Corporate Compliance Kurzusok

Corporate Compliance Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő vállalati megfelelőségi képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a vállalati megfelelőség alapjait és haladó témáit. A Corporate Compliance tréning „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Corporate Compliance Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Audiance All staff who need a working knowledge of Compliance and the Management of Risk Format of the course A combination of:
 • Facilitated Discussions
 • Slide Presentations
 • Case Studies
 • Examples
Course Objectives By the end of this course, delegates will be able to:
 • Understand the major facets of Compliance and the national and international efforts being made to manage the risk related to it
 • Define the ways in which a company and its staff might set up a Compliance Risk Management Framework
 • Detail the roles of Compliance Officer and Money Laundering Reporting Officer and how they should be integrated into a business
 • Understand some other “hot spots” in Financial Crime – especially as they relate to International Business, Offshore Centres and High-Net-Worth Clients
21 hours
A leírás: A Basel III globális szabályozási szabvány a banki tőke-megfelelőségre, a stressztesztre és a piaci likviditási kockázatokra. Miután a Bázeli Bankfelügyeleti Bizottság 2010-ben először megállapodott arról, a Megállapodás módosításait 2019. március 31-ig bővítették. A Bázel III megerősíti a banki tőkekövetelményeket a bankok likviditásának növelésével és a banki kibocsátás csökkentésével. Basel III különbözik a Basel I & II attól, hogy megköveteli a különböző szintű tartalékokat a különböző formák a betétek és más típusú hitelek, így nem túlzásba őket annyira, mint működik mellett Basel I és Basel II. Ez a bonyolult és folyamatosan változó táj nehéz maradni, a tanfolyam és a képzés segít kezelni a valószínű változások és azok hatása az intézmény. Mi akkreditált és képzési partner a Basel Tanúsítási Intézet és így a minőség és a megfelelőség a képzés és az anyag garantált, hogy naprakész és hatékony A célok:
  A tanúsított Basel szakmai vizsga előkészítése. Határozza meg a gyakorlati stratégiákat és technikákat az operatív kockázat meghatározására, mérésére, elemzésére, javítására és ellenőrzésére egy banki szervezetben.
A célközönség:
  Az igazgatótanács tagjai kockázati felelősséggel CRO-k és kockázati fejek Management A kockázati csoport tagjai Management Megfelelés, jogi és IT támogatási személyzet Hitel- és tőkeelemzők Portfólió menedzserek Értékelési ügynökség elemzői
Áttekintés :
  Bevezetés a bázeli normákhoz és a bázeli megállapodás módosításaihoz (III) A piacra, a hitelre, az ellenfélre és a likviditási kockázatra vonatkozó szabályok Stresszvizsgálat a különböző kockázati intézkedésekhez, beleértve a stresszvizsgálatok kialakítását és szállítását A III. Basel valószínű hatása a nemzetközi banki iparra, beleértve a gyakorlati alkalmazásának demonstrációit is Új bázeli normákra van szükség Basel III szabványok A Bázeli III. Szabványok célja Székesfehérvár – Timeline
28 hours
Leírás: Ez a négynapos esemény (CGEIT tréning) a végső felkészülés a vizsgaidőszakra, és arra van tervezve, hogy az első próbálkozásodon átmenjen a kihívó CGEIT vizsgára A CGEIT minősítés nemzetközileg elismert szimbóluma az ISACA által az informatikai irányítás terén elért kiválóság szimbóluma Olyan szakembereknek készült, akik felelősek az informatikai irányításért, vagy jelentős tanácsadási vagy felelősségbiztosítással rendelkeznek az informatikai irányítás terén A CGEIT státusz elérése széles körű elismerést fog nyújtani a piacon, valamint növeli a vezetői szintű befolyást célok: Ez a szeminárium célja, hogy felkészítse a küldötteket a CGEIT vizsgára, lehetővé téve számukra meglévő ismereteik és megértésük kiegészítését annak érdekében, hogy jobban felkészüljenek a vizsga átadására az ISACA által meghatározott módon Célközönség: Képzésünk az informatikai és üzleti szakemberek számára, akik jelentős informatikai irányítási tapasztalattal rendelkeznek a CGEIT vizsgán .
21 hours
Course goal: To ensure that an individual has the core understanding of GRC processes and capabilities, and the skills to integrate governance, performance management, risk management, internal control, and compliance activities. Overview:
 • GRC Basic terms and definitions
 • Principles of GRC
 • Core components, practices and activities
 • Relationship of GRC to other disciplines

 
7 hours
A HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act of 1996) az Egyesült Államokban az orvosi információk kezelésére és tárolására vonatkozó adatvédelmi és biztonsági rendelkezéseket tartalmazó jogszabály. Ezek az iránymutatások jó szabványt jelentenek az egészségügyi alkalmazások fejlesztésében, területektől függetlenül. A HIPAA-megfelelő alkalmazások globálisan elismert és megbízhatóbbak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (távoli) a résztvevők megtanulják a HIPAA alapjait, miközben egy sor gyakorlati élő laboratóriumi gyakorlaton haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a HIPAA alapjait Az egészségügyi alkalmazások fejlesztése, amelyek megfelelnek a HIPAA-nak Használja a fejlesztők eszközeit a HIPAA megfeleléshez
közönség
  Fejlesztők termékmenedzserek Adatvédelmi tisztviselő
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok.
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Japánban a fizetési szolgáltatásokat két külön jogszabály szabályozza:
  Értékesítési törvény Fizetési szolgáltatások törvénye
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fizetési szolgáltatások megfelelőségi szakemberek, akik szeretnék létrehozni, végrehajtani, és végrehajtani a megfelelőségi program egy szervezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a kormányzati szabályozók által a fizetési szolgáltatókra vonatkozó szabályokat. A belső politikák és eljárások létrehozása a kormányzati rendeletek kielégítéséhez szükséges. a vonatkozó jogszabályokkal összhangban álló megfelelőségi program végrehajtása. Biztosítja, hogy az összes vállalati folyamat és eljárás megfeleljen a megfelelőségi programnak. Védje meg az üzleti hírnevét, miközben megvédi a keresetektől.
A kurzus formája
  Interaktív előadás, vita és gyakorlatok.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A HiTrust (Health Information Trust) az egészségügyi ágazat képviselőiből álló szervezet. A HiTrust CSF (közös biztonsági keret) olyan szabványok készlete, amelyek segítenek a szervezeteknek megfelelni a biztonsági követelményeknek és a szabályozásnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és adminisztrátoroknak szól, akik olyan szoftvereket és termékeket kívánnak gyártani, amelyek megfelelnek a HiTRUST-nak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a HiTrust CSF (közös biztonsági keret) kulcsfontosságú koncepcióit. Ismerje meg a HITRUST CSF adminisztratív és biztonsági ellenőrzési tartományokat. Ismerje meg a különböző típusú HiTrust értékelések és pontszámok. Ismerje meg a tanúsítási folyamatot és a HiTrust megfelelőségi követelményeket. Ismerje meg a legjobb gyakorlatokat és tippeket a HiTrust megközelítés elfogadására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Corporate Compliance courses, Weekend Corporate Compliance courses, Evening Corporate Compliance training, Corporate Compliance boot camp, Corporate Compliance instructor-led, Weekend Corporate Compliance training, Evening Corporate Compliance courses, Corporate Compliance coaching, Corporate Compliance instructor, Corporate Compliance trainer, Corporate Compliance training courses, Corporate Compliance classes, Corporate Compliance on-site, Corporate Compliance private courses, Corporate Compliance one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions