítésre használnak. Leírja, hogy a független kiszolgálók és szolgáltatások hogyan engedhetnek biztonságosan hitelesített hozzáférést az eszközökhöz a hitelesítő adatok megosztása nélkül.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) a fejlesztőknek és mindenkinek szól, aki szeretné megtanulni és használni az OAuth-ot, hogy biztonságos delegált hozzáférést biztosítson az alkalmazásoknak.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az OAuth alapjait. Ismerje meg a natív alkalmazásokat és azok egyedi biztonsági problémáit az OAuth használata során. Ismerje meg és ismerje meg az OAuth-protokollok gyakori bővítményeit. Integrálható bármely OAuth-engedélyezési kiszolgálóval.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A thorough, practical, 3 day course designed to provide the knowledge and skills required to manage information security, information assurance or information risk based processes. The CISMP course is aligned with the latest national information assurance frameworks (IAMM), as well as ISO/IEC 27002 & 27001; the code of practice and standard for information security. This course is a CESG Certified Training (CCT) course. The course follows the latest BCS syllabus and prepares delegates for the 2 hour multiple choice BCS examination. This qualification provides delegates with detailed knowledge of the concepts relating to information security; (confidentiality, integrity, availability, vulnerability, threats, risks and countermeasures), along with an understanding of current legislation and regulations which impact information security management. Award holders will be able to apply the practical principles covered throughout the course ensuring normal business processes become robust and more secure.
28 hours
Leírás:; A CISM® manapság a világ legrangosabb és legigényesebb képesítése az információbiztonsági vezetők számára. Ez a képesítés platformot biztosít egy elit társ-hálózat részévé váláshoz, akik képesek folyamatosan tanulni és újrafelhasználni az információbiztonsági Management növekvő lehetőségeit / kihívásait. CISM képzési módszertanunk a négy CISM domain tartalmának mélyreható lefedettségét biztosítja, egyértelmű hangsúlyt fektetve a koncepciók felépítésére és az ISACA által kiadott CISM vizsgakérdések megoldására. A tanfolyam intenzív képzés és kemény vizsga előkészítése az ISACA Certified Information Security Manager (CISM®) vizsga számára. Több mint 100 CISM képzési rendezvényt szerveztünk az Egyesült Királyságban és Európában. Oktatóink arra ösztönzik az összes résztvevő küldöttet, hogy az ISACA által kiadott CISM QA&E (kérdések, válaszok és magyarázatok) részeként tegyenek vizsgafelkészítést - ezt INGYEN kaphatja a kurzusunk részeként. A QA&E kivételesen segít abban, hogy a küldöttek megértsék az ISACA kérdések stílusát, megközelítsék e kérdések megoldását, és elősegítik a CISM fogalmainak gyors memória-asszimilációját élő tantermi ülések során.
Minden oktatónk kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a CISM képzés biztosításában. Alaposan felkészítjük Önt a CISM vizsgálatára. Ha nem halad először, akkor csatlakozzon hozzánk, hogy ingyenesen felkészülhessen a vizsgára. Go al: A végső cél az, hogy a CISM-vizsgálatot először tegye le. célok:
 • Használja a megszerzett ismereteket a szervezet számára előnyös módon
 • Hozzon létre és tartson fenn információbiztonsági irányítási keretet a szervezet céljainak és céljainak elérése érdekében
 • Kezelje az információs kockázatot elfogadható szintre az üzleti és a megfelelési követelmények teljesítése érdekében
 • Információbiztonsági architektúrák létrehozása és karbantartása (emberek, folyamat, technológia)
 • Integrálja az információbiztonsági követelményeket harmadik felek / szállítók szerződéseiben és tevékenységeiben
 • Az üzleti hatás minimalizálása érdekében megtervezheti, létrehozhatja és kezelheti az információbiztonsági események észlelésének, kivizsgálásának, az azokra való reagálásnak és az azokból való felépülésnek a képességét
Célközönség: Biztonsági szakemberek, 3-5 éves tapasztalattal; Információbiztonsági vezetők vagy azok, akik vezetési felelősséggel tartoznak; Információbiztonsági személyzet, információbiztonság-biztosító, amely az információbiztonság menedzsmentjének alapos megértését igényli, ideértve a CISO-kat, a CIO-kat, a CSO-kat, az adatvédelmi tisztviselőket, a kockázatkezelőket, a biztonsági auditorokat és a megfelelőségért felelős személyzetet, a BCP / DR munkatársait, az biztosítási funkciók.
28 hours
Description: CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting. Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments. Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world. The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course. Goal: The ultimate goal is to pass your CISA examination first time. Objectives:
 • Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
 • Provide audit services in accordance with IT audit standards
 • Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
 • Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
 • Provide assurance on IT operations including service operations and third party
 • Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.
Target Audience: Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
28 hours
Description: Cybersecurity skills are in high demand, as threats continue to plague enterprises around the world. An overwhelming majority of professionals surveyed by ISACA recognise this and plan to work in a position that requires cybersecurity knowledge.
To fill this gap, ISACA has developed the Cybersecurity Fundamentals Certificate, which provides education and verification of skills in this area. Objectives: With cybersecurity threats continuing to rise and the shortage of appropriately-equipped security professionals growing worldwide, ISACA's Cybersecurity Fundamentals Certificate programme is the perfect way to quickly train entry-level employees and ensure they have the skills and knowledge they need to successfully operate in the Cyber arena. Target Audience: The certificate program is also one of the best ways to gain foundational knowledge in cybersecurity and begin to build your skills and knowledge in this crucial area.
21 hours
A képzés minden olyan operációs rendszergazdának szól, aki az MS Windows Server 2012 R2 alapú nyilvános kulcsú infrastruktúra megvalósítását tervezi, és minősített elektronikus aláírási tanúsítványok használatát tervezi. A képzési résztvevők megismerkednek a nyilvános kulcsú infrastruktúra megvalósításával kapcsolatos alapvető kérdésekkel, valamint az ötletekkel, hogy a legújabb kriptográfiai megoldásokat használják az információs rendszerek biztosítására. Az MS Windows Server 2012 R2 operációs rendszere alapján megvitatjuk a tanúsítási szolgáltatások használatának lehetőségeit a vállalat igényeihez. A virtuális környezetben végzett képzés során egy teljes tanúsítási központot telepítenek, és megvitatják az Active Directory tartományban a nyilvános kulcs infrastruktúrájának kezelésével és kezelésével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket. A képzés elméleti és gyakorlati ismereteket is tartalmaz a lengyelországi tanúsító központok által kiadott elektronikus aláírások használatáról az "elektronikus aláírásról szóló törvény" szerint. Megvitatják a jogi kérdéseket, a törvényi követelményeket, valamint az elektronikus aláírás-tanúsítványok használatának példáit Lengyelországban. A képzési résztvevők megszerzik a közigazgatási hivatalokkal való kommunikációhoz kapcsolódó elektronikus levelezés létrehozásához szükséges ismereteket és más olyan szolgáltatások használatát, amelyek lehetővé teszik, vagy igénylik az ilyen típusú azonosítás használatát.
21 hours
Ez a kurzus az ISO 27005 szerinti információbiztonság megteremtéséhez szükséges készségeket nyújtja, amely az ISO 27001 szerinti információbiztonsági kockázatkezelésre irányul.
7 hours
DevOps egy szoftverfejlesztési megközelítés, amely összehangolja az alkalmazásfejlesztést az informatikai műveletekkel. Néhány eszköz, amely a DevOps támogatására jött létre, az alábbiak: automatizálási eszközök, konténeres és zenekari platformok. A biztonság nem tartott lépést ezen fejleményekkel. Ebben az oktató által vezetett, élő tanfolyamon a résztvevők megtanulják, hogyan kell megfogalmazni a megfelelő biztonsági stratégiát a DevOps biztonsági kihívás DevOps . A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
NB-IoT lehetővé teszi az IoT eszközöknek olyan hordozó hálózatokon keresztül történő működését, mint például a GSM és az LTE csatornák közötti "védő sávok". NB-IoT csak 200 kHz sávszélességet igényel, és hatékonyan képes nagy számú végpont eszköz csatlakoztatására (akár 50 000 NB-IoT hálózati cellánként). Alacsony energiaigénye ideálisvá teszi kicsi, bonyolult tárgyak internete tárgyakhoz, például intelligens parkoláshoz, segédprogramokhoz és ruházathoz. A mai IoT-kapcsolatok többsége ipari jellegű. Az IoT (IIoT) kapcsolatok alacsony fogyasztású (LPWA) technológiákat igényelnek, hogy összeköttetést, lefedettséget és előfizetési képességeket biztosítsanak az alacsony sávszélességű alkalmazásokhoz. Bár ezeket a követelményeket a meglévő mobilhálózatok is kielégíthetik, lehet, hogy ezek a hálózatok nem ideálisak. NB-IoT (Narrow Band IoT) technológia ígéretes megoldást kínál. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megismerik az NB-IoT (más néven LTE Cat NB1 néven ismert) különféle aspektusait, miközben kidolgozzák és telepítik az NB-IoT alapú alkalmazást. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Azonosítsa az NB-IoT különféle alkotóelemeit és azt, hogy miként illeszkednek egymáshoz ökoszisztéma kialakításához.
 • Megérteni és magyarázni az NB-IoT eszközökbe beépített biztonsági funkciókat.
 • Fejlesszen ki egy egyszerű alkalmazást az NB-IoT eszközök nyomon követésére.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
This class will help the attendees to scan, test, hack and secure their own systems. To gain an in-depth knowledge and practical experience with the current essential security systems. The attendees will get to know how perimeter defences work and then be led into scanning and attacking their own networks, no real network is harmed. The attendees then will learn how intruders escalate privileges and what steps can be taken to secure a system, Intrusion Detection, Policy Creation, Social Engineering, DDoS Attacks, Buffer Overflows and Virus Creation.
14 hours
A hálózati biztonság fizikai szinten kezdődik. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a számítógépes szerver helyiségekkel kapcsolatos biztonsági kockázatokat és azt, hogyan lehet az intelligens gyakorlatok, a tervezés és a technológia megvalósítása révén fokozni a biztonságot. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Mérje fel szervezetének biztonsági kockázatát, mivel ez a számítógépes szerver helyiségekkel kapcsolatos.
 • Hozzon létre ellenőrző és megfigyelő rendszereket az infrastruktúrához való fizikai hozzáférés korlátozására.
 • Tervezze meg a hozzáférési irányelveket a különböző tagok számára.
 • Hatékonyan kommunikáljon a biztonsági politikákkal a csapat tagjaival.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és gyakorlati gyakorlat.
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
A biztonsági politikai igazgatóság a szervezet minden szintű szabályok és eljárások értékelésére, tervezetesítése és végrehajtására vonatkozó eljárások.E tanácsi, élő képviselő (azon vagy a helyzetben) célja az IT-i igazgatók, a biztonsági koordinátorok és a megfelelőségi vezetőknek, amelyek a szervezetüknek biztonsági politikai igazgatási módszerek megállapítása, értékelése és végrehajtása.E képzés végéig a résztvevők tudnak fejleszti, kezelni és ellenőrizni a biztonsági politikát a szervezetüket védelmére ' információk, hálózat és fizikai és szoftveri eszközöket.A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
21 hours
A nyílt adatok koncepciója az adatok korlátozások nélküli hozzáférhetővé tétele mindenki számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy a helyszínen) a nyílt adatok kockázatainak elemzésére összpontosít, miközben csökkenti a katasztrófák vagy adatvesztés okozta sebezhetőséget. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  A nyílt adatok fogalmainak és előnyeinek megértése. A különböző adattípusok azonosítása. A nyílt adatok kockázatainak megértése és azok mérséklése. Ismerje meg, hogyan kezelheti a nyílt adatokkal kapcsolatos kockázatokat, és hogyan készíthet vészhelyzeti tervet. A nyílt adatok kockázatcsökkentési stratégiáinak végrehajtása a katasztrófakockázat csökkentése érdekében.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlás. Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Last Updated:

Online Security Management courses, Weekend Security Management courses, Evening Security Management training, Security Management boot camp, Security Management instructor-led, Weekend Security Management training, Evening Security Management courses, Security Management coaching, Security Management instructor, Security Management trainer, Security Management training courses, Security Management classes, Security Management on-site, Security Management private courses, Security Management one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions